Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Olen mukana perussuomalaisten puheenjohtajakisassa

  • Kuntavaali-look 2017
    Kuntavaali-look 2017

Musta hevonen Hirvimäki ilmoittautuu tässä ja nyt, rutkasti myös suomenhevosen ominaisuuksia! 

Moni Puheenvuoroni lukija todennäköisesti hieraisee silmiään nähdessään blogini otsikon? Luit oikein, lähden haastamaan Sampo Terhoa, Leena Merta ja (todennäköistä) Jussi Halla-ahoa sekä Raimo Rautiolaa, Teemu Torssosta ja niitä, joita mahdollisesti tulee vielä mukaan puheenjohtajakisaan. Jäsenanomukseni Perussuomalaisiin tipahti juuri postilaatikkoon ja on matkalla kohti Helsinkiä.

Olen joskus itse ajatellut, että minussa on ”ripaus jokaista suomalaista” – ei välttämättä huono ominaisuus jos tavoitteena on isänmaassamme kytevän vastakkainasettelun lopettaminen ja Suomen vieminen uuteen aikaan kokonaisuuden kautta? Tämä liittyy visiooni, jonka haluan jakaa jokaiselle perussuomalaiselle, niin nykyisille kuin tuleville –

”Perussuomalaiset rp. on rohkea haastaja ja sillanrakentaja, puolue yhteiskunnallisen innovoinnin piikkipaikalla.”

 

***

Paitsi kuntavaaliehdokas kotikaupungissani Jyväskylässä, olen myös presidenttiehdokas, aktivoitunut viime vuosina siis enemmänkin. Elämääni on mahtunut yrittäjyyttä, aikuiskouluttamista, projekteja, himpun virkamiestyötäkin. Perhe on minulle aina tärkein, tuli mitä tuli.

Olen tullut täysin politiikan ja suomisysteemin ulkopuolelta. Elämänkokemukseni jonkinlaisena lainsuojattomana omassa isänmaassani sai minut lopulta oivaltamaan oleellisia asioita maamme ongelmista ja suomalaisten jakaantumisesta. Kaikkein tärkeintä on kyetä haastamaan politiikka itsessään, koko poliittinen päätöksentekomekanismi. 2014 perustin Unitas kansanliikkeen ajamaan kaikille hyvää yhteiskunnallista muutosta – itse kutsun sitä nimellä ”hyvä vallankumous”.

Olen jo heti alussa, kirjoittanut miten asiat käytännössä tehtäisiin Unitas agendan kohdassa "Kymmenen askelta vapauteen". Luomalla ”uusi peli” meidän on mahdollista yhdistää kansa, nostaa yksilö systeemin yläpuolelle sekä saada Suomen vakava ylipolitisoituminen, poliittinen korruptio ja valtapuoluediktatuuri lopetettua uuden ajattelun ja rohkeiden tekojen kautta. Uusi peli on reilu peli kaikille, se on yksinkertainen, tasa-arvoinen, luova ja tehokas yhteiskunnallinen käyttöjärjestelmä – Onnellinen Suomi Finland.

Ylätasollaan olen pikkuhiljaa kehitellyt kokonaista uutta yhteiskunnallista aatetta – kutsun sitä "Unitarismiksi” (politiikassa). Olen luonut sille peruskäsitteistöä kuten: "valtaholismi, valtaholisti, väärä kollektiivi, nollasummakakunjako, kaverisosiaalikapitalismi, inhodemokratia, pullamössöeliitti" jne. Aion pian julkaista Unitarismin maailmanensi-illan eli yksinkertaisen muutaman sivun selvityksen Unitarismin peruskäsitteistä ja niiden välisistä yhteyksistä. Se nivoutuu luontevasti myös puheenjohtajakampanjani osaksi. Kun resurssit varmistuvat, haluan jatkossa kirjoittaa kirjan Unitarismista muutaman muun henkilön kanssa.

 

***

Oikeastaan olen koko yhteiskunnallisen heräämiseni ajan (salaa) pitänyt Perussuomalaisia mielenkiintoisimpana puolueena ”hyvän vallankumouksen” toteuttamisen kannalta. Ensinnäkin siinä on vielä ripaus kansanliikettä – minun avullani siiinä olisi paljon kansanliikettä! Toisekseen, se ei ole yksikään perinteisestä kolmesta suuresta valtapuolueesta, joilla kaikilla on omat (suorat tai välilliset) poliittisen korruption mekanisminsa, mitkä isänmaatamme ja meitä suomalaisia monin tavoin latistavat ja eriarvoistavat. Kolmantena seikkana perussuomalaisissa on elämää eri muodoissaan nähneitä suomalaisia, arjen sankareita, naisia ja miehiä, lapsia, työikäisiä ja vanhuksia kaikkialta Suomesta ilman suurta vasemmisto-oikeisto jaottelua – juuri heillä on sisua ja rohkeutta muutokseen!

Perussuomalaisten osalta puolueena on sanottava myös, että turhautumiseni istuvan hallituksen ohjelmaan sekä eräiden perussuomalaisten johtavien jäsenten maahanmuuttoasioita tarkoituksella kärjistäviin kannanottoihin, sai minut jo heittämään pyyhettä kehään ajatuksissani. ”Mikä menetetty muutospotentiaali perussuomalaisissa onkaan”, ajattelin vielä jokin aika sitten.

Mutta nyt puheenjohtajakisan kautta minulla on mahdollisuus itse päästä vaikuttamaan siihen, mitä persuagendalle jatkossa kirjoitetaan ja miten Suomea kehitetään. Unitaksen etulinjassa opitun jälkeen ymmärrän toisaalta enemmän myös suomalaista sielunmaisemaa – retoriikka ei enää niin häiritse, etenkään tavallisten suomalaisten kadunmiesten ja naisten retoriikka, jos kansanedustajat sanomisiaan voisivatkin enemmän miettiä?

Maassa maan tavalla, suhtaudun nihkeästi mm. suurmoskeija projektiin. Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja meidän on tunnettava kantokykymme rajoissa vastuuta myös todellista hätää pakenevista. Emme tarvitse hallitsematonta pakolaisinvaasioita eri huokuttimien kera – on hyvä oppia viime kerrasta jotakin. En mene em. asiat edellä, koska se veisi energiani paljon isommista asioista isänmaamme kehittämiseen liittyen. Maalaisjärki ja tilanteen mukaan eläminen.

Minulla on kannattajia, jotka käyttävät kovaakin ”matu-puhetta”, mutta silti peukuttavat minua. He ymmärtävät näkemästään, lukemastaan ja intuitionsa kautta, että suomisysteemin sisäisenä haastajana ja potentiaalisena uudistajana, ”hyvän vallankumouksen” etulinjalaisena olen mies paikallani – sitä he kaikkein eniten minussa arvostavat. Tuo on yksi hyvä osoitus siitä, että olen oikeilla jäljillä asioitten syitten ja seurausten ymmärtämisessä. Isänmaamme tarvitsee ”kolmannen tien”, joka keskittyy maamme sisäisten isojen asioitten kuntoonlaittoon jättäen puoluepolitikoinnin ja ääripäiden hakemisen vähemmälle – aikaa ei ole hukattavaksi.

”Hirvimäentie” on kolmas tie – se on paras tie myös perussuomalaisille!

 

***

Minulla on jatkuvasti enemmän kannattajia perussuomalaisten riveissä sekä niissä ”ex-persuissa”, jotka ovat syystä tai toisesta nykyiseen linjaan tyytymättömiä. Kannattajani tietävät millä antaumuksella asioita teen. He tietävät, että motivaationi on syntynyt kovassa paineessa ja oman kokemukseni kautta, eikä motivaatiossani ole sijaa henkilökohtaisille valtapyrkimyksille – en ole itse ”valtaholisti” millään muotoa. He tietävät, että haluan muuttaa isänmaamme paremmaksi nykyisestään, ei vain itselleni tai lapsilleni vaan jokaiselle suomalaiselle.

Persuaktiivit ympäri Suomenniemen kutsukaa Hirvimäki kylään!

Paikallista mediaa kiinnostaa jos puheenjohtajaehdokas vierailee paikkakunnalla, hieman erilainen ehdokas etenkin. Tulen oikein mielelläni, kaikki hyvä meteli on hyväksi myös kuntavaalia ajatellen, jos ennen sitä jo nähdään. Paras tapa tutustua minuun ennakkoon on katsoa ”presidenttihaastatteluni” AlfaTV:n Dosentissa viime vuoden lopulta. Tarkempia linjauksia liittyen puheenjohtajavaaliin ja puolueen uudistamiseen annan keväämmällä, kuntavaalien jälkeen.

 

***

Päätökseni lähteä perussuomalaisten puheenjohtajakisaan nivoutui lopulta viiteen asiaan –

  • Timo Soinin vetäytyminen puolueensa johdosta. Good job, well done, Timo! ps. Puheenjohtaja Hirvimäellä ei olisi tarvetta tässä vaiheessa (enää) tulla maan hallitukseen vaan keskittyä ottamaan puolue kunnolla haltuun ja rakentamaan sille uutta nousua – 2019 pääministeripuolue Perussuomalaiset!
  • Jussi Halla-ahon ajatus siitä, mitä hän ajaa perussuomalaisten visioksi”Perussuomalaisista tehdään haitallista maahanmuuttoa vastustava protestipuolue.” Kirjoitin omaan päivitykseeni asiasta näin: ”Puolueen keihäänkärki olisi hänen johdollaan kyllä terävä, mutta keihäitä olisi tasan yksi. Minä luulin, että maassa on paljonkin isoja ongelmia, joita valtapuolueet eivät tuo esille!?” Voisin lisätä, että ei Jussi Halla-aho kaikessa ole väärässä, mutta tuossa hän on väärässä jos isänmaamme kehittämistä ajatellaan – ja minäkin vastustan haitallista maahanmuuttoa!
  • Sekä Hirvimäki että Perussuomalaiset natsaavat toinen toisiinsa aivan riittävässä määrin. Siellä on yllättävän paljon erilaista ajattelua puolueen sisällä eri asioissa. En epäile yhtään, etteikö henkeä löytyisi porukalla hakea uutta fokusta ilman, että mitään tarvitsee varsinaisesti romuttaa aikaisemmastakaan ajattelusta.
  • Tiedän täsmälleen mitä minun olisi puheenjohtajana tehtävä –Perussuomalaisista pitää tulla pääministeripuolue 2019 ja samalla Suomen johtava yleispuolue! Tehtäväni on puheenjohtajana tuoda sinne paljon uutta porukkaa oman persoonanikin kautta: vasemmalta, oikealta, keskeltä, ylhäältä, alhaalta ja nukkuvista, kaikkialta. Tehtäväni on uudistaa puolueen imago kuitenkaan menettämättä sitä juurevuutta, jota puolue edustaa. Puolue, joka on jatkossa yhteiskunnallisen innovoinnin rohkea edelläkävijä Suomessa kokoamalla suomalaiset yhteen – Unitaksen visio ja ajattelu istutetaan sopivasti persuagendaan. Hyvin suomalainen ja isänmaallinen puolue silti riittävän kansainvälinen, jotta isänmaamme selviytyy uuden ajan haasteissa. Suoraa laajempaa kansanvaltaa myös ajava puolue – EU:t ja Natot jne. ratkaistaan ajallaan kansanäänestyksissä. Näistä tarkemmin kuntavaalien jälkeen.
  • Minulla on oltava mahdollisuudet voittaa puheenjohtajakisa. Jos tekemistäni katsotaan oikeasta näkökulmasta ne ovat olemassa. Olenko aito oma itseni ja onko tarinani tosi? Olemattomista resursseista ja suomisysteemin portinvartijoitten munalukoista huolimatta, olenko saanut jotain aikaan itseäni ja isänmaatani yhteiskunnallisesti haastaessani? Olenko ollut kovassa paikassa ja kestänyt sen, jatkanut? Millainen kokemus uudistaa Suomea on oikeasti paras mahdollinen kokemus, onko minulla sitä? Voisiko mahdollinen valintani olla askel uuteen ja innostavaan suomipolitiikassa yleisemminkin? Edelliselle ajattelulle täysin päinvastainen ja väärä tapa lähestyä Hirvimäkeä on tietenkin kovasti alleviivata sitä, että en ole puoluekentässä vielä kaikkien kaveri… mutta aletaan korjata sitä asiaa saman tien! Tähän liittyy myös se ajatus, että ainakin persumedia kohtelisi meitä kaikkia ehdokkaita jatkossa mahdollisimman tasapuolisesti.

On aika lopetella avaustani. Perussuomalaisten hyvään vaalimenestykseen liittyen on aina puhuttu ”jytkystä”. Olkoon puheenjohtaja Hirvimäen ja perussuomalaisten johdolla toteutettava latistuksen ja väärän pelin alasajo sitten aikanaan vaikkapa ”jekku” isänmaallemme –

jekun voi aloittaa kesäkuussa täällä Jyväskylässä!

 

***

8.3.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut!

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sarjastamme tavallista vähän isommat blogit ainakin noin henkilökohtaisessa mielessä - väliin niitä tupsahtelee ;-)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Sinun täytyy nyt pikaiseti tehdä jäsenanomus puolueeseen, kanatusta riittänee yhtäpaljon, kuin Raimo Rautiolallekin.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Pikainen jäsenhakemus nopeast, niin pääset kamppailemaan Raimo Rautiolan kanssa äänimääristä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

kiitos Aimo - älähän nyt. Laitoin postiin. Alat vaan nyt saman tien sinäkin kiihdyttämään hyvien asioitten tapahtumista isänmaallemme.

Kyllä se siitä lähtee. Jekku. Askel kerrallaan.

Ei muuta kuin audienssia sinne Kärsämäen suuntaan vaan, milloin tullaan? ;-)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kärdämäellä on niinvähän persujen jäseniä, mutta voit tulla milloin tahansa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #10

Kiitos Aimo tuo oli mukava kuulla. Onnibussilla pääsee hyvin ja edullisesti vaan missäköhän pysähtyy siinä kohdin? Pitää vähän katsoa.

Laita minulle sähköpostia Petri.Hirvimaki@gmail.com niin mietitään kuviota. ei minua haittaa pienet kunnat ollenkaan, päin vastoin mukava nähdä maaseudun ihmisiä.

Suomalainen maaseutu voidaan pitää ja kannattaa pitää asuttuna. Siinä yksi minun tärkeimpiä teemoja Kärsämäellä. ;-)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #12

Bussi pysähtyy keskellä kyllää ja kun olet tulossa niin soita, niin tulen vastaanottamaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #21

Niinpäs pysähtyykin! Laitoin sulle FB kaveripyynnön niin voidaan säätää siellä yv. tarkemmin. Hyvä juttu, kiitos. ;-)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Moni Puheenvuoroni lukija todennäköisesti hieraisee silmiään nähdessään blogini otsikon?"

Tokihan tuosta jo kahvit väärään kurkkuun meni, mutta odotellaampas kuinka kansa kohahtaa huomenna, kun iltalehtien lööpit huutavat päätöksesi julki!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juha - olisihan se hienoa jos huutaisivat, mutta mustalla listalla tässä ollaan oltu... Jos persumedia pitää asiaa esillä niin bueno. Ja kenttä on 360 astetta tästä joka suuntaan Jyväskylästä.

Suomalainen valtamedia tuskin haluaa minusta perussuomalaisten uutta puheenjohtajaa - paljon enemmän se haluaa Jussi Halla-ahosta uuden puheenjohtajan?

Olisi homma niillä paljon paremmin lapasessa perinteisen valtapolitiikan kannalta?

Mutta hyvä kun muistutit laitan vielä tiedotetta eteenpäin.

Mitään omaa sihteeriä ei ainakaan vielä ole näkynyt... ;-)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"...iltalehtien lööpit huutavat..."

On myös mielenkiintoista vertailla, onko New York Timesin, Expressenin ja Russia Todayn asiasta uutisoinnissa joitain vivahde-eroja.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei ne taida ehtiä vielä ihan tämän päiväiseen? Kielimuuri vähän estää. Mutta vähän pidemmällä välillä hoidetaan sekin asia ;-)

Jaakko Häkkinen

No jaa, aina kannattaa yrittää. Mutta ehkä olisit voinut odottaa hakemuksen hyväksymistä ennen julistustasi? :)

Vähän jää hämäräksi vielä, miksi ja miten perussuomalaiset hyötyisivät puheenjohtajuudestasi. Lupailet tuovasi puolueelle paljon kannatusta, mutta olennainen kysymys on: MITEN? Millä perusteella?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jaakko - on tästä asiasta soiteltu jo varmistuksia ja kenttäväkikin on ottanut selvää. Ei minulla pitäisi sellaisia juttuja olla millä ei jäseneksi pääse, ei todellakaan.

Unitas kansanliike - se melkein kolme vuotta minkä olen kapinallinen etulinjassa ollut - se on sellainen korkeakoulu aikaisemman 48 v. lisäksi kokemuksena suomisysteemistä, että kyllä sieltä ammentaa.

Oleellista on kenen tahansa tajuta omat resurssini puolueen ulkopuolisena ja munalukot porteissa - jos yhtään tuota matematiikkaa osaataan persuissa niin ei mitään hätää. Se kokemus mikä minulla on on oikeasti kova juttu.

Ja eiköhän se näy tekemisissäni.

Ainoastaan kyse on siitä että minua ei kannata kovin pahasti pitää piilossa jos meinaa sen potentiaalin ja energian käyttää mikä minussa on - sitä nimittäin on. Ja se vie pitkälle jos persut sen tajuavat.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Puheenjohtajalta edellytetään puolueen jäsenyyttä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jarmo. Jep tietenkin. Otin ja laitoin jäsenhakemuksen menemään, ei siinä mikään auttanut. Tuskin siinä kolmea kuukautta menee sitä käsitellä?

Ei ole mitään suurempia syntejä. ja jutellaan kun kuntavaaliasioissa törmätään!

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Eipäs ole aikaa noin paljon jäljellä kuin kuvittelet, sillä jäsenmaksu on maksettava ennen huhtikuun loppua jotta voi olla tulevassa kesän puoluekokouksessa jäsen, jolloin äänestyskelpoinen. Noin kerrotaan PS:n nettisivulla.

Lienetkö edes tosissasi liikenteessä, kunhan soittelet...... :D

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #16

Kiitos Sirpa - minä olen aina tosissani liikenteessä. En ole tehnyt ensimmäistäkään isoa juttua hetken mielijohteesta 06/2014 jälkeen kun lähdin kansalaisaktivistiksi omalla tavallani.

Perusteeni lienevät aika harkitun tuntuiset?

Postissa on;-)

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Ihmettelen miksi Petri haluaisi matkustajaksi puhkeavaan "ilmapallolaivaan"?
Populismi ,jonka varjolla "persut" nousivat "valtaan", on aivan ilmeisesti kaikkine takinkääntöineen Suomessa loppuun kaluttu. Eikä enää herätä kansassa intohimoja. Eikä takuulla edistä hänen presidenttiuransa kehitystä. Rasismikorttikin näyttää olevan hanttikortti.
Jännä muuten seurata "persuanomuksensa" kohtaloa tulla hyväksytyksi puolueeseen ja puolueen puheenjohtajakisaan.
Ilmeisesti Petri näillä "kommervenkeillä" yrittää käyttää hyväkseen tätä tietä kohti unelmoimaansa Unitas kansanliikettään valtaan ja sitä kautta presidenttiyteen?
Näyttää olevan itsevarmuudessa paljon yhtenäistä Petrillä ja "Patella".
Perussuomalaisten tulisi kait varoa, ettei Petri muodostuisi yhtä hankalaksi jäseneksi, kuin "Pate" Väyrynen on Kepulle.
Vai tulisiko Petristä "pelastusrengas" haaksirikon kärsineelle ja uppoamista lähellä olevalle PS-puolueelle?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Teuvo - tuossa viimeisessä kommentissa oli jo asiaa - tosin ei siellä mitään pelastusrenkaita tarvita vaan suunta ja kapteeni. Hyvä miehistö on jo olemassa.

Jos ei hyvää kapteenia ole tai löydy niin sitten tilanne voi olla erilainen.

Minä en sellaista halua - se ei ole Suomen eikö suomalaisten etu millään tavalla. Siksi ollaan tässä juuri nyt mitä omaan tekemiseeni tulee.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sinuna ilmoittautuisin sdp:n presidenttiehdokkaaksi. Viime kerralla he "rojektipiällikkö" Mikael Jungnerin johdolla, isä Mitron ja piispa Ilkan avustamina hakivat ehdokasta kissojen ja koirien kanssa päätyen lopulta Paavo Lipposeen.

Ilmoittaisit olevasi myyttinen Rongan sonni, jota HS:n Marko Junkkari palstoillaan hersytteli Timo Soinin keksintönä siihen aikaan kun Maailmanpankin johtokuntaan haettiin Suomen edustajaa. Mm. Paula Lehtomäki, Kimmo Kiljunen ja Kimmo Sasi hakivat virkaa. Heidän lisäksi odoteltiin yllätyshakijaa johon ministeri Urpilainen henkilökohtaisesti tutustuisi ministeriössä verhoilla pimennettyjen ikkunoiden sisäpuolella.

Omistaja päättää, totta Mooses.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - ei tässä nyt joka paikkaan aleta ilmoittautumaan ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Omistajan arvoasteikolla sdp:n presidenttiehdokkuus asettuu samaan A-valintakoriin Maailmanpankin edustajan ja rauhannobelistin kanssa. Me tavikset kuulumme sonnien ja lampaiden Ö-koriin.

Kyllä sellaista kalaa kannattaisi pyytää. Pekka Haavisto kuuleman mukaan esiintyy ansioluettelossaan mm. Maailmanpankin varakuvernöörinä. Hän onkin toiminut ministerinä omistajanohjauksessa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #22

Mutta Heikki onhan mullakin näitä... ylipäällikkö, 1. kapinallinen, vapaustaistelija, uuden ajan sekatyömies... yrittäjä, KTM tieysti vielä tylsyytenä ja pisteenä i:n päällä -

en taida olla Pekkaa pahempi? ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Trumpin pääneuvonantajaksi mainittu, työväenluokkaistaustainen Steve Bannon on muistellut työaikaansa Goldman-Sachs investointipankin palveluksessa sanoen ilmapiirin siellä olleen samalla tavalla kaverillisen verenhimoinen kuin hänen aikaisemmassa työssään USA:n sotalaivan komentosillalla. Kukaan ei siellä halunnut hävitä.

Ministeri omistajan ohjauksessa uhkaa maailman rauhaa! Mitä Haavisto, rauhan mies, siellä teki?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Älä nyt Heikki niin sitä Pekka Haavistoa ruoski - unohdat kokonaan, että hän sentään teki 80-luvun puolessavälissä ihan hyvän interrail-oppaan! ;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset