Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kiitokset, mediahaasteet, pääsiäiset!

Ensinnäkin vielä kerran suurkiitos kaikille minua kuntavaaleissa tukeneille ja jokaiselle minua tsempanneelle ympäri Suomenniemen - teette tärkeää työtä yhdessä kanssani isänmaamme hyväksi! 

Tukijoissani on niitä, jotka hämmentyivät kun menin Perussuomalaisten listalle kuntavaaleihin. Erityisesti heille minulla on tärkeää kerrottavaa – olen jatkossakin täysillä mukana Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa. Odotan vielä puoluehallituksen päätöstä jäsenyyteni hyväksymisestä ja sitten haastamaan persuja todelliseen muutokseen – "Hirvimäentie on paras tie myös Perussuomalaisille!"

Kehittämästäni kolmannesta tiestä on nuivuus kaukana vaikken mikään suurmoskeijamies olekaan.

 

***

Hyvää pääsiäistä kaikille ja eritoten ajatuksia herättävää pääsiäistä suomalaisen valtamedian yhteiskunnallisen uudistamisen kannalta impotenteille päätoimittajille ml. Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola – ette oikein ole vieläkään päässeet asioihin käsiksi?

Teillä tuntuu olevan kädet täynnä töitä kertoa tuutissanne mitä puoluefossiilit milloin missäkin ilmoille lausuvat? Toisaalta energiaanne tuntuu menevän myös sen yksityiskohtaiseen kuvaamiseen miten parikymppiset opiskelijatyttöset ja -poikaset puolueensa nokkamiesten kylkeen liimautuneina tekevät ilmeisesti uraauurtavaa työtä isänmaamme eteen vaikkapa kuntavaaleissa?

Suomalainen valtamedia, tämän kriisikevään alkajaisiksi asetan teille elämänne suurimman haasteen. Yrittäkää jotenkin vielä venkoilla, että ette seuraavien parinkaan kuukauden aikana tuhlaisi riviäkään kallista painomustettanne sen kertomiseen mitä parhaalla yhteiskunnallisella kokemuksella ja ruohonjuuritason kovalla tekemisellä ja sisulla on saatu aikaan mm. täällä Jyväskylän suunnalla -

viittaan mukanaolooni Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa.

Päätoimittaja Pekka Mervola erityisesti, pääsiäisen jälkeen tulen haastamaan sinut yksityiskohtaisemmin julkisesti mies miestä vastaan keskustelemaan suomalaisen valtamedian moraalisesta rappiosta. Tuon rappion eräänä keskeisimpänä ilmentymänä on yhteiskunnallinen kuoliaaksivaikeneminen, jossa ”puolueeton” mediatalo Keskisuomalainen on kokemukseni perusteella aivan maamme terävintä kärkeä.

Päätoimittaja Pekka Mervola, voit valmistautua haasteeseeni jo ennakkoon katsomalla presidenttihaastatteluni. Luojan kiitos, maassamme on sentään joitakin ennakkoluulottomia pienempiä median toimijoita kuten AlfaTV. Sellaisia, jotka ymmärtävät jotain oleellista tutkivasta poliittisesta journalismista. Sellaisia, jotka antavat asiakkaittensa päättää, eivätkä tunne pakottavaa tarvetta leikkiä politiikan jumalaa omassa suuruudessaan ja valtaholismissaan.

Päätoimittaja Pekka Mervola, siinä tapauksessa että et suostu ottamaan haastettani vastaan tuomme sinulle hamekangasta sinne Aholaitaan, voit itse valita.

Munarikasta pääsiäistä hyvät ystävät!

 

***

13.4.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

***

Olen mukana Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut!

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jep jep, olen jo teemoitellut tässä sitä haastetta mitä tarkasti ottaen vien Mervolan kautta suomalaiselle valtamedialle. Tuo kuoliaaksivaikeneminen on oleellinen juttu ja minulla oma keissi siinä.

Mitäs muita terveisiä viedään, että saadaan Pekka torille yleisön eteen kanssani jutustelemaan?

Torikunkun alle Jyväskylän torille - sopivasti isäukon (Veikko Hirvimäki) tekemä patsas erään kaverin muistoksi... ;-) Oikein hyvä paikka sellaiseen julkiseen nykyajan kaksintaisteluun, loistava.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Suomennetaan - Pekka Mervolanko ja kaltaistensa tehtäväkö on päättää kuka kansan riveistä mahdollisesti pääsee päättämään tämän maan asioista?

Sitten on ne, jotka "ostavat" puolueen ensin itselleen ja myös nämä "puolueettomat" mediatalot ja niiden päätoimittajat samalla.

Demokratiaako - vitsi, vitsi...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Hyvin haastat, Petri!

Päätoimittaja Pekka Mervolan isä on toiminut pappina Sonkajärvellä, omalla synnyinpaikallani, siis ajattelun aatelia.

Vaikka ei ajateltaisikaan että "mikä on miekalla rakennettu on miekalla muutettava", niin kirjoitettua ilmaisua tarvitaan nyt enemmän kuin eilen, koska ajattelun aateli on ottanut suomenkielisiä kustantajia haltuunsa suojaten ne tarpeisiinsa kauan sen jälkeen kun aatelin maalliset etuoikeudet oli purettu myös täällä pimeän pohjan perukoilla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - tuo lämmitti ja olet muuten täsmälleen oikeassa!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset