Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Rötösherrat kuriin!

Pitkän linjan yrittäjänä kahdella eri alalla, aikuiskouluttajana, projekteissa ja vähän virkamiehenäkin, sitten koko omaisuuteni suomisysteemin monopolin vuoksi menettäneenä, kansanliikkeen perustajana, ”puolueettoman” valtamedian mustalla listalla ilman riviäkään tekemisistäni, ulosotossa kolmen pienen isänä… kansalainen Hirvimäki omassa isänmaassaan Suomessa vuonna 2017… se on minun tarinani, mikä on sinun tarinasi?

Tekikö läheisesi itsemurhan?

Oletko sinä kiusattu vai kiusaaja, masentunut, alkoholisoitunut, työtön? Ehkä sinutkin on yrittäjänä ryöstetty systeemin toimesta täysin epäoikeudenmukaisesti samalla kun toiset syövät systeemin pullamössöä? Entä puristaako sinua omituinen yhteiskunnallinen pakkopaita, jota et osaa selittää… aivan kuin et olisi oikeutettu olemaan oma itsesi isänmaassasi juuri sellaisena kuin haluat?

Jos et edellisistä vielä herännyt niin mieti sitä kuinka paljon maksat turhia veroja vain sen vuoksi että Suomen ”yhteiskunnallinen käyttöjärjestelmä” on rakennettu byrokratia ja lakeihimme kirjoitettu maailmanluokan poliittinen korruptio edellä, tehottomuus, latistus ja systeemi edellä, et suinkaan sinä edellä –

Veikko Vennamo sen sanoi: ”Rötösherrat kuriin!”

 

***

”Rötösherrat kuriin” on oleellinen osa ”hyvää vallankumousta” mitä perustamani Unitas kansanliike tavoittelee. Kuona valuu aina ylhäältä alas ja lopulta sivuille ja aivan kaikkialle. Unitaksen tarkoituksena on Suomen vakavan ylipolitisoitumisen lopettaminen yhteiskunnallisen innovoinnin, kokonaisuuden ja maalaisjärjen avulla. Unitas haluaa nostaa jokaisen suomalaisen suvereenisti systeemin yläpuolelle. Isänmaamme edun nimissä haluan tuoda hyvän vallankumouksen nyt myös Perussuomalaisiin – olenhan ilmoittautunut mukaan Perussuomalaisten puheenjohtajakisaan joku aika sitten.

”Suomessa kaikki muu on sallittua paitsi se tärkein, eli politiikan itsensä haastaminen.” (PH 2016)

Jos Veikko Vennamo vielä eläisi keskuudessamme ja tiemme kohtaisivat, hän haluaisi tietää mitä ovat luomani uuden ajan rötösherrajahdin keskeiset käsitteet: "valtaholismi, valtaholisti, väärä kollektiivi, nollasummakakunjako, kaverisosiaalikapitalismi, inhodemokratia, pullamössöeliitti (väärä eliitti) jne". Hän myös lukisi ajatteluni perustan, jonka loin ennen kuin avasin suuni 48-vuoden monipuolisen ja kovan kokemuksen jälkeen, täysin politiikan ulkopuolelta tulleena: ”Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous – suomipolitiikan Grand Slam” (Unitas agenda 2015).

Meidän pitää yhdistää suomalaiset eikä erottaa suomalaisia toisistaan!

Ikuisen nollasummakakunjakoon perustuvan ja mukahaastavan valtapuoluepolitikoinnin sekä toisaalta äärevöitymistä ruokkivan vääränlaisen populismin sijaan tarvitsemme ”suomipolitiikan kolmannen tien” – Hirvimäentie on kolmas tie ja se keskittyy Suomen sisäisten asioitten kuntoonlaittoon haastamalla politiikan itsensä.

Politiikka itsessään haastetaan parhaiten menemällä suoraan kolmen perinteisen suuren valtapuolueen harjoittaman inhodemokratian ja väärän vallankäytön ytimeen. Se on etulinjaa, jossa ei lasketa ääniä eikä kytätä galluppeja. Se on etulinjaa, joka vaatii suurta rohkeutta ja sankaruutta, mutta jonka palkinto on todellinen vapautemme.

 

***

Kokoomus on kapitalismin sossu!

Mikä on Kansallinen Kokoomus r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Mitä ovat Kokoomuksen puheet "mahdollisuuksien tasa-arvosta" niin kauan kuin meillä on Tekesit, Elyt, Sitrat, Team Finlandit ja muut veronmaksajien rahoilla lutraavat virkamiesarmeijat vettä kaivoon kantamassa? Kansallinen Kokoomus r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Kokoomus pitää oikeutenaan jakaa pullamössöä toisille ja piikkilankaa toisille yrittäjille ja start-upeille ja varmistaa siinä samalla itselleen massiivinen vaalirahoitus – näppärää Kokoomus, Stubb ja Orpo, suorastaan nerokasta!

Demarit vievät suomalaisen työn Kiinaan!

Mikä on Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Väittääkö joku tosissaan, että politrukkien ja ay-pamppujen kotipuolue SDP suomalaista palkka- ja työmarkkinamonopolia peukuttaessaan olisi jotenkin työmiehen tai toimihenkilön asialla enää 2010-luvulla? Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. SDP pitää oikeutenaan jakaa "työsuhdeturvaa" toisille ja portinvartiointia tai kengänkuvaa toisille. Kohta onneksi jo helpottaa, sillä pian ei yövuoron eväsleipien syöjiä tehtaissamme enää ole – Rinne, Ihalainen ja muut demarit, viimeinen mies sammuttaa valot!

Keskusta on maaseudun suuri latistus!

Mikä on Suomen Keskusta r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Miksi Keskusta "ajaa maaseudun asiaa" raiskaamalla luontoa taloudellisesti järjettömillä aukkohakkuilla ja käkkärämäntypelloilla, miksi se haluaa latistaa maaseudun ihmiset tukihässäköillä? Suomen Keskusta r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Keskusta pitää oikeutenaan pakottaa (jäljelle jääneet) maaseudun ihmiset yhteen muottiin, olemaan ajattelematta ja äänestämään itseään. Keskusta, Sipilä ja pikkuserkku Pekkarinen – näyttäkää minulle missä on maaseutumme suuri innostus, niin minä näytän teille Kinnulan väkiluvun kehityksen!

 

***

Lopetellaan. Minulla on kunnia ottaa toiseksi sloganikseni Veikko Vennamon kuningasajatus ”Rötösherrat kuriin!” Unitaksen ”Onnellinen Suomi Finland” rinnalle Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa. Kerron pian lisää koordinaatteja siitä, miten kampanjani kaikilla rintamillaan jatkossa muutenkin etenee.

Linkissä puheenjohtajaehdokas Hirvimäen live-retoriikkaa jos kiinnostaa.

 

***

22.4.2017

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

***

Olen mukana Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Lupasin edellisessä blogissani http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2356... mediahaastetta sanomalehti Keskisuomalaisen suuntaan - sen aika tulee kyllä pian, mutta nyt oli tehtävä tämä blogi tähän väliin.

Ei näitä aina voi niin valita.

Juuso Hämäläinen

Suomi on sääntöyhteiskunta, joka ei suosi yrittämistä eikä erilaisuutta. Siksi meillä ollaan tässä stagnaatiotilassa ja henkisessä pakkopaidassa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juuso - kyllä juuri noin. Minulla meni 48 vuotta siinä, että tajusin miksi se on sitä... tavallaan pitää olla samalla vähän naivi ja haastettava politiikka itsessään kuten sanon.

Se on se suuri kysymys - siis onko meillä oikea ja reilu peli, jota pelaamalla voi saada aikaan huikeita suorituksia?

Vastaus ei ole. Vaikka väärää peliä pelaisi miten erinomaisesti tulos on marginaalinen varrattuna siihen, että meillä ei olisi sitä ylipoliittisuuden pakkopaitaa yllämme ei (päätöksenteko) systeemillä eikä etenkään yksilöllä.

Olen yrittänyt aloitella mitä se reilu peli olisi.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Vähän sivuun aiheesta kommentoin ihmetelleni joskus Keskisuomalaisen omistaja Kangaskorven (?) toimintaa eduskunnan kansainvälisten suhteiden neuvoksena.

Kysymykseesi henkilökohtaisista uhrauksista totuuden eteen mainitsen menettäneeni polkupyörän varkaille viime syksynä, mutta onnettomuus osoittautui lopulta "fillarikommunistille" onneksi, sillä talvialennuksella ostamani uusi on entistä parempi, joskin huolehdin julkisella junayhteydellä ettei elämänpolkuni lentokentälle pääse nurmettumaan. Se yhteyksistäni Suomeen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tuo ensimmäinen kappale kommentissasi oli mielenkiintoinen. Myöskin olit kommentoinut siinä edellisessä blogissa tätä media asiaa.

Valta media ylläpitää tätä asetelmaa järkyttävällä tavalla. Saattaa olla joskus jotain kritiikin poikasta tyyliin "se on sen kaverin vika", mutta vain siksi ettei jäädä kiinni siitä että pullamössö toimii hienosti.

lehdistötuet suoraan sieltä inhodemokratian kauhu kabinetista!

Näitä omistajajuttuja pitää jatkossa kaivaa. Eli kyllä haastan jatkossa myös omistajia, haastetaan yhdessä, ei vain "päätoimittajaressukoita", jotka sen likaisen työn tekevät.

***

Mitä tulee polkupyöräVarkauteen niin se sinulla taitaa onneksi olla pikkujuttu? ;-) Eipä olisi meidän perheessä nyt.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Mainitsin aikaisemmin päätoimittaja Mervolan isän toimineen Sonkajärvellä pappina. Itseasiassa Pekka-poika on syntynyt silloin siellä Sonkajärvellä.

Uudempana paikallistietona on pulpahtanut esille maailmanluokan koripallotähti Dennis Rodmanin osallistuminen Eukonkannon MM-kisoihin 2005 Rutakon kankaalla, jonka kantojen ja kivien yli minäkin lapsena lukemattomat kerrat hyppelin.

Sittemmin Rodman on käynyt mm. Pjongjangissa:

Kaikki mikä yhdistää meitä Pohjois-Koreaan on hyväksi, etenkin ylisukupolvinen perheyrittäjyys, onhan P-Korean Marsalkka Kim Jong-un perinyt asemansa isältään. "Sveitsiläiselle" Anne Bernerille kolmen poikansa asemien vahvistaminen on kaiken johtolanka.Showelämän organisaattori Aleksis Valavuori junaili koripallotähti Dennis Rodmanin vierailua Suomessa 2005 osallistumassa myös Eukonkannon MM-kisoihin Sonkajärvellä, kymmenen vuotta myöhemmin Rodman hätkäytti maailmaa käyden tapaamassa Kim Jong-unia Pjongjangissa. Kim Jong-unin väitetään opiskelleen useita vuosia salanimellä Sveitsissä. Suomi-Pohjois Korea- yhdistyksen entinen keskustalainen puheenjohtaja valittiin ministeriön alaisen TE-keskuksen virkaan.Perheyrittäjien hyvin tuntema Matti Vanhanen kiertää parhaillaan maakuntia vakuuttelemassa kansalaisille "luottamusta ettei pääkaupungissa ketään jätetä".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset