Ei tullut Hirvimäestä puheenjohtajaa – eikä perussuomalaista

Tulin eilen mökiltä parin päivän reissusta. Vaimoni näytti postipinoa ja pyysi katsomaan, josko odottamani kirje olisi sen joukossa. Ei ollut, tiesin sen jo valmiiksi. En ole vieläkään kyennyt hänelle kertomaan, että kyseistä kirjettä ei koskaan tule.

Sain 24.4.2017 sähköpostiviestin Perussuomalaisten puoluetoimistosta:

”Jäsenhakemuksenne Perussuomalaiset r.p.:een

Hei,

Puolueemme sääntöjen §4 pykälän mukaisesti ”Puoluehallitus päättää jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä vapaan harkintansa mukaan”. Puoluehallitus on tätä harkintaa Teidän osaltanne käyttänyt ja hylännyt jäsenhakemuksenne. Puoluehallitus ei perustele päätöksiään.

Valitettavasti meillä ei ole tarjota mitään lisätietoja asian suhteen.

Ystävällisin terveisin,

Xxxxx Yyyyy

Jäsenasiat”

 

***

Kiitän sydämestäni kaikkia minua tukeneita projektissa, jonka tavoitteena oli esitellä perussuomalaisille iso tulevaisuuden visio Unitas kansanliikkeessä aloittamani työn hedelmänä:

”Perussuomalaiset rp. on rohkea haastaja ja sillanrakentaja, puolue yhteiskunnallisen innovoinnin piikkipaikalla.”

Reilu kuukausi sitten sain oikeudet kirjoittaa blogeja perussuomalaiset.fi alustalle ja ilokseni ne olivat koko ajan aivan luetuimpien joukossa. Saatuani jäsenasian kuntoon minulla olisi ollut hitonmoinen puheenjohtajavaalikampanja. Minulla olisi ollut puhe kesäkuussa kotikaupungissani Jyväskylässä, joka ei taatusti olisi jättänyt ketään kylmäksi.

Ensimmäistä kertaa olisin saanut tasa-arvoisen kohtelun (ainakin osaltaan) haastaa maamme politiikan kärkinimiä. Perussuomalaisten jäsenillä olisi ollut mahdollisuus verrata pärjäisinkö puheenjohtajakisassa oman ajatteluni ja kokemukseni turvin, täysin politiikan ulkopuolelta tulleena, oman yhteiskunnallisen ajattelun luoneena, ihmisenä, joka ajattelee vain omillaan – uskallan väittää, että pärjään!

 

***

Minut pudotettiin Perussuomalaisten puheenjohtajakisasta raukkamaisimmalla mahdollisella tavalla.

Olen kirjoittanut, että Suomessa kaikki muu on sallittua paitsi se tärkein eli politiikan itsensä haastaminen – Perussuomalaisten puoluehallitus tarjoili meille malliesimerkin siitä, mitä tuo asia käytännössä tarkoittaa. Olen myös kirjoittanut, että vain katsomalla saamaani kohtelua ruohonjuuritason sitoutumattomana kansalaisaktivistina, saa raskasta todistusaineistoa siitä miten systeemi kohtelee todellisia uudistajia. Uudistajia, jotka ymmärtävät sen kaikkein oleellisimman, että koko peli on väärä – tässäkin asiassa Perussuomalaisten puoluehallitus teki työtä käskettyä.

Minut pudottivat ihmiset, joille politiikka on jännä leikki.

Minut pudottivat ihmiset, jotka saavat täyden palkan, päivärahat ja kulukorvaukset politiikan jännästä leikistä. Minut pudottivat ihmiset, jotka eivät tiedä mitään niistä paineista, joita syntyy kun joutuu elämässään taistelemaan oikeudestaan saada olla oma itsensä omassa isänmaassaan ilman, että tulisi vaikkapa ryöstetyksi systeemin toimesta kuten itselleni on käynyt – samaa oikeutta ajan luonnollisesti jokaiselle suomalaiselle. Itse asiassa minut pudottivat juuri ne valtaholistit erään suomalaisen puolueen johdossa, jotka ne paineet meille suomalaisille asettavat!

Perussuomalaisten puoluehallitus, mikä teidät erottaa demarijohdosta, kepuleista tai kokkareista?

Ja muistivathan herrat ministerit Soini ja etenkin Terho aivan varmasti jäävätä itsensä päätöstä jäsenyydestäni tehtäessä –

paskanmarjat, pitäkää tunkkinne!

 

***

27.4.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

***

Olen mukana Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut – 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? – 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki – 19.8.2016  

Koko kansan Nato – 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” – 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! – 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” – 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? – 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu