Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki tiet vievät Jyväskylään!

Legendaarista urheiluselostusta lainatakseni ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua tulevana viikonloppuna täällä Jyväskylässä.

Lukija ajattelee, että tarkoitan tässä Perussuomalaisten puoluekokousta, joka täällä Paviljongissa nyt järjestetään. Sitäkin tarkoitan, mutta en vain sitä. Olen tavallaan mukana Perussuomalaisten puoluekokouksessa, mutta en siten kuin vielä ennen vappua ajattelin. Minua ei koskaan päästetty Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaaksi muuttamaan puoluetta, koska minua ei hyväksytty edes puolueen jäseneksi. Siellä olen silti enkä muuta voi –

olen kotikaupunkini Jyväskylän Messuaukiolla vetämässä tapahtuman nimeltään ”Nukkuvien hollitupa".

En millään viitsi pilata Perussuomalaisten kokoukseen (sisätiloihin) saapuvan parin tuhannen jäsenen, seuralaisineen enemmänkin, tunnelmaa ottamalla kantaa sinne tai tänne puheenjohtajavaaliin liittyen. Minulle on aivan sama kummasta, Halla-Ahosta vai Terhosta, uusi puheenjohtaja tulee. Sen tiedän jo nyt, että se ei jää siihen. Toisaalta tuo sota olisi kaivannut yhtä miestä lisää, Hirvimäkeä, jotta persukentälle olisi ollut joku todellinen vaihtoehto puolueen nykyiselle menolle… anyway, tervetuloa moikkaamaan uunituoretta Nukkuvien puheenjohtajaa! ;-)

 

***

Olenkohan yksin ”hollituvassani”?

Ehkä moni ajattelee taas, että ei siitä Hirvimäestä ole mihinkään, todistettu on? Eräs lapsuuteni ja nuoruuteni ajan parhaista tutuistani on viime päivät läksyttänyt minua sähköposteilla, joissa hän kertoo miten kolme vuotta on mennyt ja ”mitään ei ole tapahtunut”… E-liike, Unitas ja nyt uusi puolue nimeltään Nukkuvat…? (Huom! nukkuvat.fi raakaversio avattu eilen.)

On tapahtunut valtavasti.

Kyse on korkoa korolle jutuista, joita ei pitkään aikaan tajua jos ei tässä ole itse tekemässä. Kerron hänelle myös, että kyse ei ole asian oikeutuksesta vaan aivan järkyttävästä resurssien alisuhteesta vs. valtapuolueet, jota portinvartijamediamme myös hyvin tehokkaasti ylläpitää. Kerron, että teemme jotain todella uutta maassa nimeltään Suomi, isänmaassamme, jota on salakavalasti latistettu jo vuosikymmenien ajan pullamössöeliittimme toimesta. Sitä paitsi, olen aina sanonut, että minullakin meni 48 vuotta tajuta asiat kovan kokemuksen kautta.

Kyse on todellisesta vapaudestamme saada olla sitä mitä olemme, se voittaa lopulta.

Sitten hän kertoo olevansa halukas tulemaan mukaan Nukkuviin kunhan joku ”vakava huumoripuolue” puhumattakaan ”hollitupa” ei pääse valloilleen, heh. Hän ei tajua sitä oleellista asiaa, että muutosta ei voi tehdä pelaamalla samaa peliä kuin kaikki muutkin. Muutenhan muutos olisi tehty jo aikaa sitten. Nukkuvissa meidän on oltava rohkeita, kokeiltava, uskallettava epäonnistua… oltava vapaita, näytettävä esimerkkiä… ennen kaikkea kukaan ulkopuolinen (etenkään) ei uudessa pelissä edes tiedä mitä on epäonnistuminen tai onnistuminen ja mikä vie eteenpäin.

Ei meillä ole vielä rahaa - hyvä on kun ei vielä ole! Emme me ole vielä median suosikkeja - hyvä on kun emme vielä ole!

Kaikki tuo tulee lopulta kääntymään meille suureksi voitoksi. Kyse on isänmaastamme ja kokonaisuudesta lähtevän hyvän rakentamisesta jokaiselle suomalaiselle, reilusta pelistä. Se ei voi hävitä, se ei saa hävitä – me menemme sinne aukiolle satoi tai paistoi, me menemme sinne yksin tai me menemme sinne yhdessä. Nukkuvilla on huikea potentiaali, jonka valjastamisessa kolmasosaltaan isänmaan asian eduksi olemme Suomen suurin puolue: äänestämättömien osuus vs. äänestäneet. Puhumattakaan siitä millaista joukkopakoa fossiilipuolueista alkaa Nukkuviin tulla kun näitä hollitupia ja herätyskokouksia aikamme pidetään, sopivan vakavina huumoria unohtamatta, me olemme oikeasti erilaisia –

yksin ja yhdessä, trust me.

 

***

9.6.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hajosi tietokone lopullisesti tänään mutta tiedot saa talteen. Aikataulut joustaa niinhän se aina. No niin. sitten seikkailu alkaa ja se alkaa Petäjävedelle menemällä ja hakemalla tarvikkeet.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Halla-aho onkin varsinainen moosestelija! Lähettelee latinankielisiä tekstareita ja puhuu kirkkoslaavia. Aikoo johtaa puoluetta "kansankielisen tajunnanmuodostuksen" ulkopuolelta, so. katsoen peruutuspeiliin tohtorin silinteri päässään.

Timo Soini sentään puhuu siansaksaa.

EVA totesi juuri tutkimuksessaan ääriasenteiden olevan palaamassa Suomeen. Tarvitseeko niitä erikseen rohkaista, vaikka vuorineuvosto edisti 30-luvullakin.

Ethän sinäkään, Petri, ole vahingossa tuollaiseen porukkaan pyrkimässä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - ei en ole. minä haluan muutaa Suomen ihan oikeasti paremmaksi maaksi, kaikille paremmaksi maaksi.

http://nukkuvat.fi

potentiaali on valtava. ohjelma on olemassa ja konsepti. nyt tarvitaan lisää ihmisiä ja "nukkuva manifesti".

sen jälkeen se tapahtuu - nukkuva vallankumous seuraavan 4-10 vuoden aikana. sitten katson muita hommia.

nyt Heikki sinäkin mukaan. media ongelma on myös ratkaistu. jos ei Nukkuvat "kelpaa" medialle niin sosiaalisessa mediassa homma vaan isonee. emme ole valtamediasta edes riippuvaisia!

kansa tulee rakastamaan juuri sitä "politiikan itsensä" haastamista - ja iso osa myös valtapuolueita äänestäviä miettii kuvion uudestaan eli tulee mukaan.

siinä ei silinterit pysy mukana kun kivi alkaa pyöriä.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kiitos Petri kutsusta, mutta ilmoitan omasta ja Rongan sonnin puolesta ettei kumpikaan ole pyrkimässä presidentiksi.

http://ronkko.blogspot.fi/search?q=rongan+sonni

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - hoida ne demarit voin suostua yhdellä ehdolla ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Taidamme Petri olla ajan hermolla!

Olen tänään mailannut monelle ns. vaikuttajalle kirjoittaneeni 4.3. presidenttiehdokas Petri Hirvimäen US- blogissa:
 
"Rongan sonni for President
 
Jokunen kesä sitten HS:n Marko Junkkari hekumoi Timo Soinin keksimästä Rongan sonnista sattumalta VM: n hakiessa Suomen edustajaa Maailmanpankin johtokuntaan. Odoteltiin yllätyshakijaa jota ministeri Urpilainen haastattelisi ministeriön pimennettyjen ikkunoiden takana."
 
Seuraavana päivänä 5.3. Timo Soini ilmoitti blogissaan ettei pyri perussuomalaisten puheenjohtajaksi.
 
Alkoi perussuomalaisten hillitön junttaus tavalla joka oli minulle tuttua Hirvimäen komentelusta: ala kokoomaan esikuntaa, suoranaista  terroria nettiä pitkin.
 
Maanantaiaamuna 12.6. lähetin sähköpostia

“Ilmoitan omasta ja Rongan sonnin puolesta ettei kumpikaan pyri presidentiksi”  
vast. ott: Antti Rinne, Marko Junkkari, Jutta Urpilainen, Timo Soini
 
Tiistaina 13.6. Kasarmintorilla majaileva Pään esikunta pyöräytti Juha Sipilää Turun taivaalla.
 
Petri Hirvimäki ei ole kuka hyvänsä kylähullu, vaan Sveitsissä asuvan kuvanveistäjä Veikko Hirvimäen poika. Ketkä hänen kuiskuttelijoina toimivat, sitä en tiedä. Ainakin vuosikymmenen ajan olen lähetellyt presidenttiehdokasmies - emailia, ilman palautetta mm. Risto E J Penttilälle, everstin pojalle.
 
Olin joskus viitannut somessa sotien jälkeisen läntisen itsekritiikin löytäneen Sveitsin hallintomallin tuhkasta nostettavan Euroopan malliksi: mitä kevyemmät ideologiset hallintorakenteet kansalaisilla on yläpuolellaan, sitä tyytyväisempiä he ovat elämäänsä. Sitten pyöräytettiin Sveitsin mallin maininnut James Hirvisaari eduskunnan parvella ja nostettiin tukasta pystyyn “sveitsiläinen” Anne Berner.
 
Koko tarinani “presidenttiehdokasmiehenä” on melko pitkä:
 
http://ronkko.blogspot.fi/ 
 
Koska suomenkielistä kansaa on läpi historian vedätetty, niin eikö ole vaan luonnollista, että jotain lopulta opimme?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - nyt vaan pidät vauhdin päällä kun jo noin olet alkuun päässyt. Huomenna tulee muuten aika jänskää Hirvimäen hollituvasta...

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kun kirjoitin ylioppilaaksi iltakoulusta -72, Demari- lehden toimittaja käveli työpaikalleni vahtimestarin koppiin vesihallituksessa P-Espalla, pani mukanaan tuomansa yo-lakin päähäni, nappasi kuvan, vähän jututti ja pani kuvan lehden etusivulle.

Nyttemmin olen aika lailla pohtinut miten ne juutalaiset leimattiin, enkä presidenttiehdokkuuksia. Minulla ei näet ollut ollut mitään yhteyksiä mihinkään poliittiseen järjestöön. Luullakseni Zyskowicz-Heinäluoma ikäpolvi näkee minut yhä tuossa lehtikuvassa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jep, Nukkuvat on ihan kaikille, jotka haluaa ajatella uudella tavalla kokonaisuuden ja yksilön kautta ja etenkin juuri sinulle Heikki ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Parhaiten Nukkuvat saatuaan syanidia. Ethän sinä voi itse mitään noin typerää keksiä! Mikset luota omaan suomenkieliseen tajunnan muodostukseesi perustuvia sanoja?

"Minun suuttumukseni tulvii ylitsesi, minä tyhjennän kaiken vihani sinuun. Minä tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan, käännän iljettävät tekosi sinua itseäsi vastaan." Näitäkin ison kirjan säkeitä kannattaa silloin tällöin kerrata.

Kainalosi alta pilkottaa sama ketunhäntä kuin Keskustan uudella Vaikuttajakiihdyttämöllä. Vaihtaisivat puolueen nimen heitettyään lehmänkäännöksen Turun yllä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset