Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Skitsofrenia Persuensis

Silmiemme edessä tapahtuvaa kansankusetusta ja moraalikatoa ei selätetä vain sillä, että kaksi Helsingin hienostokortteleista tullutta poliittista broileria ja tyylipuhdasta valtaholistia, Sampo Terho ja Jussi Halla-Aho, ei jatkossa enää pyöri samoissa piireissä julkisuudessa. Eikä pullamössöeliittimme touhua (persujen osalta) saada loppumaan silläkään, että jokainen sormi osoittaa ”maisterisjätkä” Timo Soinia, joka ei ilmeisesti niin hyvä jätkä ollutkaan?

Perussuomalaisten jakaantuminen kahtia ei riitä.

Ei kahta ilman kolmatta. Tarvitsemme henkisen ja poliittisen kodin niille perussuomalaisten entisille ja nykyisille kansanedustajille, ja kaikille suomalaisille, joilla on rohkeutta ja kykyä ajatella koko peli uusiksi. Emme voi jättää nyt tapahtuvaa suomipolitiikan myllerystä vain puolitiehen – tarvitsemme kokonaisuudesta ja oikeanlaisesta yhteiskunnallisesta kokemuksesta ponnistavan uuden puolueen.

Tarvitsemme puolueen, jonka edustajilla on maalaisjärkeä, rehellisyyttä ja rohkeutta jokaisen suomalaisen hyväksi, ei vain nykyisen kaverisosiaalikapitalismin ylläpitoon suoranaisesti tai välillisesti. Tarvitsemme puolueen, joka on ohjelmaltaan ja kannattajakunnaltaan tulevaisuuden ”game changer”, pääministeripuolue, joka toteuttaa maamme kipeästi kaipaaman ison yhteiskunnallisen muutoksen seuraavan 4-10 vuoden aikana. Ollakseen mahdollinen uuden puolueen on oltava somessa itse itseään ruokkiva yhteiskunnallinen oivallus, joka lähtee vyörymään vastustamattomalla tavalla –

”Nukkuvien puolue – Nukkuvat” on juuri sellainen.

 

***

Arvoisat persukansanedustajat, entiset ja nykyiset, edellinen blogini oli avoin kirjeeni teille, ”Suunnitelma C”. Sen lopussa jätin paljon auki, mutta en jätä enää. Niin syvä on kahtiajako ”hallapersuissa ja uuvateissa”. Eivätkä ne ongelmat kahtiajakautumiseen jää, älkää kuvitelko, ”Skitsofrenia persuensis” on kaikkea muuta kuin parantunut – tulette sen jatkossa vielä huomaamaan molemmissa leireissä.

Vakavaan sairauteen tarvitaan ensin oma ymmärrys ja sitten paras mahdollinen terapia. Sellaista on itsensä rohkaisu ja haastaminen tekemään merkityksellisiä asioita aidon motivaation kautta, jota ei ohjaa vain omat valtapyrkimykset. Se on vapauttavaa. Siitä on tylsyys kaukana vaikka se ei olekaan jännä valtapuoluepeli vanhoilla säännöillä, kuplassa, mahdollisimman kaukana oikeasta elämästä.

”Kiitos kaveruudesta O-P!” - ”No problem jos sinä vaikka saisit asiat kuntoon täällä!”

Nukkuvat tulee ryminällä suomipolitiikan parrasvaloihin, kyse on vain siitä milloin. Nukkuvat lähtee lentoon paljon nopeammin jos saamme uutta voimaa eduskunnasta nyt tämän myllerryksen yhteydessä – siinä katseet teihin 38 kansanedustajaan, miinus muutama.

 

***

Nukkuvat - kymmenen pointtia:

1) Rekisteröity Nukkuvien puolue - Nukkuvat r.p. (”Nukkuvat” nukkuvat.fi) pystyyn. Ainutlaatuinen uusi konsepti, jolla noustaan suurimmaksi puolueeksi lähivuosien aikana. Jos joku väittää, että se on mahdotonta katsokaa mitä tapahtuu Euroopassa ja Ranskassa!

2) Teemme pian yhdessä "Nukkuvan manifestin" – eli väännetään asia rautalangasta ihmisille ja kutsutaan ihmiset mukaan tekemään ”nukkuvaa vallankumousta”. Fokus eduskuntavaaleissa 2019.

3) Kannattajapotentiaali ja tarve uuteen ajatteluun on valtava. Sellainen joka kanavoi kansan tunnot oikein ja samalla innovoi valtapuolueet pois hiekkalaatikoiltaan. Kolmasosa vaaleissa äänestämättömistä riittäisi Suomen suurimman puolueen asemaan. Äänestämättömät heräävät kun huomaavat, että heille on perustettu ikioma puolue, jolla on uusia raikkaita ajatuksia ja jolla on takataskussaan itse luotu maailman paras kansalaispalkkasysteemi. Toisaalta lasken Nukkuvien potentiaaliin myös noin kolmasosan kaikkien valtapuolueitten äänestäjistä eli liikkuvat äänestäjät.

4) ”Nukkuvat” – helppo käsittää sekunnissa mikä on homman nimi ja uuden puolueen muistaa jokainen heti kun se tulee vastaan. Tietenkin voimme myös muokata käsitteitä sopivasti uusiksi.

5) Iso juttu markkinoinnin kannalta on myös, että valtamedia ei voi mitenkään kuoliaaksivaieta Nukkuvia (kuten minulle on yritetty tehdä), koska sitä enemmän se menee somessa läpi. Emme ole riippuvaisia kuudesta päätoimittajasta ja tämä säästää myös rahaa. Saa meistä toki kirjoitella, mutta nykyisin valtamedia on iso osa ongelmaa...

6) Ne käytännön toimet, joilla Suomi muuttuu ja synnytetään uusi peli on jo mietitty pitkälle ja esitelty Unitaksen agendassa. Luku 6 ”Kymmenen askelta vapauteen.” Ei niihin tietenkään pidä hirttää kiinni vaan askel tai useampi kerrallaan soveltaen. (Nato ei tule uuden puolueen agendalle kts. seuraava kohta)

7) Erittäin tärkeää, että jätetään turhat asiat agendalta eli luodaan se "suomipolitiikan kolmas rintama", josta olen kirjoittanut. Haastetaan siis vain ja ainoastaan sisäisesti, koska se riittää hyvin pitkälle ja saa ihmiset yhteen. Huomioi, että Nukkuvat on nimenomaan ”Rötösherrat kuriin!” puolue eli ei pitäisi olla mitään ideologista ongelmaa tulla mukaan Nukkuviin.

8) Takana on myös synnyttämäni (ja jatkossa yhdessä kehittämämme) unitarismi-aate eli kokonainen uusi jatkuvasti kehittyvä yhteiskunnallinen ajatusmalli käsitteineen, sen siemenperunat. Paitsi että sen käytäntöön vieminen on parasta isänmaalle, on se myös hyvin potentiaalista ”uuspopulismia”. Unitarismi on universaali atomitason lähestymistapa politiikan ja yhteiskunnallisen innovoinnin ongelmiin. Siitä voi yhdessä tehdä tieteellisen akateemisen jutun kun aika ja resurssit antavat myöten.

9) Nukkuvat olisi erilainen kuin muut puolueet jo rakenteeltaan saati ohjelmaltaan. Puoluedemokratian vieminen uudelle tasolle – hollitupameininki? ;-) Noh, tästäkin asiasta pitää keskustella ja yhdessä oivaltaa ja kehittää uutta, jolla saamme ihmiset mukaan. En ole ollut puolueissa niin en väitä tietäväni kaikkea.

10) Money talks – rahoitus järjestyy. Siinäkin innovoidaan ja kannattajieni kautta meillä on reaaliomaisuutta, jota he ovat valmiita luovuttamaan kampanjointiin. En avaa kaikkia ”liikesalaisuuksia” tässä vaan totean, että Nukkuvien konseptiin sopivia rahoitustapoja on mietitty.

 

***

Itseni jätin mainitsematta. Kiitos kaikille niille, jotka olette jo mukana. Yhdessä tsempaten. Nukkuviin pääsee mukaan touhuamaan omien vahvuuksien kautta, jätä yhteystietosi täältä. 

Ei nukuta onnemme ohitse!

 

***

18.6.2017

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Yksi riski on olemassa - Jos Nukkuvien puolue perustetaan siitä tuleekin Heränneiden puolue! Äänestämättömien puoluetta ei taida vielä kukaan vakavissaan perustaa! ELI malliesimerkkejä kuolleena syntyneistä kuningasjatuksista!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Kari - Nukkuvat muokkaa tietenkin myös käsitteitä eli jatkossa media käyttäköön "äänestämättömät" tms. Nukkuvat minulle laajemmin tarkoittaa mm myös ajattelemattomia valtapuolueäänestäjiä, voi se tarkoittaa liikkuviakin jne...

ei se niin vaikeaa ole ajatuksiaan vähän muokata, ihan kehittävää, kokeileppas! ;-)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Mutta ajattelemaattomuus on pahe jopa politiikassakin. Kuten on nähty karvaasti ja petytty. Ennakoiminen ja varauksellisuus on viisampaa. Eikä se jälkiviisauskaan ole parasta mahdollista viisautta! Eli sitäkin sanottaisiin tässä yhteydessä "poliittiseksi myöhäisemmäksi herännäisyydeksi." Realiteettitaju on tärkeää joka asiassa - politiikassakin.

Parempi kulkea, kun tietää minne on menossa! Juotto/sormivasikan ja sopulin malli ei ole ylentävää. Onko Suomi nyt ajopuuna?

Vai mitä?

Mitä tarkoittaa: "Kun kissa häipyy talosta, hiiret hyppivät pöydällä?"

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Suomi on ajopuuna - mitä muuta se voisi olla tällä nykyisellä pelillä kuin systeemi-ihmisten viemänä ajopuuna jossa yksilön tärkein tehtävä on olla vallankäytön välikappale ja pysyä pois tieltä.

Mikään ei ole tullut minulle yllätyksenä tässä kyseisessä teatterissa. Ei mikään. Tässä minun hommassa oppii hyvin. Paljon paremmin kuin monessa muussa paikassa vaikka on koiran hommaa muuten kolmen lapsen isälle. Mutta kun ei ole juuri enää vaihtoehtoja jos meinaa omassa isänmaassaan olla, "vallankumous tai kuolema" hieman karrikoiden.

Tiedoksesi tämä -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2362...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

#4 vastauksena omaan kommenttiin. ei saa kuin piru raamattua lukea minuakaan. kannattaa huomioida että minua on paineet PALJON ISOMMAT kuin noilla 20 ja 18 edustajalla -

jos vaikka tippuu eduskunnasta.

Hui kamalaa!

Mitä tulee Nukkuviin niin ei tuota pidä miettiä. käy miten käy. jos kaksi vuotta saa tehdä täydellä ylläpidolla politiikkaa niin on Luxus meininki. siinä ajassa ehditään saada homma iskuun kyllä.

Yhdessä. Konsepti on huikea.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sekä Petriltä että Paavo Väyryseltä sopinee painokkaasti kysyä joko teitä tehokkaasti kaduttaa oman puolueen vastaanottaminen? Kuka niitä keksii?

Bolsevikkien alkuaikojen runoilija Vladimir Majakovskia mukaellen: Yksilö, kuka häntä kaipaa? Vaimo vain - ja hänkin jos ei ole ostoksilla. Mutta Puolue!, se on hirmumyrskyn purkaus.

Kaikki eivät pidä siitä että heitä pidetään tyhminä; että järjellisesti muotoiltuihin kysymyksiin ei vastata.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Onhan puolueita jo olemassa, mutta ei vain ole yhtään potentiaalista isoksi yleispuolueeksi nousevaa, haastamaan nykyiset valtapuolueet.

Kaikki pienemmät ovat "oma pieni siivu riittää" periaatteella ja/tai niillä on imago-ongelma kasvaa isoksi. Silloin ei ole mahdollista muuttaa systeemiä tehokkaasti. Ei se kaikissa tapauksissa ole niin ko. puolueen vika vaan tämä latistus on tehnyt tehtävänsä ja mennyt luihin ja ytimiin.

Tarvitaan siis aivan uusi lähestymistapa ja sitä edustava uusi puolue.

Sellainen, joka ei vielä ole oppinut mitä tarkoittaa olla suomalainen puolue, koska sekin pitää haastaa ja kehittää.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Tehokkainta katumusta valtapuoluetta vastaan joutuivat juutalaiset osoittamaan kaivaessaan omaa hautaansa, sama tiedetään myös Suomen vapaussodan punaisten osalta.

Kysymys onkin läntisen, meidän mielestämme kaikkein kehittyneimmän ajattelun radikaalista kehityksestä holocaustin jälkeen, sanoisi italiaano.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #8

Tuohon voisi sanoa että riippuu valtapuolueesta. Jos meillä olisi hyviä valtapuolueita EIKÄ omanedunvalvontavaltapuolueita niin ei edes tarvittaisi mitään uutta voimaa.

Vaan kun ei ole.

Holocaust, punaisten vankileiri - ihan samat geenit on saksalaisella, suomalaisella jne vuonna 2017 kuin silloinkin...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Ihme ettei kukaan kielimieskaverisi ole vielä keksinyt puolueellesi nimeä Unettais?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

E-liike.net (kukaan ei ymmärtänyt vitsiä) piti muuttaa Unitas kansanliikkeeksi, Unitas. Se on oikein hyvä tuolle ja siis kansanliike. Poliittinen siipi on sitten Nukkuvat.

Unitas ongelma (latistuksen takia!) on mm se että siinä on liikaa sanaa unioni ja myös se taisi olla muutaman voden Syp emopankkina joskus 1990-luvun alussa.

Nimi miestä pahentaa siis puolueen osalta jos olisi ollut Unitas.

Nukkuvissa saatiin konsepti jota ei tarvitse selittää ja jopa hyvä laajennus. Mutta molemmat: Unitas ja Nukkuvat jatkossa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Paavo Väyrysen kansalaissosiaalinenpuolue, Petrin "unettais" ja kolmantena Timo Soinin sininen unelma.

Neljäs kerta toden sanoo näkymättömän käden pannessa nuo kolme yhteen Carl Haglundin sinikeltaisen kravatin värin alle turvallisuuspoliittisista syistä, ja niin on henkisesti palattu 1800-luvulle jolloin Suomi oli hallinnollisesti tosiasiassa yksikielinen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #12

Jaahas... sehän oli Heikiltä melkoinen ennustus. Ei kai sentään... tai noh, hyvä jos nykyiset valtapuolueet on tjuossa vaiheessa jo kanveesissa. Siitä voidaan sitten kehittään vielä eteenpäin "unettais" meiningillä ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #13

Vielä kun on tilaisuus, pitäisi alkaa pohtia missä on sylttytehdas? Jossakin tonttupajassa näitä puolueita on lietsottu henkiin. Kiinnostaisi tietää myös tuttavasi Arto Luukkasen rooli lapsenuskoisten kansalaisten höynäyttäjänä.

Historiamme tuntee maineikkaan aktivistiperinteen - Eugen Schauman, Lennart Hohenthal ja Ernst Tandefeldt - mutta miksi James Hirvisaari ja Olli Immonen kumppaneineen on sitä jatkamaan yllytetty? Luulisi ihan muun nimisten pyrkivän esiintymään valituista valituimpina, niin kuin kyllä tekevätkin, joskin olan takaa kuiskutellen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #14

Hmmmmm... "ihan muun nimisten"... ymmärrän mitä tarkoitat ;-)

Mitä tulee niihin mainitsemiisi samannimisiin niin vaikea minun on sanoa toisten puolesta, ota niistä aina selvää muutenkaan. Omasta puolestani kyllä osaan sanoa mihin haluan että Suomi menisi. Ihan tarkasti. Sitä en tosin tiedä olenko vielä näillä miljoonasosaresursseilla välttämättä kyennyt asiaa tehokkaasti viestimään.

Asia jota ihmiset eivät koskaan osaa huomioida - resurssit, ja munalukot.

Tosin mielenkiintoisia uusia ihmisiä mukana, tahtotilat kohillaan. Eiköhän se siitä pikkuhiljaa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #15

Samannimisiin aktivisteihin kuului myös Bobi Siven, jonka Paavo veli vaihtoi sukunimeksi Susitaival. Nykyinen puolustusministerimme Jussi Niinistö väitteli hänestä tohtoriksi.

Netistä löytyy maininta Susitaival-jengin mietiskelleen puolivakavissaan 30-luvulla ampuvansa eduskunnan parvelta käsin muutaman kommunistiedustajan. Vielä uudempana sattumana James Hirvisaari kutsui kaverinsa eduskuntaan, jonka parvella kuvasi kaveria käsi natsitervehdyksessä. Yhteinen ulkoministerimme Timo Soini erotutti Hirvisaaren puolueesta eduskunnan puhemies Heinäluoman puhuttelun kera.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset