Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuva manifesti

Alla oleva Nukkuva manifesti on omistettu leijona-Ramille, sähkäri-Martille, insinööri-Jussille, metsä-Artolle, raksa-Martille, tsemppari-Tuulalle, kaivuri-Arille ja monelle muulle mukanani viime aikoina kulkeneelle. Olkoon se omistettu myös niille, jotka meihin pian liittyvät.

He ovat sisäistäneet sen mihin pullamössöeliittimme terävinkään kärki ei omassa kuplassaan kykene. He tietävät, että suomipolitiikan hölmöläisooppera loppuu samalla hetkellä kun itse kykenemme riittävän suurella porukalla haastamaan oman ajattelumme kokonaisuuden kautta ja toimimaan sen mukaan.

Nukkuvien puolue – Nukkuvat on juuri heitä varten.

He myös tietävät, että tarvittavaa muutosta ei kukaan toinen puolestamme tee – ei osaa, ei halua, ei uskalla, ei yksikään nykyisistä puolueista. Eikä näköpiirissämme ole tällä hetkellä muitakaan toimijoita, jotka toden teolla kykenisivät tarvittavaan laaja-alaiseen uuteen yhteiskunnalliseen ajatteluun sekä myös (!) muutosta edistävään toimintaan ja yhteistyöhön, saati olemaan sen keihäänkärkenä.

 

***

"NUKKUVA MANIFESTI

Isänmaamme on vakavasti ylipolitisoitunut. Nyt on suuren yhteiskuntaamme ravistelevan hyvän muutoksen aika. Me Nukkuvat tulemme etulinjaan muuttamaan Suomen ja sitten poistumme takavasemmalle kukin omiin juttuihimme – mutta vasta sitten! Näyttämölle on astuttava kaikki ne, jotka ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan itseään säästelemättä. Meidän on laitettava kaikki peliin ja kasvettava Suomen suurimmaksi puolueeksi seuraavan 4-10 vuoden aikana.

Nukkuvat on suomipolitiikan "game changer", joka haastaa politiikan itsensä. 

Valtapuolueiden vuosikymmenten aikana rakentama järjetön nollasummapeli, ”kaverisosiaalikapitalismi”, on tullut tiensä päähän. Kaverisosiaalikapitalismi on sekoitus lakiin kirjoitettua maailmanluokan poliittista korruptiota, sosialismia ja kapitalismia. Nykyiset valtapuolueet eivät tässä väärässä pelissä haasta toinen toistaan muuta kuin kosmetiikan ja poliittisen teatterin tasolla kuten olemme nähneet niin monta kertaa. 

Pullamössöeliittimme, pelkällä vallalla motivoituva väärä eliittimme, asettaa suomalaisen toista suomalaista vastaan härskin omaneduntavoittelunsa vuoksi, tuhoisalla tavalla suomalaisen yksilön hyvinvoinnin kannalta. Nykysysteemi toimii vuonna 2017 enää vain sisäpiirin omien etujen ajamiseen. Se ei toimi enää edes nykyisten valtapuolueiden omien äänestäjien parhaaksi, suomalainen sahaa omaa oksaansa. Emme ole oikeasti vapaita vaikka suomisysteemin sisäpiiri meille muuta uskottelee almuja jakaessaan ja verorahojamme ryöstäessään. 

Olemme meitä kaikkialla ympäröivän epätasa-arvoisen, tehottoman ja latistavan inhodemokratian pakkopaidassa.

Moni saattaa ihmetellä mikä onkaan se yhteiskunnallinen tuska, josta ei itse niin tiedä? Vilkaise veroastettasi ja mieti sitä, että ei pelkkä suomisysteemin epätasa-arvo ja latistus ole se ongelma vaan järkyttävä tehottomuus myös. Kuka maksaa, sinä maksat! Uuden ajattelun ja yhteiskunnallisen innovoinnin toteutuksen kautta jokainen suomalainen voi olla hyötyjä isänmaamme isossa muutoksessa. 

Meillä ei ole aikaa ikuisesti tuhlattavanamme. Kansakunnan kykenemättömyys ymmärtää omaa vihaansa tai sen kieltäminen johtaa ”parhaimmillaan”, silloin kun rahaa vielä on, taantumiseen ja luovuuden kadottamiseen kuten Suomessa viime vuosikymmenien aikana. Pahimmillaan, silloin kun raha loppuu, se johtaa hallitsemattomaan raivoon ja yhteiskunnalliseen kaaokseen.

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (per. 05/2017) katkaisee väärän kehityskulun isänmaassamme.

Unitas kansanliikkeen (per. 06/2014) kehittämästä ja Nukkuvien ajamasta ”onnellisesta kapitalismista” hyötyvät kaikki suomalaiset. Se on yksinkertainen, tehokas ja reilu. Se riisuu vallan niiltä, joille se ei kuulu, valtaholisteilta ja vääriltä kollektiiveilta, tilalle tulevat asiat edellä menevät visionäärit ja todelliset osaajat ja johtajat. Onnellinen kapitalismi pitää (yhtenä asiana) sisällään Unitaksen kehittämän maailman parhaan kansalaispalkan jokaiselle suomalaiselle. Ne käytännön toimenpiteet, joita tarvitaan on kuvattu Unitaksen agendan luvussa 6. "Kymmenen askelta vapauteen".

Unohtakaa politiikka ja poliitikot ja tehkää nukkuva vallankumous!​ 

Nukkuva vallankumous nostaa suomalaisen yksilön suvereenisti systeemin yläpuolelle kehdosta hautaan aina ja kaikkialla. Kyse on paitsi leivästämme ja voista sen päällä, mutta ennenmuuta kyse on todellisesta vapaudestamme olla sitä mitä olemme. Onnistuaksemme meidän on löydettävä toinen toisemme. Meidän on kyettävä haastamaan oma ajattelumme ja keskityttävä vain oleelliseen eli suomisysteemin sisäiseen haastamiseen. Nukkuva vallankumous ei ole mahdollinen jos sekoilemme Nato, Eu, euro, markka, mamu/matu jne asioissa siltä osin kun ne eivät liity suomisysteemin sisäiseen haastamiseen.

Asioista voi olla perustellusti eri mieltä ja jos riitelemme keskenämme vääristä asioista, on se juuri sitä mitä väärä eliittimme meidän haluaakin tekevän. Siksi nuo asiat eivät tule lainkaan ohjelmaamme, mutta kannatamme suoraa demokratiaa ja kansanäänestyksiä niistä. Tämäkin lähestymistapa on täysin uusi suomipolitiikassa, Nukkuvat on oikeasti erilainen ja aidosta motivaatiosta isänmaan ja jokaisen suomalaisen parhaaksi syntynyt.

Valta niille, joilla on visio. 

Valta niille, joilla on visio vapaudesta ja paremmasta isänmaasta sekä halua ja kykyä toteuttaa se. Nukkuvien puolue - Nukkuvat yhdistää poikkeuksellisella tavalla suomalaiset. Nukkuvat kokoaa yhteen visionäärit, sisupussit ja vastarannankiisket, suomalaisen työelämän, bisneksen, kulttuurin ja kotirintaman kapinalliset leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin kadunmiehistä vuorineuvoksettariin, lompakon paksuudesta, koulutustaustasta, iästä tai asuinpaikasta välittämättä.

Keräämme kannattajakortteja Nukkuvien saamiseksi rekisteröidyksi puolueeksi.

Jos sinua kiinnostaa olla mukana Nukkuvien kiihdytyksessä kunnolla heti alusta asti tule rohkeasti mukaan. Löydät koordinaatit omalle osallistumisellesi www.nukkuvat.fi kautta aina mahdolliseen eduskuntavaaliehdokkuuteen asti.

 

***

28.6.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kuten tekstistä ilmenee olemme aloittaneet kannattajakortien keräämisen rekisteröityneeksi puolueeksi pääsemiseksi -

http://nukkuvat.fi/kannattajakorttikerays/

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

"Meidän on laitettava kaikki peliin ja kasvettava Suomen suurimmaksi puolueeksi seuraavan 4-10 vuoden aikana."

Pidätkö tätä tavoitetta realistisena?

"Asioista voi olla perustellusti eri mieltä ja jos riitelemme keskenämme vääristä asioista, on se juuri sitä mitä väärä eliittimme meidän haluaakin tekevän. Siksi nuo asiat eivät tule lainkaan ohjelmaamme, mutta kannatamme suoraa demokratiaa ja kansanäänestyksiä niistä."

Tässä on oikeansuuntaista ajatusta..

Entäs tuo teidän kansalaispalkka... Minkälaista summaa olette ajamassa? Onko tarkoitus tasata jollaintapaa verotuksella pois vai miten tuo oli tarkoitus rahoittaa?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Riku - kasvamista "Suomen suurimmaksi puolueeksi 4-10 vuoden aikana" ei pidä lähestyä ihan niin kuin asiaa ajatellaan vanhan pelin säännöillä. Jos suomalainen ei ala innostua omaan riittävän itsenäiseen ajatteluun (irti siitä vanhasta pelistä) ja koko pelin muuttamiseen sitä kautta niin eihän se ole realistista.

Jos taas alkaa niin aikataulu voi olla nopeampikin - katso Ranskaa!

Optimismia pitää yllä eniten se että todellakin myös valtapuolueäänestäjien enemmistö nykyään alkaa jo sahata omaa oksaansa, koska ei valtapuoluepolitiikka ole mitään muuta kuin samaa vanhaa etupiirijakoa ja nollasummakakunjakoa joka 2017 ei enää mitenkään toimi. Politiikkaa puolueeliitin kuplat edellä.

Niin kauan kuin suomalainen antaa sille valtakirjan - eli tyhmänä luulee että se on hyväksi hänelle - se jatkuu... toisaalta murros voi pahimillaan olla myös väkivaltainen koska meilä alkaa olla porukkaa jolla ei enää niin väliä... sitäkään ei eliitti tajua kunnolla.

***

"Asioista voi olla perustellusti eri mieltä ja jos riitelemme keskenämme vääristä asioista, on se juuri sitä mitä väärä eliittimme meidän haluaakin tekevän. Siksi nuo asiat eivät tule lainkaan ohjelmaamme, mutta kannatamme suoraa demokratiaa ja kansanäänestyksiä niistä."

Tässä on oikeansuuntaista ajatusta..

---> Kiitos. Muistuu mieleen väännöt Natosta kanssasi vuoden parin takaa;-) Tavallaan se on aivan turhaa sen tärkeimmän asian eli systeeemin sisäisen muutoksen kannalta. Kansanäänestyksiä näistä.

***

"Entäs tuo teidän kansalaispalkka... Minkälaista summaa olette ajamassa? Onko tarkoitus tasata jollaintapaa verotuksella pois vai miten tuo oli tarkoitus rahoittaa?"

---> Joulukuussa 2014 (Unitas agenda) ehdotin 800 eur. aikuiset ja 400 eur lapset per kk kehdosta hautaan ja puhtaana käteen jokaiselle suomalaiselle. Nyt se voisi olla esim. 900 eur. kun ajattelee. Unitaksen kansalaispalkkamalli on älyttömän yksinkertainen. Siihen liittyy tasa-vero kaikissa tuloluokissa. Ajattelemme Nukkuvissa siis niin duunaria, opiskelijaa, eläkeläistä, työtöntä, kapitalistia kuin rikasta jne tietenkin. JOkainen tajuaa miten saa kansalaispalkkaa ja miten mene veroa yli sen. "Nukkuvaan vallankumoukseen" liittyy monta muutakin uudistusta ja kansalaispalkkaa voi ajatalle moottoriöljynä sille isolle uudistukselle, jossa poliittinen korruptio putsataan samalla kokonaan pois.

http://e-liike.net/kansalaispalkka

On hyvin yllättävää, että ei euroakaan tarvitsisi uutta verotusta rahoittaa tuollainen kun otetaan mukaan muutkin uudistukset mm. se että jokainen maksaa jatkossa itse eläkemaksunsa ja työttömyysturvamaksunsa sen mukaan kun haluaa ja myös puretaan sosiaaliturvarahastot. Itse asiassa jää miljardeja ylijäämäiseksi. Palkkamonopoli AY liikkeeltä pois jne myös. Kymmenen askelta on siellä Unitas agendassa ja vaikka siitä jo kolme vuotta ei niitä tarvitse muutella.

http://www.e-liike.net/images/unitasagenda2015.pdf

Mieti Riku Suomea joka olisi noin yksinkertainen yhteiskunnalliselta käyttöjärjestelmältään, millainen tehokkuus. Kansantaloudessa vain pari kolme ruuvia, jotka pysyy hallinnassa ja joita voi säätää tilanteen mukaan. Nyt niitä on kaksi-kolmekymmentä ja kaaos sen mukainen.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sinulla on Petri monta rautaa monessa tulessa, joten tiedä mihin oma kokemusvihjeeni sopisi, mutta itsepä päättelet:

Ollessani lähdössä töihin Roomaan, eräs Keiteleen puolesta kotoisin oleva Ulla kysyi olenko joku Leonardo da Vinci?

Muisto palasi mieleen viime päivien nettijutuista:

"Jos tuli ja vesi saadaan yhdistettyä, syntyy jotain täysin uutta, kuten positiivinen ja syrjintä tuottavat yhdessä suomalaisen ihmisen jonka ajatuksia ei tarvitse kahdesti arvailla. Kaksipäisen vasikan luultiin voivan syntyä vain luonnonoikkuna.

Sini(veri)nen tulevaisuus näyttäytyi Helsingissä Kaarle Kustaan ja kumppaneiden lounastaessa pormestari Vapaavuoren vieraina.

Ei ole toista tasavaltaa jossa 100-vuotisjuhlan päävieraat olisivat kuninkaallisia."

Ulla toimi erään päiväkodin emäntänä Helsingissä. Mistäpä sitä muualta kuulisi...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Petri for President! Moni Ulla kysyy: tällainenko on ihminen? nähdessään nyt asetetut ehdokkaat. Eivätkö suomalaiset todellakaan pysty parempaan? Kuusi vuotta sumua.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - hölmöläisoopperan koukku on siinä, että kun aikansa on Kiljusen herrasväen vieraana alkaa tulla isäntäväen kaltaiseksi itsekin.

Vuosikymmenet tekevät tehtävänsä - ja joku vielä ihmettelee, että on miksi on olemassa niitä, jotka eivät osallistu... kun asian oivaltaa niin tajuaa, että sillä puolen on paljon porukkaa, jotka osaavat laskentoa paremmin kuin minä, sinä, yks, kaks, kolme...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset