Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Keitä ne on ne sankariloikkarit?

”Keitä ne on ne sankarit, sellaiset sankariloikkarit, joita koko valtakunta arvostaa? Keitä ne on ne sankarit, sellaiset sankariloikkarit, jotka tosi työstä palkintonsa saa?” 

Hieman tuunattu versio J. Karjalaisen ”Sankarit” kappaleen alusta sopii hyvin tämänkertaisen Puheenvuoroni teemaan. Toukokuussa 2017 perustamamme ja kannattajakortteja keräävä Nukkuvien puolue – Nukkuvat etsii tässä blogissa kansanedustajatason loikkareita, mutta jokainen meistä kiinnostunut on tietenkin tervetullut Nukkuviin.

Herätys ”uuvatit”, herätys persukansanedustajat!

Olin viime keväänä mukana perussuomalaisten puheenjohtajakisassa, josta minut kuitenkin syrjäytettiin härskin valtapelin seurauksena eväämällä minulta jäsenyys kyseisessä puolueessa. Se kiinnosti minua siinä tilanteessa mahdollisuutena ajaa haluamaani muutosta. En ole katkera, koska yksi asia johtaa aina toiseen, tällä kertaa parempaan. Taustaksi kannattaa lukea aikaisemmin aiheesta kirjoittamani blogi ”Skitsofrenia Persuensis”.

Totesin Halla-Ahon voittoa hehkuttaneille tuoreeltaan Jyväskylässä (Nukkuvien Hollitupa -tapahtumassa), että Halla-Ahon valinta varmistaa vain sen että Vihreät on seuraava pääministeripuolue – ei sillä, että olisin Sampo Terhoa yhtään sen enempää kannattanut. Myös Sinisen tulevaisuuden tulevaisuus on hyvin todennäköisesti kaikkea muuta kuin sininen. Valehteluista, salaliitoista jne poliittisesta teaterista asian ympärillä en mene itse väittämään mitään, mutta sen sanon, että Sinisen tulevaisuuden profiloituminen nykypuolueisiin nähden noilla eväillä on täysin mahdotonta.

Jos ovat viimeiset gallup-tulokset (HS, Yle) raivorealismia Perussuomalaisille (HS 6,3% / Yle 8,1%), ovat ne suorastaan kylmäävää (heh) luettavaa Siniselle tulevaisuudelle (HS 2,5% / Yle 0,7 %). Luulisi noilla luvuilla aika monen kansanedustajan alkavan miettiä olisiko aika tehdä jotain oikeasti rohkeaa?

 

***

”Keitä ne on ne sankarit, politiikan sankarinaiset, jotka kauneudellaan kaikki lumoaa? Keitä ne on ne sankarit, politiikan sankarimiehet, jotka heikompansa tieltään kumoaa?”

Uuvattien puuhanainen ja kansanedustaja Tiina Elovaara kirjoitti 12.7.2017 ”Haaveista ja hajoamisesta”. Kaksi alle kopioimaani kommenttia Elovaaran blogissa kertovat paljon tuntemuksista asiassa puolin ja toisin. Ensimmäinen kommenteista koskee Elovaaran edustamaa Sinistä tulevaisuutta ja toinen nykyisiä Perussuomalaisia:

1) ”Jos valehtelee ja mustamaalaa, niin rehelliselle ihmiselle tulee siitä yleensä omantunnontuskia. Ajattelinkin tekstin alussa, että blogisti puhuu juuri siitä. En yhtään ihmettelisi, jos kaiken tämän petoksellisuuden jälkeen sydäntä vähän painaisi. Mutta sen jälkeen blogisti alkaakin puhua unelmahöttöä, jossa ei ole mitään konkreettista sisältöä. Paitsi oman itsen romantisointi. Voi voi… Sinisen tulevaisuuden tulevaisuus on luettavissa tämän blogin suosittelijoiden ja jakojen määrässä.” (Tuula Komsi)

2) ”Mitä puuhailee tynkäperussuomalaisten korkein johto nyt, kun sapluunaan sopimattomat yksilöt ovat hipsineet puolueesta. Puheenjohtaja Halla-aho yksinäisyydessään kaivelee vanhoja ulkomaalaisten raiskausuutisia ja linkittää niitä facebook-seinälleen. Ja opetuslapset vimmastuvat kerta toisensa jälkeen.

Varapuheenjohtaja Huhtasaari löytää seinälleen vanhoja Turkkilan höpöjuttuja irakilaisten horinoista, kuinka Suomeen kannattaa pyrkiä täysihoitoon. Ja opetuslspset vimmastuvat keta toisensa jälkeen.

Näillä persuagendoilla Suomi nousee, työllisyys paranee ja kansa vaurastuu. Tai jotain.

Ymmärrän, että olo on toivoton. Kokoomus ja keskusta ovat näyttävästi kääntäneet selkänsä halla-aholaiselle lahkolle ja SDP ilmoitti Porissa, ettei se tule olemaan samassa hallituksessa persujen kanssa. Jäljelle jää ikuinen oppositio, kunnes lahko näivettyy.” (Raimo E. Laaksonen)

 

***

”Keitä ne on ne sankarit, sellaiset sankarimiehet, jotka tulevat etulinjaan? Keitä ne on ne sankarit, sellaiset sankarinaiset, jotka tekevät poliittista historiaa?

On olemassa myös ”Suunnitelma C”.

Meillä ei ole Nukkuvissa varaa poliittiseen korrektiuteen siinä mielessä, ettemmekö uskaltaisi ehdottaa loikkaamista omaan leiriimme. Päinvastoin kuin hillotolppamiehillä ja -naisilla, olosuhteissa, joissa toimimme (ja oppimme), meillä ei ole helppoa vaikka ajattelumme olisi kaikken parasta isänmaallemme – miksi siis emme voisi yrittää saada lähtökohtaa hieman kohtuullisemmaksi? Nukkuvien agenda, konsepti, kannattajapotentiaali ja tahtotila hoitavat kyllä loput tavoitteeseen eli ”nukkuvaan vallankumoukseen” asti kunhan lumipallo on lähtenyt ensin kunnolla pyörimään. Resursseja on kunhan ne kaivetaan yhdessä esille, myös taloudellisia.

Koko nykyinen peli on väärä peli jo lähtökohtaisesti.

Nukkuvissa edustamme aivan uutta kokonaisuudesta, maalaisjärjestä ja vapaasta yhteiskunnallisesta innovoinnista lähtevää ajattelua. Uskallamme haastaa politiikan itsensä. Tähtäämme koko pelin muuttamiseen emmekä nykyisen väärän pelin, suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin, säännöillä tapahtuvaan poliittiseen näpertelyyn ja kansalta varastamiseen kuten nykypolitiikka tekee.

Tarve uuteen ajatteluun on valtava. Sellainen joka kanavoi kansan tunnot oikein ja samalla innovoi valtapuolueet pois hiekkalaatikoiltaan. Kolmasosa vaaleissa äänestämättömistä riittäisi Suomen suurimman puolueen asemaan. Äänestämättömät heräävät kun huomaavat, että heille on perustettu ikioma puolue, jolla on uusia raikkaita ajatuksia ja jolla on takataskussaan itse luotu maailman paras kansalaispalkkasysteemi. Toisaalta lasken Nukkuvien potentiaaliin myös noin kolmasosan kaikkien valtapuolueitten äänestäjistä eli liikkuvat äänestäjät.

 

***

Oikea kysymys ei ole se, onko Jussi Halla-Aholla, Sampo Terholla vai Petri Hirvimäellä enemmän valtaa, resursseja ja tunnettuutta juuri nyt. Oikea kysymys on se, kuka tuosta kolmikosta edustaa oikeasti uutta ajattelua ja on miettinyt agendassaan miten se viedään käytäntöön jokaisen suomalaisen hyväksi? Uskaltaako joku heistä haastaa politiikan itsessään – valtaholismin ja maamme vakavan ylipolitisoitumisen – vai päinvastoin luo sitä vain lisää omalla tekemisellään? Kuka kolmikosta Halla-Aho, Terho vai Hirvimäki voisi olla maamme tuleva pääministeri seuraavan 3-6 vuoden aikana?

Mitä sinä haluaisit tehdä kyseisessä pääministeripuolueessa, jotta siitä sellainen tulisi!?

 

***

25.7.2017

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Joskos sittenkin Jiitä myötäillen heitetään toione biisi uusiksi ?

Yy, kaa, koo!

Kolme uuvattia ratsastaa
Hevosillaan kaupungista pois
Kaksi miehistä hymyilee
Mutta kolmannella on kyynel silmässään

Hän ei oo oikea politikko
Niin ystävänsä hälle sanoivat
Hän ei oo oikea politikko
Jos lupauksiaan ei voi saada mielestään

Kolme uuvattia leiriytyy
Hopeisen kuun loisteessa
Kaksi miehistä unen saa
Mutta kolmas ei voi silmiään ummistaa

Hän ei oo oikea politikko
Niin ystävänsä hälle sanoivat
Hän ei oo oikea politikko
Jos äänestäjää ei voi saada mielestään

Kolme uuvattia ruokailee
Leirinuotion lämmössä
Kaksi miehistä röyhtäilee
Mutta kolmas - hän ei syönyt palaakaan

Hän ei oo oikea politikko
Niin ystävänsä hälle sanoivat
Hän ei oo oikea politikko
Jos isänmaataan ei voi saada mielestään

Kolme uuvattia ratsastaa
Suuren tien risteykseen
Kaksi lähtee eteenpäin
Mutta kolmas miehistä kääntyy takaisin

Hän ei oo oikea politikko
Niin ystävänsä hälle sanoivat
Hän ei oo oikea politikko
Jos lupauksiaan ei voi saada mielestään

Hän ei oo oikea politikko
Mutta niin paljon maataan rakastaa
Hän ei oo oikea politikko
silti valtiotyöt joka häntä odottaa

Vai mitä häh ?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Sankarimediaa" on tässä etsitty jo aimemmin - huonolla menestyksellä ja nykyisin juurikaan asiaan panostamatta - ja nyt myös siis "sankariloikkareita". Tämä kannattaa kuitenkin ehdottomasti huomioida etenkin potentiaalisten sankariloikkareiden:

"Iso juttu markkinoinnin kannalta on myös, että valtamedia ei voi mitenkään kuoliaaksivaieta Nukkuvia (kuten minulle on yritetty tehdä), koska sitä enemmän se menee somessa läpi. Emme ole riippuvaisia kuudesta päätoimittajasta ja tämä säästää myös rahaa. Saa meistä toki kirjoitella, mutta nykyisin valtamedia on iso osa ongelmaa..."

http://nukkuvat.fi/kymmenen-pointtia/ (kohta 5 siellä)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Huomenta - lopun kysymykseen kenestä pääministeri noista kolmesta?

Tiedän jo tässä vaiheessa että pelin muuttaminen sisältäpäin on mahdotonta. Siksi Nukkuvat. Nukkuvat on konsepti hyvin mielenkiintoinen jos sen ottaa haltuun ja taustalla Unitas ja vuosien työ ja kymmenien vuosien kokemus.

Meitä on jo olemassa etujoukot ja kasvamme koko ajan. Lisäksi on some... kertokaa minulle parempi mahdollinen somepuolue kuin Nukkuvat!?

Tuleva äänestäjä muistaa sekunneissa puolueen lopun elämänsä myöskin.

Synergia eli 1+1 > 2 sen kun mm joku kansanedustaja tajuaa ja myös muita toimijoita. Nukkuvien tapauksessa synergia on valtava. Myös minuun päin ja minulla mm rohkeaan sankariloikkariin puolin ja toisin.

Kenestä löisit vetoa Halla-aho, Terho vai Hirvimäki?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Välillä tuntuu että valtakunnantason suomipoliitikoilla ei ole pienintäkään kykyä -

a) mennä asiapohjainen visio edellä. Ei ainakaan kokonaisuudesta kumpuava asiapohjainen visio edellä.

b) olla ajattelematta jotain muuta kuin tämänhetkistä valta-asemaa asioitten moottorina.

c) Käsitystä tuosta synergiasta. Se että Nukkuvilla saati minulla henkilökohtaisesti ei ole noita kahta edellistä painolastinaan... miettikää millainen paketti (syenrgian kautta) tulee jos joku vaikkapa kansanedustajatason toimija ilmaantuisi Nukkuviin. MOLEMMINPUOLINEN SYNERGIA.

d) kysyä asioita eli luulo on tiedon väärti. Luuleminen omien mielikuvien perusteella on se juttu. Nytkin luullaan että Nukkuvat on joku reppanapuolue tai Hirvimäki. Ei ole. Ja etenkään se ei ole jos luuleminen loppuu ja YHDESSÄ alataan hommiin. Kaukana siitä. Meillä on monta juttua alkaa tienata myös rahaa ja nekin saadaan nopeiten käyttöön jos tuollainen loikkaus tapahtuisi.

Toki olemme muna-kana ongelmainen puolue siinä mielessä että tarvitaan todennäköisesti molemmat 1) Nukkuvat ja Hirvimäki sekä 2) joku tuollainen hyvä juttu jossa joku rohkea murtaa tämän suomalaisen latistusajattelun kehän ja liittyy meihin.

Tämä ihan sen vuoksi ettei ole sitä 100 000 euroa ostaa valmista puoluetta.... hyvä niin, toisaalta. Ja ei se "Nukkuvat" konsepti mihinkään katoa. Se on meidän ikuisesti. Kai silläkin joku arvo on, ja potentiaali ainakin. Ei ole siis niin momentum asia kuin voisi olla joku muu. Odotellaan sanoi mummo lumihangessa... vai miten se oli?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Oletko Petri pyrkinyt flirttaileman Vaikuttajakiihdyttämön kanssa? Voisi puhelimesi kilahtaa heidän pyytäessä "mediakeisaria" korvaavaksi lenkiksi keskustan pyöräilytapahtumaan presidenttiehdokas Vanhasen osoittauduttua ketjun heikoksi lenkiksi. Olethan sinäkin siellä Bottan kulmilla pyörinyt.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - flirtti on jäänyt vähiin viime aikoina. Enemmänkin olen sanonut muutamia asioita niin kuin ne on. Monta sanomatta vielä...

Tosin ajattelin kohta flirtata 20-30 sähköpostia tästä blogista suoraan asianosaisille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset