Hiienkoski, Husu & Hirvimäki

Puheenvuoroni sisältää ehdotuksen kahdelle kanssablogistille siitä miten voisimme päästä Suomen asiassa yhdessä eteenpäin uudella tavalla. 

Blogistit on valittu esimerkinomaisesti ja voit kuvitella itse itsesi heidän paikalleen tai olla kuvittelematta. Myöskin kuka tahansa, joka voi samaistua joko Petteri Hiienkosken tai Abdirahim ”Husu” Husseinin tai allekirjoittaneen erilaisiin ajatuksiin liittyen viime vuosien ”mamu/matu keskusteluun”, voi tehdä omalta osaltaan saman mitä ehdotan blogissani heille. Edellinen olettaen, että lukijaa ohjaa pääasiassa oma järki, tunne ja visio eikä niinkään valtaholismi ja väärä porukka.

Onhan teidän osaltanne näin Hiienkoski ja Husu?

Suomalaisilla on kiusaus osallistua jatkuvasti lisääntyvään yhteiskunnalliseen idiotismiin, jonka jatkumisella on vakavat seuraukset. Idiotismilla tarkoitan tässä yhteydessä uskottelua, että tuomalla mamu/matu asiat (maahanmuutto ja turvapaikanhakijat) ainoaksi tai lähes ainoaksi politiikan sisällöksi ja myymällä tuo ajatus halvalla suomalaisille, saataisiin jotain hyvää aikaan isänmaamme kehittämisessä.

  • Se vie hyvin tehokkaasti fokuksen pois paljon tärkeimmiltä asioilta.
  • Suomipolitiikan voiman ja vastavoiman laki tekee siitä lopulta täydellisen nollasummapelin vain äärevöittämällä yhteiskunnallista toimintaa vääriin suuntiin.
  • Tuon pelin ainoa voittaja on lopulta nykyinen suomalainen ”kaverisosiaalikapitalismi”, koska se lisää nykysysteemin uskottavuutta ihmisten silmissä kun vaihtoehto näyttää vieläkin huonommalta.
  • Piilossa partaansa nauravat myös muutama eniten tynnyriään kolisuttava mamu/matu-kuntapoliitikko (per kunta), muutama mamu/matu-kansanedustaja, jokunen mamu/matu-meppi ja jopa pari mamu/matu presidenttiehdokastakin…

”Mamutus ja matutus” puolin ja toisin on poliittista viihdettä, terapiaa ja kansankusetusta – tautia se ei paranna vaan pahentaa sitä.

 

***

Petteri Hiienkoski ja Abdirahim Husu – edustatte kanssani sopivasti erilaisia näkemyksiä mamu/matu asiassa ja olette siitä myös ahkerasti kirjoitelleet. Husu kokemuksistaan pakolaisena maahanmuuttajana ja Hiienkoski kantasuomalaisena. Itse olen jopa tietoisesti kyseistä aihetta vältellyt vaikken ole siihen ihan aina pystynyt. Meillä kaikilla kolmella on kova halu vaikuttaa ja meillä kaikilla on perheemme, lapsemme, elämämme ja elämänkatsomuksemme.

Voisiko myös politiikassamme löytyä yhteisiä nimittäjiä – vaikka heti ei siltä näyttäisikään?

Kysymys kuuluu pääseekö ”mamutuksella ja matutuksella” Suomen asiassa eteenpäin vai onko kyseessä vain oman profiilin nostaminen samalla keinolla millä turhan moni muukin nykyisin? Pidän teitä molempia älynne puolesta kykenevinä toimimaan uudella kattauksella jos ehdotukseni teitä kiinnostaa? Huomaan myöskin teidän olleen etsivällä kannalla viime vuosina mitä tulee poliittiseen kotiinne tai puolueeseenne, olenko oikeassa?

 

***

Nukkuvat on suomipolitiikan "game changer", joka haastaa politiikan itsensä.

”Kannattajapotentiaali ja tarve uuteen ajatteluun on valtava. Sellainen joka kanavoi kansan tunnot oikein ja samalla innovoi valtapuolueet pois hiekkalaatikoiltaan. Kolmasosa vaaleissa äänestämättömistä riittäisi Suomen suurimman puolueen asemaan. Äänestämättömät heräävät kun huomaavat, että heille on perustettu ikioma puolue, jolla on uusia raikkaita ajatuksia ja jolla on takataskussaan itse luotu maailman paras kansalaispalkkasysteemi. Toisaalta lasken Nukkuvien potentiaaliin myös noin kolmasosan kaikkien valtapuolueitten äänestäjistä eli liikkuvat äänestäjät (ote Kymmenen pointtia – Nukkuvat liitoon!)”

Nukkuvien puolue – Nukkuvat on rekisteröitymässä puolueeksi kannattajakorttikeräyksen jälkeen ensi vuonna. Nukkuvien ajama ”suomipolitiikan kolmas tie” on ruohonjuuritason vastaus politiikan ongelmiin. Se vie kohti maamme tarvitsemaa hyvää vallankumousta sitä nopeammin mitä enemmän kaltaisianne luovia ja peräänantamattomia (mutta kenties hieman eksyneitä?) yhteiskunnallisia vaikuttajia alkaa tulla mukaan sieltä mistä heitä eniten tarvitaan.

Saamme pitää erilaiset näkemysemme mamu/matu asioissa ja monessa muussakin miten itse kukin ne näemme, mutta älkäämme antako sen haitata todella tärkeiden asioitten kehittämistä ja suomalaisen väärän eliitin haastamista niiden avulla! Sisäisen haastamisen kautta, parhaalla mahdollisella tavalla, ehkäisemme samalla automaattisesti sekä suomalaisten keskinäistä vastakkainasettelua että kantasuomalaiset vastaan muut vastakkainasettelua.

”Nukkuva vallankumous ei ole mahdollinen jos sekoilemme Nato, Eu, euro, markka, mamu/matu jne asioissa siltä osin kun ne eivät liity suomisysteemin sisäiseen haastamiseen. Asioista voi olla perustellusti eri mieltä ja jos riitelemme keskenämme vääristä asioista, on se juuri sitä mitä väärä eliittimme meidän haluaakin tekevän. Siksi nuo asiat eivät tule lainkaan ohjelmaamme, mutta kannatamme suoraa demokratiaa ja kansanäänestyksiä niistä (ote Nukkuvasta manifestista).”

 

***

Nukkuvien tulevan politiikan fundamentaalit ovat pitkälti jo olemassa perustamani Unitas kansanliikkeen ensimmäisessä agendassa syksyltä 2014. Oikeastaan meillä on käsissämme kokonainen uusi yhteiskunnallinen aate, jonka voimme tuotteistaa ja esitellä Suomen kansalle – ”Unitarismi”.

Unitarismin peruslähtökohta, kuten nimikin jo sanoo, on se että nykyisenkaltainen vastakkainasettelu monessa asiassa on täysin keinotekoinen ja tietoisesti valtapuolueittemme ylläpitämä tila. Siitä pääsee eroon vain vapaan yhteiskunnallisen innovoinnin ja rohkeuden kautta – meidän on uskallettava haastaa paitsi itse itsemme, kaikki suomalaiset uuteen ajatteluun.

Onnistuaksemme (yhteiskunnallisessa muutoksessa) tavoitteemme pitää olla hyvin korkealla – kaikki tai ei mitään. Resursseja, rahaa ja tunnettuutta saamme lisää yhdessä tekemällä. Meidän on jatkuvasti kehitettävä hyvää vallankumousta ajavaa uuspopulismia, josta on "oltava oksat pois". Nukkuvien konseptista hyvä vallankumous ei ole kiinni, eikä muuten ole nimestäkään –

vai unohtiko joku ensi vuosikymmenen pääministeripuolueen nimen? 😉

 

***

21.9.2017

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

"Suomettumisen aika on ohi…" (osa I/II – Venäjä) – 14.9.2017

Kannattajakorttikeräys on alkanut – 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? – 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki – 19.8.2016  

Koko kansan Nato – 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” – 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! – 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” – 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? – 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu