Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Sauli Niinistö 2018 – kansanliike vai eliittiliike?

”Tervetuloa mukaan avoimeen ja sitoutumattomaan Sauli Niinistö 2018 -kansanliikkeeseen.” 

Noin auvoisesti toivottaa presidentti Sauli Niinistön taakse perustettu ja kannattajakortteja kesän aikana kerännyt kansanliike ”SN2” kotisivuillaan. Totuus on kaukana tuosta. Totuutta ei muuta sekään, että kannattajakortteja SN2 sai kerättyä peräti 150 000 kappaletta. Se on kenties jopa enemmän kuin kokoomuskansanedustajilta lähtee joulukortteja eduskunnasta – onneksi olkoon siitä, mutta mennäänpä asiaan.

”Sauli Niinistö 2018” ei ole kansanliike vaan Kokoomuksen puoluetoimiston johtama eliittiliike Kokoomuksen ja sen sisäpiirin omien päämäärien toteuttamiseen.

Ainahan se auttaa jos istuva presidentti on omasta puolueesta. Kun vilkaisee ”kansanliikkeen” organisaatiota näkee heti, että se vilisee kokoomusvaikuttajia sekä valtakunnantasolla että maakunnissa. Sinne on kuin muodon vuoksi eksynyt joku muukin, mutta nämä ”talkoot” ovat puhtaasti Kokoomuksen ja niissä on päivärahat ja kilometrikorvaukset ydinporukalle maksettu moneen kertaan. Näihin ”talkoisiin” osallistutaan hymyssä suin tai vaikka puoliväkisin onhan kyseessä meidän oma Sale... eikun siis koko Suomen Sale.

Jos Sauli Niinistö olisi julkisuudessa reilusti sitä mitä hän oikeasti on – Kokoomuksen presidenttiehdokas –  ei tätä blogia tarvitsisi kirjoittaa. 

Avointa ja sitoutumatonta kansanliikettä SN2:sta ei tee sekään, että asian edistämiseksi siihen pyritään höynäyttämään mukaan mahdollisimman paljon tavallisia tossuntallaajia ympäri Suomenniemen. Avoimet ja sitoutumattomat kansanliikkeet lähtevät toreilta ja turuilta eivätkä puoluetoimistoista. Epäilen vahvasti, että avoimet ja sitoutumattomat kansanliikeet eivät lähde valtapuoluepolitiikan kautta kannuksensa hankkineen presidentin linnastakaan?

Puhun omasta kokemuksestani presidenttiehdokas Petri Hirvimäkenä. Puhun asiasta, jota isänmaamme tarvitsisi kaikkein kipeimmin – puhun ruohonjuuritasolta lähtevän ja systeemiämme haastavan riippumattoman kansalaisvaikuttamisen mahdollisuuksista Suomessa.

Olen kantanut korteni kekoon Unitas kansanliikkeen perustajana. Unitas kansanliike keskittyy kokonaisuuteen rohkeasti ja maalaisjärkisesti ja on siksi yhteiskunnallisesti innovatiivinen. Unitas kansanliike on kirjoittanut asiat ylös omaan muutosagendaansa. Unitas ei ole minkään valtapuolueen masinoima millään tavalla. ”Sauli Niinistö 2018 -kansanliikkeestä” ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa samaa.

 

***

Mitä viime keväänä oikeastaan tapahtui? 

Sauli Niinistön kampanja oli pystyssä suorastaan hämmentävällä nopeudella, muutamassa päivässä täydessä vauhdissa ja miehitettynä siitä kun Niinistö ”pitkään harkittuaan” lupautui presidenttiehdokkaaksi perustamalla kannatusyhdistyksen ehdokkuutensa taakse – mikä muu tuota voisi selittää kuin se, että siellä on suunniteltu juttua jo kuukausitolkulla aikaisemmin Kokoomuksen sisäpiirissä?

”Sauli Niinistö 2018 -kansanliikeen” kaltaiset manööverit vain vahvistavat suomalaisen pullamössöeliitin ylivaltaa ja sen rakentamaa suomalaista kaverisosiaalikapitalismia. Kokoomuksen itse itselleen kehittämä keppihevonen SN2 ei palvele suomalaista kansanvaltaa vaikka moni niin luuleekin. Väärä eliittimme pelaa härskisti omaa peliään puolueesta riippumatta ja kansasta välittämättä.

Suomalainen menee mukaan sellaiseen vain siksi koska suomalaisen ei anneta paremmasta tietää.  

Kansa on täysin valtapuolueiden ja niiden johtavien politrukkien sekä eräiden muiden valtaeliittiimme kuuluvien toimijoiden sekä valtamedian aivopesemää. Iloisella rosvojoukolla on miljoona kertaa enemmän resursseja, avustajia ja hännystelijöitä ylläpitämässä itselleen lokoisaa yhteiskunnallista pysähdystä kansaa manipuloimalla kuin niillä, jotka pysähdyksen haluaisivat oikeasti haastaa.

Rahansa ja verensä tuo porukka imee valtaan päästyään valtion budjettikirjan avulla paitsi poliittisina virkoina ja puolue- ja lehdistötukina suoraan veronmaksajien selkänahasta, Suomen kansalta, mutta myös välillisesti poliittisen korruption kautta – mitä muuta TEKES:t ja muut (miljardien) yritystuet ja monopolitoimijat, maataloustuet, tuulivoimatuet tai lainsuojaa nauttivat ammattiyhdistysmonopolit ovat kuin maailmanluokan poliittista korrruptiota? Sauli Niinistö on tuon rosvoroopeporukan valtaannostama presidenttiehdokas, joka ei ole presidenttinä kyennyt, halunnut tai uskaltanut haastaa suomisysteemiä millään tavalla, vaikka se olisi tasavallan presidentin aivan keskeinen tehtävä.

 

***

Media ja muut asianosaiset presidentinvaalliin liittyen – jos tunnette piston rinnassanne niin käykää ihmeessä hieman tutustumassa mistä saan intoni väittää, että olen presidenttiehdokkaista ainoa, joka on perillä kokonaisuudesta. Vastaus on ainutlaatuisessa (kovassakin) kokemuksessani ja siinä, että minulla tuo kaikki on kirjoitettuna mustaa valkoisella Unitas kansanliikkeen agendaan. En puhu nyt mistään blogi- tai puhekokoelmasta vaan kattavavasta yhteiskunnallisesta muutosagendasta, joka on politiikan ulkopuolella tehty – jotta asiat voisi yleensäottaen ymmärtää – onhan muillakin presidenttiehdokkailla varmasti sellainen?

”Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous – suomipolitiikan Grand Slam”

Presidentinvaalin keskustelutilaisuuksien järjestäjille tiedoksi – minusta saa oivan keskustelukumppanin näihin tilaisuuksiin latistusta tappamaan ja tuomaan esille tärkeitä aiheita, joista puolue-ehdokkaat haluaisivat olla hiljaa. Olen varma, että presidenttiehdokas Sauli Niinistön ja eduskuntapuolueiden nimeämien ehdokkaitten lisäksi kutsutte niihin myös presidenttiehdokas Paavo Väyrysen, eikö niin? Hänelläkään tuskin on vielä 20 000 allekirjoitusta kannattajakorteissaan – miksi ette siis kutsuisi myös presidenttiehdokas Petri Hirvimäkeä tuomaan terveiset ruohonjuuritasolta esimerkiksi näistä tilaisuuksista aloittaen:

  • 30.10. Elinkeinoelämän valtuuskunnan keskustelu
  • 13.11. Paasikivi-seuran, YK-liiton ja UKK-seuran keskustelu
  • 27.11. Maanpuolustuskurssiyhdistyksen keskustelu

Pikatutustumisena allekirjoittaneeseen voi katsoa vuoden takaisen ”presidenttihaastatteluni” täältä. Ja jos joku sitä pelkää, en ole poliittisesti kovinkaan epäkorrekti verrattuna vaikkapa nykyiseen Amerikan presidenttiin.

”Mahdollisuuksien tasa-arvo”... niinhän se oli, Kokoomus?

 

***

26.9.2017

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

"Suomettumisen aika on ohi..." (osa I/II - Venäjä) - 14.9.2017

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Puhumattakaan sihteerien puutteesta, jotka näitä juttuja eteenpäin lähettelisivät... kukaan ei pysty ymmärtämään muuta kuin asianosainen millainen seinä on kaltaisillani toimijoilla edessä verrattuna puoluesuomen politrukkeihin.

Olen aika monesti sanonut että Suomi on 1/3 Neuvostoliitto mikä on paradoksaalista koska jos olisimme olleet 1/2 Neuvostoliitto tämä systeemi olisi räjäytetty jo aikaa sitten.

Toinen iso paradoksi on se, että kaikkein parhaiten, aivan ylivoimaisesti, näkevät asiat juuri ne, joilla on tuo seinä on ylitetävänään eikä juuri mitään resurssia vs. nuo puoluetuki ja lehdistötuki pullamössötoimijat.

---> "Sisäinen suomettuminen". Suomi on pahasti rähmällään omaan systeemiinsä päin, ei tarvita Moskovaa. Blogi tästä pian. Sisäinen suomettuminen on itse itseään ylläpitävä paha voima - se valtaholistien ja väärien kollektiivien ylläpitämä "väärä peli", josta olen monesti puhunut.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

"Eliittiehdokkaallasi" on paljon nimiä kannattajakorteissa, montako sinulla on ?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Aimo - en ole väittänytkään etteikö Suomen kansaa pystyisi höynäyttämään. Noilla resursseilla ja suomalaisen oman "valtaholismin" (tiedostamatonta kansan tasolla jo) tietäen se on helppoa. Ollut jo pitkään...

Vaihtoehtoja ei esitellä, etenkään niitä hyviä koska nehän pilaisi koko leikin niiltä, jotka Suomea pyörittää.

Sananvapaus meillä on mutta oikeus (omaan) yleisöön on hyvinkin hakusessa tässä systeemin ja sen portinvartijoitten luvatussa maassa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #4

Onneksi on vielä sananvapauskin mielipidevapauksen lisäksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #5

Suomalaiseen sananvapauden tai mielipiteenvapauden erikoispiirre on se että se koskee joittenkin osalta sitä että saat ilmaista itseäsi lähinnä nurkan takana tai puskassa.

Etenkin jos asiat on sellaisia millä tuota väärää eliittiä tehokkaasti haastettaisiin eli heidän omissa "vahvuuksissaan", avaamalla niitä 2000-luvulle.

En puhu nyt perussuomalaisista.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes
Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Vai saisi oivan keskustelukumppanin. Eikö oiva keskustelukumppani vastaisi jollakin tavalla toisen keskustelijan esittämään suoraan ja yksinkertaiseen kysymykseen?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jos Väyrysen kannattajakortteja on nelinumeroinen luku niin Hirvimäen kannattajakortteja on useampinumeroinen luku.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Onneksi olkoon. Puolimatkan krouvi siis ohitettu.

Kyllä sinut kutsutaan mukaan kun valitsijayhdistyksesi on perustettu. Sitten vain näytät niille närhen munat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset