Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Sampo Terho valehtelee?

Mikä on totuus Sampo Terhon osuudesta perussuomalaisten hajoamisessa? 

Julkisuuteen on luotu kuva, myös Sampo Terhon itsensä toimesta, että hän on ollut täysin tietämätön asioista viime touko-kesäkuussa siinä vaiheessa kun muualla valmistauduttiin jo täyttä häkää perussuomalaisten mahdolliseen hajoamiseen Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen. Tähän syksyyn mennessäkään Sampo Terhon muisti ei ole osoittanut palautumisen merkkejä:

"Terho kiistää edelleen Lännen Medialle, että hänellä olisi ollut etukäteistietoa perussuomalaisten eduskuntaryhmän hajoamiseen johtaneesta suunnitelmasta. LM kirjoitti etukäteissuunnitelmasta (3.6.) runsas viikko ennen puolueen kohtalokasta, Jyväskylässä pidettyä puoluekokousta.

- Muistan, kun luin tuon jutun, olin jossain tien päällä. Ideasta en ollut kuullutkaan, ennen kuin näin sen siinä. (Kaleva 23.9.2017)"

 

***

Miksi ihmeessä minua kiinnostaa Sampo Terhon keväinen touhu vielä kuukausia tapahtumien jälkeen?

Siksi että seurasin aitiopaikalta vierestä hänen edesottamuksiaan perussuomalaisten puheenjohtajakisan aikana. Olin itsekin mukana puheenjohtajakisassa. Tarkemmin sanottuna olin mukana siihen asti kunnes Sampo Terhon ja Timo Soinin isännöimä perussuomalaisten (ex) puoluehallitus päätti olla ottamatta minua jäseneksi perussuomalaisiin ja siten esti kokonaan osallistumiseni puheenjohtajakisaan.

Kirjoitin asiaa ja tunnelmiani valaisevan blogin tuolloin tuoreeltaan. Oma käsitykseni on, että olin kutsumaton vieras pilaamaan Sampo Terhon tietä millään tavalla persujen uudeksi puheenjohtajaksi. Jääväsikö Terho itsensä tuossa kyseisessä kokouksessa, jossa hylkäyksen sain, ei varmasti jäävännyt. Mitään selityksiä en ole asiassa koskaan saanut - se siitä demokratiasta silloisissa perussuomalaisissa.

Perustimme Nukkuvien puolueen pian tuon episodin jälkeen.

Nukkuvat on äärimmäisen mielenkiintoinen ja potentiaalinen puolueprojekti ja muutoksen tekemisen työkalu isänmaallemme. Nukkuvien tehtävänä on "haastaa politiikka itsessään" tarkoittaen, että pahasti ylipolitisoituneessa Suomessa tarvitsemme uuden pelin nykyisen valtaholistien ja väärien kollektiivien luoman väärän pelin tilalle.

En ole katkera asiassa, mutta sen esilletuominen liittyy oleellisesti Nukkuvien tapaan haastaa suomalaista nykypolitiikkaa ja poliitikkoja. Sampo Terho voi hyvinkin olla Sinisen tulevaisuuden ensimmäinen puheenjohtaja pian kun se on rekisteröity puolue. Siksi ei ole ollenkaan sama, että Terho pääsisi keväästä 2017 kuin koira veräjästä Timo Soinin ollessa kaiken pahan ja juonittelun ruumiillistuma.

Onko Sampo Terhon rooli ollut jopa suurempi kuin Timo Soinin perussuomalaisten hajoamiseen liittyen?

 

***

Herra ministeri, Sampo Terho, tein asiaan liittyen kolmen videoblogin sarjan specially for you - käyhän kurkkaamassa YouTubessa. Heitän sinulle haasteen käydä kertomassa totuus jos olen väärässä sanoessani, että sinä valehtelet. Jos muu on liian vaativaa, voisit kertoa edes sen miksi Hirvimäki ei koskaan päässyt mukaan puheenjohtajakisaan. Tosin sitä sinä tuskin teet, sillä ne "perusteet" taisivat mennä jo vessanpöntöstä alas samalla kun loikkasitte -

siihen asti Sininen tulevaisuutesi on pelkkä vitsi.

 

***

7.11.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

"Suomettumisen aika on ohi..." (osa I/II - Venäjä) - 14.9.2017

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Ulkopuolisena oli hyvä seurata taanoin miten puolue toimi.
Aika harva perussuomalaisten kannattaja sekä jäsen tiesi millaista peliä ennen ek vaalekjakin pelattiin. Peli tarkoituksenahan oli tiettyjen pärjätä paremmin. Vaalien jälkeen monella silmät avautui ja irtiottoja oli ympäri Suomen.

Nämä pahimmat pelaajat on sittemmin siirtynyt Sinisiin, joten jos jotain on Persuissa opittu, niin tulevaisuudessa kannatuslukemat tulee nousemaan. Kannatus nousee, kun kaikki on mukana ja kaikki pelaa samaan maaliin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Kristian - nimenomaan. Täysin ottamatta kantaa kummankaan agendaan suuntaan tai toiseen (se ei ole pointti tässä) haluan tuoda esille sitä että se todellinen peliporukka onkin siellä "hyviksien" puolella.

Siniset pelimiehet ja -naiset rakentavat omaa sankaritarinaansa, jonka ei koskaan pidä upota suomalaisiin ainakaan heidän kertomanaan!

Se on myös oma kokemukseni melkoisen läheltä. Sampo Terhohan voi asiaa tässä avata jos on muuta mielessä..?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kun tätä aikaa katsoo edes jotenkin rehellisesti, niin kaikki tuntuvat valehtelevan. Media ja tiedotusvälineet valehtelevat, poliitikot ja virkamiehet valehtelevat, ja koko kansa tuntuu -tai ainakin suurin osa- elävän jossain valheessa. Ja vieläpä lähes kaikki ihmiset myös tiedostavat sen. Ajat ovat vähän kuin Stalinin ajan venäjällä.

Ja jos joku vielä tänäkin aikana sattuu puhumaan totta, se sensuroidaan välittömästi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Markku - nimenomaan aina silloin kun se uhkaa valehtelijoiden asemaa. Se voi olla joko suoranaista sensurointia tai kuoliaaksivaikenemista.

En viitsi sen isompaa jakoa mediaan laittaa tästäkään sattuneesta syystä - tuskin Huuskokaan tätä mihinkään nostelee?

Kuoliaaksivaikeneminen Suomessa tarkoittaa sitä että väärä mies (politikan sisäpiirin ulkopuolelta) ei koskaan saa kertoa totuutta - se jätetään aina valehtelijoiden (sisäpiirin) tehtäväksi silloin kun kyseessä on heidän poliittisen kilpailijansa "haastaminen".

Mutta kas, kas, aivan kuin sanot Markku kun tämä piiri pieni pyörii eikä siihen oteta muita mukaan häiritsmään niin loppujen lopuksihan meillä on sellainen kiva mediaseksikäs nollasummapeli, joka ei koskaan johda mihinkään. Kukaan ei joudu vastuuseen yhtään mistään. Pääasia on että kansa saa viihdettä juuri sopivasti ja (ainakin välillä) luulee että "maailman paras demokratia" toimii...

"kaikesta huolimatta".

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mitään demokratiaahan nykyinen järjestelmä ei ole. Ei se mitään demokratiaa ole, että saat äänestää kerran neljässä vuodessa puolueiden valitsemia ehdokkaita, joilla ei edes ole velvollisuutta pitää vaalilupauksiaan.

Sääli että kansalaiset ovat niin hölmöjä, etteivät vaadi suoraa demokratiaa. Mitä järkeä on äänestää päätöksentekijää, kun voi äänestää itse päätöksestä?

Henkilökohtaisesti olen alkanut olla sitä mieltä, että koko puoluekoneisto ja poliitikot, ovat olemassa vain kansalaisten huijaamiseksi. Eivät kansalaiset tarvitse puolueita tai poliitikkoja mihinkään, virkavastuulla olevat virkamiehet voisivat toteuttaa sitovien kansanäänestysten tulokset. Valtio säästäisi valtavat summat rahaa ja demokratia etenisi aimo harppauksen. Silloin me voisimme oikeasti kehua maatamme, maailman edistyksellisimmällä demokratialla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #6

MArkku sinulla on pointtia tuossa ja se on myös minun ajatteluani.

Mitäköhän luulet onko suomisysteemi menossa tuohon suuntaan kun pukkaa maakuntahallintoa ja sotea missä on poliitikkoa taas poikineen. Huh, huh, huh.

JOs laskettaisiin maa missä on eniten poliitikkoja - myös ne kaikki koulutuskuntayhtymät, jne paikallistason jutut ja osuuskuntakokoukset jossa jäsenkirja rules - on Suomi todellakin kenties yksi aivan politisoituneimmista maista. Ei mitään järkeä ja miten älyttömän tehotonta.

Tsekkaapa täältä Markku - http://nukkuvat.fi/nukkuva-manifesti/ ja laita yv. viestiä jos siltä tuntuu.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #7

Suomi ei ole menossa demokraattiseen suuntaan, vaan Suomi on menossa totalitariseen suuntaan. Samaan aikaan kun suuryritykset vievät miljardivoitot verottomina ulos maastamme veroparatiiseihin, poliitikot ja virkamiehet kiusaavat kaikista huonompiosaisia ja estävät heiltä pienimmänkin mahdollisuuden johonkin omatoimiseen yritteliäisyyteen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #8

Pahinta asiaa asiassa on se että väärän pelin olosuhteissa, jossa valtaholisti päättää väärän kollektiivin kautta (nykyiset valtapuolueet, ay monelta osaltaan, monet virkamiesbyrokratiat jne) moraalikato ei häviä mihinkään.

Päinvastoin siitä on tullut maan tapa.

Jos jollain menee vähän liian pitkälle saa pienen huilin politiikassa jossain kovapalkkaisessa virassa. Sitten on hyvä tulla uudestaan politiikkaan "korkoa kasvaneena".

Suomalainen pystyy tekemään muutoksen - tajuamalla että koko peli on väärä ja se pitää räjäyttää. Nykysysteemi ei mitenkään voi korjata itse itseään koska se on tehty nykysysteemin itsensä toimesta nykysysteemin valtajuoppoja varten.

Nukkuvien tehtävä on auttaa ymmärtämään ja haastaa suomalaisia haastamaan ensin itsensä ja sitten koko systeemi.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant Vastaus kommenttiin #6

"Eivät kansalaiset tarvitse puolueita tai poliitikkoja mihinkään, virkavastuulla olevat virkamiehet voisivat toteuttaa sitovien kansanäänestysten tulokset. Valtio säästäisi valtavat summat rahaa ja demokratia etenisi aimo harppauksen."

Tuosta valtion säästöistä olen samaa mieltä. Puoluekoneistot vievät valtavasti rahaa ja kilpailu paikasta maan johdossa ajautuu siihen, että lupaukset petetään, takit käännetään ja kaverit jätetään.

Puoluetuet ovat pahin mädättäjä. Rehellinen ja avoin vallankäytön agenda toteutuu vain, jos kansanäänillä valittu koneisto tuottaa kansan tahdon mukaista politiikkaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #10

Kiitos Mirjami - jos ja kun Nukkuvat pääsevät päättäviin asemin tulevat puoluetuet ja lehdistötuet olemaan ihan ensimmäisiä juttuja jotka lopetetaan. Ne ovat välittömiä status quo eli pysähdystukia. Sitten meillä on valtion budjettikirja täynnä välillistä korruptiorahaa ja myös se harjataan oikein kunnon täikammalla eikä vain puhuta.

Se peli on sitten ihan eri peli ja valtajuoppo on jatkossa ihmeissään kun väärät motivaatiotekijät on otettu kokonaan pois.

Suomalainen on vihdoinkin oikeasti vapaa ja kaikki tasa-arvoisia mitä systeemiin tulee.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Laitoin blogin suoraan sampo.terho(at)minedu.fi niin saa käydä täällä moikkaamassa jos vaan kiireiltään kerkiää.

Kerkiää se mutta ei sitä tee - tämänkin asian suhteen matala profiili on ilmeisen hyvä ettei tule liikaa kiusallista tietoa asioista?

Hmmmm... milloinkas se herra ministeri alkoi olla herra ministeri...? Hmmm....

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Sampo tietää varmasti enemmän kuin pystyy/haluaa kertoa. Harmi vain, kun hyvä politiikon alku pilasi todennäköisesti omaa poliittiseta uransa sillä, että kävi Jussi Halla-ahoa vastaan, vaikka heidän piti olla puheenjohtajavaaleista huolimatta hyvät kaverit. Niinhän se alkuun näyttikin, kun niitä vaalejakin käytiin, mutta sitten kaikki muuttui. Uskon itse, että kaikkea oikeaa totuutta ei ole vielä tullut kerrottua ja niin moni puhuu asiassa sitä ns. kuuluisaa muunneltua totuutta. Puolueen puheenjohtajavaalit eivät ole olleet missään puolueessa koskaan helpot, mutta eihän sitä mitä perussuomalaisissa nähtiin, tulla todennäköisesti ihan heti uudestaan näkemään, vaikka tässäkin kohtaa kaikki on mahdollista ja voin olla väärässä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Vesa - minä en suinkaan ollut ainoa joka ei päässyt puolueeseen. Tosin muiden osalta syy on ollut Halla-aholaisuus mutta ei varmasti minun osalta. Häntähän ensisijaisesti lähdin haastamaan ja samalla opin miten järkyttävää peli oli sillä toisella puolen.

Halla-ahon puoli minulle oli se rehellisempi vaikken heidän politiikastaan niin pidäkään.

Haluan pitää asiaa esillä ettei ihmisiä manipuloida taas luulemaan asioita. Ajan kanssa se on täysin mahdollista. Pitää jossain välissä lukea se kirja mutta sekään ei ole lopullinen totuus, tuskin.

Minua kiinnostaa kovasti myös valtamedian rooli kaikessa tapahtuneessa hajoamiseen liittyen - onko siitä juurikaan edes puhuttu?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hui, kun pelottaa, vielä kun ottaa mukaan Kennedyn ampumisen, ja kuukävelyn valehtelun ja area 51: alienit, niin sitten ollaan tämän jutun siellä perimäisellä rannalla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Petteri - hieno haltuunotto sinulta onnittelut!

Oikeasti oletko niin sinisilmäinen (heh) että et yhtään tajua sitä mikä vihaamiasi ilmiöitä saa aikaan?

Minäpä kerron, yllätys yllätys, suurelta osaltaan se peli joiden puolella olet.

Oikeita hyviksiä suomipolitiikassa kun ei nykyasetuksilla ole olemassa.

Voisitko tehdä asialle jotain Petteri?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Nyt oon erittäin tyytyväinen ettei Samposta tullut puheenjohtajaa.
Meillä olis petturi johdossa. Niinkuin on ollut 20 vuotta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Tapani - niinkuin blogissani kerroin Sampo Terhon näyttö ei minullekaan mikään kovin vakuuttava ole. Jatkoa ajatellen olisi hyvä tietää miten asiat tarkasti ottaen menivät juuri Terhon osalta.

En usko ollenkaan etteikö hän olisi ollut juonessa mukana ihan täysillä alusta asti.

Timo Soinin voisi jo unohtaa joksikin aikaa ettei keskitytä vääriin asioihin?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

STT tuli haastattelemaan minua ja kaveriani perjantaina kun juuri saavuimme Jyväskylän puoluekokoukseen.

http://www.suomenmaa.fi/uutiset/perussuomalaiset-k...

Minä kyllä paljon enempi painotin Leenan nimeen kuin tuosta kirjoituksesta saa irti.

Kyllä ne kaivamalla sai irti sen että Sampolle ääneni menis jos tulis toinen kierros Jussin ja Sampon välillä.

Ja kuten tuollakin sanon että PS on demokraattisin puolue, ja tulisin hyväksymään Halla-ahon valinnan.
Mehän 2 vuoden päästä voimme vaihtaa puoluejohdon jos emme ole tyytyväisiä,, mutta puolueen ulkopuolelta ei voi vaikuttaa sisäisiin asioihin

Nyt oon tyytyväinen että puoluekaverit osas valita paremmin kuin itse olisin tehnyt.

Minä en ollut Jussia tuntenut juurikaan ja elin lähinnä median tuomalla näkemyksellä mikä mies Jussi todella on.
Siinä erehdyin, Jussi on osoittautunut kovaksi kenttämieheksi, kiertää maata ja eri kuntia sen minkä ehtii,, eikä näytä Brysselikään sitä estävän.

Samposta sunnuntaina kuulin ikäviä asioita, ja en missään nimessä olis ollu hänen kannalla jos sen tiesin..

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #22

Kiitos Tapani. Yksi aikalaistodistus lisää! ;-)

Väinö Hirvelä

Hei osaanottoni saamasi ikävän kohtelun vuoksi. Tässä puhuu tietyllä tavalla kohtalotoveri. Hain aikoinaan hyvissä ajoin puolueeseen koska nimenomaisesti halusin äänestää Halla-ahoa johtoon. Hain aika viime tingassa mutta kuitenkin siinä aika ikkunassa mikä minulle kerottiin, että riittää että hakemukseni ehditään käsitellä. Olin netissä avoimesti halla-ahon puolella ja niin kävi, että minua ei vielä jyväskylän kokoukseen mennessä hyväksytty puolueeseen.

Pääsin hyvin pian kokouksen jälkeen kuitenkin jäseneksi. Ilmeisesti en ollu ainut vaan oli tommoinen facebook ryhmä kun hylätyt perussuomalaiset ja siellä oli 50 jäsentä joista yksikään ei tukenut Terhoa vaan nimenoaman Halla-ahoa tai jotakuta muuta.

siinä mielessä suosttelen kyllä lämpimästi hakemaan uudestaan puolueeseen, että ilmeisesti tälläisissä asioissa on nyt petrattu paljon ja puolue demokratia on hyvällä mallilla puoluelaisten mielipidettä eri asioihin on kyselty ahkerammin kuin ennen. Itsellä toki kokemusta vain halla-ahon aikaisesta persuista ja veikkaan että tannoisellla suosion laskuylla on jotain tekemistä sen kanssa että kansa ei jaksa riiteleviä puolueita vaikka media haluaa koko ajan nostaa Hallaahon ja sinisten riitoja esille.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Väinö - olin kyllä tietoinen tuosta ryhmästä ja siihen pyydettiin minuakin. Mutta minun persujuna meni jo ja myös minun olisi ollut mahdoton olla Halla-ahon johtamassa puolueessa.

Minulla oli toki epäilykseni Soinin raskaasta perinnöstä, mutta se tuli keväällä todettua oikein korkojen kanssa.

Nämä asiat on jatkossa hyvä pitää tikunnokassa kun "sinisten sankaritarinaa" pidetään jatkossa esillä.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Petrin kampanjat käyvät niin hiljaisella, että luulin niiden jääneen lähtökuoppiinsa.

Tositaistoa käydään rintamalla Hallinto vastaan Suomen kansa.

Ulko/opetusoministeriö on selättänyt musiikkiväen euroviisuedustajan valinnassa käskien Yleä muuttamaan kisan sääntöjä kesken kisan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - täysin resurssikysymys, vielä. Siis vielä.

In th meantime jottain tarttis tehdä Heikki!

http://nukkuvat.fi/tule-mukaan/

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Vain "Hallinto vastaan Suomen kansa" voi räjäyttää nykysysteemin!

Hallinto voitti Sampo Terhon rakastavaan syleilyynsä!

Nukkuvat - Unitaas kansanliike, voi ei, Petri, ei Suomen kansa sentään näin tyhmää ole! Eikä ainakaan sen kärkityypit jotka ovat tottuneet kiertämään muutakin kuin Senaatintoria, jonka kulmatalon seinää taannoin koristi "Unitas"-logo .

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset