Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuvat on 2020-luvun pääministeripuolue

Hyviä uutisia Nukkuvista! 

Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry:n säännöt on hyväksytty 20.11.2017 yhdistysrekisterissä. Voimme alkaa tosissamme kiihdyttämään kohti eduskuntavaaleja 2019. Kannattajakorttikeräys on käynnissä juuri sopivasti ja jos kansanedustajaehdokkuus kiinnostaa, käy antamassa tukesi ja tietosi kotisivuillamme.

Etsimme koko ajan uusia ihmisiä toimintaan mukaan kaikilla rintamilla. Vahvistuksia tarvitaan sekä käytännön kenttätyöhön katujen turpakäräjille että yhdistyksen alkuvaiheessa aloittaneen päättäjäkolmikon, jossa itse toimin puheenjohtajana, tueksi.

Etsimme kasvavan yhdistys- ja puoluetoiminnan haasteet ymmärtävää visionääristä puoluesihteeriä sekä markkinointipäällikköä, jolla sähköinen markkinointi ja some hyvin hallussa. Alkuun molemmat tehtävät ovat oto-hommaa, mutta jos onnistumme ovat nuo kaksi todennäköisesti ensimmäiset Nukkuvien palkalliset pestit. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen jos kiinnostaa.

Puoluesihteeri ja markkinointipäällikkö tulevat jatkossa olemaan vahvasti mukana myös varainkeruussa, josta meillä on suunnitelmat jo pitkällä. Se tulee olemaan jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä suomipolitiikassa, siitä pian lisää.

 

***

Nukkuvien potentiaali on valtava.

Leikitäänpä hieman numeroilla ja otetaan taustaksi eduskuntavaalit 2015. Niissä oli äänioikeutettuja 4,46 M (miljoonaa). Heistä äänestäneitä oli 67 % eli 2,96 M ja äänestämättäjättäneitä 33 % eli 1,50 M. Tästä laskien Nukkuvien potentiaali I eli puolet äänestämättömistä (”nukkuvista”) on  0,75 M äänestäjää.

Kolmea perinteistä valtapuoluetta (Kok, Kesk, SDP) äänesti yhteensä 1,66 M ihmistä. Tästä saamme Nukkuvien potentiaali II:n eli 20% liikkuvat äänestäjät yht. 0,33 M äänestäjää.

Perussuomalaisia äänesti 0,52 M ihmistä. Nykyisin jo Siniseen tulevaisuuteen ja (uuteen) Perussuomalaisiin hajonnut ex-äänestäjäporukka on Nukkuvien kannalta hyvin mielenkiintoinen. Lasken tuosta porukasta peräti 40% kuuluvaksi potentiaaliimme. Tämä lähestymistapa ei ole mitenkään tuulesta temmattu kokemuksemme perusteella. Toisaalta myös siksi, että eduskuntavaalit 2015 vs. nyky-gallupit sen näyttävät: tuo porukkahan on jo ”kadonnut jonnekin”! Näin saatava Nukkuvien perussuomalaislähtöinen potentiaali III olisi  0,21 M.

Kaikkien muiden puolueiden kannatus eduskuntavaaleissa 2015 oli yhteensä 0,79 M äänestäjää. Nukkuvien potentiaali tästä on 20% eli liikkuvat äänestäjät niissä yht. 0,16 M. Laskemalla yhteen eri virrat (I-IV yllä), joista äänestäjiä voi tulla, saamme Nukkuvien äänestäjäpotentiaaliksi yhteensä 1,45 M äänestäjää.

Mikäli Nukkuvien puolue - Nukkuvat onnistuisi hyödyntämään näin lasketun potentiaalin kokonaan olisi sillä 39,1 % kannatus 2020-luvun eduskuntavaaleissa!

 

***

Isänmaamme on täynnä suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja inhodemokratian ylläpitäjiä ja portinvartijoita: valtapuolueita, valtamedioita ja eri etujärjestöjä, jotka tekevät kaikkensa että mitään ylläkuvattua ei koskaan pääsisi tapahtumaan.

Se miten ”nukkuva vallankumous” kaikesta huolimatta alkaa vyöryä vastustamattomalla voimalla on monen tekijän summa. Pohjatyö on enemmän kuin kunnossa, olemmehan kovasti jo aloitelleet paitsi Nukkuvissa myös Unitas kansanliikkeessä.

Kun resursseihin liittyvät esteet on voitettu, on kaikki viimekädessä kiinni meistä itsestämme. Jokaisen itsenäiseen ajatteluun kykenevän suomalaisen on tajuttava, että muutos on tehtävä itse. On ajateltava asiat uudestaan kokonaisuuden, rohkeuden ja maalaisjärjen kautta. Tätä haastetta kuvaa uusi sloganimmekin:

”Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue”.

 

***

24.11.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

"Suomettumisen aika on ohi..." (osa I/II - Venäjä) - 14.9.2017

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Laitamme noista puoluesihteerin ja markkinointipäällikön hommista ilmoituksen www.nukkuvat.fi :n pian.

"The Journey is The Reward!"

Käyttäjän tepimast kuva
TEUVO MAST

Kyllä se nukkuvien puolue on ollut jo pitkään suurin puolue jotenka ei kait se mikään suuri uutinen ole .
Kun noin on niin hallituksen ja eduskunnan pitää miettiä sisällään, mikä kumma heidän teoissa on mennyt noin paljon pileen .
etteivät viitsi mennä äänestys paikalle vaan nukkuvat mieluummin .
oliskos syynä vaikka emme leikkaa koulutuksesta seuraava päivänä vaaleista me leikkaamme koulutuksesta 350 miljoonaa . terv tepivaari

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos tepivaari - oikein olet yskän ymmärtänyt, kun Nukkuvat kerran on jo Suomen "suurin puolue"... siitä pitää vielä muistaa pikkaisen ponnistaa niin on myös eduskuntavaalien suurin puolue ja pääministeripuolue.

Moni asia on mennyt vikaan! Sillä vähemmän rakkaalla lapsella on monta nimeä #kaverisosiaalikapitalismi #inhodemokratia #vääräkollektiivi #ylipolitisoituminen #kaksinaismoralismi jne jne.

Miksi näin - siksi näin: http://www.e-liike.net/images/unitasagenda2015.pdf

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tässä suomalainen yhteiskunnallinen idiotismi livenä viimeisemmässä videoblogissani - 200 kansanedustajaa vaihtamassa yhtä hehkulamppua...

https://www.youtube.com/watch?v=5dFk0ZOzy_8

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Jos kaikki nukkuvat äänestäisivät, ei Nukkuvien puolueella olisi yhtään kannattajaa?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Mika - kyllähän tässä vallankumouksessa saa ja pitää muuttaa myös käsitteitä! Keksiköön jatkossa uuden sanan kuvaamaan jatkossa niitä, jotka ei äänestä jos "äänestämättätömät" ei riitä?

Siihen asti ilmaista markkinointia kiitos!

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Olen perustanut Äänestämisen jättämisen väliin puolueen, Äjvp. Jäseneksi pääsee kunhan ei äänestä eikä liity puolueeseen, eikä maksa jäsenmaksua, eikä ole millään muullakaan tavoin osallinen toimintaan. Olemme Suomen suurin poliittinen liike!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Manu - jos Kokoomusta noin kovasti harmittaa niin onhan teillä sentään Tekes ja monta muutakin kaverisosiaalikapitalismin peruspilaria jotka olette itse synnyttäneet.

Miksiköhän?

Ottakaa siis "ilo" irti niistä vielä kun voitte, sillä niiden riemukkaat hautajaiset alkavat samalla sekunnilla kun Nukkuvat rynnii pelipaikoille myös Kokomusta väliin tuuraamaan.

Ihan varmasti on meidän vuoro!

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Nukkuvien potentiaali on valtava."

*******************************************

... ja konkreettinen tulos lähellä nollaa.

Ymmärrän kyllä nukkuvia. Ellei tarvitse koiraa ulkoiluttaa tai tehdä itse kuntolenkkiä, niin aika vähän aitoa hyötyä siitä äänestyskierroksesta tulee. Saattaa tulla vaikka saman tasoisesti haittaakin tai enemmänkin. Jokuhan nuo nykyisetkin on valtaan äänestäneet ja useista selvää haittaa keskimäärin Suomen kansalaisille on. Yleensä tulee kuitenkin äänestettyä.. luultavasti tyhmä tapa ja ajan voisi käyttää paremminkin. En ala nukkuvia syyttämään.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Rami - niin, tähän asti nukkuvien eli äänestämättäjättäneiden tulos on ollut lähellä nollaa, mutta jatkossa heille on heitä itseään edustava oma puolue. Erittäin hyvä syy siis äänestää.

Miksi uskallan sanoa näin johtuu siitä että a) oma kokemukseni on samanlainen - olin myös itse "nukkuva" hyvin monissa vaaleissa vuosi tuhannen vaihteessa ja aina 2014 asti kun itse lähden politiikkaan.

Toinen syy on b) se että Nukkuvien agenda on juuri se mitä Suomi tarvitsee. Pahasti Ylipolitisoitunut Suomi ja kukaan muu puolue ei uskalla / osaa / halua edes sanoa sitä kunnolla. Keinot asian korjaamiseksi on jo pitkälti mietitty Unitas agendassa.

c) Nukkuvat ei todellakaan ole vain niille jotka eivät ole äänestäneet - kts potentiaalilaskelma. Jokainen joka haluaa korjata kokonaisuuden on meidän kohderyhmää - reilun pelin herätyspuolue!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

d) Se että tekeminen on tähän asti personoitunut vahvasti minuun saa osan valtapuolue Suomen toimijoista räksyttämään että hommassa on pakko olla jotain vikaa kun niin on.

Asia on täsmälleen päinvastoin.

Nukkuvan vallankumouksen tehtävä on nostaa suomalainen ja yksilöllinen ajattelu sille kuuluvaan arvoonsa. Kehittämäni Unitarismin oppeihin kuuluu kiinteästi "väärän kollektiivin" käsite ja minulle tuollaiset kommentit on huutoja siitä Suomesta joka pelkää kuollakseen että ihmiset alkavat ajatella itse.

Kaikki on olemassa, ihan kaikki että juttu lähtee vyörymään - vain se rahakone vielä puuttuu (se on oltava koska munaton valtamedia) mutta sekin on jo ajateltu pitkälle. Minun tehtävä on tehdä kaikkeni että ei ole minusta kiinni. Valtavasti vielä tekemistä ja tuskaakin edessä mutta yhdessä kaikki on mahdollista.

"Stay hungry, stay foolish" (Steve jobs)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sillä aikaa kun Petri vääntelet kättä sikäläisen median kanssa, täällä HS:n toimittajat juttelevat Musta Laatikko- sarjassaan Kansallisteatterin lavalla sellaisista tosiasioista, joista ei joko viitsitä kirjoittaa tai jotka ovat liian kovia aiheita painettavaksi. Siis eräänlainen Esson baari.

Tuntuisikin oudolta lukea päätoimittaja Kaius Niemen lehtikolumnista hänen saaneen herätyksen toimittajantyöhön silloin kun oli reilun 10-vuoden ikäisenä lapsinäyttelijänä samaisessa Kansallisteatterissa tutustunut erään virolaisen kirjailijan kautta toisinajattelijoiden karuun kohtaloon Neuvosto-Virossa.

Tulloin hän omaksui enemmistötyrannian vastustamisen omaksi elämäntehtäväkseen.

Samaa "omaisuusarvot edellä" ilmiötä olen kuullut Roomassa kutsuttavan David vs. Goljat, minkä arveltiin toteutuneen syvällisimmin Suomessa. Muuan arvelija aikoi puraista mieluummin syanidikapselin kuin palata Suomen työelämään.

Mitä ei voi kirjoittaa, sen hän on voinut tarinoida Mustassa Laatikossa. Esityksestä löytyvän videon olen katsonut HS:n sivuilta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki

"Muuan arvelija aikoi puraista mieluummin syanidikapselin kuin palata Suomen työelämään."

Hän on kuitenkin päässyt täältä hengissä pois. Kaikilta se ei onnistu.

Huomasin muuten että Vesa Kangaskorpi (Keskisuomalaisen pääomistajasuku) näyttää näyttää istuvan EK hallituksessa kuinkas ollakaan. Suomalainen kaverisosiaalikapitalismi toimii hienosti.

Nykyinen ""riippumaton"" media on paljon pahempi kuin entinen systeemi jossa jäsenkirja oli pakollinen.

Hirvityshän sekin oli demokratian kannalta, mutta nykyinen, jossa kustaan puolueettomuuden päälle ja väitetään jotain ihan muuta omassa lehdessä on suorastaan demokratian irvikuva.

"valevaltamedia" - jos meillä on "valevastamedia" myös, kumpi aloitti?

Päivänselvää että tuossa on Nukkuvien mentävä aukko. Sitä asiaa suomalaisille vaan ei kerrota noissa kummassakaan. Pitää siis rakentaa sekin kuvio ihan itse.

Suomi 100.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset