Kesk. isuomalainen Today

Blogini otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä. Jos joku ei tunne Russia Today -uutiskanavaa niin linkistä lukemaan mitä Wikipedia siitä sanoo – oma kokemukseni on samanlainen. Jos joku ei tiedä kokemustani sanomalehti ja mediakonserni Keskisuomalaisesta niin linkistä lukaisemaan mitä blogissani siitä ja valtamediasta joku aika sitten kirjoitin.

Todellinen sananvapaus ja median riippumattomuus on Keski-Suomessa vedetty vessanpöntöstä alas moneen kertaan sen jälkeen kun mediakonserni Keskisuomalainen Oyj meni ja osti suunnilleen kaikki maakunnan pikkumediat.

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki. Nimittäin vuonna 2017 tuo entinen Keskustapuolueen äänenkannattaja ja nykyinen Keskustan roikkumaton ja "riippumaton" aisankannattaja omistaa varmaankin jo puolet suomimediasta? Minua kiinnostaa kovasti tietää miten, milloin ja missä Keskisuomalaisen strateginen alianssi Keskustan kanssa isänmaamme pelastamiseksi on aikoinaan laadittu – olisiko samalla hetkellä kun Keskisuomalainen päätti ryhtyä "riippumattomaksi" mediatoimijaksi? Entä miten kuvioon liittyy pikkuserkkuni Mauri Pekkarinen, joka myös asustelee täällä Jyväskylän suunnalla.

Ikävä kyllä samaa viljaa niitetään jatkossakin. Keskisuomalainen Oyj:n pääomistajasukuun kuuluva yhtiön toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi kertoo Keskisuomalaisen olevan valmis yritysostoihin tulevaisuudessakin. ”Kehitystä” vauhdittaa Keskusta-kytkennän ohella sekin, että Kangaskorpi härää niin Medialiiton puheenjohtajana kuin Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n hallituksessa. 

Riippumattoman suomalaisen laatujournalismin sillanrakennusta – vai valevaltamedian harjoittamaa inhodemokratiamme portinvartiointia irvokkaimmillaan?

 

***

Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola kirjoitti tänään pääkirjoituksessaan ”Aalto hukkasi kannatusaallon” siitä miten Touko Aallon tie suomipolitiikan ehdottomalle huipulle osoittaa takkuamisen merkkejä:

”Ehkä Aalto on hukannut vihreiden kannatusta siviilielämällään. Ero pitkäaikaisesta puolisosta sekä nykyisen ”tyttöystävän” Iris Flinkkilän levottomat seksipuheet hämmentävät ihmisiä. Myös Fatim Diarran kaltaisten vihreiden poliitikkojen näkemykset syövät puolueen uskottavuutta. Vihreät näyttävät nuorten bilehileiden oudolta puuhastelulta.”

Anteeksi vain päätoimittaja Mervola, mutta Keskisuomalainen näyttää taas olevan omimmalla alueellaan toisen perisyntinne, kuoliaaksivaikenemisen, ohella. Huvittavaa, mutta tuokin pääkirjoituksesi olisi voinut olla suunnilleen itseni tekemä… ajattelemme samoin aika monesta asiasta, minäkin olen joskus lukenut Keskisuomalaista ja Hesaria, tilannutkin.

Megalomaaninen ero on kuitenkin siinä, että silloin kun me kirjoitamme, minä olen kapinallinen Hirvimäki enkä päätoimittaja Mervola "riippumattomuuttaan" julistavassa lehdistö- ja puoluetuetussa (jne) Keskisuomalaisessa, 200 MEUR:n mediajätissä – tai jätämme kirjoittamatta, niin kuin te siellä Keskisuomalaisessa olette minun ja Nukkuvien osalta toimineet.

Pekka Mervola, jos et millään ymmärtänyt mitä asiassa tarkoitan, niin otapa ja kysäise Touko Aallolta itseltään kumpi on enemmän kölin ali vedetty – sinun ja Keskisuomalaisen pääkirjoitus vihjailuineen vai Ilja Janitskinin MV-lehden uutisointi samassa asiassa? No vihapuhe, you know, do you..?

Mitäs luulet, lukeekohan Pihtiputaan mummo sitäkin..?

 

***

27.11.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

"Suomettumisen aika on ohi…" (osa I/II – Venäjä) – 14.9.2017

Kannattajakorttikeräys on alkanut – 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? – 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki – 19.8.2016  

Koko kansan Nato – 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” – 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! – 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” – 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? – 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu