Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kesk. isuomalainen Today

Blogini otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä. Jos joku ei tunne Russia Today -uutiskanavaa niin linkistä lukemaan mitä Wikipedia siitä sanoo - oma kokemukseni on samanlainen. Jos joku ei tiedä kokemustani sanomalehti ja mediakonserni Keskisuomalaisesta niin linkistä lukaisemaan mitä blogissani siitä ja valtamediasta joku aika sitten kirjoitin.

Todellinen sananvapaus ja median riippumattomuus on Keski-Suomessa vedetty vessanpöntöstä alas moneen kertaan sen jälkeen kun mediakonserni Keskisuomalainen Oyj meni ja osti suunnilleen kaikki maakunnan pikkumediat.

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki. Nimittäin vuonna 2017 tuo entinen Keskustapuolueen äänenkannattaja ja nykyinen Keskustan roikkumaton ja "riippumaton" aisankannattaja omistaa varmaankin jo puolet suomimediasta? Minua kiinnostaa kovasti tietää miten, milloin ja missä Keskisuomalaisen strateginen alianssi Keskustan kanssa isänmaamme pelastamiseksi on aikoinaan laadittu – olisiko samalla hetkellä kun Keskisuomalainen päätti ryhtyä "riippumattomaksi" mediatoimijaksi? Entä miten kuvioon liittyy pikkuserkkuni Mauri Pekkarinen, joka myös asustelee täällä Jyväskylän suunnalla.

Ikävä kyllä samaa viljaa niitetään jatkossakin. Keskisuomalainen Oyj:n pääomistajasukuun kuuluva yhtiön toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi kertoo Keskisuomalaisen olevan valmis yritysostoihin tulevaisuudessakin. ”Kehitystä” vauhdittaa Keskusta-kytkennän ohella sekin, että Kangaskorpi härää niin Medialiiton puheenjohtajana kuin Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n hallituksessa. 

Riippumattoman suomalaisen laatujournalismin sillanrakennusta – vai valevaltamedian harjoittamaa inhodemokratiamme portinvartiointia irvokkaimmillaan?

 

***

Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola kirjoitti tänään pääkirjoituksessaan ”Aalto hukkasi kannatusaallon” siitä miten Touko Aallon tie suomipolitiikan ehdottomalle huipulle osoittaa takkuamisen merkkejä:

”Ehkä Aalto on hukannut vihreiden kannatusta siviilielämällään. Ero pitkäaikaisesta puolisosta sekä nykyisen ”tyttöystävän” Iris Flinkkilän levottomat seksipuheet hämmentävät ihmisiä. Myös Fatim Diarran kaltaisten vihreiden poliitikkojen näkemykset syövät puolueen uskottavuutta. Vihreät näyttävät nuorten bilehileiden oudolta puuhastelulta.”

Anteeksi vain päätoimittaja Mervola, mutta Keskisuomalainen näyttää taas olevan omimmalla alueellaan toisen perisyntinne, kuoliaaksivaikenemisen, ohella. Huvittavaa, mutta tuokin pääkirjoituksesi olisi voinut olla suunnilleen itseni tekemä... ajattelemme samoin aika monesta asiasta, minäkin olen joskus lukenut Keskisuomalaista ja Hesaria, tilannutkin.

Megalomaaninen ero on kuitenkin siinä, että silloin kun me kirjoitamme, minä olen kapinallinen Hirvimäki enkä päätoimittaja Mervola "riippumattomuuttaan" julistavassa lehdistö- ja puoluetuetussa (jne) Keskisuomalaisessa, 200 MEUR:n mediajätissä – tai jätämme kirjoittamatta, niin kuin te siellä Keskisuomalaisessa olette minun ja Nukkuvien osalta toimineet.

Pekka Mervola, jos et millään ymmärtänyt mitä asiassa tarkoitan, niin otapa ja kysäise Touko Aallolta itseltään kumpi on enemmän kölin ali vedetty – sinun ja Keskisuomalaisen pääkirjoitus vihjailuineen vai Ilja Janitskinin MV-lehden uutisointi samassa asiassa? No vihapuhe, you know, do you..?

Mitäs luulet, lukeekohan Pihtiputaan mummo sitäkin..?

 

***

27.11.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

"Suomettumisen aika on ohi..." (osa I/II - Venäjä) - 14.9.2017

Kannattajakorttikeräys on alkanut - 21.1.2017

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Eduskuntavaalit 2019 tulossa ja silleen... sen tiedän että täällä Keski-Suomessa on pelko perseessä aika monella että ei vaan herrat Aholaidassa tykkää kyttyrää. Keskisuomalainen Oyj on maakunnallinen mediamonopoli.

Että sellaista demokratiaa. Suomi 100.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Huvittavaa, mutta tuokin pääkirjoituksesi olisi voinut olla suunnilleen itseni tekemä... ajattelemme samoin aika monesta asiasta, minäkin olen joskus lukenut Keskisuomalaista ja Hesaria, tilannutkin."

Tämä on olleellinen kohta tässä - en tietenkään ajattele samoin systeemistä itsestään ja sen ylläpidosta. Mutta mistään vihapuheista minua ei saa kiinni.

Kohtelu on vaan kovempaa kuin Janitskinilla suunnilleen?

Missä siis vika valevaltamedia?

Ettei olisi juuri siinä itsessään mistä kirjoitan eli systeemin ylivalta suomalaiseen näiden ja median kiusallinen rooli sen ylläpitämisessä...

ja toisaalta siinä että jos ei voi osoittaa sormella mistään on vastustaja turhan paha. Silloin kuoliaaksivaikeneminen on parasta mitä voi tehdä systeemin portinvartioinnin kannalta.

Olen aina sanonut että suomisysteemin haastaminen niin kuin vaikka Halla-ahon persut tekee vain vahvistaa suomalaista kaverisosiaalikapitalismia - silloin on joku jota osoitella ja Pihtiputaan mummokin uskoo sen.

Siksi heistä kovasti kirjoitellaankin, tosin tietenkin vain yhdeltä kantilta.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Silloin ennen tervattiin ja höyhennettiin kerran patsas Hakaniemessä mutta aiottu Kansanpörssi jäi rakentamatta patsaan paikalle, nyt paljastetaan seulaksi ammuttu Goljat Kasarmintorilla vuorineuvosten ja kenraalien mieliksi päätoimittajien kumarrellessa vierellä, vaikka termiä "vuorineuvos" ei edes esiinny muissa kielissä. Eikä se ole tullut suomenkieleen Talvivaarasta, vaan Ison Kirjan teksteistä joissa puhutaan maankuoren halkeamisista, heinäsirkkojen laumoista ja muista koettelemuksista.

Nyttemmin lännessä (Go West!) luotetaan ihmisjärkeen, omien aistien havaintoihin ja niiden perustavien tieteiden tuloksiin, joten noita koettelemuksia kutsutaan tsunameiksi, maanvyöryiksi sekä muiksi luonnonilmiöiksi.

Sormia syyhyäisi esiintyä historianhoitajana, vaikka titteli on monopolisoitu Erkki Tuomiojalle joka on viime viikkoina luennoinut historian tutkimuksesta mm. Moskovassa, Roomassa ja New Yorkissa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - olipa mukava ettei mennyt ihan iloiseksi yksinpuheluksi blogissani sattuneesta syystä.

Sanopa muuta - kaikkien alojen monopolit ottakaa ja käykää pois uutta ajattelua ja uusia tekoja luovien tieltä!!!

Tai muuttukaa!

Koskee myös "historioitsija" Erkki Tuomiojaa, joka väistyköön kun Heikki Rönkkö puhuu!

Annetaan kansan päättää.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Edelliseen liittyen vielä lisäys. En ole koskaan tajunnut sitä että suomipolitiikassa tuntuu olevan vaatimus että pitää olla "kaikesta" eri mieltä kuin vastapuoli silloin kun sitä haastetaan?

Jos annan vaikka Mervolalle vinkin - tämä kapinallinen ei ole koskaan ollut päivääkään kommunisti kuten Touko Aalto. Isoisämme sotivat todennäköisesti samalla puolen 100 vuotta sitten jne.

Minä taustaltani maltillinen keskustaoikeistolainen aika pitkälti. Ainoastaan haluan paremman isänmaan kun se on helposti rakennettavissa. Kun siitä on vahva visio päässä ei siitä voi tinkiä menemällä puolueeseen... jota ei ole olemassa. On tehtävä asiat itse.

Oikeuttaako minun syntini teidät yrittämään tuhota poliittisen urani kaikin keinoin mitä teillä on, Mervola ja Kangaskorpi? Paljon enemmän - tuhoamaan sen Vision toteutumisen jonka tiedän oikeaksi, Vision jonka syntyminen on ollut poikkeuksellinen tarina politiikan ulkopuolella.

Ja jatkuvasti nöyryyttämään minua kotimaakunnassa?

Oletteko olleet yhtä innokkaita myös Touko Aallon suhteen, tai oikein kenenkään?

Ette - Keskisuomalainen sivut on täynnä yhteiskunnallisia kylähulluja, tai sellaista joka ei uhkaa omaa valtaholismia mitenkään, eikä älyllisesti edes osaa/tajua haastaa valtamediaa.

Ette - 200 MEUR media talo ei uskalla niistä olla hiljaa, joilla on isompi puolue ja/tai jotka riittävän kiltisti pelaavat teidän väärää peliänne - yksilön päälle hyökkääätte kyllä ilman mitään estoja etenkin kun luulette, ettei siitä jää kiinni.

Raukkamaista touhua - jolla ei ole mitään tekemistä sananvapauden kanssa siinä mielessä että minulla olisi pienintäkään oikeutta saada jotenkin reilulla tavalla kannattajiksi myös Keskisuomalaisen lukijoita. Olette monopoli.

#kuoliaaksivaikeneminen

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset