Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Suomen pelätyin mies

Isänmaamme suuren juhlavuoden vihdoinkin päättyessä on aika katsoa menneeseen vuoteen - samalla esittelen teille suomisysteemin eniten pelkäämän miehen. 

Aloitetaan katsaus presidentinvaalilla ja sen ehdokasasettelulla – olinhan itsekin presidenttiehdokkaana kannattajakortteja keräten. Omat tunnelmani ja kiitokset kannattajilleni välitin jo aikaisemmin videoblogissani.

Onneksi olkoon suomisysteemi – kahdeksan presidenttiehdokkaan porukassa on täysi vitja valtapuoluediktatuurimme tuottamaa muumio-osastoa! Kokoomuksen ehdokas tosin väittää olevansa jotain muuta. Lisäksi siellä on ehdokkaina kuin muodon vuoksi muutama (vain) hieman harhaoppinen säestäjä sekä pisteenä i:n päälle kaksi paluulippua menneisyyteen.

Sitä saa mitä itselleen tilaa kymmenien miljoonien eurojen puoluetukien ja lehdistötukien sekä muiden valtion budjettikirjaan kirjattujen miljardien eurojen poliittisten korruptiomekanismien avulla. Suomalaisen valtapuoluediktatuurin ja näennäisdemokratian ylläpitoon ei toden totta edes tarvita ruskeita kirjekuoria vuoden 2017 vaihtuessa vuodeksi 2018 – samanhan meille kertovat tilastotkin!

”Älä äänestä Suomen 2018 presidentinvaaleissa” tekisi melkein mieleni sanoa? 

Missä onkaan se uudistajapresidentti ja yhteiskunnallisen innovoinnin presidenttivetoinen keihäänkärki, jota itse presidenttiehdokuuteeni liittyen peräänkuulutin? Se ei ole yhtään missään ja siitä vastuussa on paitsi omaa valtaansa ja etuaan kokonaisuuden kustannuksella härskisti ajava poliittinen pullamössöeliittimme, mutta myös sitä hännystelevä suomalainen valevaltamedia. Suomimediasta on kehittynyt viime vuosikymmeninä täydellinen suomalaisen inhodemokratian ja latistuksen portinvartija ja joku vielä ihmettelee mistä vaikkapa MV-lehti saa lukijansa?

Pukkina kaalimaan vartijana suomimediassa hääräävä mediakonserni Keskisuomalainen Oyj esimerkiksi ei onnistunut viidessäkymmenessä mediassaan tekemään jutun juttua oman maakunnan ja kaupungin presidenttiehdokas Petri Hirvimäestä, miksiköhän?

Päätoimittaja Pekka Mervola ja toimitusjohtaja sekä pääomistajasukuun kuuluva Vesa-Pekka Kangaskorpi kertokaa minulle kuinka monta keskisuomalaista ja jyväskyläläistä presidenttiehdokasta on ollut olemassa aikojen saatossa? Jos kiireiltänne suinkaan ehditte, te Keski-Suomen ja pelottavan monen muunkin maakunnan ”riippumattomat” mediasatraapit siellä Keskustasuomalaisessa?

 

***

Toinen isompi juttu minulle vuoden 2017 aikana oli se kun päätin lähteä tavoittelemaan perussuomalaisten puheenjohtajuutta.

Olisin uudistanut puolueen aivan toiseksi kuin mitä se Timo Soinin jäljiltä oli ja toisaalta mitä se nyt Jussi Halla-Ahon johdossa on. Tuli kuitenkin mutkia matkaan sillä en koskaan edes päässyt perussuomalaisten jäseneksi osallistuakseni puheenjohtajakisaan. Kiitos siitä Sampo Terhon ja Timo Soinin ja puoluehallituksen – tosin tuskin Jussi Halla-ahonkaan leiri asiasta isommin protestoi?

Kolmas iso asia vuodelle 2017 oli Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry:n perustaminen ja toiminnan käynnistäminen.

Kolme vuotta sitten tapahtuneen yhteiskunnallisen heräämiseni kokemusten jälkeen olen etulinjassa tajunnut, että tehottoman, latistavan ja vapautemme riistävän nykysysteemin voi haastaa vain pelaamalla (aluksi) nykysysteemin omilla säännöillä – tästä syntyi toukokuussa 2017 Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry, joka rekisteröitiin syksyllä yhdistykseksi.

Me Nukkuvat haluamme tehdä hyvän vallankumouksen jokaisen suomalaisen hyväksi, ”nukkuvan vallankumouksen”, joka muuttaa nykypelin säännöt ja nostaa yksilön suvereenisti systeemin yläpuolelle. Nukkuvien agenda on hyvin yksinkertainen: 1) suomisysteemin sisäinen haastaminen, jossa poliittinen korruptio ja ”väärä valta” otetaan pois eräitten suurten yhteiskunnallisten uudistusten avulla 2) valtamedia on osa ongelmaa 3) jätetään ”EU, mamut/matut, Natot, eurot, markat ja homot” muitten huoleksi. “Maailman lyhin eduskuntavaali- ja puolueohjelma” tulee pian.

Nukkuvat haluaa olla 2020-luvun pääministeripuolue. Keräämme kannattajakortteja, järjestämme tapahtumia ja etsimme ehdokkaita kevään 2019 eduskuntavaaliin. Vuoden 2018 alusta käynnistämme jotain sellaista, millaista suomipolitiikka ei ole ennen nähnyt – palaamme tähän asiaan myöhemmin!

 

***

Kuka onkaan suomisysteemin eniten pelkäämä mies?

Mitä luulette saatavan vastaukseksi jos asiaa kysytään suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ytimessä olevilta sisäpiiritoimijoilta? Heiltä, joiden joiden suurin intohimo on säilyttää nykyinen peli ja uskotella kannattajilleen, että nykyinen nollasummakakunjako ja omanedunvalvonta on se juttu – sitähän se on ollut jo sata vuotta koko ajan pahentuen – kokonaisuudesta viis veisaten?

Asia mitä he maailmassa eniten pelkäävät on oman valtansa menettäminen. Onko siis Jussi Halla-aho heidän eniten pelkäämänsä mies tai vaikkapa Vihreiden Touko Aalto? Tuskin, sillä herrat eivät ole koskaan esittäneet nykypelin sääntöjä olennaisesti muuttavaa omaa yhteiskunnallista kokonaisuudesta lähtevää muutosagendaa – nyt ei puhuta kosmetiikasta ja ”byrokratiatalkoista”, sillä meikkaamisen suomipolitiikassa osaavat kaikki.

Enemmänkin ”pelko” on toisinpäin – molemmat ovat pääseet nykyisiin asemiinsa pelaamalla samaa peliä kuin kaikki muutkin eli joko puolueliturgian osaamisen ja kiipimisen kautta (Touko Aalto) tai sitten olemalla ajan hermolla ja kehittämällä jonkun uuden kokonaisuudesta irrallisen syömähampaan oman vallan edistämiseksi (Jussi Halla-aho). Halla-aholle Timo Soini myöskin tarjosi puoluekoneiston muskelit kaupan päälle win-win kuin Manulle illallisen.

Touko Aalto tai Jussi Halla-aho eivät ole yhteiskunnallisia kapinallisia jota isänmaamme uudistaminen kaipaa – heillä ei ole omaa kovaa kokemusta, he ovat hillotolppamiehiä, jotka motivoituvat vain omilla valtapyrkimyksillään. Sama pätee myös Paavo Väyryseen.

Mitäs jos mennään astetta pidemmälle? Ovatko MV-lehden Ilja Janitskin tai Suomen vastarintaliikkeen ”paha poika” Jesse Torniainen hillotolppamiehiä? Eivät varmasti ole, mutta heidän ongelmansa on siinä, että he eivät tajua tulevansa suorastaan nykysysteemin hyväksikäyttämiksi – tai ehkä tajuavat, mutta se ei heitä haittaa?

Minuun verrattuna molemmista heistä on tähän asti kirjoitettu valtavat määrät juttuja suomalaisessa valtamediassa. Edellinen siksi, että heidän touhunsa on samaan aikaan sekä mediaseksikästä (minunkin on osaltaan) että väärän eliittimme vallan ylläpidon kannalta juuri sitä mitä tarvitaankin sormella osoittamiseen (minun ei ole) – Pihtiputaan mummo kyllä uskoo kun homma menee noin pahasti yli. Ei siis kovin tehokasta nykysysteemin haastamista, enemmänkin päinvastoin?

 

***

Puheenvuoroni lopuksi kaksi mediahaastetta:

  • Haastan Keskisuomalainen Oyj:n ja Helsingin Uutiset (konserniin kuuluva media) antamaan toimittaja Björn Östermanille vapaat kädet jutussaan. Haastatteluni tehtiin minusta (ja Nukkuvista) vihonviimeisenä presidentinvaalin kannattajakorttien palautuspäivänä joulukuun alkupuolella. Keskisuomalainen, olette tähän asti olleet osa ongelmaa – valinta on teidän suotteko Pihtiputaan mummon, Rautpohjan metallimiehen ja Töölön taksikuskin itse muodostaa käsityksensä vai oletteko ennakkosensuurin kannalla jatkossakin? 
  • Haastan Iltalehden Tommi Parkkosen tekemään jutun ”Suomimedian ongelmasta”, joka kaltaisieni tekemiseen liittyy. Teit hyvän jutun Sauli Niinistön kampanjasta, jossa on paljon yhtäläisyyttä siihen mitä itse olen kirjoittanut. Jutellaan myös suomisysteemin ”hovinarri-ilmiöstä” kun tavataan – sillä viittaan siihen, että suomisysteemiä saa tuulettaa sopivasti vain silloin kuin se ei ole systeemille vaarallista... eihän sinun touhusi ole sellaista?

Hyvää uutta vuotta Puheenvuoroni lukijat!

t. "Suomen pelätyin mies”

 

***

31.12.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jep. Oikein hyvää uuta vuotta kaikille Usarissakin!

Monta aihetta on jäänyt kirjoittamatta viime kuukausina ja sitä haluan korostaa nytkin että täällä ollaan! Etenkin teille jotka yhteiskunnallista ajattelua ja itsensä haastamista harrastatte. Kuka vakavammin (pakotettuna kuten itse) kuka enemmänkin omaksi huvikseen - tehdään yhdessä se "nukkuva vallankumous"

https://nukkuvat.fi/tule-mukaan/

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Montako jäsentä on Nukkuvien puolue ry:ssä? Niin, ja hyvää Uutta vuotta!

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Nukkuvien puolue ry:tä ei löydy yhteisörekisteristä, joten vastaus on nolla. Ei myöskään Nukkuvat ry:tä.

https://tietopalvelu.ytj.fi

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Suomessa on Minä ja Vuokko puolueen lisäksi nyt myös Minä Minä puolue. Tai olisi, jollei mediat ja gallupit haraisi vastaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #5
Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #6

Kiitos tiedosta. YTJ tosiaan tuntee vain ne joilla on Y-tunnus.
Alun miljoona jäsentä tarkoittaa yhtä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #8

Onpas täällä kovasti kannatusta. Kun sanon että on resurssit jotain ihan muuta se liittyy myös siihen että ei ole sihteereitä, rahaa Facebook markkinointiin jne. jos olisit etulinjassa niin et kyselisi. Ok. vastaus : meille ei vielä edes voi maksaa jäsenmaksua kun vasta teemme Holvi tilin.

Kaikki ajallaan olemattomilla resursseilla - onko sillä mitään arvoa että jaksaa tehdä?

Onko itse asiassa jotain pielessä?

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #10

Asiassa ei mikään ole pielessä. Pielessä on esimerkiksi Ylen ( kaikkien suomalaisten veroeuroilla ylläpitämä yhtiö ) suhtautuminen muihin puolueisiin kuin Kokoomukseen, Keskustaan ja Sosiaalidemokraatteihin. Eduskuntavaalien alla kolme suurinta puoluetta saavat enemmän näkyvyyttä kuin muut ja toimittajat itse käyttävätkin termiä "pääpuoluetta" kun kolmen koplan edustajat istutetaan kolmistaan vaalitenttiin. Pääpuoluetta?? Eikö jokainen puolue ole jäsenilleen ja tukijoilleen pääpuolue vaikka kannatus olisi vain muutaman prosentin luokkaa? Miksi Yle ei johdonmukaisesti presidentinvaaleissa sitten käytä samaa formaattia. Vaikkapa pääehdokas ja täyte-ehdokkaat jolloin vain muutaman prosentin gallupkannatuksen saanet istutetaan nippuna yhden illan aikana lähetettävässä tentissä kuten pienpuolueille on eduskuntavaalitenteissä on tapana tehdä.

Hyvää uutta vuotta kaikille.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #13

Hyvää uutta vuotta Ralf, kiitos kommentistasi.

Juuri noin, toit taas yhden tavan millä kolme suurta ylläpitää valtaansa. Ei pelkästään ne kymmenien miljoonien suoraan ryöstetyt rahat ja miljardien välillisesti ryöstetyt rahat riitä vaan mennään myös nyanssitasolla ihan hienouksiin asti ihmisten aivopesemisessä.

"Pääpuolue" on todellakin ihmisten ajatusta muokkaava termi. Kun sitä on hoettu vuosikymmeniä on oppi ja latistus mennyt niin perille että suomalainen ajattelee että se on jotain ikuisesti valmiiksiannettua, jota ei voi muuttaa.

Haastajien ongelma on siinä että heille riittää muruset - muutamat eduskuntapaikata ja joskus puheenjohtaja ministeriksi niin kyllä on hienoa. Me Nukkuvat haluamme dynamiittia tälläisen latistuksen portinpieliin ja se tarkoittaa sitä että väärän pelin väärät säännöt on muutettava ja luotava kokonaan uusi peli.

Se miksi minä ja Nukkuvat saamme tätä kohtelua johtuu siitä että meidän juttu ei todellakaan ole asiallisesti mikään utopia toteuttaa - kaukana siitä. Ooikeastaan tämä nykyinen peli on demokratian utopia, "näennäisdemokratia". Käytin tuota sanaa nyt ensimmäistä kertaa ja jatkossa varmaan enemmän. Toinen on "inhodemokratia" joka kuvaa Suomea vuonna 2018.

Tehdään tästä vuodesta ja ensi vuosikymmenestä paljon parempi suomalaiselle demokratialle ja kansalaisyhteiskunnalle!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Manu - alun miljoona jäsentä jo. Voi kun ihmiset ymmärtäisivät hieman siitä mikä resurssien erilaisuus kohtaakaan niitä, jotka systeemiä haastavat. Täysin Daavid vastaan Goljat. Jos sen ensin tajuaa on paljon helpompi miettiä sitä kumpi on parempi - vanha meno eli kaikki maton alle vai suursiivous?

Parasta on että suomalainen saa sen ihan itse tehdä.

Hyvää uutta vuotta Manu!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Montako kannattajakorttia sait kokoon? Minä lienen ollut numero 00000001?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Olit sinäkin siellä, kiitos. kts ylhäällä kommenttini Jannelle.

SILTI - kaikki on mahdollista!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Olen havaitsevinani sellaista tekosyyn etsintää itselle miksi ei lähtisi mukaan. Hyviä uutisia - juuri siitä on nukkuvassa vallankumouksessa osaltaan kyse

Ei pidä vilkuilla sivulleen kun itse uskoo asiaansa!

Kyllä suomalainen latistus on luissa ja ytimissä, olisikohan aika päästä samalle tasolle missä olimme kun neljänkymmenen asteen pakkasessa ansoja kävimme läpi henkemme kaupalla?

Sitten lähtee jos sitä sisua alkaa enemmän löytyä ensin yksilöinä ja sitten myös porukalla. Minun juttu on sen jälkeen vain varmistaa että teemme oikeaa asiaa jokaiselle suomalaiselle.

siihen asti yritän olla parhaani mukaan myös se sihteeri.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Suomen pelätyin mies?
On kyllä tavallaan hienoa nähdä, et jollain on itsetunto noin korkealla. Tosin ihmetyttää missä ne erinomaisuuden näytöt on? Jotenkin menee noi kirjoitukset sinne kyllähullu osioon. Vaatimattomaksi sinua ei kyllä voi haukkua ;)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Kristian - suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin sisäpiirin eniten pelkäämä mies. Näytöt puhuvat puolestaan. Vai onko sinun mielestä ihan ok tuo vaikka Keskisuomalainen Oyj touhu?

Se ei todellakaan ole ok - se on jotain sellaista mistä monen muun asian ohella jää jatkossa kiinni kun Nukkuvat pääsee muuttamaan Suomea.

Sinä voit pitää kylähullusi sillä aikaa kun haetaan resurssia ja momentum kääntyy meille.

Sitten Kristian mennään eikä meinata!

(Ps. näet vain pintaa - et näe sitä tuskaa minkä tämä työ vaatii. Jos sanon että se on suomalaista sisua tosipaikassa syytetäänkö minua siitäkin? En ole vielä koskaan sanonut... Hyvää uutta vuotta! ;-))

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Ei miestä pelätä, vaan ajatusta = Riemukasta Vapahtajamme uutta vuotta sekä sinulle Petri että kaikille fb-kavereille!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki juuri näin! Mieshän ei tee pahaa muuta kuin kesällä kärpäsille jos samaan pirttiin eksyvät.

Isoja juttuja tulossa ja uusia avauksia, ole valmis sinäkin Heikki.

Niistä lisää pian.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Ehkäpä kerrot milloin aiot tunnistaa apinan selässäsi? Määkäiseekö se että unitaas? Tuntuu pahalta jos olet veloissa, mutta sehän on maan tapa johon Hgin piispakin näkyy sotketun. Tekee nöyräksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Eiköhän minulla ole mielummin "kiiski kuivalla" eikä "apina selässä"! Tuli vaan mieleen kun mm. logojuttuja mietin tässä. #veikkohirvimäki ;-)))

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Puolueelle vaihtoehtoja nimeksi:

-Selkärangattomien tulevaisuus
-Seteliselkärankaisten tulevaisuus Dianapuistossa

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset