Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Äänestetään Kokoomus, Keskusta ja SDP pienpuolueiksi!

Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry on julkaissut puolue- ja eduskuntavaaliohjelmansa 2018-2019 nimeltään ”Reilun pelin herätys”. 

”Ylipolitisoitumista ei haasteta sillä hiekkalaatikkoleikillä mitä kolme tähänastista valtapuoluetta ovat vuosikymmenet esittäneet. Ylipolitisoitumista ei haasteta myöskään pääministeripuolueen masinoimilla ”byrokratiatalkoilla” ja muulla vastaavalla kosmetiikalla – ylipolitisoituminen haastetaan ja lopetetaan sillä, että noiden kyseisten puolueiden toiminta kokonaisuuden raiskaajina ja isänmaamme onnellisuuden verenimijöinä ajetaan alas ja niistä tehdään pienpuolueita!”

Uunituoreessa ohjemassamme sanotaan suoraan, miten asiat ovat ja mitä pitäisi tehdä fokus tiukasti kokonaisuuteen säilyttäen. Kuten huomaatte täysin ilman paatostakaan (tunteisiin vetoamista) ei teksti ole maailmaan putkahtanut tälläkään kerralla – siitä varmaankin osa lukijoistani minut mielessään tuomitsee ja osa päinvastoin innostuu? Paatosta on ohjelmassamme kuitenkin paljon vähemmän kuin mitä oli Unitas agenda 2015 :ssa. Syksyllä 2014 lähdin mukaan politiikkaan paljon naivimmalla käsityksellä kuin mitä minulla nyt on tästä väärästä pelistä, jota isänmaamme on pakotettu pelaamaan.

Eikä tässä vielä suinkaan kaikki – huomenna perjantaina tulee Nukkuvien pajasta maailmalle jotain sellaista, mistä kukaan ei enää voi sanoa, että siinä olisi jotain elementtejä, jotka ainakaan kielen tasolla haastavat liikaa? Kenties monikin lukijoistani ja Nukkuvien elinkaarta seuranneista vakuuttuu tuohon asiaan tutustuessaan, että Nukkuvat on oikeasti syntynyt yhteiskuntamme kipupisteiden omakohtaisesta ymmärryksestä ja uusista ratkaisuista niihin? Kenties moni epäilevä tuomas vakuuttuu kyvystämme vääntää visiomme ja sanomamme rautalangasta ja viedä se käytännön tasolle hyvän muutoksen tekemiseksi jokaisen suomalaisen hyväksi –

lopettaa sivuilleen vilkuilun ja lähtee kanssamme tekemään valtapuolueista pienpuolueita!?

Mennäänpä takaisin ohjelmaamme. Nukkuvien puheenjohtajana halusin siinä tuoda kaikki matkamme varrella oppimamme asiat samaan kokonaisuuteen. Jatkossa emme ole enää riippuvaisia kaiken lähtökohdasta eli Unitas agenda 2015 :sta, jota olemme viimeiset vuodet lainanneet joka välissä. Nyt meillä on ikioma, täysin Nukkuville räätälöity puolueohjelma, mikä on erinomainen asia lähteä ponnistamaan kohti ”nukkuvaa vallankumousta”.

Reilun pelin herätyksen sisältö on seuraava:

  1. Johdanto
  2. Suomi vuonna nolla
  3. Visio 2030 – Onnellinen Suomi Finland
  4. Nukkuva vallankumous
  5. Valtamedia on osa ongelmaa 
  6. Pidetään peli yksinkertaisena!

Ohjelmassamme kuvataan tilanne niin kuin me Nukkuvat sen näemme (luku 2.) Esitämme visiossamme (luku 3.), millainen maa Suomen pitäisi olla. Millainen yhteiskunnallinen käyttöjärjestelmä meillä tulisi olla, jotta maamme sairas ylipolitisoituminen ja valtapuolueiden tarkoituksella viljelemä vastakkainasettelu saataisiin purettua ja suomalainen voisi olla onnellinen yhteiskunnallisessa mielessä. Silkkihansikkain hyvää isoa muutosta ei voi tehdä – ohjelmassamme ei siksi säästellä myöskään valtamediaa, joka on oleellinen osa ongelmaa (luku 5.)

”Vuonna 2018 kymmenien miljoonien eurojen lehdistötukiensa takaa toimiva suomalainen ”riippumaton” valtamedia juoksee yhteiskunnallista vastuutaan karkuun minkä kerkeää – valtamedia on valevaltamedia!”

Avaamme ohjelmassamme miksi nykysysteemin haastaminen pitää suomalaisen tehdä niin, että se olisi tehokasta ja veisi maaliin asti (luku 6,), eikä se olisi pelkkää ”yhteisöllistä terapiaa”, kuten nyt näyttää paljolti olevan. Kerromme suomalaiselle miksi tarvitaan uutta kokonaisuudesta lähtevää ajattelua ja miksi se pitää aloittaa katsomalla ensin omaan peiliin – jos sitä ei tee niin ”systeemin haastaminen” voikin olla nykysysteemin vahvistamista!

Puhumme ”suomipolitiikan kolmannesta tiestä.”

Luvussa ”4. Nukkuva vallankumous” on kuvattu hyvin seikkaperäisesti mitä seuraavaksi tarvitsee tehdä. Olemme tässä ensimmäisessä Nukkuvien ohjelmassa keskittyneet ennen muuta asiamuutosten tekemiseen lainsäädännön tasolla – meillä ei kuitenkaan ole epäselvyyttä siitäkään, että myös poliittinen päätöksentekojärjestelmä itsessään tarvitsee isoja korjauksia. Niitä on kuvattu enemmän Unitas agendassa jo aiemmin.

Mennään nyt asia kerrallaan ja ollaan vieläkin hieman lapsellisia. Annetaan ihmeelle vieläkin pienen pieni mahdollisuus, että nykysysteemi oppisi joskus korjaamaan itse itseään? Mutta jotta nykysysteemi voisi sen edes teoriassa tehdä, on se pystyttävä haastamaan tehokkaasti – siksi yleispuolue Nukkuvat potentiaalisesti lähes joka toiselle suomalaiselle. Tavoittelemme 2019 vaaleissa paikkaa eduskuntapuolueena ja myöhemmin 2020-luvulla pääministeripuolueen asemaa.

Isänmaamme on poliitikkojen, ay-politrukkien, väärien virkamiesten ja sisäpiiriläisten paratiisi. Isänmaamme on vuosikymmenten saatossa muuttunut täydellisen epätasa-arvoiseksi väärän eliittimme vallankäytön työkaluksi, kaverisosiaalikapitalismiksi, sekä toisaalta monille tavallisille suomalaisille nöyryyttäväksi almutaloudeksi. Omassa erinomaisuudessaan rypevä sisäpiiriläinen menee ja ostaa itselleen seuraavan pääministeripuolueen – silläkö Suomi pelastuu, kuten Tekes-miljonääri Juha Sipilä teki?”

Antoisia lukuhetkiä Reilun pelin herätyksen parissa! 

 

***

18.1.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hyvä vaan että kansalle on viihdettä ja sirkushuveja "presidentinvaalin" muodossa niin saa rauhassa keskittyä olennaiseen.

Kysymys - onko vaaleissa jotain uutta - katsoin Haaviston 7 minuuttisen pari päivää sitten ja se riitti sen toteamiseen että ei ole.

Onko jollain noista kahdeksasta jotain isompaakin annettavaa yhteiskunnalliselle innovoinnille... minusta näyttää niin kuin oma mukavuusalue on se missä on kiva keikistellä.

Ja suomalainen antaa sen tapahtua - nyt todellakin tarvitaan "reilun pelin herätys"!

ps. perjantai ;-)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Joko voi onnitella 5000 kannattajasta?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Manu - ei ole vielä keräys vielä mitenkään valmis. Näitä isoja juttuja tehty eli tavallaan puolueen infra ensin. Huomenna tulee yksi iso juttu lisää ja sitten aloitetaan rahoituskuvio ja myös keräystapahtumat samaan aikaan.

Kyllä tämä tästä vielä hyvin ehtii!

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Voi olla vaikeaa saada 9 muun puolueen äänestäjät mukaan .Kok,kepu,Rkp,krst,vakiäänestäjät aina.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Marja-Liisa. Kannattaa huomioida jo se että jos saa puolet eduskuntavaaleissa äänestämättäjättäneistä Nukkuvien taakse on jo silloin Suomen suurin puolue.

Sitten kun laskee mukaan valtapuolueiden liikkuvat äänestäjät ja vähän muutakin niin ollaan jo todella isossa potentiaalissa jopa 40% - siis äänestäjä potentiaalissa.

Tietenkin jokainen kolmen suuren ulkopuolinen puolue kantaa kortensa kekoon miten parhaakseen katsoo.

Kaikki edellinen sillä lähtökohdalla että on jotain oikeasti uutta annettavaa suomalaisille.

Nukkuvilla on - tästä lisää tänään myöhemmin toisessa blogissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset