Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Vain yksi puuttuu

Päätoimittaja Markku Huusko kirjoitti muutama päivä sitten Puheenvuorossaan: ”8 hyvää syytä äänestää – näistä tuli sittenkin kunnon vaalit”. 

Rohkenen olla eri mieltä päätoimittajan kanssa ainakin yhdessä tärkeässä asiassa, niin tärkeässä, että omasta mielestäni se yksinäänkin peittoaa nuo ”kahdeksan hyvää syytä” äänestää – mennään siihen kohta. Tuon seikan vuoksi en itse äänestä sunnuntaina, en toisaalta kehota ketään olemaan äänestämättä. En halua olla ilonpilaaja.

Tietyssä mielessähän presidentinvaalishow on likimain täydellinen! Meillä on viisi seinätapettia, kaksi vähän räväkämpää ja yksi ”kyllä joo en ota kantaa” -ehdokas. Saatte itse päätellä keitä nuo ovat. Tuosta paketista saa ihan mukiinmenevän kattauksen kaikella sillä tekniikalla, valolla ja välkkeellä, mitä Ylen ja MTV:n studioissa onkaan. Katsoin toissailtana ensimmäisen ja viimeisen lähetykseni presidentinvaaleista vuonna 2018. Ne sukatkin näin ja kuulin oikeat kysymykset – vastaukset… noh, kyllähän te tiedätte.

Hienoa rouvat ja herrat presidenttiehdokkaat!

Nykysysteemi toimii presidentinvaaleissa kuin rasvattu salama ja tarjoaa Pihtiputaan mummolle, Rautpohjan metallimiehelle ja Töölön taksikuskille yllin kyllin sirkushuveja – lupasipa eräs ehdokas ison kasan leipääkin samaisessa tv-tentissä, jonka satuin näkemään.

 

***

Vaaleista puuttuu uudistajapresidenttiehdokas.

Uudistajapresidentti olisi sellainen ”asianomistajapresidentti” ja ”yhteiskunnallisen innovoinnin yliasiamies”, joka omalla kokemuksellaan ja ideoillaan rohkaisisi suomalaiset menemään uuteen aikaan. Uudistajapresidentti, yhdessä suomalaisten kanssa, pakottaisi nykyisen valtapuoluediktatuurin suureen kokonaisuudesta lähtevään muutokseen jokaisen suomalaisen hyväksi.

Noissa vaalistudion kahdeksassa ei ole uudistajapresidenttiehdokasta, heillä ei ole siihen tarvittavaa omakohtaista kokemusta – he ovat nykysysteemin hillotolppamiehiä ja naisia enemmän tai vähemmän kaikki. Ettei tule sanomista, en nyt tässä sano, että minulla oli presidentinvaalien kannattajakorttikeräyksessä teemana juuri ”uudistajapresidentti”.

En kerro sitäkään, ettei tule sanomista, että suomalainen valtamedia onnistui kirjoittamaan peräti nolla (0) riviä presidenttiehdokkuudestani – ai niin, olinhan minä nimenä yhdessä listauksessa sanomalehti Karjalalaisessa. Käykää äkkiä katsomassa, ettei käy niin kuin Wikipediassa, josta joku nettipoliisi jo pyyhki nimeni pois Wikipedian presidenttiehdokaslistauksesta.

Ettei tule sanomista, en sano, että päätoimittaja Huusko on osaltaan syyllinen siihen, että meillä ei ole vaaleissa uudistajapresidenttiehdokasta. Ettei tule sanomista en sano sitäkään, että vähintäänkin yhtä syyllinen kuin Huusko on Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola – hän kertoi minulle, ensin kehuttuaan itseluottamustani, että ”palataan lehtijuttuun sitten kun sinulla on tarvittavat 20 000 kannattajakorttia kasassa.”

Suomalaista tutkivaa yhteiskunnallista laatujournalismia parhaimmillaan?

Ei vaan järkyttävää nykysysteemin portinvartiointia ja kuoliaaksivaikenemista – siis käytännössä omille lukijoille valehtelemista siitä, mitä ruohonjuuritasolla tapahtuu – niiden toimesta, jotka toitottavat olevansa ”riippumattoman” median airueita. Päätoimittaja Mervola ei varmasti sanonut noin kannattajakortteja keräävälle Sauli Niinistölle eikä sanonut Paavo Väyrysellekään, ei sanonut yksikään valtamediamme päätoimittaja.

Väyrysen rooli näissä vaaleissa on valtamedian toimesta tarkkaan punnittu ja puntaroitu. Väyrynen on turvallinen mies nykysysteemille sormella osoitettavaksi, niin valtamedia peliään pelaa. Vaikka ajattelumme melkoisesti eroaakin, arvostan Väyrystä siitä, että vanha politiikan kehäkettu on omalla tavallaan mukana suomipolitiikan murroksessa, joka on vääjäämättä tulossa.

Paradoksaalista, että nimenomaan Väyrysestä on aika monen mielissä sukeutunut jonkinasteinen muutosvoima tähän maahan – tosin minä en näe sitä niinkään Väyrysen hyvyytenä vaan nykysysteemin täydellisenä surkeutena sen suhteen, että isänmaamme saataisiin 2000-luvulle. Paremman puutteessa monelle kelpaa mikä tahansa, mikä haastaa nykysysteemiä ja missä on hieman volyymia takana. Valtamedian tehtävänä on pitää tilanne juuri tuollaisena suomalaisen valtapuoluediktatuurin ikuisen jatkumisen varmistamiseksi.

Olisin pärjännyt viiden seinätapetin ja kolmen vähän muun seurassa heittämällä!

Itseasiassa olisin nauttinut joka hetkestä ja varmaan Suomen kansakin olisi ollut ihmeissään, positiivisesti. Kerrankin jotain oikeasti uutta. En minä studiossa ihan huono ole – kiitos Alfa TV:lle, joka teki pitkän haastattelun presidenttiehdokas Hirvimäen kanssa loppuvuodesta 2016.

 

***

Suomalaiset, mitäs jos sovimme että näistä 2018 presidentinvaaleista alkaa uusi aika Suomessa ja nämä vaalit ovat viimeiset nykysysteemin ehdoilla käytävät vaalit?

Mennään eteenpäin, keskitytään oleelliseen. Se oleellinen meille Nukkuville on ”nukkuvan vallankumouksen” käynnistäminen maalla, merellä, ilmassa ja internetissä. Nukkuvien puolue – Nukkuvat kerää kannattajakortteja päästäkseen eduskuntavaaleihin 2019, siitä eduskuntaan ja sitten 2020-luvun pääministeripuolueeksi.

Valtamedian touhusta huolimatta ihmisiä on alkanut koko ajan enemmän ja enemmän kiinnostaa asiamme ja konseptimme, jonka potentiaali on huikea. Aivan poskelleen ei ole mennyt edes mediassa viime aikoina. Helsingin Uutisten toimittaja Nalle Österman maalasi henkilökuvansa minusta haastattelunsa pohjalta.

Lopetan blogini toteamalla, että olemme löytäneet ratkaisun Suomen työttömyysongelmaan, kannustinloukkuihin, valtion velkaantumiseen ja kestävyysvajeeseen.

Kaikki nuo asiat on ratkaistu yhdessä ja samassa paketissa ja sen paketin nimi on Kansalaispalkka nyt! -kansalaisaloite, joka odottaa allekirjoitustasi. Siinä on kyse kokonaisuudesta kumpuavasta maalaisjärjestä, rohkeudesta ja vapaasta yhteiskunnallisesta innovoinnista ilman systeemin pakkopaitaa. Nukkuvien kansalaispalkkamalli on asia, johon palaamme tarkemmin, kun vaalit ovat ohi.

”Petri, olet hienolla asialla ja kannatan sinua 100%... älä kuitenkaan anna minkäänlaisten marisijoiden lannistaa, sillä olet juuri asian ytimessä ja jopa nero kun osaat nuo monimutkaiset poliitikkojen harhaanjohtavat byrokraattiset verukkeet ratkaista kuin avoimen laskutehtävän matematiikan tunnilla, perusteluineen… siksi mietinkin näiden "väärin ymmärtäjien osalta, että kansaa on hyvin vedetty nenästä meidän suomen hallituksissa erilaisilla "väärien asioiden" esiin nostamisella julkisuuteen, jotta totuus pääsisi unohtumaan kansalaisilta.”

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

 

***

27.1.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

"En kerro sitäkään, ettei tule sanomista, että suomalainen valtamedia onnistui kirjoittamaan peräti nolla (0) riviä presidenttiehdokkuudestani."

Ei olisi voinutkaan, sillä et koskaan ole ollutkaan presidenttiehdokas.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sen määritteen kanssa saivarteleminen on aivan turhaa - nimittäin ei ollut Sauli Niinistökään tai Paavo Väyrynen ja jo heidän touhustaan kirjoitettiin.

Suomisysteemin ylläpitoa. Riippumattoman median tehtävänä kaiken järjen mukaan pitäisi olla nimenomaan ruohonjuuritason kykyjen nostaminen osaltaan yleisön tietoisuuteen - Suomessa se menee aivan toisinpäin! Täällä valtamedia pitää heidät pois suomalaista kaverisosiaalikapitalismia pilaamasta, se on naurettavaa!

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Niinistöllä ja Väyrysellä oli realistiset edellytykset tulla ehdokkaaksi.

Ja missä heidät mainittiin ehdokkaina, ennen kuin se oli totta?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #4

Timo huomaatko oman luuppisi joka ylläpitää nykysysteemiä hyvin tehokkaasti!!!

Olen monessa yhteydessä sanonut että jos olisin saanut edes 1/10 osan siitä media-ajasta jota vaikkapa Väyrynen saa niin olisin päässyt heittämällä mukaan presidentinvaalistudioon.

Taaskin - jos mittarina olisi se yhteiskunnallisen innovoinnin taso niin minun ja kaltaisieni pitäisi saada tilamme mediassa - todellakin pitäsi, edes kohtuullisen isoja murusia.

Nyky systeemi ei vain toimi tässäkään mielessä. On se kirjattu nyt Nukkuvien puolueohjelmaankin kun silmille tulee koko ajan. Uskallamme hyvinkin -

"Vuonna 2018 kymmenien miljoonien eurojen lehdistötukiensa takaa toimiva suomalainen ”riippumaton” valtamedia juoksee yhteiskunnallista vastuutaan karkuun minkä kerkeää – valtamedia on valevaltamedia!"

Siellä on aiheesta kokonainen luku.

https://www.nukkuvat.fi/puolueohjelma5-6/

Aloita lukemalla vaikkapa tuo Kansalaispalkka nyt! kansalaisaloite ja mieti sitten asiaa uudestaan.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2884

------> Mistä ihmeestä kumpuaa se käsitys että "kolme suurta" on niitä jotka osaavat ajatella. Nimenomaan he eivät osaa ajatella yhteiskunnallisesti, halua ajatella kokonaisuutta!

Propaganda tässä maassa ja latistus on todellakin tehnyt tehtävänsä!

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka Vastaus kommenttiin #5

Jos... Iso sana, mutta sillä ei maailmaa muuteta. Maailmaa muutetaan sillä, että myönnetään tosiasiat.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #6

Ei vaan sillä että LOPETETAAN sen hokeminen että "meidän on myönnettävä tosiasiat" JA MUUTETAAN ne tosiasiat!

Miten suomalaisen on niin vaikea uskaltaa olla vilkuilematta sivuilleen? Vastaus on siinä yhteiskunnallisessa latistuksessa, suoranaisessa valtapuolueiden propagandassa, joka vuosikymmenten aikana on tehnyt tehtävänsä - olen kirjoittanut siitä paljon.

Myöskään ei ole ollut tämän nykyisen pelin, suomalaisen "kaverisosiaalikapitalismin" avaajia sillä tasolla kuin tarvitaan. Nyt on ja on minullakin siinä ansioni mitä tulee ajatteluun. Nyt on suomalaiselle tarjolla uusi tapa muuttaa omaa isänmaataan, oikeasti uusi.

AINOA haaste ENÄÄ on saada sanoma yleisölle, mutta tämä portinvartijaporukka ei sitä millään halua kuten huomaat... meidän on jotenkin kyettävä viemään sanoma perille jokatapauksessa.

www.nukkuvat.fi

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Allekirjoitin Petri Hirvimäen kannattajakortin (numero 00000001?) hyvissä ajoin, mutta kuinka moni muu teki saman tempun?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Tuomo luottamuksesta!

Ei pidä liikaa vilkuilla sivuilleen. Kyllä tässä on Proof of concept heittämällä tullut todistettua ja se että noiden koijareiden kanssa pärjään. Kyse on resursseista. Nekin hoidetaan kuntoon.

Meillä on nyt Nukkuvissa hyvä tilaisuus auennut myös hyödyntää Kansalaispalkka nyt! aloitetta. Juuri siitä keskustelen kahden kovasti Nukkuvista innostuneen kanssa tällä hetkellä. Sellainen sisäänheitto kuvio jos mikä.

Siellä voit allekirjoittaa nro 442 jos nyt allekirjoitat - 50 000 on ihan mahdollinen... se on hyvin todennäköinen jos valtamedia hoitaisi hommansa.

Mutta... mitä blogissani sanoin, nyt kuitenkin tilanne valtamedialle on nolompi kun kaikki on niin mustaa valkoisella, ei pääse enää karkuun.

Ei voi kukaan sanoa etteikö Nukkuvissa olisi uutta rohkeaa ajattelua?

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2884

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset