Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kansalaispuolueen aktiiveilta matto alta - mitäs nyt?

Paavo Väyrynen ilmoitti hetki sitten hakevansa Keskustan puheenjohtajaksi, sitä odotinkin. 

Siinä meni samalla matto tylysti alta sadoilta Kansalaispuolueen aktiiveilta yhdellä ainoalla blogilla! Kaikki tehty työ, tuhannet talkootunnit, muuttuivat hetkessä merkitykseltään hyvin epävarmaksi viisikymmentä vuotta politiikassa olleen henkilön ikuisen vallantavoittelun edessä. 

Milloin suomalaiset panevat pisteen tälle teatterille ja alkavat toden teolla ajatella asioita uusiksi ja antavat uusien ajatusten esittäjille tilan astua parrasvaloihin? Mikä ihme siinä vallassa niin kiehtoo - eikö oikeissa olosuhteissa syntynyt visio jokaisen suomalaisen eduksi ja sen toteuttaminen nykysysteemi haastamalla olisi paljon kovempi juttu? Tehdä se porukalla vs. antaa näiden nykyisten valtaholistipoliitikkojen leikkiä ikuisesti omaa hiekkalaatikkoleikkiään?

Pyydän kansalaispuolueen aktiiveja tutustumaan mitä Nukkuvien puolue - Nukkuvat edustaa.

Nukkuvat on täysin nykysysteemin ulkopuolelta, ruohonjuuritasolta ponnistanut kansanliike, jolla on valtava potentiaali muuttaa isänmaatamme. Nukkuvat on "reilun pelin herätyspuolue". Olemme karsineet kaiken epäoleellisen ohjelmastamme. Nato, Eu, euro, markka, mamu/matu jne eivät ole siksi agendallamme vaan keskitymme siihen, mikä on kaikkein oleellisinta: nykysysteemin "sisäinen haastaminen" haastamalla kolmen suuren valtapuoluediktatuuri maalla, merellä, ilmassa ja internetissä.

Nukkuvat tavoittelee pääsyä eduskuntaan kevään 2019 eduskuntavaaleissa ja 2020-luvun pääministeripuolueen asemaa. "Nukkuvan vallankumouksen" voimme tehdä yhdessä vain me suomalaiset, kunhan uskallamme ajatella monta asiaa aivan uudestaan kokonaisuuden kautta. Isänmaamme on vakavasti ylipolitisoitunut, meidän on kyettävä haastamaan politiikka itsessään. Suomi pelaa väärää peliä. Oleellista on muuttaa peli sellaiseksi, että valtaholistipoliitikot, väärät virkamiehet ja muu kaverisosiaalikapitalismin sisäpiiri ei enää voi alistaa suomalaista vaan yksilö nousee suvereenisti systeemin yläpuolelle -

kyse on todellisesta vapaudestamme!

Matkan voi aloittaa vaikkapa tutustumalla Kansalaispalkka nyt! -aloitteeseemme, joka on juuri julkaistu. "Nukkuvien kansalaispalkkamalli" on osa laajempaa yhteiskunnallista kokonaisuutta, jota ajamme. Se ei ole nykysysteemin tekohengitystä ja päälleliimausta kuten perustulo tai kokoomuslasit päässä tehty eriarvoistava perustili. Nukkuvien kansalaispalkkamallin kiihdytys on seuraava tavoitteemme ja sen saaminen keskusteluun perustulon ja perustilin rinnalle ja lopulta ohikin.

"Nukkuva vallankumous" etsii tekijöitään. Tervemenoa tutustumaan Nukkuviin, suomipolitiikan "game changeriin". Meille tärkeintä on kokonaisuus, rohkeus ja maalaisjärki. Tuohon kun lisätään sisuuntuneiden ihmisten kokemus ja into laittaa alulle jotain oikeasti uutta, ei meitä lopulta mikään pysäytä. 

Tervetuloa Nukkuviin - etulinjassa on aina tilaa!

 

***

1.2.2018

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Toni Rintala

Onko alkuperäinen Järvenpäässä perustettu Nukkuvien puolue (Nupu) jo lopettanut ja antanut nimensä muiden käyttöön?

Järvenpäässä toimiva Nukkuvien puolue (Nupu) 1990.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002990339.html

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Toni - on lopettanut, eivät tietenkään muuten olisi hyväksyneet "Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry" rekisteröintiä. Arkikielessä me olemme "Nukkuvat" kuten vaikkapa "Vihreät". Lyhenteitä jne voi keksiä kielitoimisto. Täältä löydät sääntömme:

https://www.nukkuvat.fi/saannot/

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Paavo tekkee kansalaispuolueen kans siniset, kato minun fb-seinältä lissää, nyt pittää aatella notkeasti.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Hilkka - tekee mitä tekee mutta peruskysymyksen pitäisi olla siinä onko tälläinen poliittinen teatteri näiden hilloptolppamiesten ja -naisten toteuttamana todellakin se mikä suomalaisen etua ajaa?

Ja se mitä suomalainen haluaa?

Minun vastauksen tiedätkin tuohon ensimmäiseen.

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Uskon että Manoliksen blogi on huomattavasti lähempänä totuutta tilanteesta kuin oletus että Paavo pistäisi Kansalaispuolueen romukoppaan:

http://manolishuuki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/25025...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jonne - minä en sitä sanonut. Kysyin että onko Kansalaispuolueen ihmisillä kovinkin hyvä olo tässä pelissä jota Väyrynen ja Sipilä nyt jatkossa käyvät?

Sitten kysyn sen olisiko aika löytää jotain OIKEASTI uutta suomipolitiikkaan, korkea aika jo peräti.

Pallo on suomalaisella. Ei se taivastelu auta mitään jos ei ole tekoja siihen suuntaan, että asiat muuttuisivat.

Oman osuuteni lienen hoitanut tähän asti?

Käyttäjän AkseliErkkil kuva
Akseli Erkkilä

Ei matto mennyt kenenkään alta. Kansalaispuolueen säännöt eivät kiellä osallistumasta toisen puolueen puheenjohtajavaaleihin, ja ainakin minä olen mielissäni, että Kansalaispuolueen perustaja on kilvoittelemassa pääministeripuolueen puheenjohtajuudesta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Akseli - en usko että kaikki ovat tyytyväisiä.

Niille, jotka haluaa että uudistamme suomalaista poliittista kulttuuria oikeaan suuntaan suomalaisen hyväksi, tervetuloa Nukkuviin.

Ei muuten kiellä meidänkään säännöt tuota osallistumista, onkohan missään nimenomaisesti kielletty? ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Oppineiston, papiston, tehtävä on turvata Sitran valmistelurauha sivistyksen nimissä.
Kaikki mitä lestadiolaisten ja liberaalien hallitus on tehnyt, veivannut ja vatuloinut on sieltä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - sanomattakin selvää, että Sitra kuuluu lakkautavien virkamiespömpöösien pitkään listaan kun Nukkuvat pääsee päättämään!

On se ajatus jo tuossa Kansalaispalkka nyt! aloitteessa.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

Tavallisena äänetäjänä hiukan pidän outona Paavo Väyrysen juttuja, ensin puheenjohtaja kait Kansalaispuolue ja nyt sitten aikoo tavoitella Keskustan puheenjohtajuutta, tämä on hiukan outoa tässä. Keskusta menettää tässä kannattajia ja ääniä, koska ihmiset ei tämmöstä touhua katso hyvällä vai miten on

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sanotaanko ainakin, että nettona ei saa lisää ääniä se on varma. Se mitä Väyrysen kautta tulee vuotaa toisesta päästä pois.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

On kai se vähä mykkänen kun hallituksen puolesta puhu? Eikä vihavainen tutki Ruotsia, vaan rakastavainen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ota näistä Heikin aforismeista aina selvää ;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset