Kansalaispuolueen aktiiveilta matto alta – mitäs nyt?

Paavo Väyrynen ilmoitti hetki sitten hakevansa Keskustan puheenjohtajaksi, sitä odotinkin. 

Siinä meni samalla matto tylysti alta sadoilta Kansalaispuolueen aktiiveilta yhdellä ainoalla blogilla! Kaikki tehty työ, tuhannet talkootunnit, muuttuivat hetkessä merkitykseltään hyvin epävarmaksi viisikymmentä vuotta politiikassa olleen henkilön ikuisen vallantavoittelun edessä. 

Milloin suomalaiset panevat pisteen tälle teatterille ja alkavat toden teolla ajatella asioita uusiksi ja antavat uusien ajatusten esittäjille tilan astua parrasvaloihin? Mikä ihme siinä vallassa niin kiehtoo – eikö oikeissa olosuhteissa syntynyt visio jokaisen suomalaisen eduksi ja sen toteuttaminen nykysysteemi haastamalla olisi paljon kovempi juttu? Tehdä se porukalla vs. antaa näiden nykyisten valtaholistipoliitikkojen leikkiä ikuisesti omaa hiekkalaatikkoleikkiään?

Pyydän kansalaispuolueen aktiiveja tutustumaan mitä Nukkuvien puolue – Nukkuvat edustaa.

Nukkuvat on täysin nykysysteemin ulkopuolelta, ruohonjuuritasolta ponnistanut kansanliike, jolla on valtava potentiaali muuttaa isänmaatamme. Nukkuvat on "reilun pelin herätyspuolue". Olemme karsineet kaiken epäoleellisen ohjelmastamme. Nato, Eu, euro, markka, mamu/matu jne eivät ole siksi agendallamme vaan keskitymme siihen, mikä on kaikkein oleellisinta: nykysysteemin "sisäinen haastaminen" haastamalla kolmen suuren valtapuoluediktatuuri maalla, merellä, ilmassa ja internetissä.

Nukkuvat tavoittelee pääsyä eduskuntaan kevään 2019 eduskuntavaaleissa ja 2020-luvun pääministeripuolueen asemaa. "Nukkuvan vallankumouksen" voimme tehdä yhdessä vain me suomalaiset, kunhan uskallamme ajatella monta asiaa aivan uudestaan kokonaisuuden kautta. Isänmaamme on vakavasti ylipolitisoitunut, meidän on kyettävä haastamaan politiikka itsessään. Suomi pelaa väärää peliä. Oleellista on muuttaa peli sellaiseksi, että valtaholistipoliitikot, väärät virkamiehet ja muu kaverisosiaalikapitalismin sisäpiiri ei enää voi alistaa suomalaista vaan yksilö nousee suvereenisti systeemin yläpuolelle –

kyse on todellisesta vapaudestamme!

Matkan voi aloittaa vaikkapa tutustumalla Kansalaispalkka nyt! -aloitteeseemme, joka on juuri julkaistu. "Nukkuvien kansalaispalkkamalli" on osa laajempaa yhteiskunnallista kokonaisuutta, jota ajamme. Se ei ole nykysysteemin tekohengitystä ja päälleliimausta kuten perustulo tai kokoomuslasit päässä tehty eriarvoistava perustili. Nukkuvien kansalaispalkkamallin kiihdytys on seuraava tavoitteemme ja sen saaminen keskusteluun perustulon ja perustilin rinnalle ja lopulta ohikin.

"Nukkuva vallankumous" etsii tekijöitään. Tervemenoa tutustumaan Nukkuviin, suomipolitiikan "game changeriin". Meille tärkeintä on kokonaisuus, rohkeus ja maalaisjärki. Tuohon kun lisätään sisuuntuneiden ihmisten kokemus ja into laittaa alulle jotain oikeasti uutta, ei meitä lopulta mikään pysäytä. 

Tervetuloa Nukkuviin – etulinjassa on aina tilaa!

 

***

1.2.2018

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Kansalaispalkka nyt! – kansalaisaloite

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu