Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Väyrynen mukaan Nukkuvien puheenjohtajakisaan..?

  • Keski-Uusimaa 15.3.2018, piirros: Make
    Keski-Uusimaa 15.3.2018, piirros: Make

Oheinen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siitä, mitä tällä viikolla on tapahtunut. Keskiössä ei kuitenkaan nyt ole Paavo Väyrynen, vaan yhteiskunnallisesti ja Suomen tulevaisuuden kannalta kenties paljon merkittävämpi asia eli se, että Nukkuvien puolue - Nukkuvat on vihdoinkin tehnyt läpimurtonsa myös suomalaiseen valtamediaan!

Viime maanantaina olin tekemässä blogiani otsikolla "Avoin kirje suomimedialle", kun yhtäkkiä silmiini pomppasi Facebookissa kaverini kommentti ja siinä linkki Iltalehden Nukkuvista kertovaan uunituoreeseen juttuun:

"Onko tässä Suomen seuraava suuri puolue? Nukkuvien puolue rekisteröityy puoluerekisteriin"

Ne, jotka minun ja Nukkuvien tarinaa ovat seuranneet, tietävät millainen läpimurto meille on sinällään pienen tuntuinen asia eli ensimmäinen juttu suomalaisessa valtamediassa. Nukkuvien tapauksessa tuon ensimmäisen jutun merkitys nimenomaan valtamediassa on kuitenkin suuri.

Sen on nähnyt myös siinä, miten heti alkoi tapahtua jutun julkaisemisen jälkeen kotisivuilla, somessa, yhteydenotoissa jne. Kyse on isosta synergiavaikutuksesta (yhteisvaikutuksesta) sen asian kanssa, että kokonaisuuden tähän asti ylivoimaisesti heikoin lenkki, Nukkuvien näkyvyys valtamediassa, yhtäkkiä ei olekaan enää pelkkä hämähäkinseitti.

 

***

Syy miksi ensimmäinen juttu Nukkuvista nyt julkaistiin on varmastikin monen asian summa?

Viime maanantaita 12.3.2018 klo 16.48 on edeltänyt vuosien väsyttävä ja turhauttava kamppailu suoranaisen meille suodun valtamedian kuoliaaksivaikenemisen edessä syksystä 2014 alkaen ensin Unitas kansanliikeessä (aik. E-liike.net) ja sitten 2017 eteenpäin Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry :ssä.

Nukkuvissa olemme valinneet strategiaksemme kovan kovaa vastaan ihan tietoisesti valtamedian suhteen - tuo asia on ollut kaikkien todettavissa myös Uuden Suomen blogeissani. Jos olemme kertoneet totuuden nykysysteemistä ilman vihapuheita (mitä se onkaan) ja olemme saaneet siitä palkaksemme vuosien kuoliaaksivaikenemisen, niin mitä meille on jäänyt vaihtoehdoiksi? Ne olisivat olleet itsellemme valehtelu, särmiemme siloitus ja valtamedian miellyttäminen - ei kiitos, mm. juuri sellaisista asioista Nukkuvat haluaa suomipolitiikassa eroon.

Olemme tehneet enemmän kuin paljon töitä median suhteen. 

Ylätasollaan olemme nostaneet "valtamedian ongelman" Nukkuvien puolueohjelman yhdeksi pääteemoista. Valtamedian ongelma tarkoittaa suomalaisen valtamedian harjoittamaa yhteiskunnallista portinvartiointia, jossa se "riippumattomuutensa" sumuverhon takaa kertoo mitä Suomessa tapahtuu. 

Suuri yleisö voi kiinnittää huomionsa ainoastaan siihen MITEN asiosta kerrotaan mediassa, kritisoidakin, jotta illuusio olisi täydellinen. Sen sijaan suuri yleisö ei voi (etenkään alussa) tajuta MITÄ jätetään kokonaan kertomatta, vaikka juuri se olisi kaikkein oleellisinta. Olemme Nukkuvissa johdonmukaisesti uskoneet, että jossain vaiheessa kuoliaaksivaikeneminen ei ole enää mahdollista, sillä se alkaa lopulta kääntyä valtamediaa itseään vastaan niin pahasti.

Iltalehden viime maanantain juttua edelsi pari juttua Nukkuvista ja minusta muutamassa etelän kaupunkilehdessä: ensimmäinen tammikuussa ja toinen juuri Iltalehden jutun alla Helsingin uutisissa, josta IL osin oman juttunsa referoi. Lopulta asiaan vaikutti varmasti myös toimituksiin lähetämäni sähköposti "avoin kirje" ja sen linkkinä ollut "Petrin tarina" -blogini. Siinä kerron asioita suomalaisen yhteiskunnan toimimattomuudesta, joita ei pääse enää toimituksissakaan karkuun. Kerron siinä miksi Nukkuvat on olemassa. 

Myös monet Nukkuvien kannattajista ovat lähetelleet viestejään toimituksiin ja vaatineet järjellistä kohtelua meitä kohtaan, kiitos heille siitä työstä!

 

***

Iltalehti, Helsingin uutiset, Länsiväylä ja muutama muu kaupunkilehti sekä asianomaiset toimittajat - olette avanneet tärkeän portin meille Nukkuville päästä vaikuttamaan isämaamme asioihin! Ei meillä ole mitään ikuisesti kestävää tarvetta puhua "valtamediasta" koskien suurimpia mediataloja, jos tuo media on oikeasti riippumatonta käytännön teoissaan myös meitä Nukkuvia kohtaan - paljon enemmänkin voisimme puhua "sankarimediasta" ylläkuvatun kokemuksemme jälkeen. Mutta myöskään se, että meistä on nyt ollut muutama sähköinen juttu siellä täällä ei tarkoita sitä, että kaikki olisi jatkossa hienosti vain näillä eväillä. 

Suomi on iso maa ja Nukkuvien asia ansaitsee tulla jokaisen suomalaisen tietoon. 

Nukkuvien synnyinsijoilla Keski-Suomessa Pihtiputaan mummo tai Rautpohjan metallimies Jyväskylässä eivät yhäkään tiedä meistä vielä hölkäsen pöläystä. Tuosta asiasta on pitkälle vastuussa Keski-Suomessa lähes monopoliasemassa toimiva mediakonserni Keskisuomalainen Oyj - onko se riippumatonta ja laadukasta yhteiskunnallista tutkivaa journalismia, päätoimittaja Pekka Mervola ja toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi, kotimaakuntamme ihmisiä kohtaan?

Entä missä on Yle ja politiikan toimituksen esimies Ari Hakahuhta, jolle Riikka Venäläinen lupasi lähettää viestini saatesanoissaan kuukausi sitten - eipä ole paljoa kuulunut vaikka muistutuksen sai suoraan minultakin? Ilmeisesti Yle siis todellakin on "eduskunnan yleisradioyhtiö" kuten pikkuserkkuni Mauri Pekkarinen eräässä FB postauksessaan asian ilmaisi? Minä kysyin kommenttina, että pitäisiköhän Ylen kuitenkin olla "suomalaisten yleisradioyhtiö"? Valtamediamme tekemättömien töiden lista on pitkä, tuskin vain meitä Nukkuvia kohtaan?

Kuitenkin mitä ilmeisemmin suomalaisessa valtamediassakin alkaa osassa niiden toimituksista olla uskoa veikata (tähän asti) väärää hevosta eli Nukkuvia suomipolitiikan uutena nousevana voimana?

Nukkuvilla on konsepti, jonka potentiaali on valtava. Siinä suomalaiset pääsevät itse tekemään hyvän muutoksen itselleen. Hyvinvointiamme monin tavoin kahlitsevaa, suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin opeilla ja veronmaksajien rahoilla rakennettua patoa ei voi enää pitkään korjailla kosmetiikan tasolla sen paineen edessä, joka padolla on kestettävänään. Pato murtuu jossain vaiheessa vastustamattomasti ja juuri ne asiat, joita Nukkuvat ovat johdonmukaisesti tuoneet esille tulevat olemaan sen jälkeen suomipolitiikan keskiössä. 

 

***

Tarinani täällä Usarissa on sekin osa Nukkuvien tarinaa.

Olen täysin tietoinen siitä, että minuun on ollut osalla vaikea suhtautua - mikä se Hirvimäki kuvittelee oikein olevansa, presidenttiehdokas..? Olen jaksanut tehdä juttuani vahvan visioni ja kovan kokemukseni kautta. Kiitos niille läheisille tukijoilleni, jotka ovat sieraimeni pinnalla pitäneet silloinkin kun tilanne on ollut lähes kriittinen jaksamiseni suhteen.

Osa ihmisistä ymmärtää intuitionsa kautta, että mikään ei olisi niin suomipolitiikkaa positiivisessa mielessä mullistavaa kuin että tälläinen "Mr. Nobody", täysin politiikan ulkopuolelta, oman juttunsa luoneena voisi kyetä nousemaan suomipolitiikan huipulle tekemään muutoksen yhdessä muiden samanmielisten kanssa? Nimenomaan Suomessa sellaista asiaa tarvittaisiin kuin kuuta nousevaa täysin riippumatta siitä, onko tuollaisen politiikkaa uudistavan hulabaloon aloittaja Hirvimäki vai joku muu.

Organisoidumme parhaillaan valtakunnallisesti ja etsimme ihmisiä mukaan etulinjaan kaikkialta Suomesta.

Ryyditettynä oheisella pilapiirtäjä Maken (Keski-Uusimaa) eilisellä mainiolla oivalluksella ja karikatyyrillä allekirjoittaneesta ja Paavo Väyrysestä, minulla on kunnia pyytää Puheenvuoron blogisteja, lukijoita ja kommentoijia mukaan "nukkuvaan vallankumoukseen"! Ilmoittautua voi Nukkuvien kotisivuilla tai vapaamuotoisella sähköpostilla tai vaikka soittamalla. Yleispuolue Nukkuvilla on seinät leveällä hyvin erilaisille ihmisille, kunhan ajamamme asian fokus ei ole leveällä vaan juuri siinä itsessään - ja onhan se.

Omistan tämän blogini pilapiirtäjä Makelle! ;-)

 

***

16.3.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien joukkorahoituskampanja mesenaatti.me :ssä

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

No niin. Ei ole aprillipäivä vielä. Ja mistä sitä tietää vaikka yhtäkkiä saisin soiton itseltään Väyryseltä?

Tosin Nukkuvat ei tule olemaan kenenkään niiden johtama (etenkään), jotka tämän nykysysteemin meille ovat rakentaneet. Paavo Väyrynenkin muun muuassa...

niin kauan kuin minä olen Nukkuvissa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Elekee piästäkö Puavua sinne, tullee vielä rahasotkuja :) Eikä se ehtis kirijottaa muistelmiakaan joka puolueesta misä ollu. Säälikee miestä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tuure - kyllä Paavokin pääsee mukaan jos haluaa. Tosin Paavon tuntien se taitaa olla mahdoton yhtälö - ei suostu luopumaan rakkaimmistaan eli rajaamaan fokusta vain nykysysteemin tehokkaaseen (sisäiseen) haastamiseen, ei tiedä edes mitä se tarkoittaa.

Aivan liikaa kokemusta - väärää nykypelin kokemusta muuttaa Suomea.

Minua yritettiin kovasti houkutella sinisiin tässä muutama päivä sitten. Se jäi siihin, että totesin että mieluummin sinisten kansanedustajien ja kannattajien kannattaa jättää uppoava laiva ja tulla Nukkuviin aloittamaan puhtaalta pöydältä... todellakin!

Tuo keskustelu täällä videoblogini kommentiessa (klikkaa "näytä lisää" siinä alla) -

https://www.youtube.com/watch?v=cmniKFWytuY

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Toi "unimyssy Hirvimäki" on kertakaikkiaan mainio, "yömyssy Väyrynen" myös - tästä sai mahtavasti lisää tsemppiä ja myös pari ideaa. Kiitos Make! ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Lyhensin blogiani hieman neljän kpl verran - oli "Notepad" jolla kirjoitin (ilman sivunumeroita) kun Wordissa oli mennyt tutustumislisenssi umpeen. Silloin kun ei näe sivumäärää tulee hieman ylipitkää jos on paljon asiaa.

Onhan sitä asiaa paljon - tässä hommassa ei pääse sitä seikkaa karkuun ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kokoomuksen johtoon kaivataan täysijärkinen ehdokas. Miten kävisi, Petri?

Kirjassani "Rooma opettaa" (2015) heitän ilmaan ajatuksen, että ruotsalaiset ja italialaiset ovat melko samanlaisia individualisteja, kun taas Suomessa kaikki on kansallista, ts. "natsionalist": teatteri, kirjallisuus ja Kansallinen Kokoomus etc.

Pian perustettiin Paavo Väyryselle kansalaispuolue johon koukkuun ajateltiin minunkin tarttuvan jotta minut saataisiin leimattua uusnatsiksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tarkoitat että jos kävisi sekoittamassa Kokoomuksen kuviot tämän kevään aikana? Viime keväänä ne meni sekaisin perussuomalaisilla...

Onhan tuo Keskusta myös.

Hmmmm... mitäs jos vaan lauletaan yhdessä Nukku-Mattia ja Nukku-Petriä!!? ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin ellun kanat. Italiassa elämä sujuu, vaikka äänestivät miten sattui.

Täällä ollaan kuin kusi sukassa pankin isännän katsoessa Tukholmasta perään miten poliitikot lunastavat lupauksensa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #8

"Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin ellun kanat" - se on juuri noin! Tähän pitää kehittää suomalainen malli, jossa asialliset hommat hoidetaan asiallisesti kokonaisuuden kautta ja muuten ollaan kuin Ellun kanat.

Kuullostaa hyvältä!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

En tullut ottaneeksi huomioon osuuttasi perussuomalaisten hajoamisessa ja "siniverisen äpärän" Timo Soinin synnyssä, joten korjaan kirjoittaneeni omaan blogiini 11.2.18:

Paljonko Paavo Väyrynen on joutunut pitkällä urallaan kumartamaan metsänomistajaa puhdistuakseen esi-isiensä punaisista juurista?Erkki Tuomiojassa voi nähdä häivähdyksen punaista vain hoitaessaan historiaa, Timo Soini on muuttunut siniseksi Tukholman luottamusportilla hokiessaan että raha ratkaisee.

Lisäksi HS uutisoi 2.3.18:

Ikea haluaa rakentaa Länsiväylän päälle Helsingin Koivusaareen tavaratalon, samaan paikkaan myös hotelli – sinistä siitä ei ainakaan tulisi

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mikäköhän se olisi Nukkuvien väri? Väreillä on merkitystä unen laadun suhteen puhumattakaan herätyksestä..

Tarvitaan monta väriä, mutta ei välttämättä koko sateenkaarta? ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Nukkuvat näkevät valmiiksi sinisiä unia.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jos ollaankin ihan läpinäkyviä... pelkkää valoa tunnelin päässä? ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Tässä on Petrille vähän heräilyevästä kommenttina Arto Luukkasen blogissa:

Ei kai kukaan strategista ajattelua ymmärtävä halua itse aloittaa sotaa?

Strateginen tavoite toteutuu jos vastapuoli saadaan ärsytettyä tekemään ratkaiseva virhe jonka korjaamiseksi "meidän" pitää osoittaa keskinäistä luottamusta.

Mikael Pentikäinen erotettiin HS:n päätoimittajan paikalta luottamuspulan vuoksi. Hänen veljensä Antti ei istu tämän aamun HS:n mukaan enää Helsingin yliopiston hallituksessa. Antti, joka toimii pääministeri Sipilän neuvonantajana, on Perinteisten ja uskonnollisten johtajien verkoston palveluksessa New Yorkissa. Aikaisemmin hän oli Helsingissä Kirkon ulkomaanpalvelun virassa.

Veljesten isä-Juhan setä Vilho Pentikäisestä äsken julkaistun kirjan mukaan häntä pidetään Suomen historian pahamaineisimpana petturina loikattuaan 1930-luvulla Neuvostoliittoon ja sekaannuttuaan siellä naisjuttuihin! Hän oli silloin Suomen armeijan upseeri.

Näyttää siltä että keskeisiin asemiin turvallisuuspolitiikassa päästäkseen pitää löytää kaapistaan luurankoja. Eikä koske yksin Antti Kaikkosta, Matti Vanhasta ja Ilkka Kanervaa. Sellaista "raakadataa" on valituista valituimpien helpompi käsitellä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset