Liike Nyt – asia nro 1. on tässä!

Onneksi olkoon Liike Nyt:n perustajille rohkeasta vedosta suomipolitiikan uudistamiseksi!

Samalla kun onnittelen, voin kaiketi jo eräänlaisena ruohonjuuritason uudisraivaajana näissä vallankumousasioissa esittää alkajaisiksi potentiaalisen yhteistyökuvion Nukkuville ja Liike Nyt:lle? Se on tässä, juuri alkanut kansalaisaloitteemme:

”Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva!”

Aloitteessa on kuvattu osaltaan myös sellaista ruohonjuuritason problematiikkaa, josta Liike Nyt perustajilla tuskin on minkäänlaista omakohtaista käsitystä. Kaikki nuo(kin) ongelmat ovat kuitenkin aivan oleellisen tärkeitä ratkaista, jos tavoitellaan yhteiskunnallisen uudistamisen parhaita mahdollisia edellytyksiä isänmaassamme, reilua peliä kaikille – siitähän kaiketi myös Liike Nyt:ssä on kysymys?

 

***

Mikael Jungner puhuu politiikan ”disruptiosta” eli toimintatapojen murroksesta. Lähetin hänelle eilen allaolevan tekstiviestin, jossa alussa vastaus Mikaelin hauskaan haasteeseen nauhoituksessaan:

”Hei Mikael! En tiedä mikä on elämän tarkoitus, mutta saatan tietää jotain sellaista suomipolitiikan uudistamiseksi, mikä voisi kovasti kiinnostaa sinua ja Hjallista!? Tsekkaa videoblogi viime syksyltä, jossa haastan Hjallista ja sitten käy Nukkuvien kotisivuilla. Sinä puhuit ”disruptiosta” – kyllä, kunhan se ei jää puolitiehen – mitenkä olisi huikea synergia siihen päälle vielä? Kaikki on valmista!

www.youtube.com/watch?v=x6MwKxJ1Vuw

t. Petri Hirvimäki”

(btw. Harkimo kertoi minulle nuo vlogini syksyllä katsoneensa…)

”Synergia” eli yhteisvaikutus tarkoittaa win, win tai 1+1>2 eli jokin asia on paljon suurempi kuin osiensa summa. Etenkin Harry Harkimon oletan yrittäjänä – Harkimossa on paljon samaa kuin yrittäjä Hirvimäessä – tietävän hyvin sen, mitä synergia tarkoittaa. Suomipolitiikassakin synergian voima olisi vastustamaton jos vain joku osaisi käyttää sitä.

Ymmärrän Harkimon syyt lähteä pois Kokoomuksesta tai olisipa se ollut mikä valtapuolue tahansa. Ei se ole mikään yksittäinen sotejuttu. Syy on kuolettava tylsyys luovan ihmisen (Harkimo) näkökulmasta – ”väärän pelin vääriä sääntöjä” luovuuden vapautta tarvitseva ihminen ei halua opetella muuta kuin liipasin ohimolla, jos silloinkaan.

 

***

”Hyvät ideat ja uudistukset pitää toteuttaa, on niiden esittäjä kuka tahansa.

Juuri näin, pitäkää kiinni tuosta mitä esitätte. En ala tässä eritellä isommin omia ajatuksiani Liike Nyt:stä tai siitä mitä päässäni liikkuu isommassa yhteiskunnallisessa kuvassa juuri nyt – odotan pääseväni näkemään Harkimoa, Jungneria ja kumppaneita pian ja juttelemaan asioista.

Sen sanon kuitenkin heti, että ”eliitin kapina eliittiä itseään vastaan” ei kansan syvissä riveissä koskaan tule saamaan pientä läikkymistä suurempaa juttua aikaan. Vaikkakin se pelottaa Kokoomusta, se pysähtyy jo Kehä Kolmoselle ja muutamat etäpesäkkeet suurimpiin kaupunkeihin siihen päälle – siksikin on hyvä pitää kiinni tuosta omasta ääneen lausumastanne periaatteesta siellä Helsingissä.

Kaikki liittyy lopulta juuri oikeanlaisen synergian löytämiseen jos puhutaan todellisista mannerlaattojen liikkeistä politiikassa, ”disruptiosta” läpi koko suomipolitiikan… siis dynamiitista ja padon murtumisesta! Jos hyvä muutos on oikeasti tavoitteena, siihen myös päästään kun avoimesti jutellaan ja päätetään miten siihen yhdessä mennään, hyvään vallankumoukseen.

Sain Jungnerilta vastauksen: ”Ok!!” – soittopyyntö jätetty…

 

***

21.4.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! – kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! – kansalaisaloite

Nukkuvien joukkorahoituskampanja mesenaatti.me :ssä

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu