Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuvien vallankumousviikko esittelee sankariloikkarin

  • Nukkuvien vallankumousviikko 15.-19.5.2018 Helsingissä
    Nukkuvien vallankumousviikko 15.-19.5.2018 Helsingissä

Arkadianmäen viime päivien tapahtumiin liittyen Nukkuvilla on ilo esitellä toukokuun puolenvälin tapahtumassamme ”Nukkuvien vallankumousviikolla” 15.-19.5.2018 Helsingissä todellinen sankariloikkari Suomen kansalle! 

Jatkuvasti kasvava määrä suomalaisia kokee, että Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp) on se aito ja alkuperäinen ruohonjuuritason kovan kokemuksen synnyttämä ”the vallankumouspuolue”. Meillä on visio, ohjelma ja rohkeutta, jota muilla ei ole ja menemme maaliin asti suuren yhteiskunnallisen hyvän muutoksen tekijänä.

Ovet Kokoomuksessa ovat käyneet tiuhasti molempiin suuntiin Harry Harkimon ja Kaj Turusen toimesta viime päivinä. Siinä missä Sinisiä viedään kuin pässiä narussa, Nukkuvissa kyse on puhtaasti kasvavasta imusta Nukkuviin päin. Kiinnostus meitä kohtaan ylittää yhteiskuntaluokat sekä vasemmisto-oikeisto jakolinjat, juuri niin kuin on tarkoituskin. Lyödäänpä ässät pöytään Nukkuvien ”Viisi askelta vallankumoukseen!” systematiikan kautta:

1) Nukkuvilla on 40% kannatuspotentiaali! 

Tarve uuteen ajatteluun on valtava. Nukkuvien vahvuus on konseptissa, joka lopulta murtaa padon ja kaataa Goljatin eli nykysysteemin vallanpitäjineen. Jos kolmasosa vaaleissa äänestämättömistä äänestää jatkossa Nukkuvia, olemme samantien Suomen suurin puolue! Jos viidesosa nykypuolueiden äänestäjistä liittyy mukaan on Nukkuvien kannatus vaaleissa jo 40%!!

2) Kaikki on valmista! 

”Nukkuvat” on helppo käsittää sekunneissa ja uuden puolueen nimen muistaa jokainen heti kun se tulee vastaan. Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp) ohjelma hakee vertaistaan. Nukkuvat kanavoi kansan tunnot ja innovoi valtapuolueet pois hiekkalaatikoiltaan. ”Nukkuva vallankumous” on hyvä vallankumous jokaiselle suomalaiselle.

Nukkuvat on ”suomipolitiikan kolmas tie”, uuden ajan yleispuolue, johon jokaisen muutosta haluavan on helppo tulla. Keskitymme vain oleelliseen eli suomisysteemin ”sisäiseen muutokseen”. Kaikki turha ja moniselitteinen on jätetty tarkoituksella pois ohjelmastamme jakamasta muutoksentekijöitä. Seuraavana tavoitteena on Nukkuvien rekisteröinti (kannattajakorttikeräys) ja eduskuntavaalit 2019. Lopulta Nukkuvat on 2020-luvun vallankumous- ja pääministeripuolue - jos joku väittää, että se on mahdotonta katsokaa, mitä tapahtuu Euroopassa ja Ranskassa!

Iso juttu Nukkuvien markkinoinnin kannalta on myös, että valtamedia ei voi jatkossa enää mitenkään kuoliaaksivaieta Nukkuvia, koska sitä enemmän Nukkuvat menee lopulta somessa läpi. Emme ole riippuvaisia "kuudesta päätoimittajasta" ja tämä säästää myös rahaa.

3) Älä enää mene halpaan suomalainen! 

Yksikään nykyisistä valtapuolueista (ml. apupuolueet ja terapiahaastajat) ei osaa, halua eikä uskalla tehdä tarvittavaa kokonaisuudesta lähtevää hyvää muutosta suomalaisen hyväksi. Valtansa ylläpitämiseksi valtapuolueilla on kymmenien miljoonien eurojen puoluetukensa, miljardien eurojen välillinen korruptionsa ja valtamediansa, joka on kaikkea muuta kuin sitoutumaton vaikka kaikkialla niin toitottaa.

Tarvittavassa muutoksessa kyse ei ole ikuisesta vasemmisto-oikeisto köydenvedosta tai hallitus-oppositio valtapelistä vaan ruohonjuuritason kokemuksen aikaansaamasta yhteiskunnallisesta oivaltamisesta ja visiosta, kokonaisuudesta, rohkeudesta ja maalaisjärjestä. Kannattaa tajuta myös se, että viime vuosien poliittinen äärevöityminen vasemmisto-oikeisto akselilla ei suinkaan haasta nykysysteemiä vaan vahvistaa sitä. 

4) Kyse on todellisesta vapaudestamme! 

Nukkuvat on dynamiittia maamme vakavalle ylipolitisoitumiselle, suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja ihmisiä nöyryyttävälle almutaloudelle. Rakennamme yksinkertaisen, rohkean ja onnellisen Suomi Finlandin, jossa yksikään suomalainen ei koskaan tipu mistään minnekään. Suomi on hyvinvoiva oikeusvaltio, luova ja yritteliäs, jonka yhteiskunnallinen käyttöjärjestelmä on maailman paras jokaiselle suomalaiselle.

Tämän saavuttaminen ei riipu ulkoisista tekijöistä ollenkaan niin paljon kuin moni ajattelee ja eräät puolueet meille tarkoituksella uskottelevat. Se on ennen muuta suomalaisten sisäinen asia, ja siksi tehtävissä, jos vain itse haluamme.

5) Tule mukaan omalla tavallasi! 

Meidän on muutettava koko se peli, johon yhteiskunnallinen päätöksenteko Suomessa perustuu. Meidän on rakennettava uusi reilu peli isänmaallemme. Paitsi ohjelmaltaan, Nukkuvat on erilainen kuin muut puolueet myös rakenteeltaan ja toimintatavoiltaan. Puoluedemokratian vieminen uudelle tasolle – tietty hollitupameininki. 

 

***

On sovittu, että Nukkuviin liittyvän henkilön nimi paljastetaan vasta viikon 19 aikana pidettävässä lehdistötilaisuudessa, jonka ajankohdasta ja paikasta tulee tietoa tarkemmin vapun jälkeen. Ko henkilö on lupautunut puhujaksi Nukkuvien vallankumousviikon päätapahtumaan lauantaina 19.5.2018.

Tervetuloa Nukkuvien vallankumousviikolle Helsinkiin 15.-19.5.2018!

 

***

24.4.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Turha udella kuka ko. henkilö on. Se selviää vapun jälkeen. Suomipolitiikka elää koko ajan. On mahdollista että ei jää vain yhteen..?

Nukkuvien konsepti on se, joka on kovaa valuttaa jatkossa kun pakkaa jaetaan uudestaan!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset