Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Mitä yhteistä on Harkimolla, Väyrysellä ja Sinisen tulevaisuuden perustajilla?

"Liike nyt! on suora plagiointi Sinun liikkeestä. Paavo Väyrynen jo kosiskeli heitä Kansalaispuolueen liittoon. Olen hieman odotellut, vaikka asia ei minulle kuulu, koska Hirvimäki kertoo että Hjallis ja Jungner tekivät sen mitä parhaiten osaavat. Kopioivat ajatuksen toiselta ja esittävät sen omana. Erona on että toinen Jokerien ex- johtaja ja Venäläisten liikekumppani, toinen on YLE ex- johtaja."

Noin postasi eräs yhteiskunnallisesti valveutunut ja ajamaani muutosta pitkään seurannut Facebook-kaverini aiheesta Liike Nyt vs. Nukkuvat.

Olen kyllä ollut koko ajan tietoinen siitä, että touhujani seurataan suomipolitiikassa paljon enemmän kuin annetaan ymmärtää. Harkimon tapauksessa se on aivan ilmeistä. Tein Harkimolle osoitetun neliosaisen videoblogisarjan viime syksynä kun hän ilmoittautui suomipolitiikan ”kapinalliseksi” ja aloimme vlogata samaan aikaan. Pyysin Harkimoa lopettamaan pelkän höpöttämisen, eroamaan Kokoomuksesta ja loikkaanmaan Nukkuviin –  ”Paskanmarjat Hjallis!”

Eipä loikannut Hjallis Nukkuviin (ainakaan vielä) vaan meni ja perusti toisen ”kapinallisen” Mikael Jungnerin kanssa Liike Nyt:n. Se onko siinä kopioimista – aivan varmasti on – ei itselleni ole niin oleellista kuin sen mahdollinen potentiaali muuttaa nykysysteemiä. Siksipä asetin Harkimolle ja Jungnerilla samantien haasteen ja pyysin heitä auttamaan puoluetukien alasajamisessa liittyen Nukkuvien hiljattain aloittamaan kansalaisaloitteeseen.

Halusin testata heitä. Tein asiasta bloginkin, jossa ehdotin yhteistyötä. Myös soittopyyntö ja sähköpostiin vastaamispyyntö lähtivät samassa yhteydessä. Kohta kuukausi mennyt ja mitään ei ole kuulunut – ei siis mitään uutta auringon alla suomalaisen pullamössöeliitin ylenkatseessa ruohonjuuritason toimijoita kohtaan?

Se Liike nyt:n ja sen nokkamiesten todellisesta muutospotentiaalista?

 

***

Maaseudun tulevaisuus esittää kyselytytkimuksessaan ”uusina liikkeinä” a) Harry Harkimon Nyt -liikkeen b) Sininen tulevaisuus -puolueen ja c) (Väyrysen) Kansalaispuolueen. Tutkimuksessa kysyttiin: ”Voisitko kuvitella äänestäväsi jotain edellisistä tulevissa vaaleissa?” Äärimmäisen tiukan kisan voittajaksi ylsi kuulemma Liike nyt, onneksi olkoon…

Olisikohan aiheellista kysyä, miksi tutkimuksessa ei ollut mm. Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp)? Vai olemmeko jo ”vanha liike” kun perustin/perustimme E-liike.net :n jo keväällä 2014 ja siitä sitten Unitas kansanliikkeen 2015 ja lopulta Nukkuvat 2017?

Entä olisikohan aiheellista kysyä, mitä vaalikopissa tapahtuisi jos nukkuvilla ja aika monella muullakin olisi ruohonjuuritason kovasta kokemuksesta ponnistanut IKIOMA rekisteröity Nukkuvien puolue? Sellainen todellinen vallankumouspuolue, joka edustaisi jotain ihan muuta kuin mihin suomipolitiikassa on totuttu, yhteiskunnallisen innovoinnin edelläkävijä, politiikka by maalaisjärki?

 

***

Niin, mitä yhteistä on Harkimolla, Väyrysellä ja Sinisen tulevaisuuden perustajilla? Jos lamppu ei heti syty, voi Nukkuvista viikko sitten julkaistu maailmanhistorian ensimmäinen (!) juttu Keskisuomalaisessa hyvinkin auttaa..? Myös tutustuminen meihin Nukkuvien vallankumousviikolla 15.-19.5.2018 Helsingissä todennäköisesti valaisee asiassa..? 

Se jokin, mikä erottaa gallup-kapinalliset ja vapaustaistelijat toisistaan.

 

***

12.5.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Todellakin Keskisuomalainen kirjoitti meistä ensimmäisen juttunsa viikko sitten! Juttua on jaettu jo 300 kertaa mikä on poikkeuksellisen paljon Keskisuomalaisen jutuksi.

Oman blogin aihe jatkossa - onhan Nukkuvat syntynyt Jyväskylässä!

Haaveilen pääsystä paperiversioon... ja muutamasta muustakin jutusta, mitä valtamedia on velkaa vuosien saatossa. Mutta hyvä Keskisuomalainen, kuparinen on nyt rikki. (Linkki juttuun tinyurl-lyhennetty linkki)

https://tinyurl.com/yc4wao5c

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kunhan vastaus kysymykseesi "mitä yhteistä on Harkimolla, Väyrysellä ja Sinisen tulevaisuuden perustajilla?" kaivetaan ensin päivän valoon, niin voisivatko he hyödyntää yhteyksiään Jumalaan tai millä nimellä ihmisluonteen yläpuolista ilmiötä kutsuvatkaan, myydäkseen saksalaisille ns. rumien hallitseman vähemmistöjen paratiisin käsitteen. Sehän muistuttaisi itse kommunismia?

Siinä pienen vähemmistön, vaikkapa ranskalaisten kieli määriteltäisiin Saksassa viralliseksi kansalliskieleksi, mistä seuraisi ajan myötä että ranskankieliset kehuisivat ja mielistelisivät- ei niinkään kauniita vaan pikemmin rumia - enemmistösaksalaisia jotta itse kokisivat olevansa charmantteja vetovoimaisia. Semmoinen on ihmisluonne.

Jatkoa kuultanee Yhteiskunnan uudistamisen festivaaleilla Naantalissa ensi kuussa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki, onhan niitä yhdistäviä juttuja enemmänkin, kuten sinäkin toit esille, kuin vain se, että nykypeli on hanskassa turhan hyvin jokaisella.

Pelin uudistajina kun vanhan pelin mestarit eivät liene maailman parhaita?Ainakin paha uskottavuusongelma, joskin lienen hieman jäävi arvioimaan?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mitä tulee tuohon ranskan kielen asemaan Saksassa - en kykene vielä sitä analysoimaan.

Olen nimittäin vieläkin onnesta mykkänä kun Ruotsi ei voittanutkaan yöllä Euroviisuja vaikka siltä jo pahasti näytti! ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Ei voittanut Suomikaan vaikka Yle soitti itse valitsemaansa Saaraa kaikilla kanavilla muutaman kuukauden niin että kuului Lissaboniin saakka (Timo Soinin sanoilla "kuului taivaaseen asti").

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #5

En ollut kuullut koko kappaletta ennen eilistä. Taisi saada sijan, joka sille kuului. Ei ihan huono, ei mikään erityisen hyvä.

Topakka tyttö voitti tällä kertaa, hyvä niin!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Katsoessani MM-lätkää kiinnostuin googlettamaan mikä ihme on tuo C More joka näyttää tulleen voimalla olohuoneisiimme myös Formula 1:n lähetysten yksinoikeudella?

Pientäkään vihjettä C Moren omistajista ei yhtiön omalla nimellä löytynyt, mutta vaistonvaraisesti googletin Bonnier ja jopa alkoi löytyä.

Ei kai ruotsalaisjuutalaisen Bonnierin maihinnousu kiihdytä suomenkielisen kulttuurin hiljaista hautautumista elävältä? Bonnier omistaa vanhastaan Maikkarin, Akateemisen kirjakaupan ja kustantamo Tammen, ainakin, ja ties mitä.

Ymmärtääkseni kansanedustaja Harkimon johdolla joku komitea päätyi esittämään valtiontukea MTV3:lle sananvapauden nimissä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Noin se meni - kyllä Liike Nyt: Harkimo ja Jungner saa henkilökohtaisella tasolla selittää aika monta asiaa ollakseen uskottava.

Vaikka en ihan helpolla usko salaliittoteorioihin niin on melkoinen kytkentä sekä Ylen kautta (Jungner) ja Mtv (Harkimo).

Hyvinhän mediassa kieltämättä on mennytkin - aivan liian hyvin...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

23-vuotiaana eduskuntaan valittu Paavo Väyrynen oli ehtinyt toimia Yle:n ajankohtaistoimittajana, kertoo wikipedia.

Tohtorin väitöskirjansa "NL on ikuinen" hän sai hyväksytyksi Åbo Akademissa, vaikka olikin Helsingin yliopiston opiskelija.

Tyhmempi voisi luulla, että Sinisen tulevaisuuden kansanedustaja, savolaispappi Kimmo Kivelä on mies oikealla paikalla Yle:n hallintoneuvoston puheenjohtajana takaamassa Åbolle työrauhan sivistyksen nimissä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #9

Sinäkin jo alat innostua näistä salaliitoista.

Omituinen oli myös HS juttu nukkuvien puolueesta (perinteinen merkitys) 1.5. vs Nukkuvien puolue.

Teen siitä blogin kun joudun. Koko juttu oli kaiken lisäksi aivan puuta heinää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset