Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Ka-ka-buu!!

Tästä eduskuntatalon portailla kuvatusta videosta näkee hetkessä sen, mikä erottaa Nukkuvat Liike Nyt:stä tai Sinisestä tulevaisuudesta, puhumattakaan mistä tahansa eduskuntapuolueesta. 

Liike Nyt ja Siniset ovat viime viikkoina päällysmiestensä ja -naistensa suulla esittäneet olevansa ”politiikan start-uppeja”. Aika kornia väittää jotain tuollaista, paitsi jos kyky haistaa nykypelin hunaja täyttää politiikan start-upin määritelmän?

Meille Nukkuville kaiken lähtökohta on 1) omasta (kovasta) kokemuksesta ja nykysysteemin seinääntörmäämisestä kumpuava halu ja ymmärrys muuttaa isänmaatamme jokaisen suomalaisen hyväksi sekä 2) oma ainutlaatuinen visio ja ohjelma, jota kohti mennään, todellinen muutos, todellinen hyvä vallankumous.

Liike nyt:llä ja Sinisillä ei ole kumpaakaan – ministereitä, kansanedustajia, rahaa ties mistä, sisäpiirin verkostoja ja kaikkea muuta niillä kyllä on, mutta noita kahta OMAA niillä ei ole. Tässä ei nyt lasketa viritelmiä mm. puolueohjelmiksi, joita kopsaillaan vähän sieltä täältä oma hillotolppa ja poliittinen karriääri mielessä.

Unohtakaa myös perussuomalaiset, suomipolitiikan terapiahaastajat.

Syy Suomen ongelmiin ei todellakaan ole syyrialaisten. Jussi Halla-ahon johtamilla perussuomalaisilla on hutut ja vellit niin sekaisin kuin olla voi. Touhullaan he vain vahvistavat nykysysteemiä ja sipilismiä. Itseasiassa Perussuomalaiset on samanlainen valtaholistipuolue kuin SDP, Keskusta tai Kokoomus, puolueen sisäpiirin kyyti hillotolpalle vain maksatetaan hieman eri tavalla.

 

***

Nukkuvat on ”Perussuomalaiset 2.0.” on aika moni jo sanonut – olemme me sitäkin. Nukkuvat on suomipolitiikan ”game changer”, ruohonjuuritason vallankumouspuolue, joka oli edeltäjänsä Unitas kansanliikkeen kautta olemassa jo kauan ennen nykyisiä wanna-be jäljittelijöitään. Olen lohduttanut Nukkuvien kannattajia sillä, että ei Nukkuvien juttua voi mitenkään täydellisesti kopioida – jos joku sen tekisi sehän olisi vallan hienoa!

Ei vain riitä kenelläkään uskallus ja/tai osaaminen haastaa nykypeliä kuten Nukkuvat tekee kokonaisuuden, maalaisjärjen, rohkeuden ja oman oikeanlaisen kokemuksen kautta. Vieläpä niin, että politiikan fokus on määritelty siten kuin me sen teemme. Keskittymme 100% ”sisäiseen muutokseen”, suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin haastamiseen ilman elementtejä, jotka vain häiritsevät itse asiaa. Siksi Nukkuviin voi lopulta tulla vaikka jokainen suomalainen, yleispuolue Nukkuvat.

”Meidän on itse muutettava omaa isänmaatamme, kukaan muu ei sitä puolestamme tee.”

Kirjoitin tuon lauseen ensimmäisen kerran jo Unitas agendassa syksyllä 2014 kun tulin mukaan politiikkaan, tai enemmänkin minut pakotettiin. Tuo lause pätee niin kauan kuin muutos hyvään on tapahtunut. Yhteiskunnallinen kosmetiikka ei Suomea pelasta, nykysysteemin miesten ja naisten egotripit valtavalla mediakohulla saatettuna vielä vähemmän.

Toisaalta jopa valtamediassa on alkanut viime kuukausina tapahtua kehitystä oikeaan suuntaan kun olemme sitä kauan jo haastaneet. Valtamediassakin on siis ihmisiä, jotka alkavat tajuta millainen voima on Nukkuvien konseptissa – valtamediasta sankarimediaksi?

 

***

Ensi kesänä raikaa ”ka-ka-buu” ympäri Suomenniemen - Nukkuvat tuo letkeät lanteet ja sopivan irroittelun suomipolitiikkaan, pientä ivaa ja suurta itseironiaa unohtamatta! Tunnelmia ja videoita Nukkuvien vallankumousviikon 15.-19.5.2018 muilta päiviltä löydät aikaisemmasta blogistani.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

 

***

27.5.2018

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Pikkuhiljaa siis aletaan persujen hillotolppaosastoakin nostella tapetille - HAlla-aho, Huhtasaari, Hakkarainen jne. Minulla ei todellakaan ole mitään perussuomalaisten kenttää vastaan ja sitä voimaa mikä siellä on... mutta, jos se todellinen muutos merkitsee, kannattaa alkaa asioita miettiä uudessa valossa?

Vuosi sitten olin mukana perussuomalaisten puheenjohtajakisassa (en ollut vielä jäsen) kunnes senaikainen hillotolppaosasto (Soini, Terho) heitti siitä pois - visio siitä mitä perussuomalaiset VOISI olla on nyt Nukkuvissa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Muutos tulee kun alat, Petri, puhua ruotsia eduskunnan rappusilla. HS rientää kuvaamaan etusivulle, samoin HBL ja Strömsö.

Puheet sinulla onkin siihen opetetut. Resursseja alkaisi löytyä huru mykky.

Tulisin ihmettelemään miksi sisällissodan riemuvuotta on juhlittu niin näkyvästi suomenkielellä vaikka kouluissa opetetaan jokaiselle ruotsia koska ilman sitä ei voi ymmärtää Suomen historiaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mitä ilmeisemmin minun täytyy alkaa noin tehdä!!!

btw. tuo Hesarin 1.5.2018 juttu "nukkuvien puolueesta" pienellä on kyllä kaikkien aikojen valeuutinen - ei se pidä yhtään paikkaansa, saati että siinä olisi toimittaja osannut googlettaa. Toimitukseen on kyllä mennyt "muutama" juttupyyntä ja viime toissa viikolla soittelinkin sinne yläkertaan Sanomatalossa - alakerrasta monta kertaa ja pyysin juttua kun ollaan 50 m. päässä.

Aivan uskomatonta mitä Hesari nykyään on. Minä joka en usko salaliittoteorioihin...

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005662871.html (vaatii tunnarit. mulla oli 2 vko ilmaiset ja luin jutun)

Iltiksessä sama ilman niitä """"graafeja"""

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201805012200914...

Ei lopu blogin aiheet, ei.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset