Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Hiilidioksidi Harkimo

Missikisoissa on ollut tapana valita "lehdistön ihannetyttö". Miksi emme vie samaa tapaa myös suomipolitiikkaan siten, että vuoden lopussa pikkujouluaikaan valittaisiin aina "lehdistön (poliittinen) ihannepoika tai -tyttö"?

Ehdotan Harry Harkimoa ja Mikael Jungneria lehdistön ihannepojiksi vm 2018! 

Ehdotukseni perustuu siihen vakuuttavaan verkostoitumiseen ja kiipimiseen mitä nämä veljekset ovat nykysysteemin (ja vähän muunkin) syövereihin ja sisäpiireihin tunkeutuessaan esittäneet. 

"Kapinallinen" Harkimon ansiot ovat erityisesti MTV:n puolella, esittihän hän 10 miljoonan euron yritystukea MTV:lle ensitöikseen kansanedustajaksi päästyään. Diili Harkimo saa maksettua media-aikaa bisneksiinsä liittyen ja vähintäänkin ilmaista media-aikaa poliittiseen toimintaansa liittyen - kyllä luulisi kelpaavan näytöksi lehdistön ihannepojasta vm 2018?

"Kapinallinen" Jungner myöskin on osannut hoitaa mediasuhteensa YLE:n toimitusjohtajuutensa jälkeen aivan verrattomasti. Kun Mikaelin SDP CV:tä vilkaisee niin ymmärtää, että sen aikana on ollut yksi jos toinenkin tilaisuus verkostoitua juuri oikein. Nyt on aika poimia tuon työn hedelmät - miten hienoa Mikaelin onkaan lukea seuraavan päivän Helsingin Sanomista mitä oma haastattelu koskikaan jos ei itse enää oikein muista... 

Harkimon ja Jungnerin ansiot ovat kiistattomat ja media onkin palkinnut heitä siitä punaisella matolla joka ikinen kerta kun nämä ihannepojat vain suunsa avaavat!

Erityisesti mainittakoon Hyb... siis Hiilidioksidi Harkimon toiminta ilmastonmuutoksen estämisen saralla. Sehän on fundamentaali, johon Harkimon perustama Liike nyt haluaa profiloitua. Harkimo nimittäin lennättää KHL-Joukkue Jokereita pitkin Siperiaa ja kehuu vlogissaan miten kiva 300 heppaisella uudella bensapaatilla onkaan välillä poiketa vaikkapa Tallinnassa kotilaiturilta Sipoonrannasta - jos ei Suomenlahti pahasti läiky niin matkan taittaa kuulemma parissa tunnissa!

(Ei aleta kiistelemään ilmastonmuutoksesta, siitä ei tässä yhteydessä ole kyse.) 

Jos et vieläkään aivan vakuuttunut Harry Harkimon kyvyistä ja motivaatiosta saati uskottavuudesta laittaa suomi-laiva juuri oikealle reitilleen tarvitset mitä ilmeisemmin asian avaamista hieman enemmän. Se onnistuu katsomalla oheinen Youtube vlogini: "Hiilidioksidi Harkimo".

Jos et vieläkään aivan vakuuttunut Harry Harkimon ruohonjuuritason uskottavuudesta, kannattaa ehkä vertailla Harkimon ja Hirvimäen rutkuja toisiinsa. Siitäkin on vlogit YouTubessa, molemmilla. Yritä kuitenkin ehdottomasti välttää nauramista etenkään allekirjoittaneelle, sillä minähän se meistä olen se, joka nukkuu 40% kannatuspotentiaalin päällä, eikä Harkimo! ;-)

Olisikohan tässä maassa sankarimediaa?

 

***

14.7.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Nukkuvat on mukana Porissa (SuomiAreenan viikko) ensi viikolla - tuskin kuitenkaan siellä lavalla, jossa Harkimot ja Jungnerit..?

Tai jos ne innostuu bongaaman minutkin sinne, lennosta? ;-)

Meillä on ihan oma juttu, Nukkuvat style. Lisää siitä huomenna. Suomalaista valtamediaa on mukava haastaa ihan paikan päällä, ei pääse karkuun niin helposti.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Suosittelen etenkin tuota "Mun auto" vlogin katsomista. En aikaisemmin tiennyt että (epä)poliittisen vlogin tekeminen voi olla niin hauskaa. On sitä muutkin kehuneet. Arkipäivän standup komiikkaa suoraan köyhyyden syövereistä ja Harkimon touhu siinä samalla kaikessa koomisuudessaan.

Sitähän töllöttää iso määrä suomalaisia päivät pääkseen. Ei siinä mitään mutta pitää tajuta että se ei tule ihan tuosta vaan. Siellä on tiimiä poikineen takana... ja se punainen matto.

Minunhan se median punainen matto pitää saada jo näillä näytöillä!!

https://www.youtube.com/watch?v=Zy-YlNPQzxw

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sinuna kutsuisin liikettäsi Nukkuvien Herätysliikkeeksi ja Suomiareenaa Suomikarsinaksi.

Silloin joskus 1800-luvulla ruotsalainen piispa lähetti hakupaperit oppilaansa Lars Levi Lestadiuksen nimissä Karesuvannon papin virkaan luottaen ettei oppilas petä mestarinsa luottamusta, missä olikin oikeassa.

Viranhoidon ohessa ummikkoruotsalainen Lestadius opetteli saamea ja suomea menestyen niin hyvin että nykyinen hallitus toteuttaa lestadiolais-liberaalia politiikka: niille aina päältä lisää joilla jo ennestään on.

Sinun herätysliikkeeltä puuttuu yhteinen vihollinen, Lestadiuksella se oli Venäjä jonka alaisuuteen Suomi oli juuri joutunut.

Ministerit käyvät piispojen kanssa puhdistautumassa sisällissodan uhrien haudoilla, mutta sinun uskottavuutesi ei parane käymällä puhdistautumassa eduskunnan portailla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tuostahan oli osa ihan asiaa - reilun pelin herätyspuolue! Ja jonkin sortin herätyskokouksia tässä touhutaan.

Porista lisää illalla.

Lopullisen kattauksen näkee vasta paikan päällä. Sanotaanko että siitä on ainakin pönötys hyvin kaukana ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Puolustusvoimien taistelunäytös suojaa Suomikarsinaa tällä kerralla joltakin hurttalaumalta? Mikä siellä teidän onkaan määkiessä.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sofi Oksanen,joka tuomitsi HS:ssa presidentin puoliso Melanie Trumpin toimettomuuden korjata itänaisten mainetta lännessä, on herännyt tänään osoittamaan mieltään ihmisoikeuksien puolesta.

Donald Trumpin puolestaan spekuloidaan sopivan huomenna Putinin kanssa Krimin kuuluvan Venäjään, koska väki on siellä venäjänkielistä. (Trumpilla on omien sanojensa mukaan elämänmittainen pohdinta sovittavana Putinin kanssa, saattanee liittyä slovenialaisen vaimonsa kokemuksiin.)

https://www.cnbc.com/2018/07/13/how-the-trump-puti...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Toivottavasti ei liitä mitään Venäjään. Siis sovita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset