Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Löin kossupullosta vetoa valtamedian päätoimittajien kanssa!

Suomalaiskansalliseen tyyliin silloin kun haastetaan haastetaan kunnolla – löin kossupullon vedon jokaisen suomalaisen valtamedian päätoimittajan kanssa. Oli siinä myös kuohuviinivaihtoehto.

Oheinen sähköposti lähti minulta joku aika sitten noin sataan toimitukseen ja eri toimittajille:

”Hei,

Kossupullo/kuohuviinipullo vetoa kaikkien niiden päätoimittajien ja toimittajien kanssa, jotka muutoshaasteeseemme positiivisesti vastaavat ja toimivat mediassaan sen mukaan seuraavat kuukaudet, että Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) on keväällä 2019 eduskunnassa!!

MUUTOSHAASTE ON SEURAAVA: Medianne kirjoittaa jatkossa Nukkuvista yhtä paljon kuin vaikkapa Liike Nyt:stä. Miksi? Lue Avoin kirjeeni valtamedian päätoimittajille, niin tiedät suomalaisen demokratian toimivuudesta median kannalta paljon enemmän - ja motivoidut haasteeseen oman mediasi puolesta!

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259109-paatoimittajatentti-kaikkien-aikojen-haaste-valtamedialle

(Tuosta blogini haasteesta eli "ruohonjuuritason päätoimittajatentistä" olin juuri yhteydessä MTV:n päätoimittaja Tomi Einoseen sähköpostilla)

Jutuntekoon Nukkuvista omassa mediassasi pääsee vaikka heti paluupostilla minulle, tai soittamalla!

t. Petri Hirvimäki”

Toistaiseksi olen saanut yhden vastauksen kaupunkilehti Tamperelaiselta, kiitos siitä, palaamme asiaan. Muille päätoimittajille: hopi, hopi – ei ”nukkuva vallankumous” ikuisesti odota, vaikka teille se näyttää ilmeisen hyvin sopivan?

 

***

MTV:n uutistoiminnan vastaavalle päätoimittajalle Tomi Einoselle laitoin seuraavan sähköpostin samassa yhteydessä:

”Hei Tomi,

Nähtiin Porissa SuomiAreenan aikana. Laitoin pari sähköpostiviestiä, mutta et ole vastannut. Kenties lomalla tuolloin?

Tähänkin odotan vastaustasi ja nyt kyse on yhteistyöstä Nukkuvien ja mahdollisten muiden toimijoiden sekä MTV:n kesken suomalaisen demokratian vahvistamiseksi.

Avasin eilen avoimessa kirjeessäni suomalaisen valtamedian päätoimittajille sitä kokemusta, mitä minulla ja meillä Nukkuvilla on suomalaisen demokratian toimivuudesta meitä ruohonjuuritason toimijoita kohtaan. Toimivassa demokratiassa pitäisi valtamedian olla hyvässä yhteistyössä juuri Nukkuvien kaltaisten toimijoiden kanssa.

Suomessa asia ei todellakaan mene noin vaan meidät halutaan tarkoituksella pitää syrjässä – se on uskomatonta demokratian halventamista - huom! Nukkuvat ei vihapuhu!

(Vihapuhe – mitä se onkaan? toim. huom)

Mutta mitäs jos sinun päätoimittajakaudellasi MTV (myös Telian omistuksessa nyt) alkaisi kuunnella ruohonjuuritasoa ja te alkaisitte tehdä uusia avauksia oikeaan suuntaan... juuri sitä ehdotan sinulle tässä seuraavassa. Haluaisin että valtamediassa olisi mediataloja, joista voisi tulla enemmänkin ”sankarimediaa”!

Olisiko MTV:stä sankarimediaksi? 

Pidä kiinni oheinen blogi vie sinut takaisin Poriin ja esittää huikean ehdotuksen uudenlaisen päätoimittajatentin luomiseksi eetteriin! Yhteistyössä siitä voisi tulla vaikka miten hieno avaus suomalaisen demokratian viemiseksi uudelle tasolle. Se toimisi myös valtamedian uudenlaisen ”yhteiskuntavastuun” herättämiseksi jokaisen suomalaisen hyväksi. 

Vähenisi se vihapuhekin ihan varmasti samalla?

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259109-paatoimittajatentti-kaikkien-aikojen-haaste-valtamedialle

Laita viestiä niin tulen Helsinkiin juttelemaan milloin vaan!

t. Petri Hirvimäki”

 

***

Sain päätoimittaja Einoselta vastauksen:

”Terve Petri,

Pidän ehdotuksesi mielessäni. Vielä en tosin lupaa mitään. Ja muuten menemme uutistilanteen mukaan, hyviä avauksia kannattaa laittaa tulemaan.

Mukavaa kesän jatkoa,

tomi

Ystävällisin terveisin

Tomi Einonen

vastaava päätoimittaja, Head of News / toimitusjohtaja, CEO MTV Uutiset / Mediahub Helsinki Oy”

Laitoin paluuviestin Einoselle, mutta mitään ei ole kuulunut. 24/7 kokemukseni neljän vuoden ajalta valtamedian touhusta kertoo minulle, että aivan hyvin Einonen olisi voinut vastauksessaan kohteliaisuuden sijaan kirjoittaa seuraavastikin jos olisi kehdannut – nolla haltuunotolla tietenkin:

”Hei,

Meidän tehtävämme ei ole kertoa ihmisille kaiken maailman uusista jutuista politiikan saralla. Meidän tehtävämme on tuoda esille niitä puolueita, jotka ovat jo eduskunnassa – onhan siellä puolueita mistä valita. Suomessa on liikaa puolueita muutenkin.

Onnea ja menestystä hankkeellesi!

Tomi

ps. kova tuntuu olevan itseluottamuksesi."

 

***

Jotta hyvä muutos tapahtuisi ennen kuin on myöhäistä, myös suomalaisen valtamedian on muututtava.

Tuo asia lukee mustaa valkoisella omana lukunaan (luku 5.) Nukkuvien puolueohjelmassa - olisiko asiat edellä tapahtuva tasapuolinen kohtelu liikaa vaadittu ”puolueettomaksi” itseään mainostavalta valtamedialta? Nyt siitä ei ole Suomessa tietoakaan.

Olen kartalla siitä, mitä valtamedian touhu meitä Nukkuvia kohtaan on ollut. Tiedän miten valtamedia on pelannut viimeiset kuukaudet härskiä valtapeliään demokratian kustannuksella asiaamme eduskuntavaalien 2019 takia kaikin keinoin hidastaen ja vaikeuttaen. Se onkin melkoinen ”salaliittoteoria”. Siitä lisää hieman myöhemmin jos tylytys meitä Nukkuvia kohtaan jatkuu sellaisena kuin nyt.

“When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say.” (George R.R. Martin)

Soitellaan sanoi Sonninen!

 

***

13.8.2018

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Porukalla kun kuoliaaksivaikenee niin se on tehokkainta. Sitten mustamaalaaminen on toinen jos ei edellinen riitä. Sitäkin olemme saaneet jo osaksemme. Myöskin se ikuinen: "mitä siitä tulisi jos kaikista puoluehankkeista kerrottaisiin...

BTW, NIIN MUUTEN KERROTAANKIN ja hyvistä pitäisi kertoa oikein erityisen paljon!!

Esim. enemmän kuin ei yhtään? Se syy on täällä, pelko vallan menettämisestä. Valtaansa sairastunut valtamedia, sairas yhteiskunta, demokratia parka:

https://www.nukkuvat.fi/viisi-askelta/

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sinuna kokeilisin sisupastillia hampaiden välissä, Jasper Pääkkösen tapaan hänen saadessaan roolin jenkkileffan ohjaajalta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sitäkin pitää kokeilla - sinänsä hassu tilanne kun yksi ainoa yhteydenotto voi muuttaa koko pelin!

KAIKKI muu on valmista. Konsepti. Ohjelma. Ihmiset. Oma juttu.

Tämä peli ylläpitää itse itseään - sisäpiirissä joku voi kuitenkin pian alkaa veikata mustaa hevosta?

www.nukkuvat.fi

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Näinkin voi käydä:

Jos Staffan Bruunin teosta täällä innostuttaisiin kommentoimaan, seuraisiko siitä että saisimme nähdä kirjasta HS:n etusivun täyttävän mainoksen?

Viime syksynä muistaakseni Kjell Westön uutuudelle kävi niin, puhumattakaan sunnuntain lehdestä.

http://jormamelleri.vapaavuoro.uusisuomi.fi

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ilmeisesti. Jos asia on oikea vallanpitäjille vallanpitämiseen niin tarvitaan vain henkäys...

Herr Bruunilla ei ollut fb profiilia, mutta Mellerillä oli. Kaveripyyntö lähetetty ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Jos olisin HS:n päätoimittaja joutuisin julkaisemaan mitä vain jos jutun allekirjoittaneeksi riittäisi esim. Jyrki Katainen & Häkämies, tai Tarja Halonen jonkun naisen kanssa kv-naisurheilusta, tai Seppo Kääriäinen yhdessä Arto Satosen kanssa.

Kääriäinen näyttää lopulta vetäisseen herneen nenäänsä siirtyen Kirmalle kirjoittelemaan omia tarinoita. Minä olen tehnyt sitä jo monta vuotta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Meidän "maailman vapain" media meidän "maailman demokraattisimmassa" lintukodossa ja onnelassa on täydellinen #systeeminylläpitomedia siinähän se!!

Suomi on 1/3 Neuvostoliitto ja Venäjä pirullisella tavalla suomalaisen kannalta.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Katsot Venäjää, vaikka olemme historiallisesti länttä. Arto Luukkanen, joka lanseerasi sinua TV:ssä presidentiksi, toimii Venäjän asiantuntijana.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Enkä katso vaan pyllistän nykyvenäjää - vaikka nykysysteemin nomeklatuura Suomessa sanoo, että pitäisi jotenkin ihailla Venäjää jos nykysysteemia haastaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset