Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Harkimo vai Hirvimäki – Liike Nyt vai Nukkuvat?

Keskisuomalainen otsikoi eilisessä jutussaan Harry Harkimoa lainaten: ”Liike Nyt päättää syyskuussa vaaleihin lähtemisestä – "Kiinnostus on ollut paljon suurempaa kuin osasin kuvitella”

Nukkuvien puolueesta ja minusta Keskisuomalainen voisi samalla logiikalla kirjoittaa: ”Nukkuvat haluaa eduskuntaan tekemään hyvää vallankumousta – ”Valtamedian vastustus ollut paljon suurempaa kuin osasin kuvitella”

Tässä heti alkuun kaikille niille, jotka aloittavat nollahaltuunotolla höpöttämisen siitä, mitä kaikkea Harkimo ja Liike Nyt on ja mitä kaikkea Hirvimäki ja Nukkuvat ei ole  Liike Nyt:n eilistä Keskisuomalaisen juttua on jaettu tähän mennessä somessa vain 26 kertaa kun Nukkuvista kertovaa juttua (5.5.2018) jaettiin melkein 300 kertaa muutamassa päivässä!

Vakuuttava todiste siitä, että Nukkuvat ei kiinnosta ketään jos siitä valtamediassa jotain kerrotaan, eikös?

Ko juttu (julkaistu ainoastaan verkossa) on ollut ainoa Keskisuomalaisen toimituksen tekemä juttu koko sinä neljän vuoden aikana, mitä olen ollut vaikuttamassa yhteiskunnallisena ruohonjuuritasolta nousseena kapinallisena. Samanlaista latistusta meno on ollut kautta valtamedian toistaiseksi. Sanon toistaiseksi, sillä ”hyvä vallankumous” on tietenkin vietävä myös maamme johtaviin mediataloihin – se lukee Nukkuvien ohjelmassakin.

Harry Harkimo ei puhu mitään tälläistä, ei hän edes tiedä mitä tarkoitan – Liike Nyt:llä on ollut valtamediassa punainen matto koko sen lyhyen olemassaolon ajan. Eikä Harkimo myöskään ole meistä kahdesta se, joka on kotoisin Jyväskylästä, paikasta missä mediakonserni Keskisuomalaisen pääkonttori sijaitsee.

Valtamediasta sankarimediaksi?

Syy siihen miksi eilen panin Liike Nyt:n jutusta postauksen Facebookiin ehkä hieman alatyyliin (?) on se, että suomalaisen valtamedian ”ihannepoika Harkimo” ja Liike Nyt saavat aivan uskomattomalla tavalla jatkuvasti mediajulkisuutta samalla kun toiset eivät saa sitä käytännössä lainkaan – vaikka sen hyvin ansaitsisivat. Sori vaan Hjallis ja Mikael Jungner, mutta ruohonjuuritaso yrittää kauttanne viestiä jotain olleelisen tärkeää ”sitoutumattomalle” valtamediallemme: lopettakaa Nukkuvien kuoliaaksivaikeneminen, kirjoittakaa ja antakakaa ihmisten valita!!

 

***

Mennäänpä otsikon mukaiseen vertailuun edellinen alustus tiukasti takaraivossa. Lainaan tässäkin erästä aikaisempaa omaa FB postaustani samasta aiheesta:

”Liike Nyt vai Nukkuvat?

Muutoksentekijöiksi suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ytimestä tulevat sisäpiiriläiset Harkimo ja Jungner VAI aivan uudet toimijat, joilla omaa kovaa kokemusta siitä miksi nykysysteemi ei toimi?

Muutoksentekijöiksi MTV Harkimo ja YLE Jungner, joilla takanaan vuosien myyräntyö suomalaisen valtamedian muuttamisessa sellaiseksi täydelliseksi portinvartijamediaksi kuin se nyt on VAI aivan uudet toimijat, jotka ymmärtävät kokemuksensa kautta, että myös suomalaisen valtamedian on muuttuva?

Muutoksentekijöiksi Liike Nyt ja valtamedian punainen matto VAI Nukkuvat ja some(!) ja valtamedian armoton haastaminen meitä (ja muitakin) kohtaan käydyn järkyttävän kuoliaaksivaikenemisen ja mustamaalaamisen saamiseksi aisoihin valtamediassa?

Muutoksentekijöiksi Liike Nyt ja kahvittelu ja kosmeettinen räpeltäminen asioissa, jotka eivät ole ongelman perimmäinen syy VAI Nukkuvat ja ymmärrys siitä, että Suomi pelaa väärää peliä ja kaikki huomio vain sen muuttamiseen eikä ilmastonmuutokseen ja mamu/matu jne. retoriikkaan puolin ja toisin?

Muutoksentekijöiksi suomisysteemin hovinarrit VAI todelliset vapaustaistelijat?

Muutoksentekijöiksi täysiveriset sisäpiirin politrukit, jotka kyllä osaavat varastaa toisten ideoita ja esittää ne omanaan VAI systeemin ulkopuolelta tulevat voimat, joilla jokainen asia on omaa oivallusta?

Muutoksentekijöiksi henkilökohtainen egotrippi VAI yhteistyö? Todisteet linkissä siitä, miten yritetty on yhteistyötä, mutta ainoa palkka tulee olemaan se, että Harkimo ja Liike Nyt varastavat mieluummin kuin suostuvat hedelmälliseen yhteistyöhön!!?

Muutoksentekijöiksi sama valtaholismi kuin aina ennenkin, ruplarahoitus ja "Hybridi Harkimo" kauniilla kuorrutuksella ja valtamedian täydellisellä propagandalla VAI omakohtainen oivallus, suomalainen sisu ja porukalla tekeminen loppuun asti, vaikeuksista huolimatta ja kävi miten kävi asiaamme uskoen?

t. Petri Hirvimäki
pj. Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

 

***

Eipä tällä kertaa muuta... ai niin, pyytäkää Puheenvuoron blogistit ja komentoijat minua rohkeasti vaan FB-kaveriksi, olisi tärkeää asiaa... ;-)

 

***

22.8.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Suhteellisuudentaju, mukaantulo, kiihdytys - eduskuntavaalit here we come!!" - videoni suoraan etulinjasta pari päivää sitten LIVE:

https://www.facebook.com/petri.hirvimaki/videos/10...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Edit: "lässyttämisen" muutettu "höpöttämisen" siinä kolmannessa kappaleessa.

Ei minulla mitään tarvetta ole isommin piikitellä ketään, mutta kyllä se saa turhautuminen hieman näkyä... on sen verran raskasta niillä asetuksilla mitä mm. valtamedia on pedannut tähän maahan muutosvoimille systeemin ulkopuolelta.

Vihapuhe esimerkiksi - siitähän se tulee että hyvälle muutokselle ei ole väylää.

Tehkää jotain siellä mediakonserneissa, täällä tehdään aivan älyttömästi, ja mielenkiintoista juttua lukijoillennekin, HERÄTKÄÄ!! (Hmmm... blogi-ideaa pukkaa päähän...)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Ex presidenttiehdokas. Missä vaaleissa?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Manu - noissa viime vaaleissa, etkö huomannut? Etkö lukenut lehdestä tai valtamedian verkkosivuilta?

Miten ihmeessä se mahdollista?

Syksystä 2015 alkaen!

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2027...

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen
Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kyllähän tuo kertoo Nukkuvien (isolla) potentiaalin kasvusta. Viellä kun saadaan valtamadiaa muutettua sankarimedian suuntaan edes hieman niin varmasti tapahtuu... lopulta se on tehtävä itse eli laitettava sellainen paine että Suomi muuttuu. Myös valtamedia.

Tervetuloa Jani etulinjaan!

www.nukkuvat.fi/tule-mukaan

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset