Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Tonttuisku YLE:een

"Valtamedia on osa ongelmaa" lukee Nukkuvien puolueohjelman luvussa 5. 

Koska iskällä on paljon muutakin tekemistä kuin koko aikaa työntää narulla suomalaista "sitoutumatonta" valtamediaa, päätimme me "Nukkuvien demokratiatontut" itse mennä paikan päälle kertomaan asiamme:

https://www.facebook.com/petri.hirvimaki/videos/10156632802703501/

 

***

Muutenkin viime päivät ovat olleet oikein hyviä valtamedian haastamisen kannalta.

Aikaisemmista blogeistani saa osviittaa, kirjoittelen lisää kun joudan. Mieleeni on myöskin tullut erittäin mielenkiintoinen idea siitä, miten saataisiin homma toimimaan? YLE maksukortin taakse perussuomalaiset ehdottivat hiljattain... ei vaan paljon kovempi juttu!

Tosin en oikein tiedä kannattaako mahdollinen kansalaisaloite värkätä itse, kun jo kolme hyvää aloitetta plakkarissa ja niistä ei riviäkään valtamediassa? Isommalla porukalla jos tehdään seuraava? Jos kiinnnostaa ole yhteydessä, koskee myös persuja, ei tämä ole puolueasia vaan demokratia-asia.

Toisaalta mistä sitä tietää, jatkossa voisi se punainen matto olla jo Nukkuvilla kun Liike nyt alkaa olla jo niin kaluttu luu: "Tyhjää lässytystä nuorten mukaan saamisesta ja nykyjärjestelmän mätäisyydestä. Ongelmia tarjotaan, mutta ei ratkaisuja. Populismia parhaimmillaan." (Eräs tyypillinen yleisökommentti Hjalliksen viimeisessä YouTube videossa) - 

vai enemmänkin populismia pahimmillaan..? 

Mutta nyt tämä iskä menee poikiensa kanssa mökille kalaan! ;-)

 

***

24.8.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

JOs kiinnostaa se kansalaisaloiteajatus päässäni ole yhteydessä petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi - siinä voisi olla ideoijia ja allekirjoittajia enemmänkin?

Ne jotka ymmärtävät mitä tarkoittaa: "valtamedia on osa ongelmaa" myös muuten kuin pelkän vihapuheagendan kautta... se ei todellakaan ole ainoa ongelma valtamediaan liittyen.

Muuten kiinnostusta Nukkuviin?

www.nukkuvat.fi/tule-mukaan

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Olen puoluesidonnaisuuksista vapaa äänioikeuden omaava. Tosin vuosikymmenien ajan kestäneestä työläistaustaisuudesta ja siitä johtuen nykyisin työeläkeläisukkelina pohdiskelen ketä ja mitä puoluetta ja sen ehdokasta tulevissa vaaleissa minun pitäisi äänestää. Järki, tunteet ja historia vääjäämättä sanelevat eniten kuka tai mikä aatesuunta ja puolueet ovat kaltaiseni puolta pitänyt näissä suomalaisen yhteiskunnan myllerryksissä. Ja nykyaikakin näyttää siltä, että aatesuuntana (huom. aatteet eivät vielä ole kuolleet) vasemmisto työväenliikkeineen ja puolueineen on ja on ollut kaltaiseni tuki. Ja siksi ääneni vasemmalle.

En oikein jaksa uskoa, että Petri pystyy herättämään kovinkaan suurta joukkoa uudelle idealleen. Ainakin tällä haavaa näyttää, että "sirpalepuolueiden" aika on käymässä vähiin.
Mitä tulee "nukkuvien" herättelyyn vaaliuurnille, Petrin ja monien muidenkin työn soisi kantavan hedelmää. Mutta toivon ja uskon sadon kuitenkin satavan enimmillään vasemmiston laariin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Teuvo - Nukkuvat on yleispuoluekonsepti ja meillä on kaikenlaisia ihmisiä. En sano vasemmalta oikealle sitäkin, koska se jana latistaa samantien kaiken yhteiskunnallisen uuden innovoinnin, mutta enemmänkin todellista vapautta haluavia.

Nukkuvilla on niin vahva konsepti että askel kerrallaan kaikki mahdollista. Rohkeasti haastaen! ;-)

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Entä jos kaikki liittyisivät "nukkuvien puolueeseen"?

Kuka sitten äänestäisi? :/

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Mika. Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) on reilun pelin herätyspuolue. Siis että se pienellä kirjoitettu porukka herää.

Nukkuvat De Sovande pÅ svenska.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

(Luterilaisen) teologian tehtävä on vahvistaa puskan takaa nimettöminä huutelevia uskossaan valituista valituimpien seniorikielisten turvajoukkona, sodassa ensimmäisinä tuleen astuvina.

Siksi valtamedia vaikenee nukkuvista juniorikielisistä. Siksi sonkajärveläissyntyinen papin poika päätoimittaa Jkylän lehteä. Sanon minä toinen sonkajärveläissyntyinen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hyvä tietää!! Siis Markkanen...? Suur Jyväskylän Lehti?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Turpeeseensitoja Mervola KSML, huolehtii ettei yksikään, joka seniorikieleen uskoo, nuku, vaan pelastuu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset