Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nillittämisen aika on ohi!

Ari Alsio tarjoili Puheenvuorossaan sellaisen "herkun", että en mitenkään malta olla reagoimatta siihen ja sen kommentteihin. 

"Vastuu valuu aina omiin käsiimme", kirjoitti Ari. Herranen aika, niin valuukin!! Siksi voisimme kai tehdä jotain asioille ja lopettaa kolektiivisen nillittämisen täällä Usarissa siitä, miten per***stä kaikki on ja mihinkään ei voi kuitenkaan vaikuttaa? Kuin pisteenä i:n päälle kiistellään sitten vielä siitä, kannattaako äänestää vai ei...

Tämä sama nillitys jatkuu päivästä toiseen hieman eri vinkkelistä uudestaan ja uudestaan vaikka ensi joulukuussa on jo neljä vuotta siitä, kun tulin itse Usariin ja kirjoitin ensimmäisen blogini "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous". Tuo ensimmäinen blogini oli samanniminen kuin tuolloin juuri valmiiksi saamani Unitas kansanliikkeen (E-liike.net) agenda. 

Hyvin nopeasti opin miten latistettu isänmaamme onkaan myös politiikan ja yhteiskunnallisen keskustelun ja olemattoman innovoinnin osalta - muutin "vallankumouksen" pian "hyväksi vallankumoukseksi."

Sen jälkeen olen itseäni äärimmilleen haastamalla oppinut ruohonjuuritasolta lähtevän yhteiskunnallisen kapinan etulinjassa paljon asioita, joita ei voi oppia missään muualla. Etenkin juuri latistuksesta olen oppinut paljon lisää, mistä se johtuu ja mitä se aiheuttaa, miksi politiikka on rikki, oikeasti.

Olen myös yrittänyt kaikin keinoin voittaa latistuksen, johon osalleni on kuulunut täydellinen mediablokkaus ensimmäisen reilun kolmen vuoden ajalta - olen ollut presidenttiehdokas, olen ollut perussuomalaisten puheenjohtajakisassa, olen perustanut 40% kannattajapotentiaalin omaavan Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp):n.

Samalla olen ryynännyt somessa, toreilla ja turuilla niin paljon, että isojen puolueiden puheenjohtajat uupuisivat pelkästä ajatuksestakin olla hetken Hirvimäkinä! Kaikki tämä tekeminen ei siltikään ole VIELÄ saanut aikaan muuta kuin sen, että valtaosa vajaasta paristatuhannesta Facebook kaveristani odottaa mitä ilmeisemmin vesi kielellä sitä milloin pääsevät sanomaan: "Kyllä minä tiesin..." 

paskanmarjat, lopetetaan kollektiivinen latistus ja ajatellaan omilla aivoillamme!!

 

***

Kollektiivinen latistus ja oman mukavuusalueen nillitysvaihteen jättäminen päälle itse kullakin saa aikaan vain sen, että keskittyy samaan kuin kaikki muutkin: kyttäämään Hirvimäen ja Nukkuvien peukkuja (nousussa ovat btw) ja vertaamaan niitä aivan eri resursursseilla operoivien eduskuntapuolueiden peukkuihin, joilla on edellisen lisäksi vielä punainen matto alla mediassa kaiken aikaa. Jos nillitykselle antaa pikkusormen se vie koko käden.

Samalla hetkellä kun alat ajatella omilla aivoillasi ja ottaa asioita itsenäisesti haltuun, lopetat luulemisen - silloin alkaa huomio mennä seuraaviin:

  • Nukkuvien ohjelma on oikeasti erilainen, innovatiivinen, koska se on syntynyt siellä missä oivaltaminen on mahdollista - tulisilla hiilillä eikä pullamössössä
  • Nukkuvilla on 40% kannatuspotentiaali, olemme luoneet yleispuoluekonseptin, joka hakee vertaistaan, jonne voi tulla jokainen muutosta haluava suomalainen
  • Nukkuvat on "epäpuolue" tekemässä "epäpolitiikkaa" eli ajamassa politiikkaa pois sieltä minne se ei kuulu - emme me etulinjan ihmiset tunne olevamme poliitikkoja sanan varsinaissa merkityksessä.

"Kaikki syyt, jotka estävät omillaan ajattelevia suomalaisia tulemasta mukaan nukkuvaan vallankumoukseen ovat tekosyitä." (Petri Hirvimäki 2.9.2018)

Haastetta riittää jokaiselle etulinjaan mukaantulevalle niin paljon kuin sielu sietää. Etulinjassa voi ja pitää tehdä juuri niin kuin itselle parhaiten sopii, kunhan tekee. Nillittäminen ei ole tekemistä isänmaan eteen - vaikka kirjoittaisi sata nillitysblogia ei isänmaamme muutu yhden piirun vertaa. 

Sen sijaan jos käyttää sata tuntia vaikkapa siihen, mihin Nukkuviin hiljattain mukaan tullut "ritari Siniparta" parhaillaan aikaansa uhraa intoa täynnä: soittelee sitoutumattomille ja jopa puolueaktiiveille kutsuja tulla mukaan Nukkuviin, pommittaa toimituksia ja päätoimittajia ihmetellen miten Nukkuvat eivät ole esitelty mediassa, keskustelee kanssani strategiasta jne. Mitäs luulette alkaako tapahtua, piankin tässä tilanteessa, jossa pohjat ovat jo muuten kunnossa? Puhumattakaan, että meitä on kokonainen joukkue, osasto ja lopulta kokonainen hyvä armeija muuttamassa isänmaatamme?

 

***

Ääh, kunhan Hirvimäki selittää..?

Selvä ei sitten väkisin jos tuohon tulemaan tulit. Jatka samoin kuin tähänkin asti, en minä ala ketään pakottamaan mukaan "nukkuvaan vallankumoukseen. Yhden kuitenkin heitän sinulle vielä varmuuden vuoksi - luithan varmasti edellisen blogini, jossa pyysin Harkimoa ja Väyrystä kanssani MTV/YLE:n studioon? 

Kysy itseltäsi onko kukaan koskaan ehdottanut vastaavaa? Kysy itseltäsi muuttaisiko tuo yksi ainoa TV-väittely jopa miljoonan katsojan edessä mahdollisesti koko sitä asetelmaa, jolla poliitikot jatkossa nousevat esille ja kansan tietoisuuteen siitä, miten se nyt menee?

Noin yksinkertaista se on "tulisilla hiilillä" - väliin ihmettelen itsekin mistä noita tipahtelee? Se ei todellakaan ole mukavuusalue, mutta se on kaikkein palkitsevinta ihmiselle, joka haluaa haastaa itseänsä kunnolla. Kysy itseltäsi, onko Hirvimäki mies paikallaan Nukkuvien puheenjohtajana?

Synergia eli yhteisvaikutus - sinä olet nyt se kaikkein tärkein!

Tuliset hiilet on myös sinulle, jos olet valmis ottamaan vastaan kaikkien aikojen yhteiskunnallisen haasteen. Ajallisesti pienelläkin tekemisellä on valtava vaikutus juuri nyt Nukkuvissa, jos se on juuri sitä mitä eniten tarvitsemme. Olet todennäköisesti automaattisesti myöskin paljon parempi Nukkuvien markkinamies kuin allekirjoittanut? Ole rohkeasti yhteydessä meihin. YHDESSÄ tekemällä tulemme saamaan aivan toisen tason palkintoja, kuin millä itse joudun itseäni jatkuvasti psyykkaamaan -

Nukkuvien etulinjassa, tulisilla hiilillä, tehdään sankaritarinoita!

 

***

26.9.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hyvää pohdiskelua Petri. Mitä mieltä olet jos vaalisysteemiä muutettaisiin niin, että puolue joka saisi eniten ääniä saisi jakaa ne äänet jotka on jäänyt antamatta, kun nyt ne jaetaan tasan kaikkien kesken?

Silloin kukaan ei haluaisi isoa pottia voittajallle ja äänestysprosentti nousisi, sillä onhan eri asia antaa 2% bonusta nykyisen 39% sijasta.

Sitä bonusta voisi hieman vaikka jakaa, samalla jyvityksellä kuin F1 kilpailun pisteet menevät. Nukkuvista tulisi pienempi joukko ja Nukkuvat rp saisi isomman äänivyöryn.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Aikas paha näin illasta jo... ei muuta kuin alat meidän strategistiksi ja lobbariksi siinä, mitä parhaiten osaat.

Jokainen kirjoitustaitoinen voi alkaa.

Valitaan se päästrategisti sitten näyttöjen perusteella hieman myöhemmin, mutta pidetään norsunluutornit heiluvina ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Janne - ongelma tuossa on se, että kyllä sitä eri puolueiden näkemystä tarvitaan myös. (Nukkuvien expertiisiä on kokonaisuus mutta ei sekään kaikkea kata hallitusohjelmasta.) Ei se mitenkään mene yhden puolueen hallitusohjelmaan. Toinen probleema olisi se että kansa äänestäisi lyhyttä ja yksinkertaista ohjelmaa pitkän ja vähemmän yksinkertaisen sijaan - vaikka jälkimmäinen olisi paljon parempi.

Voisikohan joku hybridiratkaisu olla?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Blogeilla myös voi edistää Nukkuvien asiaa erittäin paljon - älkää ymmärtäkö väärin etteikö maailmaan hyviä blogeja mahdu.

Jos oivaltaa ensin, että Nukkuvat on se tarvittava "työkalu" suomalaisille uuteen ajatteluun - Nukkuvien asiaa voi auttaa "ihan" vaan blogeja kirjoittamalla. Sanoisin että jopa kriittisen tärkeää. Ja se väärän markkinamihen syndrooma (minulla) vielä.

Kukin tyylillään. ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Siistisit Petri suusi, jos haluat kansan suosiota, ei etulinjaa, ei vallankumousta, eikä armeijaa politiikkaan, mitä on nillitys?, simputusta?

Rakkautta kehiin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - katsotaanpa urbaani sanakirja:

"nillitys - valittaminen, iniseminen, kitiseminen, mariseminen

ja sit se nillitys taas alko."

Teit itse äsken hieman juuri sitä, Nukkuvien asian kannalta. Tuo "rakkaus" tosin on ihan hyvä pointti, olet sen jo sanonut.

Mitäs tämä mun tekeminen on jos ei rakkautta työmiehen hanskat kädessä?

Ota "ritari Siniparrasta" mallia jos haluat vaikuttaa. Sata kommenttia vai viisi soittoa oikeisiin paikkoihin jne.

Sinulla on varmasti suhteita siinä missä Siniparrallakin!

Ei tämä vierestä katsomalla tule valmiiksi, eikä vain niillä kommenteilla olettaen että haluat olla jotenkin mukana. Kokeile, saattaa olla hyvinkin mielenkiintoista?

Rakkaudella. ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Aloita vaikka Tomi Einonen MTV - etkö sinäkin halua nähdä Hirvimäki, Harkimo, Väyrynen samassa studiossa?

Edellinen blogini. Fiksuna miehenä keksit kyllä äkkiä kymmenen uutta paikkaa, jonne laittaa viestiä tai soittaa.

Vinkki: valtamedia ihan siinä sinun nurkilla.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Tarjoan puheenaihetta Suureen kapinallisiltaanne:

Ovatko politiikan ammattilaiset joutuneet vähitellen absoluuttisen vallan taikapiiriin ja alkaneet enemmän ja enemmän ymmärtää sen odotuksia?

Jos Tiitisen lista joskus paljastuu, sieltä löytyy niitä samoja kulttuurihenkilöitä jotka kutsuttiin Kekkosen lastenkutsuille Tamminiemeen. Voidaan sanoa vallan päästäneen heidät lähelleen taikapiiriin eikä päästänyt enää irti.

Niin toimii vaikuttajakiihdyttämö. Taiteilijoiden, kirjailijoiden ja muiden henkisen alojen työntekijöiden (toimittajat ja poliitikot!) toimeentulo riippuu apurahoista ja prenikoista. Niitä varten heidän on pakko kuulua ammattijärjestöön saadakseen suosituksia. Tai perustaa oma puolue, kuten Väyrynen!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Itseasiassa poliittinen valta näyttää periytyvän kuten sdp:ssä: Rinne, Rönnholm, Urpilainen, Tuomioja ovat imeneet politiikan äidinmaidossa kerrassaan useammassa polvessa. Samoinhan papiston perinteet säilyvät, mm. rkp:ssä ja jopa mediassakin sdp:n lehden nuorekas päätoimittajan ollessa Oulun piispan poika, pikademari.

Näistäkin valtamedia saisi puhua, mutta silloinpa mentäisiiin suomalaisuuden pimeimpiin puoliin ylistämäään mm. veljessotaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset