Sylkykupista sankarikansanedustajaksi?

Sininen on paitsi Sinisen tulevaisuuden väri, myös kylmän väri. Jokainen yhteiskunnallisia asioita seuraava suomalainen tietää, että Sinisen tulevaisuuden kyyti huhtikuun 2019 eduskuntavaaleissa tulee olemaan jääkylmää – Sininen tulevaisuudettomuus on kohtalona 80-90 %:lle nykyisistä sinisten kansanedustajista?

Olen ollut aktiivinen täällä Usarissa ja sähköpostissakin aina välillä perussuomalaisten hajoamisesta (kesäkuu 2017) lähtien huokutellessani sinisten kansanedustajia mukaan hyvän vallankumouksen etulinjaan Nukkuviin. 

"Sylkykupista sankarikansanedustajaksi" silmänräpäyksessä ja Nukkuvista samalla eduskuntapuolue! 

Kyllä se on aivan mahdollista kaikille muille paitsi puolueen ministereille ja parille muulle keskeiselle vaikuttajalle Sinisten eduskuntaryhmässä. Heille ei postia siksikään ole minulta mennyt, enkä odottaisi saavani vastakaikuakaan, muille on. Jos asiat menevät ns. putkeen, nuo sankarikansanedustajat jatkavat kansanedustajina myös eduskuntavaalien 2019 jälkeen Nukkuvien riveissä.

Yleispuoluekonsepti ja 40% kannattajapotentiaalin omaava Nukkuvat, Nukkuvien vallankumouksellinen ohjelma ja uudet ruohonjuuritason tekijät (ml. itseni) pitävät huolen siitä, että työt eduskunnassa jatkuvat paljon sinisiä suuremmalla todennäköisyydellä jos liittyminen potentiaalisten voittajien joukkoon tapahtuu pian, mielellään jo lokakuun aikana. Synergia eli yhteisvaikutus olisi valtava "poliittisen eliitin" (lasken kansanedustajat tähän) ja ruohonjuuritason yhdistäessä voimansa ruohonjuuritason oivaltaminen edellä –

se olisi jopa historiallinen tapaus suomen politiikassa?

Ennen kuin mennään keskusteluun otetaan se toinen supertärkeä motivaatiotekijä vielä rautalangasta. Se ensimmäinen, eli Nukkuvat, on esitelty tässä videossa (5-16 minuutit) puheenjohtajansa (allekirjoittaneen) toimesta – studioesiintyminen ja oma juttu lienevät minulla hallussa tiukempaankin paikkaan tulevia vaaleja silmälläpitäen? Sitten ne Sinisten speksit:

  • Sinisen tulevaisuuden tulevaisuus 2-4 % marginaalia suurempana on äänestäjien "triplapettämisen" jälkeen täysin toivoton. Perussuomalaiset pitävät kyllä huolen siitä, että äänestäjien poliittinen muisti ei tässä asiassa petä.
  • Triplapettäminen: 1) Kreikka-rahat hallituksessa 2) pienituloisten kyykyttäminen hallituksessa 3) "Natsit valtasivat meidän puolueen" sanoi Timo Soini kun huomasi kesäkuun 2017 puoluekokouksessa, että porukka, jota hän oli hyväksikäyttänyt surutta omassa vallanhimossaan (Tony Halme alussa, halla-aholaiset lopussa) pääsikin kuskin paikalle.
  • Kyse on siis siitä, että VAIKKA Sinisillä olisi nyt todistettavasti maailman paras ohjelma ja maailman puhtaimmiksi muuttuneet pulmuset tekemässä, ei suomalainen moisen jälkeen enää anna ääntään Sinisille. Suomalainen kieltäytyy kokonaan ottamasta viestiä edes vastaan. Piste.
  • Ottaen huomioon se massivinen mediassaolo, mitä Siniset ovat saaneet ja silti kannatus on pohjamudissa 1,5-2,5 % gallupeissa, edellinen on käytännössä täysin todistettu.

Kysymys: miksi ihmeessä sinun arvoisa sinisten kansanedustaja, joka et lainkaan ole ollut moisen hölmöilyn arkkitehti, pitäisi upota samassa laivassa käsi lipassa laivan päällystön kanssa? Tai ehkä päällystö on päättänyt itse pelastua nipin napin jollakin viime hetken kommervenkillä?

 

***

Keskustelu alkakoon – kertokaa minulle yksikin hyvä syy miksi Sinisten kansanedustajien ei kannattasi tulla mukaan muutoksen keihäänkärkeen, Nukkuvien etulinjaan, tulevaisuuden voittajien joukkoihin? Mitä menetettävää heillä enää on? Johtopäätösten lykkääminen vaikuttaa hölmöläisten hommalta ja jonkinlaiselta joukkopsykoosilta ministeri-Audien kiillon sokaistessa?

Idiotismilla ei rakenneta Suomea eikä menestytä eduskuntavaaleissa 2019 – rohkeudella kylläkin, ja nöyryydellä isänmaan asian edessä, ovelakin saa olla hyvässä mielessä.

Sitä kaikkea on Nukkuvat.

 

***

1.10.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! – kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! – kansalaisaloite

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu