Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Sylkykupista sankarikansanedustajaksi?

Sininen on paitsi Sinisen tulevaisuuden väri, myös kylmän väri. Jokainen yhteiskunnallisia asioita seuraava suomalainen tietää, että Sinisen tulevaisuuden kyyti huhtikuun 2019 eduskuntavaaleissa tulee olemaan jääkylmää - Sininen tulevaisuudettomuus on kohtalona 80-90 %:lle nykyisistä sinisten kansanedustajista?

Olen ollut aktiivinen täällä Usarissa ja sähköpostissakin aina välillä perussuomalaisten hajoamisesta (kesäkuu 2017) lähtien huokutellessani sinisten kansanedustajia mukaan hyvän vallankumouksen etulinjaan Nukkuviin. 

"Sylkykupista sankarikansanedustajaksi" silmänräpäyksessä ja Nukkuvista samalla eduskuntapuolue! 

Kyllä se on aivan mahdollista kaikille muille paitsi puolueen ministereille ja parille muulle keskeiselle vaikuttajalle Sinisten eduskuntaryhmässä. Heille ei postia siksikään ole minulta mennyt, enkä odottaisi saavani vastakaikuakaan, muille on. Jos asiat menevät ns. putkeen, nuo sankarikansanedustajat jatkavat kansanedustajina myös eduskuntavaalien 2019 jälkeen Nukkuvien riveissä.

Yleispuoluekonsepti ja 40% kannattajapotentiaalin omaava Nukkuvat, Nukkuvien vallankumouksellinen ohjelma ja uudet ruohonjuuritason tekijät (ml. itseni) pitävät huolen siitä, että työt eduskunnassa jatkuvat paljon sinisiä suuremmalla todennäköisyydellä jos liittyminen potentiaalisten voittajien joukkoon tapahtuu pian, mielellään jo lokakuun aikana. Synergia eli yhteisvaikutus olisi valtava "poliittisen eliitin" (lasken kansanedustajat tähän) ja ruohonjuuritason yhdistäessä voimansa ruohonjuuritason oivaltaminen edellä -

se olisi jopa historiallinen tapaus suomen politiikassa?

Ennen kuin mennään keskusteluun otetaan se toinen supertärkeä motivaatiotekijä vielä rautalangasta. Se ensimmäinen, eli Nukkuvat, on esitelty tässä videossa (5-16 minuutit) puheenjohtajansa (allekirjoittaneen) toimesta - studioesiintyminen ja oma juttu lienevät minulla hallussa tiukempaankin paikkaan tulevia vaaleja silmälläpitäen? Sitten ne Sinisten speksit:

  • Sinisen tulevaisuuden tulevaisuus 2-4 % marginaalia suurempana on äänestäjien "triplapettämisen" jälkeen täysin toivoton. Perussuomalaiset pitävät kyllä huolen siitä, että äänestäjien poliittinen muisti ei tässä asiassa petä.
  • Triplapettäminen: 1) Kreikka-rahat hallituksessa 2) pienituloisten kyykyttäminen hallituksessa 3) "Natsit valtasivat meidän puolueen" sanoi Timo Soini kun huomasi kesäkuun 2017 puoluekokouksessa, että porukka, jota hän oli hyväksikäyttänyt surutta omassa vallanhimossaan (Tony Halme alussa, halla-aholaiset lopussa) pääsikin kuskin paikalle.
  • Kyse on siis siitä, että VAIKKA Sinisillä olisi nyt todistettavasti maailman paras ohjelma ja maailman puhtaimmiksi muuttuneet pulmuset tekemässä, ei suomalainen moisen jälkeen enää anna ääntään Sinisille. Suomalainen kieltäytyy kokonaan ottamasta viestiä edes vastaan. Piste.
  • Ottaen huomioon se massivinen mediassaolo, mitä Siniset ovat saaneet ja silti kannatus on pohjamudissa 1,5-2,5 % gallupeissa, edellinen on käytännössä täysin todistettu.

Kysymys: miksi ihmeessä sinun arvoisa sinisten kansanedustaja, joka et lainkaan ole ollut moisen hölmöilyn arkkitehti, pitäisi upota samassa laivassa käsi lipassa laivan päällystön kanssa? Tai ehkä päällystö on päättänyt itse pelastua nipin napin jollakin viime hetken kommervenkillä?

 

***

Keskustelu alkakoon - kertokaa minulle yksikin hyvä syy miksi Sinisten kansanedustajien ei kannattasi tulla mukaan muutoksen keihäänkärkeen, Nukkuvien etulinjaan, tulevaisuuden voittajien joukkoihin? Mitä menetettävää heillä enää on? Johtopäätösten lykkääminen vaikuttaa hölmöläisten hommalta ja jonkinlaiselta joukkopsykoosilta ministeri-Audien kiillon sokaistessa?

Idiotismilla ei rakenneta Suomea eikä menestytä eduskuntavaaleissa 2019 - rohkeudella kylläkin, ja nöyryydellä isänmaan asian edessä, ovelakin saa olla hyvässä mielessä.

Sitä kaikkea on Nukkuvat.

 

***

1.10.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ai niin - moni on sanonut matkan varrella että Nukkuvat on Perussuomalaiset 2.0. Otan sen kohteliaisuutena ja heitän takaisin, että olemme paitsi nukkuvien (pienellä) myös "järkipersujen ja järkivihreiden" puolue ja kaikkea siltä väliltä (liikkuvat äänestäjät).

Keskisuomalainen nosti hauskasti jutussaan myös sitä, että olin persujen puheenjohtajakisassa mukana keväällä 2017 kunnes...

https://tinyurl.com/y7gt7azk

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Joko teillä on kannattajakortit kasassa ja puolue ihan oikea sellainen?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Tero - puolue meillä on ihan oikea sellainen, vaan ei vielä rekisteröity puolue rp vaan vielä ry. We are working on it!

Voit kuvitella millainen vaikutus olisi myös tähän asiaan.

Se miksi homma on hidasta - sitä kannattaa kysyä suomalaiselta valtamedialta! Tosin sitten kun on rp ja ihmisillä mahdollisuus äänestää vaaleissa sitten on viraali somehitti jo Nukkuvat ja valtamedia ei voi viimeisissäkään linnakkeissa enää vaieta meistä.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Ok.

Missä mennään? 1000,2000,3000,4000 korttia kasassa?

Onko muita kerääjiä kuin sinä ?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #4

1000 - hyvällä kiihdytyksellä ihan tehtävissä vielä vuoden loppuun. Keskisuomalainen lopetti tyylikkäästi pari viikkoa sitten kuoliaaksivaikenemisen ja levitämme sanomaa jatkossa tehokkaasti. Uutta konseptia pukkaa myös.

Noin kymmenen eri rintamaa, jossa hommia tehdään. Tule mukaan! Jokainen, joka tulee mukaan on varmasti laulun arvoinen... ja kenties myös eduskuntavaaliehdokas keväällä 2019!

www.nukkuvat.fi/kannattajakorttikerays

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen Vastaus kommenttiin #5

Ei ole paloa politiikkaan, ainakaan nyt.
Ei ole kyllä oikein mitään puoluettakaan mikä "kolahtaisi" kunnolla !

Toki äänestän vaaleissa, jotta voi valittaa. =)

Mikään oikein "sytytä" politiikassa niin että johonkin viitsisi ehdolle lähteä,
varsinkin kun tuo luonne kun on sellainen, että mihin lähdetään, tehdään täysillä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #6

Luepas Nukkuvien ohjelma jos sytyttäisi! Ollaan taatusti jotain uutta ja erilaista. Born in "tuliset hiilet". Takana siis pitkä oma kokemus siitä, miksi Suomi ei toimi ja oivallus sen päälle. Fokus vain oleelliseen eikä mihinkään muuhun, yleispuoluekonsepti jokaiselle, joka haluaa nykysysteemin reilun pelin Suomeksi -

www.nukkuvat.fi/puolueohjelma

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen Vastaus kommenttiin #7
Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #8

Tee se. Laitan tästä blogista linkkiä myös "smurffikansanedustajille".

Ei ole minun keksimä termi. kts. ensimmäinen pallero blogissani. ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Nerouden voidaan sanoa, kuten tänään Aleksis Kiven päivänä sopiikin, ilmenevän kyvyssä yhdistää näennäisesti toisiinsa kuulumattomia asioita.

Esimerkiksi kysymys "aiheutuuko anonyymien herätysliike hakarististä vai sen esiintymisestä samassa lauseessa Mannerheimin taikapiirin kanssa" on poikinut vilkkaan kommenttien sarja useammallakin some-alustalla viime päivinä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset