Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Harkimo ja Väyrynen – kapinallisia vai pelkureita?

  • Alkuperäiset kuvat Wikipedia
    Alkuperäiset kuvat Wikipedia

”Eikö tv-herrat ymmärrä miten hyvä tv-ohjelma teistä kolmesta tulisikaan!! Kannatan!” 

Noin kommentoi eräs Uuden Suomen kanssablogisti Facebook videotani, jonka postasin asiasta. Kaikesta päätellen suomalaisen valtamedian salarakkaat, ”kapinalliset" Harry Harkimo ja Paavo Väyrynen, pelkäävät joutua samaan tv-studioon allekirjoittaneen kanssa. Sitähän heille ehdotin blogissani joku aika sitten. Herrat eivät ole toistaiseksi vastanneet haasteeseeni mitenkään.

Jäitte kiinni housut kintuissa, Harkimo ja Väyrynen – suomalaisen eliittimedian (valtamedian) harjoittama tekemisienne jatkuva rummutus ja suoranainen paapominen antaa teille oivan mahdollisuuden esiintyä "kapinallisina" suomalaisille, kaikille, joilla on edes televisio olohuoneessaan.

Hävetkää, sillä aivan samoin tekin lymyätte väärän pelin väärien sääntöjen takana kuin kritiikkinne kohteet. On olemassa pullamössöeliitti ja sitten ne (me) muut, te kyllä tiedätte puolenne. Suomalainen eliittimedia on nostanut teidät kaverikauppana haluamaansa asemaan, suomalaiseksi ”valeoppositioksi".

Suomea ei muuteta noin, mutta suomalaisia kusetetaan juuri noin!

 

***

Median puolelta olin asiasta ensiksi yhteydessä MTV:n päätoimittaja Tomi Einoseen. Einonen sai puhelimessa kakistettua, että tuskin hän saa Mediahub Oy:n (MTV:n tuotantoyhtiö) toimitusjohtajana myytyä ajatusta MTV:lle, vaikka ilmeisesti kuulemma pärjäisinkin ihan hyvin Väyrysen ja Harkimon kanssa studiossa… miten niin ei saisi?

Ajatushan on suorastaan kutkuttava ehdotus kehittää suomidemokratiaa – se olisi katsojille todella mielenkiintoinen ”suuri kapinallisilta"?

Laitoin seuraavaksi YLE:en sähköpostia asiasta varmuuden vuoksi useampaankin osoitteeseen. Yhteenkään sähköpostiini ei ole tähän päivään mennessä tullut vastausta. Omituista – YLE:nhän kuuluisi olla suorastaan riemuissaan siitä kun joku sen alamaisista ehdottaa jotain näinkin pärisyttävää (ote sähköpostistani):

”TEHDÄÄN HISTORIAA!

Täydellinen mediablokkaus myös Ylellä 40% kannattajapotentiaalin omaavilta Nukkuvilta – meillä aivan uudenlainen ohjelma, konsepti, ihmiset – on melkein kuitattu sillä kun muutatte kurssianne nyt syksyn aikana. Pian, sillä aikaa ei ole hukattavaksi.

Pyydän nopeasti reagoimaan tähän. Miksi historiallista? Siksi että varmaankin ensimmäistä kertaa ruohonjuuritaso politiikassa nostettaisiin tasavertaiseksi sisäpiirin ja poliittisen eliittimme haastajaksi prime time aikaan, studiossa. A-studio?

Toimivassa demokratiassa median tehtävä olisi toimia juuri noin - yhteistyössä ruohonjuuritason kanssa, ei vain poliittisen sisäpiirin, todellakin!

 

***

Näissä ruohonjuuritason järjettömissä olosuhteissa, jotka suurelta osin suomalainen systeeminylläpitomedia on luonut, köysi luonnollisesti kiristyy Nukkuvien kannattajakorttikeräyksen suhteen koko ajan. Samalla eliittimedian kultapossukerhon ”hyvävelioppositio” sen kuin porskuttaa: "Kannattajakortteja kiivaasti keräävä Paavo Väyrynen Ylelle: ”Tavoittelen pääministerin paikkaa” (US 13.10.2018)

Sori vaan Yle, MTV, US jne, mutta Suomessa on tuskin yhtään ihmistä, joka aikuisten oikeasti uskoisi Paavo Väyrysen pääministerinpaikkaan eduskuntavaaleissa 2019 – mutta senhän te toki tiedättekin ja juuri SIKSI Väyrysen touhusta tai Harkimon vara-Kokoomuksesta aina kirjoitatte! 

Sen sijaan Suomessa on todennäköisesti paljonkin ihmisiä, jotka voisivat aivan hyvin uskoa, että Nukkuvat olisi 2023 pääministeripuolue jos meistä median kautta ensin kuulisivat – mutta senhän toki tiedättekin ja juuri SIKSI ETTE asiastamme kirjoita!

Jos olisimme saaneet edes kymmenesosan Väyrysen ja Harkimon saamasta media-ajasta valtamediassa, Nukkuvat suorastaan kävelisi eduskuntaan!

YLE, MTV, valtamedia – ei tarvitse niin selitellä jos ottaa haasteen reilusti vastaan ja pyytää Harkimoa ja Väyrystä kanssani studioon. 40% kannattajapotentiaalin omaavan puolueen puheenjohtajakin saataa tavoitella pääministerin paikkaa, askel kerrallaan, ihan tosissaan, eikös niin?

Mitä se on se teidän ”riippumattomuutenne” muuta kuin ruohonjuuritason syvää halveksuntaa, ihmisten jatkuvaa kusettamista ja nykysysteemin ylläpitoa? Nukkuvia ei saa pitää syrjässä enää hetkeäkään ja studiossahan se sitten nähtäisiin kuka onkaan se ”kolmas pyörä”?

Hirvimäki, Harkimo ja Väyrynen samaan studioon, asap!

 

***

15.10.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! - kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! - kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

#hirvimäkistudioon nyt on hastagit ja pelit, odottelen soittoa YLE, MTV päämajasta milloin tahansa...

ja v***t oppini on että mitä parempi idea sen huonompi vastaanotto valtamedian suunnalla. Kyse on siitä, annammeko kusta itseämme silmään vai lähdemmeko tekemään sitä isoa tarvittavaa muutosta -

ITSE, ruohonjuuritaso edellä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Laitoin menemään tälläisen medialle:

"Hei,

Linkissä ruohonjuuritason kursailematon päivitys siitä miten tämän maan valtamedia makaa etenkin sen kahden suurimman TV-yhtiön YLE ja MTV toimesta. Ei ollenkaan hyvin - siksi tarvitaan tekoja demokratian puolesta!

Muutkin - innostukaa ja olkaa yhteydessä niin tehdään juttua Nukkuvista. Yhteystiedot alla.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2625...

t. Petri Hirvimäki"

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Eivät lähteneet minunkaan kanssani. Miksi sitten sinun?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Harri - älähän nyt latista. ei se noin mene. Sinä arvioit oman asiasi painavuuden ja minä omani. Tuo tyyli vaan latistaa, avaimet käteen nykysysteemin ylläpito-osastolle.

Sanotaanko että jos teit yhtä antaumuksella ja yhtä oivaltavaa niin heittämällä sinun olisi kuulunut päästä esille. Vähempikin olisi pitänyt riittää VS nuo 200 tonttua Arkadianmäellä jotka eivät tajua sitä oleellista:

KOKO PELI ON VÄÄRÄ.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Petri "Jos olisimme saaneet edes kymmenesosan Väyrysen ja Harkimon saamasta media-ajasta valtamediassa...
YLE, MTV, valtamedia – ei tarvitse niin selitellä jos ottaa haasteen reilusti vastaan ja pyytää Harkimoa ja Väyrystä kanssani studioon.""

Minusta Petri on ihan oikealla asialla, miksi syrjiä yhtä vasta puolueensa perustamisen alussa olevaa puoluetta? Miksi ei anneta myöskin tälle tulokkaalle mahdollisuutta näyttää kynsiään muiden tulokkaiden kanssa?

Toki ovat Väyrynen ja Harkimo tuttuja jo pitkältä ajalta, niin politiikassa kuin myös talouselämästä hyvin tuttuja kasvoja. Väyrysellä on jo useampiakin uusia yrityksiä moneltakin alalta ja se hänelle toki suotakoon hamaan loppuun asti. Mutta miksi tämä nuori uusi yrittäjä nyt sivuutetaan täysin?

Siinä kysymys lähinnä median edustajille ja toki myös mahdollisille äänestäjille yhtenä vaihtoehtona tuleville vaaleille. Voisin kuvitella, että aina vain, ja jatkuvasti nukkuvat äänestäjät haluaisivat kuulla mitä uutta ja erilaista ohjelmaa tarjoaa tämä vielä nuori esiintymiskykyinen kauppatieteidenmaisteri?

Hänellä näyttää olevan kokonaan uusi tyyli lähestyä äänestäjiä. Vauhdikas ja omaperäinenkin esitystapa, mutta eikö sen juuri luulisi kiinnostavan näitä "nukkuvia", jotka ylipäätään eivät juuri taida tietää miten maa makaa? Ja voiko siihen ylipäätään äänestämällä pieni ihminen mitään vaikuttaa. Harva heistä seuraa yhtäkään politiikkaa sivuavaakaan kirjoitusta, puhumattakaan lukisi vaaliohjelmia. Näin ainakin oletan?

Mutta tv:tä seuraavat kaikki jopa äänestämättömät sohvaperunatkin, joten mikäpä olisi kiinnostavampaa seurattavaa? Kun nämä vanhat politiikan konkarit pantaisiin studioon keskustelemaan tulevien vaalien tärkeimmistä asioista, joissa vanhat ja uusi tuore ehdokas toisivat näkemyksiään esille suoraan ruudussa.

Ihmettelen, jos tv:n herrat eivät innostu näin epätavallisestakin asetelmasta?

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Epätavallisella tarkoitan sitä, kun ennen vaaleja on aina ennenkin ollut pienpuolueille omat keskusteluohjelmat ja väittelyt TV:ssä, mutta entä sitten, jos ei ole virallisesti rekisteröitynyt puolue? Vaatinee sen 5000 nimeä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #11

Huomaa Kaija, että eihän ole Harkimolla eikä Väyryselläkään - mutta punainen matto silti alla valtamediassa koko ajan!

Ei se niin voi olla - se ei todellakan ole "riippumaton media" vaan eliittimedia ja systeeminylläpitomedia.

"Juuri se "riippumattomuus" (jota ei olla vaikka väitetään, että ollaan) on se, jolla ku******an ihmisiä Suomessa, eivät mökin mummot ja papat ymmärrä, eikä muutkaan.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #13

Totta puhut veikkoseni!! Ei ole heilläkään tietääkseni vielä koossa tarvittavia määriä. Siinä mielessä median myötämielisyys vain heitä kohtaan, on sinun kannaltasi kohtuuton tilanne.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #14

Minä olen ollut maailman parhaassa opissa viimeiset neljä vuotta etulinjassa toteamassa miten härskisti systeemi ylläpitää itse itseään. Todellakin "valeoppositio" ei ole mikään vitsi vaan aivan täyttä totta!

Meillä Nukkuvilla olisi aivan liian vahva pohja haastaa nykysysteemiä - siksi me saamme tälläistä koiran kohtelua.

Siitä vatutuksesta...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos kovasti Kaija!! Noin juuri - nuori minä olen politiikassa verrattuna Väyryseen, mutta muuten ihan sopivasti ikää (51) ja omaa kokemusta, että ymmärtää miksi Suomi ei toimi ja myös ilmeisesti rohkeutta, sisua ja "taiteilijan vapautta" (isän puolelta) ymmärtää miten se saataisiin toimimaan.

Mauri Pekkarinen on pikkuserkku, sekin tavallaan kai vahvuus vaikka en sitä niin itse aina näekään..? ;-))

Toisaalta todistaa sen että todellakin olen politiikan ja sisäpiirin ulkopuolelta - muutenhan mulla olisi ollut jäsenkirja Maurin puolueeseen jo +30 vuotta. Se olisi ollut helppoa jos olisin "poliitikko poliitikko"

Vaan en ole, edustan uutta ajattelua ja uutta "poliitikkotyyppiä". Juuri niin kuin sanot, kiitos.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #12

No, hienoa Petri. Sinulla on sitten hyvät politiikkaan tarvittavat geenit saatu jo valmiiksi. Mauri Pekkarinen, tuo varsinainen tehokas kehäkettu on erinomainen puhuja ja tarmoakin häneltä riittäisi kahden edestä.....Etkä toki ole liian nuori, vaan juuri sopivan ikäinen ja vieläpä nuorten poikien isä, joka ymmärtäisi myöskin lapsiperheiden ongelmia.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #15

Jep. Sopiva ikä että oli vielä mummolat maalla. Vanhemmat on sitä sodanaikaista sukupolvea joka vielä maalla asui lapsuuden ja sitten muuttivat kaupunkiin. Kekkonen lapsena, kommari vs porvari jne jne josta 20-30 vuotiaat ei tiedä yhtään mitään.

Antaa perspektiiviä nykymenoon toisena tekijänä siihen että en ole sisäpiiriä koskaan ollut, ei ole kiinnostanut.

Ei meillä pitäisi olal mitään sisäpiirejä sellaisia kuin nyt on - "kapinalliset" Harkimo ja Väyrynen muiden mukana!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tämä lähti äsken Väyryselle ja Harkimolle:

"Paavo ja Hjallis - jouduin hieman haastamaan teitä! ;-)

Hei,

Mites on, tsekatkaa blogini ja mennään porukalla sinne studioon!

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2625...

Siitä saa minulta pisteet kun ottaa haasteen vastaan!

Laittakaa viestiä tulemaan niin päästään eteenpäin asiassa.

t. Petri Hirvimäki"

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Montako kannatuskorttia nukkuvilla on kasassa? Yli vai alle 50?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Manu - tietenkin paljon yli 50 mutta toisaalta vielä paljon alle 5000. Syy miksi emme kerro tarkkaa määrää (vielä) on sama miksi talvisodassa ei suomalaisten kannattanut laskea paljonko venäläisiä oli vastassa.

Hyvin he silti pärjäsivät.

Oleellisempaa on laskea kerääjien määriä nyt ja keskittyä siihen.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Miten nukkuvat voisivat kirjoittaa kannatuskortteja nukkuessaan. Ainoastaan unissakävelevät.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Manu - eihän nimi puoluetta pahenna! Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuvat De Sovande Lyhenteet varmaankin: Nukk. nukk. jne ;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset