Uusi "kaiken kaava"

Syntymäpäiväni kunniaksi tarjoan uuden "kaiken kaavan" suomipolitiikkaan. 

Ensin nykytilanne. Suoraan umpikujaan johtava ja suomalaista kaverisosiaalikapitalismia ja almutaloutta, latistusta, ylläpitävä nykyinen "kaiken kaava" on seuraava:

  • Kokoomus haastaa SDP:tä sen "väärästä ay-kytkennästä ja rikkaitten kyykyttämisestä". Kokoomus haastaa Keskustaa "maataloustukiasioista, iltalypsystä ja siltarumpupolitikoinnista".
  • SDP haastaa Kokoomusta "yritystukiaisista ja köyhien kyykyttämisestä". SDP haastaa Keskustaa "maataloustukiasioista, iltalypsystä ja siltarumpupolitikoinnista"
  • Keskustan lonkerot menevät kaikkialle paitsi Hakaniemeen. Keskusta haastaa aina sen mukaan Kokoomusta ja SDP:tä "maatalousväestön ja pienyrittäjien kyykyttämisestä" kumpi sattuu olemaan sen kanssa samassa hallituksessa.

Tuhannen taalan kysymys: haastavatko valtapuolueet oikeasti loppuun asti toinen toisiaan nykypelissä – vastaus: eivät koskaan!

Kolme valtapuoluetta vain "mukahaastavat" toinen toisiaan vuodesta toiseen ja vuosikymmenestä toiseen, koska muutenhan kaveri tulisi heidän omalle hiekkalaatikolleen. Juuri tästä mukahaastamisesta (ajankohtaista mm. irtisanomiskiistaa seuratessa) suomalaisille syntyy valtapuolueiden taitavasti luoma illuusio demokratiasta vaikka oikeasti Suomi on täysi valtapuoluetotalitarismi. "Konsensus" on vuosien saatossa ollut peitenimi härskille valtapuolueiden keskenään sopimalle väärälle pelille, joka ei lopu koskaan valtapuolueitten itsensä toimesta.

Ratkaisu on yksinkertainen – vaihdetaan peliä!

Suomipolitiikan uusi "kaiken kaava" tästä hetkestä eteenpäin olkoon yhteiskunnalliseen innovointiin ja kokonaisuuden huomioimiseen johtava uusi maalaisjärkinen oivallus. Vaikka se pohjautuu 52 vuoden tuotekehitykseen, siltikin se on naurettavan yksinkertainen ajatus – sellainen, että sen voi myös toteuttaa, koska mökin mummokin ymmärtää sen loogisuuden ja tehon.

Ei anneta valtapuolueiden jatkossa enää mukahaastaa toinen toisiaan nykypelin säännöillä lainkaan.

Sovitataan me, Suomen kansa, että "ostamme vapautemme" laittamalla valtapuolueet kuriin ottamalla niiden väärä valta pois. Se tehdään laittamalla peliin innovatiivinen ja yhteiskuntamme problematiikkaan laaja-alaisesti pureutuva Nukkuvien kansalaispalkkamalli – unohtakaa perustulot ja muut nykysteemin tekohengitykset ja matonlallelakaisut. Ihmeellistä kyllä, samalla voimme saavuttaa sen, että:

  • Kokoomus saa sen, mitä se haluaa SDP:ltä ja Keskustalta
  • SDP saa sen, mitä se haluaa Kokoomukselta ja Keskustalta
  • Keskusta saa sen, mitä se haluaa Kokoomukselta ja SDP:ltä

Plop, plop, plop – vedimme juuri sokat irti jokaisen valtapuolueen OMALTA väärältä vallankäytöltä, mutta samalla ne saivat kompensaationa tahtomansa loppuun asti kilpailevan valtapuolueen suhteen! Kas kummaa Suomi alkoi yhtäkkiä toimia! Tätähän päivänsankari on hokenut nyt jo neljä vuotta melkein yötä päivää…

Nukkuvien puolueohjelmassa näistä tarkemmin.

Ja hei, miten olisi jos tehtäisiin Nukkuvista rekisteröity puolue ja mentäisiin eduskuntaan? Nimittäin aivan turha kuvitella, että Kokoomus, SDP ja Keskusta omaa väärää peliään muuttaisivat. Mutta miljoonan äänestämättömän osittainen herättäminen ja liikkuvien äänestäjien haastaminen mukaan "nukkuvaan vallankumoukseen" kyllä muuttaa peliä. Nukkuvat on "reilun pelin herätyspuolue", herätkää suomalaiset –

Nukkuvien kannattajakorttikeräys on nyt in!

 

***

24.10.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Lakkautetaan puoluetuki – puoluetuki on demokratian irvikuva! – kansalaisaloite

Kansalaispalkka nyt! – kansalaisaloite

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu