Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nukkuvien sähköinen kannattajakorttikeräys tekee historiaa!

  • Sähköiset terveiset Kalervonkadun bunkkerista!
    Sähköiset terveiset Kalervonkadun bunkkerista!

Suomalainen demokratia meni eilen 29.11.2018 klo 17:36 uuteen aikaan kun maailman ensimmäinen internetin kautta tapahtunut suomalaisen puolueen kannattajakortin allekirjoitus oli valmis.

Eilisestä alkaen on ollut mahdollista täysin puoluelain 3 § sekä hengen että sanamuodon mukaan toteuttaa allekirjoitusten kerääminen siten kuin Nukkuvat sen nyt tekee Adobe Sign ohjelmaa hyväksikäyttäen.

Jo heti ensimmäisen vuorokauden aikana allekirjoituksia on tullut mukavasti. Tästä on hyvä jatkaa kiihdyttämällä, kiitos allekirjoittaneille ja tervemenoa allekirjoittamaan – siihen menee ajastasi pari vain minuuttia ja homma tehty.

 

***

Tulemme vuodenvaihteen aikana mitä todennäköisimmin näkemään nykysysteemin kirjanoppineitten ja portinvartijoitten puolelta vielä sekä viimeisiä epätoivoisia kuoliaaksivaikenemisyrityksiä että selityksiä siitä, että "ei noin voi tehdä" kuin Nukkuvat nyt tekee sähköisessä kannattajakorttikeräyksessään.

Suomalainen virkamieskunta oikeusministeriö etunenässä yrittää epätoivoisesti vielä heittää hiekkaa demokratian rattaisiin ko. asiassa? Vinkki: luopukaa siitä, sillä totuus ja etenkään oikeudenmukaisuus ei pala tulessakaan tässä asiassa –

Nukkuvien sähköinen kannattajakorttikeräys noudattaa pilkulleen Suomen lakia!

Sähköinen keräys on tosiasioiden ja aikataulujen painaessa päälle siis jo alkanut. Olemme kannelleet eduskunnan oikeusasiamiehelle asiasta, sillä oikeusministeriö on tulkinnut lakia väärin kannaltamme (kantelu kokonaisuudessaan täällä). Olemme valmiita puolustamaan kansalaisoikeuksiamme ja demokratian toteutumisesta niin pitkälle kuin tarvitaan. Näistä asioista kirjoitan myöhemmin tarvittaessa.

Seuraavassa poimittu oleellisin kirjeestäni EOAM:lle:

”Aivan vastaavasti kuin on käytössä mm. pankkiasiointiin liittyen. Esimerkiksi Osuuspankki käyttää normaalisti asiakkaan ruudulle tekemää allekirjoitusta ja vielä joissain konttoreissa myös paperille tehtyä allekirjoitusta pankin kassalla asioitaessa – kyse on täsmälleen samasta asiasta eli omakätisestä allekirjoituksesta uudella ja perinteisellä menetelmällä.

”Omakätisestä allekirjoituksesta” ei tule jotain muuta vain sillä perusteella, että kirjoitushetkellä alla ei ole paperi (vrt. rinnastus pankkimaailmaan). Myöskään puoluelaissa ei puhuta sanallakaan paperista eikä kynästä allekirjoituksen välineinä. Käytännössä laki siis antaa Nukkuville tai jollekin muulle toimijalle oikeuden toimia olemassaolevien uusien tapojen mukaan kerättäessä ”omakätisiä allekirjoituksia”

Keräysasiassa toimitaan täysin nykyisen puoluelain mukaan. Puoluelain muutosta ei vaadita lainkaan esittämässämme tapauksessa.”

 

***

Sori vaan valtapuoluepoliitikot, nykysysteemille ylilojaalit virkamiehet ja valtamedian kuoliaaksivaikenijat - nyt pelataan uutta reilua peliä ja sitä peliä vie Suomen miljoona Nukkuvaa oman puolueensa avustuksella ja kaikki muutkin omillaan ajattelevat.

Totea ja testaa itse, että Nukkuvien sähköisessä kannattajakorttipohjassa on täysin "omakätinen allekirjoitus” kuten puoluelaki edellyttää – senhän näkee sokea Reettakin!

Nyt toteutettava Nukkuvien sähköinen kannattajakorttikeräys on olemassa paitsi siksi, että se on äärimmäisen oikeudenmukainen demokratian toteutumisen kannalta. Toisekseen, kas kummaa, nykysysteemin lainsäätäjät ovat ”mokanneet” puoluelain uudistuksen 2015 yhteydessä - siellä ei kun puhuta sanallakaan paperista ja kynästä ”omakätisen allekirjoituksen" tekovälineinä kannattajakorttiin liittyen.

On myöskin täydellistä sumutusta ja ajanpeluuta demokratian kustannuksella se etanan vauhdilla etenevä projekti, jolla on jo vuosia kerrottu Suomen kansalle, että jossain vaiheessa sähköinen kannattajakorttien kerääminen on mahdollista – odottakaa ihmiset, odottakaa…

Jos todellista tahtoa asiassa löytyisi, olisi esimerkiksi kansalaisaloite.fi:tä vastaava tunnistautuminen toteutettavissa teknisesti päivässä ja sitä vastaava numeerinen sähköinen tunnistautuminen kirjattuna parilla lauseella lakiin muutamassa viikossa.

Täysin ilmiselvää asiaa on valmistellut virkamiestyöryhmä koko tämän vuoden kun se ensin vuosien viivyttelyn jälkeen viimein saatiin perustettua. Seuraavaksi ko. työryhmä mitä ilmeisemmin myöhästyy esittelemään asiaa seuraavalle hallitukselle hallitusohjelmaa sorvattaessa jne – odottakaa ihmiset, odottakaa…

Paskanmarjat, odottaminen loppui juuri nyt - Nukkuvien sähköinen kannattajakortti on valmiina allekirjoitettavaksi, tervemenoa tekemään historiaa ja reilun pelin herätystä.

Maistakaa demokratiaa suomalaiset – se maistuu hyvälle!

 

***

30.11.2018

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

"Hirvimäki Political" -videoblogini Youtubessa

petrihirvimaki.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hyvää joulua Petri, olen allekirjoittanut sähköisesti omani.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Ari - siitä vaan muutkin blogistit, latu on auki ja sähköä ilmassa. ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun tehdään asioita suomalaisen demokratian eteen täysin ilman mitään palkkaa tai etuja joilla valtapuolueet elävät.

Mutta olisikohan se kerta, jolla saadaan "miljoona nukkuvaa" (osa x) mukaan ja vähän muitakin.

Kirjoitettaisiin jatkossa isolla - Nukkuvat ;-)

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Tota noin. Lasketaanko nukkuvan puolueelle kaikki ne äänet joita ei ole käytetty käytetty vaaleissa, Todellinen nukkuva ei käy äänestämässä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Paavo - se on pitkä tarina miksi puolueen nimi on "Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)". Jatkossa se ilmeisesti käyttökielessä vakiintuu muotoon "Nukkuvat - De Sovande".

Katso erittäin painavat perusteet asialle mm täältä: www.nukkuvat.fi/viisi-askelta

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hienoa Seppo! Kiitos kovasti, pörinää pönttöön! ;-)

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kauan eläköön demokratia! Minäkin kävin hoitamassa osaltani.

Vinkiksi, Petri: Laita korttien täyttämisestä kertova linkki lomakkeelle heti etusivulle, ettei tarvitse suotta haeskella.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Kai! Tarkoitatko nukkuvat.fi sivun ekasivulle ja jo siitä suoraan lomakkeeseen?

Nyt siinä linkki meidän kannattajakorttikeräyssivulle, josta linkki lomakkeeseen.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Tarkoitan juuri sitä. Etusivulle linkki: "Allekirjoita Nukkuvien kannattajakortti sähköisesti", josta avataan lomake. Ei meitä kiinnosta lukea kannattajakortin uraauurtavuudesta tai puolueenne tavoitteista. Tuo kaikki muu on pakkosyöttöä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #10

Kiitos. Laitetaan myös etusivulle suora linkki! ;-)

Käyttäjän AnteroSmki kuva
Antero Säämäki

Suomessa on monta eduskunnan ulkopuolista pienpuoluetta, jotka keräävät 5000 kannattajan kortit uudelleen, kun eivät ole saaneet kansanedustajia kahdessa eduskuntavaalissa.
Puoluelakeja saisi muuttaa seuraavasti:
-puoluerekisteriin tarvittaisiin 10000 kannattajaa ja ne voisi kerätä sähköisesti.
-puoluerekisterissä pysyisi, jos vaaleissa tulisi vähintään 10000 ääntä, vaikka ei saisi kansanedustajia.
-puoluetuki haettaisiin äänimäärän perusteella, eikä kansanedustajien määrän. Se olisi tasa-arvoista.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Antero. Ainoa oikea puoluetuki, jota tarvitaan on Nukkuvien rakentama kansalaispalkka.

On muuten omat kansalaisaloiteet sekä kansalaispalkasta että puoluetuesta ;-)

www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2884

www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3136

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ihan hyvin menestyivät ottaen huomioon, että niistä kirjoitettiin nolla riviä suomalaisessa systeeminylläpitomediassa.

Maailman vapain media, todellakin!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Must not read!

Hjallis Harkimo matkii italialaisen Viiden tähden liikkeen käytäntöjä LiikeNytissä ja Paavo Väyrynen haki Italiasta Tähtiliikkeelle nimen puolueen ulkokuoreksi.

Jossakin on sylttytehdas.

Kaikenkarvaiset totalitarismit ovat aina enemmän tai vähemmän avoimesti tavoitelleet luoda ihanneihmisen mallin.

Kenties joskus todetaan nykyisen Suomen hallinnon turvallisuusselvityksissä tavoitteleman virheettömän ihmisen päässeen aika lähelle tuota ihannetta.

Sukuselvitys ei näytä riittävän, joskin se voisi paljastaa miten uskomattoman pieni piiri maatamme pyörittää. Veri on vettä sakeampaa

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - niin pyörittää. Ja sihen pyöritykseen osallistuu Kreml aivan samoin kuin Neuvostoliiton aikana.

Palataan tähän.

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Hyvä vain minusta, jos noin onnistuu. Sähköinen allekirjoittaminen on tätä päivää. Kyllä Suomeen puolueita mahtuu, ja uurnillahan se kannatus sitten mitataan, kuten oikein onkin.

Ei muuta kuin onnea matkaan. Sitä(kin) aina tarvitaan.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Eka kirjani ilmestymisen aikoihin Etelärantaan haettiin lehti-ilmoituksella apua ymmärrykseen, ja palkattiin Apunen.

No, helppohan sieltä Roomasta käsin on huudella, sanotaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki
Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Päiväkodeista yliopistoon suomalainen pukeutuu liiveihin, jos hallinto niin haluaa, vaikka nostaessaaan lippua maailman korkeimpaan salkoonsa Haminassa.

Haalariteekkareiden on nähty sitovan toisensa päistään yhteen sukkahousuilla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #21

Piirretään kirkkoveneen kuva siihen liiviin? ;-) Ei kai ne sitä halua?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Ja niin tapahtui että kun tietoon tuli Matti Apusen päätös lähteä kirkkoveneiden Etelärannasta avarammille yksilöiden vesille, uutinen peitettiin Ahon laitaan Moskovan sumuihin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tuu moikkaamaan Narinkkatori klo 14-19 aikaan. Marssitaan klo 15. Koko tapahtuma tästä huomenna nettiin joten hyvin mahtuu. mutta ne liivit ;-)

Kirjoitan blogia huomenna. tai siis tänään.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Olen muissa maisemissa Välimeren rannoilla. Kysy Ahoa tai Apusta, he ovat etulinjassa olleet tässä tulessa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Täällä Rooman rantakaupunki Ostiassa päiväkotilapset seuraavat opettajaansa parijonossa jokaisella kirkkaan keltainen lippalakki päässä! Näyttää pirteältä ilman laumaliiviä.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

"Kun siirsimme valtaa presidentiltä hallitukselle ja pääministerille, me emme huomanneet, että tavallaan se haihtui savuna ilmaan.” Näin sanoo pankkiiri Björn Wahlroos tuoreessa Evan pamfletissa, jossa hän esittää presidentin vallan lisäämistä. (US.fi 23.10.2017)

Joskus tuntuu siltä kuin Petri olisit presidenttiehdokkaana em. konsernin leivissä?

Mutta helppo on Roomasta käsin huudella,kun ei makaaa karhu vieressä, saatetaan sanoa.

Italialaisen kulttuurihegemoniakritiikin mukaan kansankielen omasta sanastosta löytyy sopiva sana ilmaisemaan jokaista ilmiötä, esim. keskitettyä valtaa jota yhdet sanovat vapahtajaksi, toiset pelastajaksi ym., ja meidän suomenkielessä tähän aikaan sopivin poliittinen sana on minusta konserni. Pertti Salolainenkin on todennut kaikkien puolueiden olevan yhtä mössöä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hyvä jos Evan leivissä mukamas olen sinun mielestä kun eräs "asiantuntija" sanoo aina välillä, että olen jonkinasteinen Kremlin juoksupoika..! ;-)))

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset