Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Avoin kutsu - kaikkien aikojen mediatilaisuus YLE:llä!

Seuraava sukupolvi kysyy meiltä missä olimme silloin, kun YLE sai suitset selkäänsä liittyen sen järkyttävään nykysysteemin ylläpitotehtävään? Missä olimme silloin, kun koko suomalainen valtamedia alkoi pikkuhiljaa tervehtyä ja muuttua oikeasti puolueettomaksi?

Ota paikkasi ruohonjuuritasolta lähtevän muutoksen etulinjassa alusta asti!

Tilaisuus alkaa keskiviikkona 9.1.2019 klo 14 kun Nukkuvien puolueen puheenjohtaja Petri Hirvimäki yhdessä keltaliivitonttujen ja muiden keltaliivien kanssa kertoo missä Yle-asiassa mennään. Mediatilaisuuden jälkeen jatkamme asioista jutellen ja toisiimme tutustuen sekä jatkoa suunnitellen.

Kutsumme tilaisuuteen suomalaiset politiikan toimittajat tekemään juttua tästä hyvin tärkeästä aiheesta - jos uskallatte? Kutsumme mukaan tottakai myös kaikki rohkeat muutosta haluavat suomalaiset, joille mahdollista tulla paikan päälle. Keltaliiviasu suotava vaan ei mitenkään pakollinen. Meillä on muutama ylimääräinen.

Osoite: Yle-keskus Pasila, Uutiskatu 5 A (mediatalo), Helsinki. Kokoonnumme pääoven edessä, josta Yle joko ystävällisesti ottaa meidät sisälle tai sitten ei.

Tilaisuus on samalla ”YLE alas, kansa ylös!" -tapahtumaketjun aloitus sekä samannimisen yleisradiolakia koskevan kansalaisaloitteen esittelytilaisuus. Aloitteen allekirjoittaminen alkaa samana päivänä. 

Lisäksi meillä on eräs asiaan liittyvä kysymys esitettävänämme: ”Miten on mahdollista, että Yle ei ole kyennyt tekemään ensimmäistäkään juttua miljoonan suomalaisen Nukkuvien puolueesta koko sen olemassaoloaikana? Vaalit tulossa, vaalit menneet vai miten se taas olikaan – aika noloa ja ilmeisen tarkoitushakuista, Yle (ja muu valtamedia), olla esimerkiksi uutisoimatta mitään Nukkuvien historiallisesta sähköisestä kannattajakorttikeräyksestä?

Kunniavieraiksi asiaamme vastaamaan ja kuulemaan miten Yle muuttuu tulevaisuudessa, olemme kutsuneet seuraavat henkilöt (tai esteen sattuessa heidän varahenkilönsä): Ylen hallintoneuvoston pj. Kimmo Kivelä (sin.), Ylen hallituksen pj. Thomas Wilhelmsson ja Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila.

Lisätiedot allekirjoittaneelta sekä tapahtumatiedoissa Facebookissa.

Ylenmäärin tervetuloa!

 

***

7.1.2019

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Political Youtubessa

petrihirvimaki.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki
Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Puheenvuoron blogistit tervetuloa!! Mitäs luulette sata blogia mieheen ja naiseen per vuosi vai joku tälläinen prosessi pystyyn - kumpi muuttaa Suomea enemmän?

Asiathan on aivan kiistattomia! Eihän ole toista sanaa, etteikö Suomessa pitäisi yleisradiolaki laittaa palvelemaan demokratiaa - voitte olla ihan varmoja että ilman kunnon painetta KUNNON painetta eduskunnalle se ei koskaan muutu.

Tarvitaan ihmisiä mukaan barrikadeille nyt, isänmaan puolesta! Aloite täällä:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3708

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

”Miten on mahdollista, että Yle ei ole kyennyt tekemään ensimmäistäkään juttua miljoonan suomalaisen Nukkuvien puolueesta koko sen olemassaoloaikana?"

Veikkaisin että siitä syystä kun Nukkuvat ei ole puolue ja vielä vähemmän miljoonan suomalaisen puolue.. Ihanko tosissasi tuon olet kirjoittanut?

Nukkuvat on yhtä paljon puolue kuin Petri Hirvimäki oli presidenttiehdokas.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Riku. Jännä vaan että tässä maassa jotkut väyryset, liikenytit, natsitkin jne saa media aikaa mielettömän paljon vs Nukkuvat vaikka ei nekään ole olleet mitään virallisia ehdokkaita tai rekisteröityjä puolueita? Minä tiedän syyn, tiedätkö sinä? Ajattelepa toisen kerran.

Lue tämä tarkasti läpi, siinä oleellista oppia etulinjasta ja se syy myös. On meillä systeemi, en muuta sano!

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2660...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kalliot halkeilevat ja vuoret järkkyvät pappien vanhoissa teksteissä. Näköjään myös presidenttiehdokkaan.

Tosin luonnontieteiden kehitys selittää syyksi tsunamit ja tulivuorten purkaukset.

Rooman paavilla oli kauan tapana myöntää sopivaksi katsomalleen privilegio kaivostoiminnan harjoittamiseen tietyssä paikassa koska se mikä ei ollut näkyvissä vaan piilossa maan sisällä oli yhteistä, siis Jumalan, mutta laiskana rahana voitiin ottaa näkymättömän käden hyödynnettäväksi ihmisten parhaaksi. Innovaatiot voitiin silloinkin tuoda jopa Australiasta.

PS. Eivät isot sanat suuta halkaise. Itku tuli silmään HS:n toimittajalle maan alle kaivetussa Amos Rex-museossa. Minusta sieltä noustessa tuntui kuin olisin käynyt laserdiskossa tuhlaamassa euroja.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Aivan. Ja taitaa olla melkoinen pyllymäki talviaikaan ne kukkulat siinä ulkona museon yläpuolella?

Liekö monta jo viety ensiapuun siitä kun pää ei kestä sitäkään hommaa..?

Toni Tamminen

Kansanedustaja Väyrynen on perustanut jo kaksi puoluetta lyhyessä ajassa. Kansanedustaja Harkimo on suosittu politiikko ja mediapersoona ja Liike Nyt näyttää eilisen perusteella menevän vauhdilla eteenpäin. Natsien tekemiset ovat kiinnostaneet ihmisiä jo viimeiset 80 vuotta. Sinulla on oma agendasi ja ohjelmasi ja perin mielenkiintoiset tavat ajaa niitä, mutta ne ei nyt vain yksinkertaisesti toimi tai sytytä ketään muita, ei ihmisiä ei mediaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Toni. TÄYSIN VÄÄRÄ ANALYYSI!! Lue se "toimittajakapina" blogi. Todellakin luulisi että ihmiset hiukan ottaisi asioita haltuun jo!!

Jos sekä Väyrysellä että minulla on kananmuna ja siitä pitäisi saada tipu eli rekisteröity puolue...

Mitä luulet - kummasta kuoriutuu tipu jos toinen muna on sisällä lämpimässä haudontakoneessa ja toinen ulkona talvipakkasessa?

Selitänkö vielä miten "puolueeton" valtamedia liittyy vertaukseen vai ymmärrätkö itse?

***

Jatkokurssi on se että ymmärrät miksi myös Väyrynen on median lemmikki vaikka se ei ole suurissa puolueissa nyt. Se on jatkokurssi joten älä vaadi liikoja itseltäsi heti alussa.

#etulinjaopettaa

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Väyrynen on osoittanut tukevaa katumusta kyynelehtiessään julkisesti isoisänsä syntejä Kemin seudun punakaartilaisena. Sinä julistat korskeasti valkokaartilaisuuttasi katumatta mitään, Ehkäpä sinun pitää jatkaa ristiinnaulittavan etsimistä, joka sitten katuisi tukevasti ja pääsisit sisälle?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #9

Olen "katunut"! Itseasiassa olen kirjoittanutkin siitä asiasta, eli oman Emil-pappani kohtaamisista lapsena ja hänen salaperäisestä persoonastaan joka jäi lapsen mieleen vaivaamaan.

"Vapaussoturi, joka ei koskaan saavuttanut vapauttaan"?

En muista nyt missä blogissa kirjoitin siitä enemmän, tässä blogissa kirjoitin ensimmäistä kertaa. siellä alhaalla.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2027...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #10

Näin ei tapahtunut NL:ssä, vai tapahtuiko?

Tehokasta katumusta on nähty Hgin apulaiskaupunginjohtajiksi valittujen kohdalla.

Taistolaisen isänsä följyssä Leningradissa opiskellut Anni Sinnemäki toimitti julkisuuteen ilmoituksen puhdistautumisestaan nuoruuden Venäjä sympatioista kääntyen pikemmin Lapuan liikkeessä pappina kunnostautuneen isoisänsä linjoille.

Ennen kuin pääsi kansainvälisen nuorten yritysnaisten listalle lupaavana naisjohtajana Nasima Razmyar oli mennyt naimisiin suomenruotsalaisen miehen kanssa. Yllättäen ja pyytämättä hän ohitti Pentti Arajärven tuella kaikki apulaiskaupunginjohtan toiseen virkaan etukäteen vahvimmiksi arvioidut. Demari Arajärven sisällissodan aikaisten esivanhempien on kirjoitettu olleen vakaumuksellisia valkoisia.

Minun havaintoni pohjaavat aivan puhtaasti julkisuudessa esiintyneisiin tietoihin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #11

Tuohon edellisen kommenttiin olisin voinnut lisätä sen että "katumus" on suuttumusta siitä että yhä vaan pelaamme samaa typerää vasemmisto-oikeistopeliä.

Itseasiassa sadan vuoden jälkeen se nimenomaan on VAIN typerää.

Silloin se oli välttämättömyys ainakin punaisille.

Typerän pelin muuttaminen, onnistuuko sekin vain sitten kun uhraukset ovat olleet jo aivan liian suuria.

Ihmisen typeryyden lopulliset rajat tulevat vastaan vasta sodassa, myös nykyihmisen?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #12

Sodista pahimman, Suomen sisällissodan muistolle:

Aateliston erityisaseman läntisessä ajattelussa murennuttua valistuksen ihanteiden myötä Suomessa on säilytetty kielellinen erityisyys mikä näkyy puhetapojen ja titteleiden sotaisuutena, esim. LiikeNyt ilmoitti eilen ottaneensa ehdokkaaksi nuoren hallintotieteiden naismaisterin joka on myös sotatieteiden tohtori. Turpeeseensitomisen politiikkaa.

Heränneet

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #13

Hallintotieteet ja sotatieteet taitavat olla loppupeleissä samaa asiaa?

Siinä mielessä, että jos ei hyvällä, niin sitten..?

"Onneksi" meillä on hyviä neuvonantajia maailmassa molempiin.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #14

En aio jatkaa tätä kanssasi pitemmälle, koska kuten joskus aimmin olen todennut sinun suuri ongelmasi on varsin olemattomat tietosi historian suurista linjoista, minkä vuoksi sinua yhä vedätetään lapsenuskoisena. Ihminen kun voi, myös minä, muuttua omiin havaintoihinsa luottaen, mutta kaikki eivät todellakaan sitä halua, vaan yrittävät työntää toisia etulinjaan, pois ihmisten rauhallisesta yhteiselämästä ja rakkaudesta.

Toni Tamminen

”Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku.”

Presidentti Juho Kusti Paasikivi

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Niin on - täällä ne tosiasiat LIVENÄ ole hyvä. Joillakin se rohkeus riittää ;-)

https://www.facebook.com/petri.hirvimaki/videos/10...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Muistatko patsaan tervaamisen ja höyhentämisen Hakaniemessä syksyllä -91? Silloin poliisiauto turvasi Ylen videoidessa tapahtuman ja vei turvallisesti esiintyjän hänelle sittemmin hyvin tutuksi tulleeseen Yleen antamaan lausuntoa?

Wikipedia": "Patsaan tervasivat torstaina 10. lokakuuta 1991 Aleksis Kiven päivänä kello 16 alkaen valtiotieteiden ylioppilas Jari Kajas, oikeustieteen ylioppilas Mikael Jungner ja lääketieteen ylioppilas Sara Hirvelä. Tervan päälle oli laitettu höyheniä. Poliisi saapui paikalle 16.25 ja tilaisuus kesti kello 16.40:een, jolloin kaikki kolme kuljetettiin poliisiautossa pois."

Kaikkea on ollut ennenkin - yksi kehittyneen läntisen ajattelun oivalluksista.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #18

Ehkä meidän aloite on kuitenkin parempi kuin tuon ruman patsaan tervaaminen?

Tosin palvelu pelasi paljon paremmin Ylen osalta tuossakin touhussa. Liekö demari Jungnerin ansiota?

Kyllä ne osaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset