Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

YLE tappaa suomalaisia!

Reilu neljä vuotta sitten alkaneen yhteiskunnallisen aktivoitumiseni yksi suurimpia oivalluksia oli se, että ymmärsin suoran yhteyden ”suomisysteemin” suomalaisille rakentaman nykytodellisuuden ja toisaalta suomalaisten maailmanennätystason itsemurhien, masennuksen, alkoholismin, koulukiusaamisen, työpaikkakiusaamisen, perheväkivallan jne välillä.

Noiden kahden asian välistä yhteyttä olen siitä asti kutsunut ”systeemistressiksi”.

Suomi on vakavasti ylipolitisoitunut. Suomi on toisille epätasa-arvoinen kaverisosiaalikapitalismi ja toisille nöyryyttävä almutalous. Valtapuoluediktatuurimme meille pukemasta salakavalasta henkisestä pakkopaidasta kärsii käytännössä jokainen suomalainen – luovuuden vapautta kaipaavat kaltaiseni ihmiset enemmän, nykypelin vääriä sääntöjä pinnistellen opettelemaan kykenevät hieman vähemmän. Tuskin edes nykysysteemin ”menestyjät” ovat nykypelin voittajia? Samalla tietenkin maksamme maailman korkeimpia veroja...

Kuppi valuu yksilöllä nykyajan yhteiskunnassa jo muutenkin helposti yli. Kaiken päälle vielä tuleva täysin ylimääräinen systeemistressi on se lopullinen niitti tai jopa naula suomalaisen arkkuun. Moni ajautuu ennenpitkää jopa itsemurhaan tai muihin vakaviin henkisiin sopeutumisongelmiin, moni ei enää kestä.

”Maailman onnellisin kansa?"

 

***

Se, että tässä väärässä nykypelissä hoksaa jotain oleellista, jopa sellaista mikä voisi estää suomalaisten kuolemia, ei todellakaan tarkoita sitä, että ne keinot riemuiten otettaisiin käyttöön. Oppini etulinjasta silmät auki, korvat kuulolla yli neljä vuotta, ruohonjuuritasolla:

Ensinnäkin suomisysteemi on jo niin täynnä yksilötason latistusta tavallisten kansalaisten osalle erilaisilla tavoilla, että moni suomalainen ei enää yksinkertaisesti mitenkään jaksa ottaa haltuun asioita omaa vihaansa tai väsymistään pidemmälle – elämä on hengissä säilymistä, kirjaimellisesti. Vaikka tämän porukan saisi jossain nettiryhmässä keskenään porukalla haukkumaan vallanpitäjiä, mitä se muuttaa asioita tai mihinkään vaikuttaa?

Toiseksi, meillä olisi myös älykkäitä ja tunnettuja ihmisiä vetämään muutosta yhdessä kaltaisteni kanssa, mutta monet heistä ovat pelkkiä mukahaastajia, suorastaan hovinarreja. He ovat myös tärkeitä nykysysteemin ylläpidon kannalta – näyttää ihan siltä kuin joku tekisi jotain...

Mutta mitä tapahtuu kun Hirvimäki ilmestyy näiden hovinarrihaastajien eteen pyytämään mukaan muutokseen? He juoksevat karkuun tai parhaimmassa tapauksessa jäävät jankkaamaan siitä, että jotain asiaa ei pitäisi tehdä kun sillä ei ole tarpeeksi peukkuja tms ”oleellista”. He kyllä tietävät, että ko asiat pitäisi tehdä, mutta oikeasti he ovat pelkureita, joilla on liikaa menetettävää. Siksi he juoksevat karkuun, ja siksi hekin oireilevat. Syyllisyydentuntokin painaa?

Kolmanneksi koska valtamedia, koska YLE – jos et tiedä miten härskisti suomalainen ”puolueettomaksi” itseään väittävä valtamedia toimii kokonaisuudesta lähtevää hyvää ruohonjuuritason muutosta vastaan lue blogini: ”Toimittajakapina”.

 

***

Olemme itse vastuussa vain siitä, että edellä kuvattu systeeminen latistus ei vaikuta omaan toimintaamme muutoksentekijöinä, se riittää - muuten ne tappaa meitin ja teitin! Muutoksen tärkein lenkki olet sinä itse:

  1. Ota asia haltuusi - luulo ei ole tiedon väärti!
  2. Luota omaan intuitioosi - maailma ei ole koskaan pelkkää ”faktaa”!
  3. Älä vilkuile sivuillesi - rohkeutta suomalaiset!
  4. Tee - vain konkreettiset teot saavat aikaan tulosta!

Otetaan asiaksi alkuun ”vain” YLE, mennään askel kerrallaan. ”Valtamedia on osa ongelmaa”, joten ei tämä toisaalta mikään pieni askel ole, vaan oikea jättiaskel jos se yhdessä otetaan.

Laatimani 9.1.2018 käynnistynyt kansalaisaloite ”YLE alas, kansa ylös!”:

”Lakia Yleisradio Oy:stä muutetaan seuraavasti: 

1) Lisätään 1 §:ään (Yhtiön asema) seuraava kohta: 

”Yleisradio Oy on suomalaisten yleisradioyhtiö.” 

2) Lisätään 5 §:ään (Hallintoneuvosto) seuraavat kohdat: 

”Hallintoneuvoston jäsenistä saa olla vain se osuus eduskuntapuolueiden kansanedustajia (tai heidän lähipiiriään) kuin eduskuntapuolueet ovat saaneet ääniä eduskuntavaaleissa kaikista äänioikeutetuista.” 

”Muut hallintoneuvoston jäsenet nimittää eduskunta Yleisradio Oy:n hallituksen esityksestä. Heidän on edustettava eduskuntapuolueista riippumattomia tahoja tai oltava eduskuntapuolueista riippumattomia yksityishenkilöitä.” 

3) Lisätään 6 c §:ään (Hallitus) seuraavat kohdat: 

”Yhtiön hallituksen jäsenet eivät saa olla sidoksissa eduskuntapuolueisiin ja heidän tulee edistää kaikin puolin puolueetonta tiedonvälitystä.” 

”Yhtiön toimitusjohtaja ei saa olla sidoksissa eduskuntapuolueisiin ja hänen tulee edistää kaikin puolin puolueetonta tiedonvälitystä.” (kohtaan hallituksen tehtävät, 1) 

”Yleisradio Oy:n hallitus esittelee eduskunnalle Ylen hallintoneuvoston muut kuin eduskuntapuolueita edustavat jäsenehdokkaat. (kohtaan hallituksen tehtävät, 6)”

 

***

Lue tarkemmat perustelut ja allekirjoita YLE alas, kansa ylös! kansalaisaloite.fi:ssä. 

Anna peukkua, kommentoi, jaa, kerro kavereille ja pyydä ne allekirjoittamaan, mene kadulle, tee blogi... tee asioita sillä tasolla kuin haluat ja ehdit. Jokainen teko on teko hyvän asian puolesta ja ilman niitä muutos ei tapahdu koskaan! Rohkeat suomalaiset yhdessä, silloin kaikki on mahdollista - muuten ne tappaa meitin ja teitin!

Muutoksen etulinja siirtyy lauantaina hetkeksi Narinkkatorille - tervetuloa mukaan!

 

***

11.1.2019

Herttoniemi, Helsinki

Petri Hirvimäki

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Political Youtubessa

petrihirvimaki.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Otsikko on hieman roisea, mutta ei toisaalta se valehtele yhtään. Noin minä asiat näen.

Ja myös se on yksinkertaista miten YLE:ä voidaan muuttaa siten että nykysysteemin epäinhimillinen ote suomalaisesta irtoaa siltä osin kuin YLE vaikuttaa asiaan.

Siis merkittävältä osin!

Kansalaisaloite täällä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3708

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Satakunta ruotsinkielistä koululaista lintsasi eduskunnan portaille päästen YLE:n uutisiin ilmastoaiheisilla plakaateillaan. Yllättäen ja pyytämättä Pekka Haavisto ehti kuvaan vaikka tunnetaan paremmin omistaja-asioihin perehtyneenä kansan demokraattina.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki. Haistatko sinäkin poliittista tarkoituksenmukaisuutta..?

Siellä varmaan jo sovittiin oppilaskunnan puheenjohtajan kanssa tarkempi tapaaminen?

Palvelu pelaa toisille!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Haiskahtaa Haaviston vaikuttajakiihdyttämöltä!

Roope Sand

Mielenkiintoinen raketin nousunomainen masennuslääkkeiden käyttötaulukko, kuitenkin tuossa tutkimus päättyy vuoteen 2007. Minkälainen käyrä vuoteen 2017 mennessä olisi. Maailman onnellisin kansa :)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Roope. Jep, todellakin "maailman onnellisin kansa" siltähän tuo käyrä näyttää?

Toisaalta onhan meillä "maailman vapain lehdistö" ja "toimivin demokratia"!?

Aloite "ruskeista kirjekuorista" olisi yhä ajankohtaisempi. ;-)))

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset