Natseja äidin oomme kaikki

Perussuomalaisten tuplapuoluetuella tehty vaalivideo "Ketutus" ei pärjää Nukkuvien puolueen vaalivideolle – Nukkuvia ketuttaa ainakin sata kertaa enemmän, eikä tämä tragikomedia maksa mitään kenellekään! 

  • "Hieno vaalivideo. Iltapäivälehdet varmaan mielellään julkaisevat tämän otsikolla: "Kansanedustajaehdokas rinnasti isoimmat puolueet ja median natseihin." Julkisuus on kyllä sen jälkeen taattu."
  • "En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Kun muut, niin pienet kuin suuret, huolehtivat Venäjän vaikutuksesta vaaleihin ja uuden 2020- 2021 tulevan laman vaikutuksista, Petri kuten Idolinsa Väyrynen huolehtii näkyvyydestään. Jota olisi tullut jos olisi huolehtinut omasta vaalipiiristään. Mutta kun stadista saa kliffoja frendejä."
  • "Aivan mahtava!!"
  • "Tää oli aivan loistavasti laadittu teksti! :)"
  • "Nyt oli Petri vallaton show. Nauroin kuulokkeet päässä ja puoliso kurkkasi kysyvästi kirjahyllyn takaa mitä se ukko hytkyy.​"
  • "Tehokas parodia! Olen nähnyt aiemminkin, kyseessä oli joku muu. Mutta, miten mahtaisi onnistua suomalaisilta vastaava? Sitä odotellessa!"
  • "Heh-hee..ja WAU.. on Ihan Paras Veto!! Ja koko tekstikin niin ytimessä.."
  • "Hyvä ja hauska…ja se suoraan sydämestä aina osuu ja uppoaa kohteeseen. Koska se mikä tulee suoraan sydämestä on totuus…"

Linkistä katsomaan. Tuleepahan samalla kerrottua myös allekirjoittaneen kuulumiset pitkän tauon jälkeen täällä Puheenvuorossa. Ole hyvä:

"Mein Führer, minulla on teille huonoja uutisia…"

(ps. jos video osui ja upposi, jaa kavereillesi myös, kiitos!)

 

***

24.3.2019

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

154, valitsijayhd. (sit.), Keski-Suomi

 

***

petrihirvimaki.com

"YLE alas, kansa ylös!" -kansalaisaloite

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu