Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Hopi, hopi Merja Ylä-Anttila, YLE!

Minä olen se sama Hirvimäki joka sinulle, Suomen Yleisradio Oy:n toimitusjohtajalle, tänään soitteli ja pyysi laittamaan asioita kuntoon. Täällä Yle Jyväskylän yksikössä ei oikein nyt tapahdu siinä mielessä... tai tapahtuu, mutta aivan väärään suuntaan demokratian kannalta.

Otetaanpa pieni kertaus:

1) Olin tänään tiistaina 9.4.2019 aamulla klo 9-10 pienpuolueille suunnatussa tentissä Jyväskylässä. Olen ehdokkaana (154) oman valitsijayhdistyksen kautta Keski-Suomessa. Edustan Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp):tä sen puheenjohtajan, yhden perustajista ja primus motorin ominaisuudessa.

2) Ilokseni huomasin, että kyseinen Radio Keski-Suomen emännöimä tentti kuvattiin samalla myös videostriiminä Yle Areenaan. Hienoa, voin käyttää sitä jatkossa mm. omassa kampanjoinnissani, ajattelin, kun istuuduin panelistin paikalle.

3) Tentti meni osaltani käsittääkseni erittäin hyvin ja muutkin ovat sanoneet niin. Se oli ensimmäinen kertani koskaan Ylellä (pl. viime eduskuntavaalien vaaligalleriavideo).

4) Neljä vuotta ennen tätä päivää olen lähettänyt kymmeniä pyyntöjä ja soitellut useita kertoja (muutkin ovat), että olisitte Ylellä kirjoittaneet ensin e-liike.net ja Unitas kansanliikkeistä ja nyt viimeiset reilut puolitoista vuotta, että kirjoittaisitte tai tekisitte juttua Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp):stä. ”Miljoonan suomalaisen Nukkuvista!”

Olette Ylellä tehneet, nada, nothing, ei mitään – täydellistä Nukkuvien asian kuoliaaksivaikenemista!

Koska Ylen demokratiakäsitys edustaa aivan silkkaa valtapuoluetotalitarismia, olemme viimeisen puolen vuoden aikana alkaneet kovempiin vastatoimiin. On mm. tehty kelpo kansalaisaloite Ylen muuttamiseksi "suomalaisten yleisradioyhtiöksi" ”Yle alas, kansa ylös!"  On myös käyty kunnon äänentoistolla varustettuina vähän kovistelemassa siellä Pasilassa kun pikku hiljaa on alkanut Ylen touhu todella ottaa sielun päälle.

Viimeisin suuri nöyryytys Ylen suunnalta (ennen tämänpäiväistä) oli se kun Yle uutisoi oikein pääuutisia myöten pari päivää sitten:

”Tuttu nukkuvien puolue kerää näissäkin vaaleissa yli miljoona ääntä –“Koen, että ääni on turha, päättäjät päättää, mitä päättää”

Ilmeisesti Ylen toimittajat eivät osaa käyttää Googlea lainkaan? Onneksi sentään Keskisuomalaisen ja Suomen Kuvalehden toimittajat osaavat. He vastaavissa uutisoinneissaan viime aikoina liittivät juttuunsa asiallisen tilannekuvan myös siitä, että on olemassa poliittinen puolue nimeltään Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp). Yle ei kyseisessä jutussaan vastaavaan kyennyt, samalla olisi mennyt kuparinen rikki mitä tulee meistä uutisointiin.

5) Mitäs luulet Merja Ylä-Anttila, onko mittani ja Nukkuvien aktiivien mitta täynnä Ylen touhuun?

Minulle on aivan turha alkaa puhumaan pa**aa siitä, että emme ole vielä sillä tasolla, että meistä voisi kirjoittaa. Yle on kirjoittanut sata kertaa epäuskottavammista puolueviritelmistä kunhan taustalla on oikeat ihmiset ja kunhan se ei vaan uhkaa yhdenkään valtapuolueen asemaa. Meistä olisi pitänyt kirjoittaa jo puolitoista vuotta sitten – siinä syy, miksi emme ole vielä rekisteröity puolue.

6) Tullaanpa takaisin tähän päivään – tein Keski-Suomen vaalipaneelissa varmaankin pientä historiaa siinä mielessä, että tuskin on montaa puoluejohtajaa, joka on yhtä tehokkaasti uskaltanut ja osannut (Siperia opettaa) haastaa YLE:ä sen omassa suorassa lähetyksessä. Täysin asiallisesti asioihin liittyen toki. No vihapuhe.

Jokainen voi itse kuunnella haasteeni Ylelle paneelin radiotallenteen seuraavista kohdista:

  1. 2 min. (teemat + YLE-kritiikkiä)
  2. 4 min. (vastakommenttini toimittajalle YLE:stä)
  3. 15 min. (Nukkuvien puolueesta, valtapuoluekorruptiosta ja Suomen muuttamisesta Kansalaispalkka nyt! avulla + YLE-kritiikkiä)

7) Samalla hetkellä kun Ylen toimittajat huomasivat että tulee kovaa haastamista, he alkoivat venkoilla asian kanssa ja toimittajien korvanappeihin alkoi tulla ohjeita. Kun tentti oli ohi, Yle Jyväskylässä pohdittiin kuumeisesti erilaisia strategioita hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä, todennäköisesti soiteltiin Helsinkiinkin..?

8) Mihin YLE:llä päädyttiin? Paneelin jälkeen kotona huomasin, että Areenassa oli ko. tentti alussa videona – tästä todisteena Yle Jyväskylän oma Facebook päivitys asiasta.

Äänen taso oli tosin aivan onneton tuossa striimissä. Soitin ongelmasta Ylen Keski-Suomen johtaja Aki Karjalaiselle (en saanut kiinni) ja vastaava tuottaja Eija Heikkilälle, joka kuullosti puhelimessa kovin vaivautuneelta. Tässä vaiheessa radiotallenne ei ollut vielä Areenassa, pyysin myös sitä sinne laitettavaksi.

Mitäs lopulta tapahtui? Se, että lopuksi Areenassa oli lopulta vain radiotallenne, mutta koko videostriimi oli lähtenyt sieltä pois.

 

***

Mikäs ongelma tässä on, moni kysyy..?

Siinä on se ongelma, että jos sinun päällesi kus***n koko ajan puolueettomaksi itseään väittävän ja verovaroilla toimivan mediatalon toimesta… samalla kun toiset saavat kaiken palvelun YLE:tä punaisella matolla… voisi kuvitella, että EDES JO VIDEOLLE KUVATUN VAALIPANEELIN saisi jotenkin alamainen Hirvimäki ja kaikki kahdeksan muuta pienpuolue-ehdokasta vaikkapa hyödyntämään omaa kampanjointiaan, puhumattakaan Areenan katsojille katsottavaksi!!??

Ylen väki tietää, että radiotallennetta ei jaeta somessa ollenkaan niin kuin videoita, ei tietenkään, lähellekään. Ei siitä mitään isompaa meteliä synny kun muutama sata ihmistä Areenassa kuuntelee tallenteen ennen vaaleja. That’s it, elämä jatkuu…

Itse ajattelin heti jos tentti menee putkeen jakaa videota mm Facebookin sponsoroinnin kautta käyttäen ne loput kympit, ehkä satasen mitä on minulla vaalibudjettia enää käyttää. Erittäin paljon olisi katsojia tiedän sen jo pelkästään omilla jaoillani juuri oikealle kohderyhmälle Keski-Suomessa kampanjaani tukemaan - mutta kun koko videota ei ole enää missään!

 

***

Hopi, hopi Merja Ylä-Anttila!

Pyysit soittelemaan Ylen päätoimittaja Jouko Jokiselle. Niin teinkin ja jätin vastaajaan viestin kun en saanut häntä kiinni. Jokinen ei tule olemaan koskaan minuun yhteydessä.

Osakeyhtiössä firman toimitusjohtaja on operatiivisessa vastuussa asioitten sujumisesta. Olen erittäin potentiaalisen uuden ajan puolueen puheenjohtaja ja pyydän sinua laittamaan asioita kuntoon Ylessä. Kyse on edes säällisellä tasolla olevasta tasapuolisuudesta eduskuntavaaleihin 2019 liittyen pienpuolueet vs. valtapuolueet. Uskon puhuvani ko. tentissä istuvien muidenkin puolesta asiassa.

Voit aloittaa asioitten kuntoonlaittamisen siitä, että tuo kyseinen videostriimi ilmestyy YLE Areenaan keskiviikkoon 10.4.2019 klo 13 mennessä. Äänentasot kunnossa tottakai, ettei tarvitse höristellä. Pyydätkö niitä laittamaan linkin sähköpostilla minulle mistä striimin löytää.

Jos ko. video ei ole Areenassa klo 13 mennessä, olen itse asiaa Yle Jyväskylässä selvittämässä ja se menee suoraan striimille, tietenkin.

Demokratiaterveisin,

Petri Hirvimäki

pj, Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp)

Kansanedustajaehdokas, valitsijayhd. (sit.) #154

Jyväskylä

 

***

petrihirvimaki.com

"YLE alas, kansa ylös!" -kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kuten huomaatte ilman työmiehen asennetta ei pärjää sellaisen puoluejohtajan asemassa joka ei saakaan 100 eur minuutissa puoluetukea.

Eikä saa edes mitään järjellistä kohtelua mm. Yleltä. Näitten asioitten kanssa menee järkyttävästi aikaa - toivottavasti ei terveys? Ollaan kuitenkin mukavassa nosteessa nyt Nukkuvat...

Jossain vaiheessa on pakko heittää vähän paksummat rukkaset käteen, jotta joku roti olisi.

Paavo Markkanen

No jaa tai joo?
Mielestäni Nukkuvien Puolue vain lisää vallanpitäjien mahdollisuuksia.
Historiallinen tosiasiahan on, että ei sotia ole viulua soittamalla koskaan voitettu, eikä nukkumallakaan.
Ne voitetaan asein. Osallistuminen ja äänestäminen on yhdenlainen, joskin traagisen huono sellainen.
Jo puolueesi nimi mielestäni kehoittaa kansaa jäämään jatkossakin suvakkisohvalleen nenäänsä kaivamaan, kuten pässikansamme on tehnyt koko EU:n ajan.
Täten mahdollistamme oman aikamme Borrikovismin, joka Yleä hyödyntää sananvapauden kieltämiseksi, jatkuvan Suomessa.
Mielestäni Suomi tarvitsee uuden kansalaissodan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Paavo. Ei kehota sillä Nukkuvat on "reilun pelin herätyspuolue!

On noin tusina erittäin painavaa syytä miksi meidän on kannattanut rekisteröidä "Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)", Nukkuvat De Sovande.

Varsinaisesta kohderyhmästä kukaan ei ihmettele nimeä. Liikuvista sen aikaa kun minuutin kaksi lukee ohjelmaamme niin ei nimi enää "haittaa"

"Miljoonan suomalaisen Nukkuvat" - varmasti muistat puolueemme nimen loppuelämäsi jne. Potentiaali on valtava. KOko ajan eteenpäin. En nyt ehdi kaivamaan niitä 11 muuta syytä kun vaalikiirettä...

www.nukkuvat.fi/puolueohjelma

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset