Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Valtamedia on osa ongelmaa - SuomiAreenassa "jysähtää"?

Tajuaako suomalainen valtamedia lainkaan miten tehokkaasti se pelaa perussuomalaisten pussiin vain yrittämällä ponnekkaasti pitää perussuomalaiset poissa perinteisten valtapuolueitten hiekkalaatikoilta? Aiempi blogini ”Perussuomalaisten pahin painajainen" avaa tätä asiaa.

Tajuaako suomalainen valtamedia lainkaan, miten naurettavaa sen touhu on demokratian ja mainostamansa ”puolueettomuuden” kannalta, kun se jatkossa alkaa masinoida Liike Nyt nimisen ”ei me aleta puolueeksi kansanliikkeen" puoluehanketta kaikista mahdollisista tuuteista?

Ennen eduskuntavaaleja kyseinen ex-kansanliike saikin jo kivasti 10 MEUR arvosta vuodessa ilmaista media-aikaa ja sillä yhden kansanedustajan jatkamaan Arkadianmäellä, Harkimon itsensä. Täällä syyt miksi flopiksi meni se projekti ja menee jatkossakin, vaikka käyttäisi toiset 10 MEUR ja enemmänkin.

Liike Nyt on kytköksissä valtamediaan niin vahvasti, että sitä voi ihan syystä pitää jopa valtamedian omana projektina. Siinä on jotain hyvin outoa, palaan tähän jatkossa.

 

***

Valtamediakritiikkini kärki ei siis eduskuntavaalien 2019 jälkeen enää ole vain siinä, miten härskisti valtamedia on jo vuosia kuoliaaksivaiennut edustamaani "miljoonan suomalaisen" Nukkuvien puoluetta. Siinä missä Liike Nytiä, sinisiä, väyrysiä ja jopa natseja tuodaan valtamedian punaiselle matolle, samalla käytännössä estetään Nukkuvien muuttuminen rekisteröidyksi puolueeksi ja menestys vaaleissa – mm. Yle ja HS kuparinen vieläkin rikkomatta tässä asiassa.

Väyrysenkin on turha valittaa. Kun mies ilmoitti blogissaan pari viikkoa sitten olevansa mukana presidentinvaaleissa 2025 meni uutinen läpi koko valtamedian yhdessä hujauksessa. Presidentinvaalissa 2019 kukaan ei myöskään pyytänyt häntä ensin keräämään 20 000 kannattajakorttia ennen jutuntekoa, niin kuin minulle eräs valtamedian päätoimittaja tokaisi. Olin mukana ohjelmalla, joka oli aivan uutta ajattelua ilman mitään (itseisarvoista) omanvallantavoittelua ja aidosti ruohonjuuritasolta.

Herätys valtamedia – olette osa ongelmaa!

Todellista ruohonjuuritasoa ei ole teille olemassakaan, etenkään jos se haastaa tehokkaasti nykysysteemiä. Siksi vain poliittinen eliittimme saa egotrippailla omia ”kapinoitaan” ja niistä kirjoitetaan. Eikös juuri niin suomalainen valtamedia, ”nykysysteemin ylläpitomedia”, sen päätoimittajat?

Herätys valtamedia – olette kusseet omiin muroihinne nyt jo niin täydellisesti, että sen tajuaa pikkuhiljaa mökin mummo ja pappakin kun asiaa suomalaisille hieman avaa. Valitettavasti taaskaan ei voi varmasti sanoa, haluaako valtamedia itse tajuta oman tilansa vieläkään satojen miljoonien eurojen taseensa ja poliittisten kytköstensä takaa? Sokeutta lisää sekin, että Suomeen ilmeisesti saadaan taas hallitus samalla kaavalla kuin aina ennenkin – joskin tulevat gallupit pitävät päätoimittajia edes jotenkin ajan tasalla?

Myös minä ja me Nukkuvat yritämme jatkossakin viedä viestiä perille, kun emme muuta voi. Blogeja kirjoittelen, mutta myös uusia tehokkaampia keinoja tulee pakkiin jatkossa. Siitä seuraavaksi.

 

***

Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp) isännöi Porin SuomiAreenan 15.7.2019 puhetilaisuutta nimeltään: ”Valtamedia on osa ongelmaa?”

Haimme viime syksynä stipendiä kesän 2019 SuomiAreenaan ja kas kummaa, saimme sellaisen. Kiitämme ja kumarramme MTV, Media Hub ja Porin kaupunki järjestäjätahoja ja tarjoamme yhden kovimmista kattauksista koko viikolla:

”PÄÄTOIMITTAJAT VS. KAPINALLISET. Valtamedia mokasi vaalit 2019 agendajournalismillaan? Sama neljän vuoden kuluttua uudestaan ja perussuomalaiset kiittää taas? Miten valtamedian "puolueettomuus" ilmenee ruohonjuuritason haastajille? Miksi Harkimolla, Väyrysellä, sinisillä ja jopa natseilla on valtamedian punainen matto allaan, mutta toisia kuoliaaksivaietaan? Valtamedia on osa ongelmaa, mitäs tehdään? On aika nostaa kissa pöydälle ja viedä suomalainen mediakeskustelu uudelle tasolle, tervetuloa!”

Kapinallispuolen puhujat:

  • Anter Yasa, Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry, puheenjohtaja
  • Esa Ylikoski, Kansan Radioliitto ry, puheenjohtaja, Vapaa-ajattelijat ry pääsihteeri

Haastajissa on mukana aimo annos kokemusta eri aloilta ja yhteiskunnallisesta elämästä, aitoa kapinallisuutta ja tuon ”valtamedia on osa ongelmaa” väitteen allekirjoittajia.

Anter Yasa on ollut viime viikkoina esillä erityisesti paljastettuaan SDP:n kansanedustajaksi valitun Hussein al-Taeen nettikirjoittelun ja siinä valehtelemisen. En halunnut ”perussuomalaista näkökulmaa” mukaan paneeliin, koska sen jo tietävät suomalaiset. Anterin edustama sekulaarien (ei uskonto edellä menevien) maahanmuuttajien asia sietää tulla paremmin esille jatkossa – pidetään islamismi tiukasti erossa muusta maahanmuutosta ja pakolaisista.

Nukkuvien tilaisuudessa puhutaan kattavasti koko siitä ongelmakentästä, jonka valtamedian touhu nykyisellään aiheuttaa, siitä demokratiavajeesta. Oma näkökulmani painottaa sitä, että ruohonjuuritasolta uuden jutun nouseminen on tehty järjettömän vaikeaksi kokonaisuus edellä jos se potentiaalisesti uhkaa nykysysteemiä – juuri senhän pitäisi olla asia, josta median tulisi olla kiinnostunut!!??

Meille tulee hieno tilaisuus, ellei valtamedia munaa tälläkin kertaa?

Hieman noloahan se olisi kaiken kansan edessä Porissa? Tämä huoli liittyy siihen, että tähän mennessä viikon harjoitusten jälkeen päätoimittajien tuoliin on ilmoittautunut vasta yksi panelisti: Satakunnan Kansan päätoimittaja Tomi Lähdeniemi.

Tarkoitus ei ole tylyttää ketään panelisteista (arvostamme osallistumista) vaan saada päätoimittajia parhaan mukaan heräteltyä siihen, mitä valtamedian tekemiset ja tekemättä jättämiset aiheuttaa demokratian kannalta, avata tilaa uudelle mediakeskustelulle uudesta ruohonjuuritason näkökulmasta.

Porissa on Areena-viikolla paljon mediaa paikalla, mutta tietenkin loma-aika asettaa hieman haastetta. Tämä on huomioitu siten, että jos mm. YLE:n päätoimittaja Jouko Jokinen ei pääse, voi YLE laittaa jonkun toisen tilalle. Kolmanneksi panelistiksi päätoimittajapuolelle toivon Helsingin Sanomien / Iltasanomien / Iltalehden päätoimittajatason edustusta, todellista valtamediaa siis. Tottakai myös Uuden Suomen Markku Huusko on tervetullut, mutten ole saanut mitään vastausta häneltä asiassa.

MTV:n päätoimittaja Tomi Einosen aseman ymmärrän. En edellytä, että Areenan isäntä osallistuu, ellei Einonen sitä itse kovasti halua? Sen sijaan olen pyytänyt Einosta, että auttaisi suhteillaan vielä 2-3 päätoimittajapanelistin löytämisessä mahdollisimman pikaiseen – aloittaa voi juuri Yle/HS/IS/IL suunnalta.

Tervetuloa Eetunaukion lavalle Poriin 15.7.2019 klo 17:30!

 

***

10.5.2019

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

 

***

petrihirvimaki.com

"YLE alas, kansa ylös!" -kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kenellä tahansa, jolla kiinnostusta tulla mukaan kanssamme Poriin niin laita viestiä tulemaan. Yhteystiedot profiilissani.

Kunnon iskuryhmä sinne ja 30 tonttulakkia päähän niin Pori ja SuomiAreena on meidän!

Keräämme kannattajakortteja samalla - pidetään hauskaa porukalla!

Yyterissä yötä, esim.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Taitaa Petri olla vuosi kulunut kun viimeksi esitin Nukkuville iskevämpää nimeä ja napakampaa ja tiiviimpää ohjelmaa. Uhkakuvana ennustin silloin että joudut touhuilemaan täällä vielä vuosikausia ja silti kannatus mataa pohjalukemissa.

Tsekkaapa Lintusen touhuja kommareissa. Hän on touhunnut kommunistien ohjelman kanssa kohta lähes kolme vuosikymmentä ja vuosittainen kannatus mitataan nollaprosentissa kun kyselymarginaalit eivät lue näin vähäisiä määriä.

Jos kannatus ei ole edelleenkään luettavissa, kannattaa miettiä asioita uudelleen.

Ihan näin kaverina neuvon enkä yhtään ivaten Nukkuvia.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pasi. Ari Alsion blogissa vajaa vuosi sitten kerroin syistä miksi nimi on "Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)"

Myös täällä muutama oleellinen seikka:

www.nukkuvat.fi/viisi-askelta

Olet varmasti ihan oikeassa että ohjelmaa pitää "tiivistää" tms säätöä tehdä tottakai. Yksi asia on kuitenkin varma ja me omistamme sen asian - Nukkuvien puolueen konsepti ja siinä nimi on keskeinen osa.

Käännän asian nyt toisinpäin - pitääkö sinun ja puheenvuoron sitoutumattomien kirjoittajien enemmänkin ajatella olisiko omassa tavassa ajatella jotain mikä estää ymmärtämästä Nukkuvien konseptin vahvuutta?

Autan hieman. Myös minulla oli se aivan sama alun hämmennys Nukkuvien puolueen nimen kanssa. Se meni peruuttamattomasti ohi kun tajusin seuraavat asiat:

1) Nimen kun rekisteröi se on omaisuuttamme ja sitä ei voi viedä meiltä pois.

2) Nimen muistaa jokainen suomea osaava lopun elämänsä saman tien.

3) YKSIKÄÄN suoraan nimenmukaiseen kohderyhmään kuuluva ei ihmettele nimeä hetkeäkään - "tällainen tarvitaan, meidän puolue" -tunne niillä, jotka äänestämättäjättäneitä aikaisemmin. Heitä on miljoona!

4) JOKAINEN joka ei kuulu ko kohderyhmään ihmettelee alussa nimeä ja alkaa mielessään torjua sitä samoin kuin sinäkin. Ongelma on siinä että nämä ovat mielipidevaikuttajia.

5) Valtamedian touhu on juuri siksi niin tyrmäävän tehokasta, koska jos meistä ei ole mitään niin se estää erittäin tehokkaasti tuon 4) porukan tulemisen mukaan. Odottavat, otaksun että sinäkin odotat..?

6) ROHKEUS on se jolla tämä 5) kohdan ongelma taklataan. Ei niinkään minun rohkeus, vaan sinun Pasi ja monen muun. Rohkeus ja maalaisjärki. Vapauta itsesi sillä että ymmärrät millainen voima Nukkuvissa on kun mm sinä tulet mukaan ja muutama muu. sen jälkeen "valtamedia follows" ja tottakai se nimenmukainen kohderyhmä kun alkaa saada tietoa meistä. se tulee sitten nopeasti.

Jos olisi ollut yhtään enemmän rahaa olisi moni asia paljon helpompi ollut jo nyt toteuttaa. Mutta rahakin tulee.

Jos Suomessa pääsee valtaan vetämällä mustan takin päälleen ikivanhaa ohjelmaa ajamalla ja panemalla suomisysteemin sisäiset syyt niiden syyksi, joilla ei ole mitään tekemistä koko asian kanssa - niin miksi ei lopulta pääsisi eteenpäin laittamalla tonttulakki päähän ja hyvällä sanomalla?

Sellainenhan olisi äärettömän vapauttavaa suomalaisille!

20-30 tonttulakkia Poriin kesällä ja SuomiAreena on meidän!! Mitään muuta ei enää tarvita sen päälle mitä jo on.

Aletaanko hommiin Pasi tuon toteuttamiseksi ja siitä sitten eteenpäin askel kerrallaan - sama kysymys monelle muulle jotka "odottaa" mitä tuleman pitää. Alkakaa Nukkuvien kautta itse toimijoiksi!

Herätys, arvon kanssablogistit!

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Montako jäsentä Nukkuvissa on?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Miljoona.

Kannattaisikohan lakata kyselemästä asioita jotka ei vie hyvää muutosta eteenpäin?

Tämä siis niille, joita hyvä muutos kiinostaa.

Kyse todellakin on siitä että itsekukin oivaltaa oman osuutensa siinä miten asioita voi muuttaa.

Aloittaa kannattaa meidän ohjelmasta. se ei ole huono ohjelma ja se on uutta ajattelua. Pohjat on kunnossa.

www.nukkuvat.fi/puolueohjelma

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset