Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Silvia Modig (vas.) vihapuhuu - vai onko tämä sitä kivapuhetta?

"Ja Pertti Joensuusta, kun lähetät viestejä omasta numerostasi niin se nimimerkki viestin perässä ei oikein toimi. Ja tiedoksesi että suvakkihuora on yhdyssana ja lesbianisti ei ole sana lainkaan. Että jos puolustaisit suomalaisuutta vaikka opettelemalla oma äidinkielesi."

Näin Vasemmistoliiton meppiehdokas ja ex-kansanedustaja Silvia Modig vihapuhuu Facebookissa 19.5.2019

4,2 t tykkäystä, 430 kommenttia, 308 jakoa! Kuten huomaatte, viha yhdistää. Viha on suomipolitiikan käyttövoima numero uno tässä idioottimaisessa pelissä, jota some on pullollaan kaikilla tasoilla ja jonka tahtipuikkoa isommassa kuvassa heiluttaa suomalainen valtamedia.

Missä on maalaisjärki, kokonaisuus, todellinen rohkeus, missä visio? Missä todellinen isänmaamme asian kehittäminen ja muu kuin oman puolueen poliittisen liturgian toistaminen maailman tappiin ja vastapuolen henkinen piekseminen sosiaalisessa mediassa?

Kun se tehdään porukalla omien ilkkuessa mukana niin on mukavampaa, voi meitä suomalaisia, voi meitä hölmöläisiä!

Moista loppukiriä matkalla Brysseliin voi syystä sanoa yhden sortin "kakkapuheeksi" ex-kansanedustaja Modigin suusta. Puoluetoverit luonnollisesti komppaavat omissa karsinoissaan. Vertailun vuoksi esittelin Perussuomalaisten meppiehdokas Mauri Peltokankaan "paskapuhetta" jo aikaisemmassa blogissani, ja puoluetoverit komppaavat.

Näillä ikuisen ja aina vaan kovenevan vasemmisto-oikeistopelin armoitetuilla löylymiehillä ja -naisilla on resursseinaan veronmaksajilta varastetut puoluetuet ja valtava lauma vallankipeitä pikkupoliitikoita tukenaan. Kaiken kukkuraksi näitä sankareita luodaan ja nostetaan suomalaisessa valtamediassa, koska heillä ja heidän puolueillaan on valtaa, jonka perässä visioton valtamediamme kuolaa.

Moinen vasemmisto-oikeisto tasa-arvo tässä demokratian maailman parhaassa mallimaassa ei tietenkään koske vaikkapa minua, miljoonan suomalaisen Nukkuvien puolueen puheenjohtajaa, ja kaltaisiani ruohonjuuritason kapinallisia.

Olisipa Suomi mieluummin täynnä fiksuja ihmisiä!

 

***

24.5.2019

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

 

***

petrihirvimaki.com

"YLE alas, kansa ylös!" -kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Itse olen jo ilmoittanut etukäteen että kaikki jotka minulle vihapuhetta suoltavat löytävät kyllä itsensä julkisissa päivityksissäni.

Mitään kirjesalaisuutta ei myöskään rikota sillä että laitetaan oma posti julkiseksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Taru - minä itse en ole joutunut minkään erityisen vihapuhekampanjan kohteeksi vaikka aina joku kuittailee joskus vähän alatyyliin. Se pitää kestää ja huumoria mukaan.

Se että en joudu kohteeksi johtuu hieman siitä, että en ole vielä niin iso tekijä suomipolitiikassa, mutta paljon enemmän siitä että en koskaan hyökkää näin kenenkään päälle kuin ex-kansanedustaja Modig. Eikä myös Nukkuvien fokus ole lietsoa tätä vaan saada paremminkin suomalaiset ymärtämään että olemme samassa veneessä ja tehdään politiikkaa sen pohjalta.

Vihapuheen vastustaja Modig ja Vasemmistoliitto..?

Ei hyvänen aika!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tämähän alkoi kiinnostamaan. 50 samanaikaista lukijaa analytiikan mukaan juuri nyt. Ei ole tapahtunut kovin usein...

Niin, mitä ihmettä on "kielletty vihapuhe?"

mm. Siksi olisikohan YLE Jokisen ja HS, IS, IL, AL ja kumppaneiden herrojen ja rouvien päätoimittajien tultava Porin SuomiAreenaan 15.7.2019 kun Nukkuvat isännöi "Valtamedia on osa ongelmaa?" puhetilaisuutta?

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2757...

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kertoisitko kuka tai ketkä ovat valinneet sinut johtamaan miljoonan suomalaisen nukkuvan puoluetta?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Viittaan sillä aina siihen potentiaaliin joka meillä on. Me nimittäin omistamme "Nukkuvien puolue" konseptin.

Se onko ohjelma millilleen lopullinen on toissijaista. Kyse on siitä tajuaako asian riittävän moni ja että jaksan ja jaksamme sinne asti. Sitten tapahtuu hyvin nopeasti asioita.

Ollaan rikkaita! ;-))

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Petri, ei millään pahalla, mutta tämä on juuri se ongelma, että te ETTE omista sitä. Termiä "nukkuvien puolue" on käytetty iät ja ajat siitä porukasta, joka ei äänestä eikä aktiivisesti kannata ketään tai mitään politiikkaa. Juuri siksi tämä laaja porukka ei kannata sinuakaan. Ja kaikki tietävät sen. Toisin sanoen, koko tämä "nukkuvat" -projektisi perustuu valheelle.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #6

Höpön höpön. Kyllä ihan varmasti me omistamme Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) tuotemerkin ja brändin.

Isolla kirjoitettuna, poliittisen puolueen nimi siis.

Sen sijaan me emme omista käsitettä "nukkuvien puolue" (pienellä). Eikä sitä kukaan voikaan omistaa.

Me olemme se joka omistaa potentiaalin hyödyntää nimen kautta tuota miljoonaa nukkuvaa.

Se on paljon se. Niin paljon, että jos mm sinä tajuat miten iso potentiaali se on ja tulet mukaan, asiat tapahtuvat aivan varmasti. Myös valtamedia lopulta luovuttaa ja alkaa kirjoittaa meistä.

Saattavat jo nyt ajatella että olemme pienempi paha kuin perussuomalaiset? Niin olemmekin, ja sama pätee myös kolmeen suureen perinteiseen valtapuolueeseen vs Nukkuvat.

Asia kerrallaan.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

No Petri, miten selität vihapuheen tästä: "suvakkihuora on yhdyssana ja lesbianisti ei ole sana lainkaan". Oletan että Modig oli saanut tämän kaltaisen viestin ja halusi korjata viestin kieltä. Tarkoititko, että Modig syyllistyi vihapuheeseen vai tarkoititko vihapuheella Modigin saamaa viestiä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Matti. Blogissa oli tarkoitus tuoda se nykyisen yhä äärevöityvämmän vasemmisto-oikeistopelin järjettömyys esille.

Modigin tuollainen julkinen yhteen ihmiseen ja samalla ihmisryhmään kohdistama hyökkäävä ja halveksuntaa osoittava tyyli on mielestäni hyvin paksua kansanedustajalta.

Se vain ruokkii vastakkainasettelua - valitettavasti juuri se on tarkoituskin, ja saada "omat innostumaan".

Onko tuo vihapuhetta vai ei?

Ensin pitäisi kai tietää mikä on vihapuhettaja mikä ei. Siis koko käsite on hyvin absurdi.

Tuollainen tyyli kirjoittaa julkisesti osoittaa kyllä suurta halveksuntaa ja ylimielisyyttä vastapuolta kohtaan, siis toista ihmistä ja hänenlaisiaan kohtaan. vaikka ko ihminen on tavallaan itse aiheuttanut tämän ei hän silti tuota tarvitse, julkista pilkkaa.

Järkyttävää myös se tapa miten Modig käyttää asetelmaa surutta ja tietoisesti hyväkseen vaalityössään.

Kunnianloukkaus jne olemassaoleva lainsäädäntö riittää.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Et kuitenkaan sanallakaan puuttunut niihin lukemattomiin härikköviesteihin joita Modig on saanut ja joiden johdosta hän kirjoituksensa teki. Miksiköhän? Lieneekö niin, että hyväksyt vasemmistoon kohdistuvat painostuskampanjat tai naispoliitikkojen ahdistelun? Tosiasiassa se mitä kovin monet naispoliitikot saavat riesakseen näiden netin kiusaajien toimesta on varsin huolestuttava ja vastemielinen ilmiö, eikä se korjaannu sillä, että tuomitaan uhri jos tämä kehtaa reagoida voimakkaammin itseensä kohdistuvaan ahdisteluun.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Hirvimäen tuollainen julkinen yhteen ihmiseen ja samalla ihmisryhmään kohdistama hyökkäävä ja halveksuntaa osoittava tyyli on mielestäni hyvin paksua puoluejohtajalta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #17

Kiitos Pasi. En kohdista yhteen ihmiseen tai yhteen ihmisryhmään. En viljele alatyylistä hyökkäystyyliä Modigia kohtaan.

Kerron mitä mieltä olen. Ja myös perussuomalaisten retoriikka ei saa sympatiaa kun levy jää päälle.

Vasemmisto-oikeistopelissä on levy aina päällä. Ei tekemistä yhteiskunnallisen oivaltamisen kanssa.

Retoriikka ei Suomea pelasta.

Kts. vastaus 13 myös.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #17

Kiitos Pasi. En kohdista yhteen ihmiseen tai yhteen ihmisryhmään. En viljele alatyylistä hyökkäystyyliä Modigia kohtaan.

Kerron mitä mieltä olen. Ja myös perussuomalaisten retoriikka ei saa sympatiaa kun levy jää päälle.

Vasemmisto-oikeistopelissä on levy aina päällä. Ei tekemistä yhteiskunnallisen oivaltamisen kanssa.

Retoriikka ei Suomea pelasta.

Kts. vastaus 13 myös.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #20

Ole hyvä Petri. Mitä ihmisryhmää vastaan Modig mielestäsi hyökkää? Nationalisteja? "Pertti Joensuusta" kun ei ole mikään ihmisryhmä. Vai luuletko että Joensuussa asuu vain yksi Pertti niminen henkilö? Modigilla on oikeus puolustautua, myös julkisesti, huorittelevia törkykirjoittelijoita vastaan, ja sen hän teki mielestäni onnistuneesti.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

valitettavasti kun joku herää nukkuvista, aika usein hän liittyy johonkin vanhaan puolueeseen tai äänestää vanhaa puoluetta....ei suinkaan nukkuvat ry:tä

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kieltämättä vielä nyt näin. Nukkuvat eivät tiedä että olemme olemassa.

Valtamedia ei ole sitä kertonut vaikka juuri sellaisten asioitten pitäisi olla "puolueettoman" median tehtävä.

Kuoliaaksivaikeneminen vie erittäin tehokkaasti myös some voimaa. Ovat pitkälti yksi ja sama asia.

Askel kerrallaan täältä tullaan silti.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Nyt olisi Petrin aika herätä. Silvia Modig, jota pidän ihan pellenä, antaa vain takaisin ”samalla mitalla”. Vaikka ei tosiasiassa edes tee niin, koska ei nimittele solvaajaansa mitenkään. Itse asiassa tykitti ihan tyylikkäästi vastapalloon. Toinen poskiko noille ääliöille pitäisi kääntää?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Max. Ensimmäisenä kannattaa ehkä pohtia sitä onko oikeasti niin massiivista se häirintä?

Uhriutumalla saa näköjään vasemmistossa kovasti omilta sympatiaa - siinä missä persut on kovaa jätkää ja mimmiä.

Miten tuohon pitäisi Modigin vastata - minun mielestäni siten, että Vasemmistoliitto alkaisi ajatella kokonaisuutta!

Samat terveiset toiseen laitaan. Tiedän että tämä on toiveajattelua, koska draama myy ja valta on seksikästä ja koukuttavaa. Vasemmisto-oikeistopeli ei Suomea muuta, se on tullut selväksi, saati mitenkään haasta siten kuin tarvittaisiin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Kuka uhriutui ja miten? En tunne kontekstia muuten, kuin tästä blogauksestasi. En kuitenkaan sitaateistasi tunnista mitään uhriutumista.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #14

Lue se alkuperäinen postaus.

Tuo touhu on suorastaan riitti, joka menee käsikirjoituksen mukaan. Puolin ja toisin siis.

Oksettavaa kun ymmärtää että kyse on vallanhimosta. Kaikki keinot sallittuja?

siis : PUOLIN JA TOISIN!

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Tätä blogia ja kommenttiketjua lukiessa tuli yhtä absurdi olo kuin aikoinaan lukiessani Hans Selon ”Diivaa”.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

On tavallaan hyvä, jos näitä henkilökohtaisten viestimien kautta tulleita asiattomuuksia laitetaan julkiseksi. Palvelee paremmin, kuin vihapuhelait ja muut pakkokeinot. Toki tässäkin metodissa on mahdollisuus väärinkäytöksiin ja uhripääoman kartuttamiseen falsifioidulla kontentilla.

Parlamenttiehdokas Modigin ohje "puolustaisit suomalaisuutta vaikka opettelemalla oma äidinkielesi" on kontroversaali. Joko ehdokas ei itse halua puolustaa suomalaisuutta, tai pilkkusäännöt eivät ole hänen mielestään osa äidinkieltä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Olet oikeassa.

Niin - eikös tuosta genetiivi virhe? Vai akkusatiiviko se on "omaN äidinkielesi"?

Minä koskaan tykännyt Suomen kieliopista. ;-)

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

"vaikka opettelemalla oma äidinkielesi" on ihan oikein, kun halutaan toisen oppivan jotain *kokonaan*.

Tuo vihapuheen julkistaminen sellaisenaan voisi olla järkevä teko. Se vaatii poliitikolta vain luonnetta, koska kyseessä on vihapuhe itseä kohtaan. Kyseeseen voisi tulla jonkinlainen Wikipedian kaltainen Vihahuohotusputki, johon voisi laittaa saamansa viestit. Tekstareita varten oma numero, ja maileille luukku, jne.

Siitä tulisikin mielenkiintoinen kokeilu, ja se luultavasti johtaisi (vähitellen ja luonnollisten mutkien kautta) myötätuntoisempaan suhtautumiseen poliitikkoja kohtaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mielenkiintoinen ajatus. En tosin usko että Suomessa "vihapuhe" poliitikkoja kohtaan on se ongelma, enemmänkin vihapuhe heidän suustaan?

Joka leikkiin ryhtyy...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset