Silvia Modig (vas.) vihapuhuu – vai onko tämä sitä kivapuhetta?

"Ja Pertti Joensuusta, kun lähetät viestejä omasta numerostasi niin se nimimerkki viestin perässä ei oikein toimi. Ja tiedoksesi että suvakkihuora on yhdyssana ja lesbianisti ei ole sana lainkaan. Että jos puolustaisit suomalaisuutta vaikka opettelemalla oma äidinkielesi."

Näin Vasemmistoliiton meppiehdokas ja ex-kansanedustaja Silvia Modig vihapuhuu Facebookissa 19.5.2019

4,2 t tykkäystä, 430 kommenttia, 308 jakoa! Kuten huomaatte, viha yhdistää. Viha on suomipolitiikan käyttövoima numero uno tässä idioottimaisessa pelissä, jota some on pullollaan kaikilla tasoilla ja jonka tahtipuikkoa isommassa kuvassa heiluttaa suomalainen valtamedia.

Missä on maalaisjärki, kokonaisuus, todellinen rohkeus, missä visio? Missä todellinen isänmaamme asian kehittäminen ja muu kuin oman puolueen poliittisen liturgian toistaminen maailman tappiin ja vastapuolen henkinen piekseminen sosiaalisessa mediassa?

Kun se tehdään porukalla omien ilkkuessa mukana niin on mukavampaa, voi meitä suomalaisia, voi meitä hölmöläisiä!

Moista loppukiriä matkalla Brysseliin voi syystä sanoa yhden sortin "kakkapuheeksi" ex-kansanedustaja Modigin suusta. Puoluetoverit luonnollisesti komppaavat omissa karsinoissaan. Vertailun vuoksi esittelin Perussuomalaisten meppiehdokas Mauri Peltokankaan "paskapuhetta" jo aikaisemmassa blogissani, ja puoluetoverit komppaavat.

Näillä ikuisen ja aina vaan kovenevan vasemmisto-oikeistopelin armoitetuilla löylymiehillä ja -naisilla on resursseinaan veronmaksajilta varastetut puoluetuet ja valtava lauma vallankipeitä pikkupoliitikoita tukenaan. Kaiken kukkuraksi näitä sankareita luodaan ja nostetaan suomalaisessa valtamediassa, koska heillä ja heidän puolueillaan on valtaa, jonka perässä visioton valtamediamme kuolaa.

Moinen vasemmisto-oikeisto tasa-arvo tässä demokratian maailman parhaassa mallimaassa ei tietenkään koske vaikkapa minua, miljoonan suomalaisen Nukkuvien puolueen puheenjohtajaa, ja kaltaisiani ruohonjuuritason kapinallisia.

Olisipa Suomi mieluummin täynnä fiksuja ihmisiä!

 

***

24.5.2019

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue – Nukkuvat ry (rp)

 

***

petrihirvimaki.com

"YLE alas, kansa ylös!" -kansalaisaloite

Nukkuvien puolue – Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

PetriHirvimki
Muut Jyväskylä
Ehdolla kuntavaaleissa

Iskä Kalervonkadulta Jyväskylästä. Nukkuvien puolue - Nukkuvat, heräävät, liikkuvat, sitoutumattomat ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja kts. www.nukkuvat.fi. Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija ja ex-presidenttiehdokas. KTM, kokenut yrittäjä ja kansalaisaktivisti. Yhteydenotot: petri.hirvimaki@nukkuvat.fi, puh. +358 44 987 13 02

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu