Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Perussuomalaiset hajoaa taas?

  • Perussuomalaisilta on (olisi) maailman typerin liike mennä liittoon Putin-myönteisten voimien kanssa EU-parlamentissa - suomalainen ei vainolaisen kanssa veljeile! 
  • Huhtasaaren ja Hakkaraisen suojatyöhillotolpat Brysselissä - eivät jaksa enää edes itse kuunnella omaa yhden asian räksytystään?
  • Ensin huuma eduskuntavaaleissa ja sitten vaalitappio EU-vaaleissa - persujenhan piti olla suurin puolue? Miksei ole, syyt pitkälti tuossa ylhäällä.
  • Eduskunnassa on odotettavissa neljä vuotta samaa "matutusta" kuin tähänkin asti. Vastassa Rinteen sosialistihallitus ja sen vihreät sisä- ja ulkoministerit. Jaksaako enää edes kaikki keskeiset persutoimijat ko. teatteria jos Perussuomalaiset ei luo nahkaansa suurelta osin uudestaan?
  • Tapaus Teemu Torssonen osoittaa tylyn valtapelin puolueessa, missä sitä ei enää pitänyt olla. Mitä siellä Perussuomalaisissa oikein tapahtuu? 

Kaikki ainekset taas kasassa Perussuomalaisten uuteen hajoamiseen?

Edessä on kesäkuun lopun puoluekokous Tampereella ja siihen liittyen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ilmoittaa tulevana keskiviikkona jatkoaikeistaan. Jos "mestari" ei nyt tajua tilannetta niin Perussuomalaisten hajoaminen alkaa sillä sekunnilla kun hän ilmoittaa astuvansa syrjään puheenjohtajan paikalta. 

Voi se toki olla jo alkanut muutenkin?

 

***

Ennenkuin Siniset innostuvat liikaa muistuttaisin eräästä valmiista ruohonjuuritasolla syntyneestä yleispuoluekonseptista, jota on sanottu "perussuomalaiset 2.0:ksi". 2017 keväällä olin mukana Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa, mutta en päässyt edes puolueen jäseneksi. Osin myös tuon kevään tapahtumista syntyi lopulta Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp).

Nukkuvat on tämän maan ylivoimaisesti kovin muutospuoluekonsepti uusista haastajista. Olemme iso uhka myös perussuomalaisille. Se realisoituu heti jos valtamedia alkaa kohdella meitä yhtään säällisemmin kuin mitä tähän asti. Ehkä Perussuomalaisten "pelko" auttaa siinäkin, jos siis puolue pysyys kasassa?

Nyt pelataan "Nukkuvien tikkiä!" 

Meillä ei ole mitään niistä monista valtapuoluesuhmuroinnin aiheuttamista rasitteista, joita on sekä Perussuomalaisilla että Sinisillä. Sinisten osalta en sattuneesta syystä puhuisi enää niinkään puolueesta vaan sitä edustavista (ex) poliitikoista. Toivottavasti idiotismi ei enää jatku sillä suunnalla, sen suhteen että Siniset kuvittelee joskus puolueena olevansa isokin tekijä suomipolitiikassa - lukekaa Nukkuvien tikin säännöt jos sitä epäilette. Suhmuroinnin saa kansalta anteeksi vain aloittamalla puhtaalta pöydältä.

Kenenkään ei pidä väkisin olla valtajuoppojen puolueessa väärää peliä pelaamassa.

 

***

Kaiken tekemisen ja jo saavutetun lisäksi, jatkossa Nukkuvien nousussa suomipolitiikan estradeille kyse ei ole mistään muusta kuin siitä, että kovia kokeneet Torssonen ja kumppanit eri puolueissa ja eri elämänalueilla ovat yhteydessä minuun ja Nukkuviin niin homma tapahtuu ihan varmasti.

Jos he ovat yhteyksissä, innostuvat ja tulevat mukaan, heillä on kykyä uuteen ajatteluun. Jos eivät, he haluavat pelata mitä ilmeisemmin jatkossakin samaa peliä kuin ne, jotka heitä sortavat. On ymmärrettävä, että koko peli on väärä paitsi suomipolitiikassa yleensä, tietenkin myös kaikissa niissä puolueissa, jotka sitä nykysäännöillä pelaavat. Tarkemmin asiaan kannattaa tutustua Nukkuvien puolueohjelman kautta.

Soittopyyntö jätetty Teemu Torssonen!

 

***

3.6.2019

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

 

***

petrihirvimaki.com

"YLE alas, kansa ylös!" -kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Sorry, että on pakko kehua tätä blogia siten, että se on harvinaisen fokusoitunut ja selkeä sanomaltaan verrattuna suurimpaan osaan blogikirjoituksiasi. Lisäksi siinä esitetyt näkökohdat saattavat hyvinkin toteutua.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juha. Liekö asiaan vaikuttaa se kulkukoiran kohtelu, joka minulle on suotu suomalaisen valtamedian toimesta kokonaisuutta ajavana nykysysteemin haastajana?

Kokonaisuus edellä kun menee, mitä paremmin, sen varmemmin koiraa potkitaan.

Siksipä olen yrittänyt tehdä uusia avauksia uusilla rintamilla. Ei siksi että se olisi minulle mikään nautinto tai intohimo, enemmänkin käytännön sanelema pakko. Mieluummin pysyisin siinä kokonaisuudessa johdonmukaisesti koko ajan, mutta kun se ei vie mihinkään politiikassa siinä asemassa, joka minulla vielä nyt on ja Nukkuvilla.

Siinä voi sitten tulla rönsyä väliin?

"Jos ei koskaan laukaise, ei varmasti mene maaliin"

Soittopyyntö jätetty Juha Kuikka! ;-)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Tuskimpa vaan hajoaa.

Ja tosiaan, eiköhän Halla-Aho jatka puolueen johdossa.

Voihan sieltä lähteä porukkaa pois, mutta hajoaminen on liian kova sana siihen.

Mitä tulee EU vaaleihin, niin ei se siitä johtunut etteikö Persut olisi suosiossa, ihmisiä vaan ei kiinnosta EU vaalit! Varsinkaan heitä jotka tahtoisivat koko paskasta eroon!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kyllä se pudotus oli niin iso että uskon että kansa rankaisi tuosta vainolaisen kanssa veljeilystä välillisesti välittömästi EU-vaaleissa.

Ja rankaisee jatkossakin jos siihen menee perussuomalaiset.

Toisaalta - osa ihmisistä on niin katkeria että vain näkevät hyvänä sen että on vaikka Putin-kortti kättä pidempänä. Suurin osa vastustaa henkeen ja vereen. Tämä jakolinja voi olla jo hyvinkin syvä perussuomalaisissa.

Kotrot, Huhtasaaret ja kumppanit huseeraa toista ja toiset toista? Siihen päälle sopivasti rahoitusta Venäjältä ja nostetta poliittisiin uriin sopivien välikäsien kautta. Soppa on valmis.

Ei taidakaan olla mestarin housuissa kovinkaan kivaa jatkossa?

Sitä saa mitä tilaa?

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Tämä kirjoitus edusti Hirvimäen ongelmaa ja esittää lopussa ratkaisun ongelmaan "liity meihin nukkuviin". On se kovan takana tuo puolueesi nostaminen ;)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Risto - onhan se näillä asetuksilla. Tosin minä en ala tekemään mitään sellaista mitä saa jälkikäteen katua. En ole valtajuoppo. Olkoonkin että olisi paljon helpompaa nostaa Nukkuvia siten. #scripta

Kokonaisuus edellä mennään.

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Kommentti tähän: ... "suomalainen ei vainolaisen kanssa veljeile!"

Muistutan hieman historiasta, että tämä lausunto ei kestä historiallista tarkastelua. Muistellaanpa vaikka sodan jälkeistä aikaa. Kaikki puolueet veljeilivät veli venäläisen kanssa. Meillä oli kirjallinen sopimus siitä, että olemme oikein hyviä ystäviä. Onko historian kirjat jääneet lukematta?

Muistutan siitä tosiasiasta, jonka sanoi kokoomukseen kuulunut presidentti Paasikivi: Meillä on aina idässä naapurina suurvalta, olipa se kuinka polvillaan tahansa. Nyt jotkut kuvittelevat, että kun meillä on Isäntämaasopimus ja Hornetit, niin Nato pitää meistä huolen ja voimme huudella sinne itäänpäin.

Minusta meillä poitää olla asialliset suhteet naapurimaihin ja puolueettomuus Sveitsin tapaan olisi paras ratkaisu huolehtien tarkasti puolustuskyvystämme.

Tämä lausuntosi on kaiketi malliesimerkki ryssäkauhusta. Jos veljeilet eurooppalaisen puolueen kanssa, joka pitää suhteita venäläisiin, niin se tarkoittaa veljeilyä venäläisten kanssa. Minkälaista konkreettista näyttöä sinulla on persujen veljeilystä venäläisten kanssa? Faktoja vai mielikuvia?

Miten tulkitset amerikkalaisten suhteita toisen maailmansodan aikana Neuvostoliiton kanssa? Oliko se veljeilyä? Onko Trumnp veljeillyt Putinin kanssa? Onko siitä löytynyt näyttöä? Kovasti on ainakin yritetty löytää Amerikoissa näyttöä, mutta ei toistaiseksi kelpaa oikeudessa.

Arvelen, että laistat vastauksen, mutta voithan yllättää.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Antero. Ihan hyvä pointti sinulla, en laista vastauksessa.

1945-1991 tuo veljeily oli pakon sanelemaa, niin meille ainakin koulussa ja historiankirjoituksessa opetettiin. Jälkiviisaana voi olla montaa mieltä siitä, oliko Kekkosen toiminta ja YYA;n korostaminen ainoa vaihtoehto, mutta melkoinen pakkopaita se jokatapauksessa Suomelle oli.

Pakollinen pakkopaita - minäkin esitän asiasta vain oman mielipiteeni.

Suomalaisista hyvin hyvin suuri osa tuona aikanakin piti kättään nyrkissä ja ajatteli että "ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.." Ei kommunismi täällä koskaan saanut mitään isompaa jalansijaa, luojan kiitos.

1991- kun Neuvostoliitto hajosi alkoi uusi aika. Noin vuoteen 2010 asti meillä oli asialliset suhteet Venäjään. Viimeistään Putinin 2014 alkanut Krimin valloitus ja Ukrainan kriisi on taas muuttanut asetelmaa. Suhdettamme Venäjään värittää taas pelko, ihan aiheellinen.

Samalla kun lähes kaikki Nato keskustelu on melkein lakannut Suomessa...

***

Ehkä jotkut perussuomalaisissa ovat kovinkin innokkaita testaamaan venäjäkorttia? Otsikoin blogini noin siksi että minä uskon että tämä Venäjä asia on luissa ja ytimissä jo jakamassa perussuomalaisia paljon enemmän kuin tajuammekaan.

Venäjäkortin pelaajat kokevat itse hyötyvänsä asiasta niin paljon että puolueen kokonaisetu ei silloin ole se tärkein juttu? Venäjäkortti on myös niin iso asia että se voi hyvin johtaa puolueen hajoamiseen.

On varmasti muitakin jännitteitä, joista emme julkisuudessa tiedä tarkemmin - mietitään puolueen historiaa jne?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

En usko perussuomalaisten hajoavan ainakaan tällä vaalikaudella, mutta sen olen aistinut, että kannatus alkaa hiipua.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Ari. Tuossa edellä #9 perustelin lisää sitä miksi otsikoin rohkeasti "hajoaa".

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Mikä vainolainen se semmonen on joka on antanut meille itsenäisyyden ja ihan rauhanomaisissa merkeissä. Ja niin, joidenkin tietojen mukaan autonomian aika on ollut enemmän itsenäistä aikaa kuin tämä eurostoliitossa oleminen..

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Seppo - "Eurostoliitto". Siinä se tuli!

mm. Huhtasaaren mielestä erinomaisen hyvä syy olla niin "isänmaallinen" että jopa Vladimir Putinilta saatava kaikkinainen "apu" otetaan ilolla vastaan että Eurostoliitosta pääsee pois. Yhä aktiivisemmalla otteella itään päin.

Huhtasaarella on nyt aitiopaikka Eurostoliiton parlamentissa punoa erilaisia taktisia kuvioita. Tuskin hän siellä ihan seinäruusuna viihtyy? Liekö Olli Kotro taas mukana siellä verkostoja rakentamassa?

En ollenkaan usko että kaikki ovat samaa mieltä perussuomalaisissa, voi mennä jopa aika fifty-sixty?

"Hajoaminen" otsikointina ihan tarkoituksella siis.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Se valtio joka salli Suomelle autonomiaa joutui osaksi omasta syystään ja omaa alikehittyneisyyttään bolsevismin kynsiin ja se on ollut siitä lähtien viholainen. Sen kaikki tietää mutta bolseviikkipersut Bannonin opein ja Stalinia yhdessä Putinin kanssa uudestaan palvoen eivät halua että ihmisten luontainen pelko bolsevismia kohtaan saisi ohjata politiikkaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Sini. Todellakin tuntuu ihan siltä kuin perussuomalaiset olisi nykyajan (Venäjäajan) kommunisteja mitä tulee hyviin "itäsuhteisiin".

Myös aikoinaan kommunistien jakaantuminen ja riitely on ihan analoginen Perussuomalaisiin.

Käyttäjän kunniatohtori kuva
Arto Heikinaro

Seppo, noinhan asiat tosiasiassa ovat. Komppaan. Ja Venäjä on rajanaapurimme ja tulee aina olemaan. Kyllä rajanaapurin kanssa kannattaa olla hyvissä väleissä olipa sitten kyse omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa valtion rajanaapurista.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

En Nukkuvien puheenjohtajana profiloidu nykyisin mm turvallisuuspolitiikassa, mutta yksityishenkilönä otan kantaa. Ei siis puolueen kanta, jota ei tietyissä asioissa ole lainkaan, vaan täysi ajattelun vapaus.

Otetaan se naapurivertaus.

Jos ajatellaan että naapurissa on ison tilan isäntä (Putin), joka tykkää vähän ryypätä joskus liikaa. Naapuri on muuten ihan mukavan oloinen setä, mutta humalassa pahansisuinen ja väkivaltainenkin. On käynyt reissullaan pari pientilallista kavereidensa kanssa puukottamassa henkihieveriin kun tuli rajakivistä kiistaa (Georgia, Krim, Ukraina.)

On kuitenkin niin ison talon isäntä ettei nimismieskään (kansainvälinen oikeus, muut valtiot) saa touhua loppumaan.

Yksi ainoa juttu mitä naapurin isäntä kunnioittaa on pitäjän isäntien kokous (nato) joka on porukalla saannut naapurin öykkäri-isännän aisoihin siltä osin että niissä taloissa hän ei käy mitkä kokoukseen osallistuvat.

Kovin harmistuneena jatkuvasta pelosta naapurin suunnalta - on joskus pelotellut pienellä metsäpalolla (Putinin puheet) - naapurimme on saanut kutsun kylän miesten kokoukseen tulla mukaan.

Naapurimme miettii pitäisikö taas käydä kysymässä lupa ilkeältä isännältä mutta ei taida sitä tulla. mitä hänen pitäisi tehdä?

Ylläpitää hyviä naapurisuhteita, kyllä varmaan, mutta miten olisi se palovakuutus ennnen kuin metsä palaa (nato)?

Ystävämme päättää fiksuna miehenä SEKÄ tehdä yhteistyötä kylän miesten kanssa (nato) ETTÄ yrittää ylläpitää hyviä naapurisuhteita.

Äärimmäisen fiksu mies!

Heikki Pekkanen

Suomen politiikka kaipaa nyt tosissaan tekijöitä.

Ero eurosta on aivan välttämätön, jatkuva hinnan nousu ihmisen välttämättömien tarpeiden suhteen on saatava kuriin.
Valtio jossa jaetaan vastikkeetonta rahaa joka suuntaan ei ole sivistysvaltiota nähnytkään.
Valtio joka myy kaiken on kehitysvaltio pian jossa ihmisistä tulee kauppatavaraa, prostituutio on kiellettävä.

Suomi on valtio jossa ei edes elintarvikkeita ja terveystuotteita valvota. Makeutusaineet, lisäaineet, myrkyt ovat sallittuja kun vain raha ratkaisee.

Sääilmiöitä hallitaan aivan sairailla lähetystehoilla käyttämällä mikroaaltoja miljoonien wattien lähetystehoja venyttämällä maapallon ionisaatiokehää järjestäen säätiloja, järistyksiä, myrskyjä ja nisäkkäiden kuolemia.
Katsokaas HAARP tarkkaan läpi.

Jokainen valtapuolue tuntuu vedättävän suomen kansaa pitäen yhteiskunnan rakentajia aasin sijaisina.

Missä on se suomen kansan Sisu, onko raha teille se elämän itseisarvo? Missä välittäminen nuorista?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki. Osa menee minun expertiisin ulkopuolelle, mutta olet oikeassa monessa suhteessa.

Euro tosin toimisi paljon paremmin jos suomalainen työmarkkina toimisi. Jopa niin että markkaa ei tarvittaisi.

Euroopan unionin ongelma on sama kuin Suomenkin. Liikaa politiikkaa, poliitikkoja ja vallanhimoa, liian vähän asiaosaamista, visionääreja, ja kokonaisuutta.

Systeemi edellä vai ihmisten hyvinvointi ja onnellisuus edellä?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

No Halla-aho ainaki lähtee ja poistuu ehkä koko politiikasta ja vie samala persuilta kannatusta.

Ja Halla-aho on kyllä erikoinen ja mainio maltillisella keskustelutyylillään, sillain minusta esimerkillinen, ei puhu päälle eikä huutele toisten puhheitten välhiin, sitä tyyliä toivon enämpi. Kurjaa sisältöä persupolitiikassaan ja puhheissaan en yhtään kannata, ei ei, vaarallisia ja epäinhimillisiä ajatuksia, jokka käärii tekofiksuun pakettiin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ajattelen aivan samoin Halla-ahosta. Retorinen osaaminen osin väärissä asioissa, ja asioita vallanhimon takia aivan liikaa yksinkertaistaen.

Helpompi myydä sellainen "totuus".

Halla-aho voi todellakin yllättää keskiviikkona ja ilmoittaa jäävänsä syrjään?

Kulisseissa on tapahtunut asioita joista emme tiedä mitään?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ai siis persuilla on keskiviikkona joku miitinki.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #24
Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #28

Halla-aho on politikkona niin eri tasoa kuin adjutanttinsa, Huhtasaari ja Hakkarainen, lisäksi puolueessa on riesana niitä kaikenkarvaisia etnonationalisteja ja muita hihhuleita, että en ihmettelisi jos Halla-aho sanoisi että pitäkää tunkkinne.

Minua oikeastaan vähän säälittää Halla-aho, kun se fiksuna yrittää vetää fiksusti tuota hörhöjen porukkaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia Vastaus kommenttiin #30
Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #30

Älykäs voi hyvinkin olla, mutta että fiksu? Fiksut eivät ainakaan julkisesti kerro että tuntisivat hekumaa ampuessaan kanssaihmistä päähän.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #42

Tunteet ova järkeä voimakkaampia, myös älykkäillä ja fiksuilla.

Eihän se ole sen kummemmin fiksua kuin älykästäkään päästää moista suustaan, mutta jos ja kun siltä tuntuu, niin silloin päästetään. Näin ne vihapuheet syntyy.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #43

Juuri se tekee älykkäästä fiksun, että suodattaa tuollaiset asiat, vaikka niin tuntisikin. Fiksulla on logiikan ja tiedon lisäksi tunneälyä (ja käytöstapoja).

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #44

Väittäisin edelleen että tunne voittaa järjen, olipa miten fiksu tahansa.

Siihen ettei tunnetilan vallassa puhu älyttömyyksiä tarvitaan erilaista ominaisuutta, se on kärsivällisyys ja itsehillintä.

Silloin kun on tunnetilassa pitäisi tunnistaa että nyt olen tunnetilassa ja sitten pitäisi vain hillitä itsensä ja malttaa odottaa ja laskea vaikka, 1,2,3, ..... jne. kunnes se tunnetila on poistunut. :)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #42

Veit sanat näppäimistöltäni Max. Toisaalta Halla-aho taitaa osata politiikan pelin paremmin kuin mm. Hirvimäki joka yrittää järkeviä juttuja kokonaisuuden kautta rakennella.

Sillä ei pääse uusi puolue politiikan estradeille läheskään niin helposti kuin Scripta-blogeilla ja vastaavilla, vaikka olisi Suomen parhaat jutut.

Järjetön peli, mutta eipähän ole ainakaan itse keksimäni.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

https://seura.fi/tolkun-henkilo/infosotaveteraani-...
Vain se että haittakansallismieliset ja viholaiset vetävät yhteistä köyttä näissä MV -riennoissa riittää siihen että heitä on vastustettava. Myös kokoomuksen pitäisi hävetä kaikkea persuille antamaansa sivustatukea.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Korhosen Petri oli armeijassa samaan aikaan kanssani.

Hyvä kirjoitus. Tosin suurelta osaltaan ongelma on myös siinä että Korhosen kaltaisilta puuttuu ymmärrys siitä miten epätasa-arvoinen poliittinen systeemi myös ruokkii noita vihapuheita ja sivustoja. Ihmiset ovat katkeria ja juuri sitä myös Putinin koneisto käyttää hyväkseen.

Minulla ja Nukkuvilla ei ole sitä ongelmaa ettemme ymmärtäisi. Jännä että jo se että ei SILTI lähde mukaan tuohon "viidenteen kolonnaan" on jo suorastaan ainutlaatuista suomalaisessa politiikassa!

"Jottain tarttis tehdä?"

Käyttäjän kunniatohtori kuva
Arto Heikinaro

No, tuon kirjoituksen oli pakko olla ironiaa sillä niin vääristelty se oli ja täyttä lähes loukkaavaa humpuukia. Mutta ymmärrän kyllä tuon kirjoittajan katkeruuden kun ei päässyt persujen jäseneksi. Ja aivan ilmeistä on, että hyvä oli kun ei päässyt.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

En ole lainkaan katkera siitä etten päässyt persujen jäseneksi. EN halunnut Halla-ahosta puheenjohtajaa ja myös Soinin politikointi ei napannut. Myös Sampo Terhosta sain kuvan millainen valtaholisti hänkin on kun puoluehallitus jäsenyyteni torppasi.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2362...

En ole katkera etten ole perussuomalaisten jäsen - olen katkera siitä muutospotentiaalista joka persussuomalsisten kentässä on ja joka kerta toisensa jälkeen puolueen johdon toimesta ryssitään.

Nimenomaisesti "ryssitään" tällä kertaa?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Niinpä, persut kerää Suomen luonteeltaan hankalimmat ja tyytymättömimmät ihmiset joukkoonsa, mikä aiheuttaa hajoamisen toisensa jälkeen. Sen tarkoitus on vastustaa mitä milloinkin, joten hallitushaikailut ovat silkkaa utopiaa, vaikka persut olisivat suurin kaikista Suomen pikkupuolueista. Tuskin saisivat kumppanikseen edes kokoomusta tai jos saisivatkin, se hallitus ei kauaa istuisi. Paitsi että enemmistöhallitusta nuo kaksi sankaripuoluetta eivät edes saisi aikaiseksi.

Sen verran fiksu fuhrer persuilla on, että tajuaa jättää uppoavan laivan jos ei nyt niin lähiaikoina.

Villi veikkaus on, että persut poikii useamman mikropuolueen ja äänestäjistä suuri osa siirtyy nukkuviin – tai sitten ottaa lusikan kauniiseen käteen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Siirtyisivätpä isolla kirjoitettuun Nukkuviin, niin Suomi saisi aivan uudenlaisen mahdollisuuden!

Olen miettinyt sitä että aina kun puolue rakennetaan populistisen puolitotuuden varaan (oikeastaan kaikkien nykyisten eduskuntapuolueiden taakka) kokonaisuuden kustannuksella se AUTOMAATTISESTI houkuttelee vain keskinkertaisia valtajuoppoja päättäviin asemiin puolueessa-

Siinä ei visionääriset asiaosaajat saa mitään roolia, päinvastoin heidät pelataan ulos porukalla hyvin nopeasti.

Melkoinen paradoksi koska Suomen olosuhteissa ja valtamedian kyvyttömyyden vuoksi juuri tuo puolitotuus menestyy. Kyllä - "Valtamedia on osa ongelmaa".

Siinä syy miksi minun hommani on niin älyttömän haastavaa. Helpottaisi toki jos olisi rahaa, mutta siinäkin on paradoksi - jos osaisin (tai haluaisin) hyväksikäyttää systeemiä en varmasti oivaltaisi sen heikkouksia siten kun nyt oivallan.

Koskee kaikkia rehellisiä, ei valta edellä motivoituneita nykysysteemin kapinallisia. Perussuomalaiset ei myöskään ole heidän puolueensa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Sen lauluja laulat jonka leipää syöt.

Persut syövät Putinin leipää ja laulavat Putinin lauluja.

Mutta kaikki äänestäjät eivät siitä välttämättä tykkää.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persuilla on monella tapaa uusi tilanne. Suosittu vasemmistohallitus esim. on heille levyn vaihdon paikka. Näkeehän se että eivät enää ole edes niin paljon valtamedian suosiossa tai fokuksessa kuin ennen vaaleja.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ongelma on vaan siinä että Halla-ahon opetuslapset ovat käytännössä 100% matutusporukkaa joiden vahvuusalue nimenomaan on vain ja ainoastaan matutus pienellä ilmastolisällä.

Uusi eduskunta ja hallitus tulee tarjoamaan yllinkylllin mahdollisuuksia jatkaa vanhalla kaavalla puolin ja toisin.

Suomi parka.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #36

Opetuslapset eivät mitään tee ilman ohjausta. Tähän asti heitä on ohjattu bannonin ohjeiden mukaan ja Putinin hyväksi. Nyt johto itse alkaa vihdoin pistää jarruja päälle paitsi Huhtasaari. Hakkarainen on vain marionetti joka ei ilman kädestäpitäjää osaa tehdä mitään.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri Vastaus kommenttiin #37

"Nyt johto itse alkaa vihdoin pistää jarruja päälle..."

Avaisitko, mihin viittaat?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #40

Siihen että eivät ole aktiivisia vaan luultavasti pähkäilevät suljetuissa huoneissa että mihin ja miten suuntautua. Halla-aho on kuitenkin juuriltaan ja koulutukseltaan aivan vailla ääriliiketradititioita joten jossain vaiheessa hänelläkin alkaa pohtiminen tulla narsismin tilalle.
Riikka Purra on ainoa tällä hetkellä ulospäin aktiivi osa puolue-eliittiä.
Veikkaan että esim Suomen Sisun dominanssi ja ote puolueesta aiheuttaa paineita ja hylkimisreaktioita niissä (harvoissa?) jotka eivät siihen putiikkiin kuulu.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #41

Tuo Suomen Sisu kytkentä minulla itselleni on hieman selvittämättä. Muistan kesällä 2015 kun Immonen revitteli ja sehän on Sisun puheenjohtaja.

Käsitykseni on että se on 1/1 nuivien persujen järjestö ja ketä siihen ei nykypersuista, sen johdosta enää kuulu, onko sellaisia?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vertasin tuolla aiemmin edellä 70-luvun suomalaisia kommunisteja ja nykypersuja toisiinsa. Ei ihan pieleen?

Se porukka joka suoraan vertaantuu noihin kommunisteihin Venäjän ystävyydessään hajoittaa Perussuomalaiset uudestaan...?

Näin veikkaan. Huominen on jännä päivä mitä sanoo Jussi Halla-aho.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Kolkkoa luettavaa:

"Neljä vuotta sitten Laura Huhtasaari astui moskeijaan ja puolusti naisten oikeuksia – nyt hän on osa rintamaa, joka murentaa sukupuolten tasa-arvoa"

Persut ovat liittymässä Euroopan jyrkän nationalistisiiven Legan, Ranskan Kansallisen rintaman, Ukarin Fideszin, ynnä muiden änkyröiden joukoon, joiden tavoite on sama kuin vanhoillisilla muslimeilla. Näille yhteistä on venäjämielisyys.

"Ajetaan alas oikeuksia, joista naiset ovat tapelleet ainakin 1800-luvulta lähtien: Oikeutta määrätä kehostaan. Oikeutta päättää urastaan, puolisostaan ja perheestään."

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006126693.html

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Minä en luota Huhtasaareen pätkääkään. Aivan valta edellä menevä politiikkotyyppi. Huhtasaari, Hakkarainen ja Kotro hääräämässä liittoutumia Suomea vastaan EU:ssa?

Haloo!!

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri

Perussuomalaiset ovat oman johtajansa johdolla liittoutumassa jyrkän nationalistisiiven kanssa EU - parlamentissa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #39

Huomenna keskiviikkona nähdään onko ko. johtaja entinen johtaja. Mahdollista sekin. Käsittääkseni Nato Halla-ahoa viedään kuin litran mittaa jos todellakin on puheenjohtaja ja menevät ko. nationalisti liitouman taakse...

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Vaikka Paavoa arvostankin sitkeytensä ja yritteliäisyytensä vuoksi, niin nämä Hirvimäen ulostulot saavat vaan tuntemaan säälin sekaista myötähäpeää. Pavella sentään jotain näyttöä takanaan, blogistilla ei taida olla juuri mitään. No, kun ei muut blogit tuottaneeet juurikaan edes kommentteja, niin otetaan hyväksi koettu konsti käyttöön ja haukutaan perussuomalaisia. Näin toimien ainakin "kuikkalappalaisilta" peukkuja ja vaikkei niillä taida leipää pöytään tulla, niin saahan ne sentään tuntemaan että ollaan oikealla asialla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Kalervo. Minulla on erinomaiset näytöt, paremmat kuin Paavo Väyrysellä muuttaa Suomea ja tuoda se pikkuhiljaa 2000-luvulle.

Koulutus on tullut ihan muualla kuin missä Väyrysen ja monen muun suomipolitiikan kellokkaan, mahdollisimman kaukana politiikasta eli tosielämässä, parhaassa paikassa siis.

www.nukkuvat.fi/puolueohjelma

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset