Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kutsun Siniset pelaamaan Nukkuvien tikkiä!

Sininen tulevaisuus pitää puoluekokouksen lauantaina 8.6.2019 Espoossa. En ole Sinisten jäsen, mutta minulla on puoluekokousväelle vähintäänkin mielenkiintoinen ehdotus: 

Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp):n puheenjohtajan ominaisuudessa ehdotan Sinisten (organisaation) ja Nukkuvien (konseptin) laittamista yhteen.

Sinisten organisaatio ja monet sen tunnetut poliitikot sekä Nukkuvien konsepti olisivat synergialtaan (yhteisvaikutukseltaan) jotain aivan ennenkuulumatonta suomipolitiikassa. Ohjelman osalta en usko, että on suurta ongelmaa. Ohjelmassa tulisi miettiä Nukkuvien lähestymistapaa, jossa keskittymme "ainoastaan" valtapuoluekorruption alasajamiseen ja siitä vapautuneitten aineellisten ja henkisten resurssien siirtämiseen suomalaisten hyvinvointiin.

Tämä on parhaiten tehtävissä oman Kansalaispalkka nyt! -uudistuksen avulla, joka on enemmänkin sateenvarjo monelle isolle uudistukselle. Kansalaispalkka on "vain" yksi tärkeä osa kokonaisuutta, uudistuksen moottoriöljy. Kansalaispalkka nyt! edustaa uutta ajattelua nykysysteemin saamiseksi tehokkaaksi ja yksinkertaiseksi sekä suomalaisen luovuuden vapauttamiseksi. Kyse on todellisesta vapaudestamme. Kyse on vakavan ylipolitisoitumisen alasajamisesta isänmaassamme.

Kyse ei tietenkään ole siitä, että kaikki olisi jo valmiiksi kiveen kirjoitettu. Haluan myös tuoda esille Nukkuvien uutta tapaa jäsentää sitä, mikä on oleellista. Oleellista on ymmärtää, että pelaamme "väärää peliä". Pelinmuutos on oleellista - Nukkuvat on "reilun pelin herätyspuolue!"   

Uskon Nukkuvien ja Sinisten olevan samoilla linjoilla näissä asioissa?

Nukkuvien fokus puolueena on suomisysteemin "sisäisessä muuttamisessa" ja vain siinä. "Eu, Euro, markka, mamu, matu, ilmastonmuutos, sote, Nato" jne asiat eivät ole lainkaan Nukkuvien puolueen ohjelmassa puolueena. Niistä saa jokainen Nukkuvien jäsen olla mitä mieltä tahansa, kunhan ei tuo omaa kantaansa esille puolueen kantana.

Edellä mainittu siksi, että haluamme luoda 2020-luvun pääministeri- ja pelinmuutospuolueen, joka yhdistää suomalaisia nukkuvista, sitoutumattomiin ja liikkuviin äänestäjiin. Se on mahdollista jos emme hirttäydy suomalaisia jakaviin asioihin, vaan keskitymme yhdistäviin asioihin.

Miljoonan suomalaisen Nukkuvat!

 

***

Minulla on henkilökohtaisesti mielenkiintoinen historia liittyen perussuomalaisiin, sillä olin mukana keväällä 2017 perussuomalaisten puheenjohtajakisassa. En kuitenkaan koskaan päässyt loppusuoralle sillä minua ei hyväksytty puolueen jäseneksi. Siitä syntyi lopulta Nukkuvat.

En ole katkera kenellekään, mutta haluan yhä intohimoisesti muuttaa isänmaatani. Silloin kun tajuan kriittisiä muutosresursseja tuhlattavan isolla kauhalla, hermostun, mutta toisaalta innostun, jos oivallan, että resursseja voisi olla luotavissa lisää? Siitä tämäkin blogi.  

Olen aina silloin tällöin muistuttanut Sinisiä viimeisen kahden vuoden aikana siitä, että heidän olisi herättävä todellisuuteen. Olen tehnyt blogeja asiasta ja myös ollut yhteydessä Sinisten kansanedustajiin, mutta ymmärrettävistä syistä aika ei ole ollut aikaisemmin vielä kypsä Sinisten puolella pohtia ehdottamaani.

Viimeistään nyt on Sinisissä herätty todellisuuteen? Myöskin Timo Soini ja Sampo Terho ovat luopuneet politiikasta ainakin toistaiseksi ja sekin varmasti avaa uutta ajattelua sinisten sisällä?

Tämän blogini lisäksi kannattaa lukea kolme aikaisempaa kirjoitustani, jotka pohjustavat asiaa ja tilannetta 2019 eduskuntavaalien jälkeen. "Perussuomalaisten pahin painajainen", "Nukkuvien tikki" ja "Nukkuvien kolme ässää". Niissä tuon esille myös sitä, mitä puhtaalta pöydältä aloittaminen mielestäni tarkoittaa ja miten Nukkuvat voisi olla verraton alusta siihen - tämähän liittyy erityisesti mm. sinisten ex-kansanedustajiin, sattuneesta syystä. 

 

***

Toivon Sinisille antoisaa puoluekokouspäivää. Take your time - en oleta, että hetkessä asiaa ehditään isommin pohtia, mutta täällä ollaan jatkossakin. Myös Porin Suomi Areenassa Nukkuvat ja allekirjoittanut on mukana alkuviikon heinäkuussa. Saa olla yhteyksissä, yhteystiedot profiilissani.

Nukkuvien sateenvarjo on iso. Kaikkien pienpuolueiden kannattaa jatkossa miettiä sitä, mitä puoluetoiminnalla tavoitellaan ja mitä resursseja yhdistämällä saavutettaisiin -

ainakin kaikkien niiden, joiden visiona on kokonainen "hyvä vallankumous!"

 

***

7.6.2019

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

 

***

petrihirvimaki.com

"YLE alas, kansa ylös!" -kansalaisaloite

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tiedän että osaa suomalaisista sana "Sininen tulevaisuus" ei mitenkään innosta. Senhän näimme peräti kaksissa kevään vaaleissa.

Minua innostaa se resurssi muuttaa Suomea, mikä sinisten organisaation sisässä on - minua pelottaa se ymmärtämättömyys, mikä on mahdollista vieläkin olla tulematta puusta alas.

Sen 4,5 vuotta mitä olen ollut politiikassa, olen huomannut, että synergiasta ei myöskään politiikassa sen toimijoilla ole oikein mitään tajua.

Se syntyy kun kaksi tai useampi riittävän erilainen toisiaan täydentävä juttu laitetaan yhteen. Yhteisvaikutus. 1 + 1 > 2 jne.

Nukkuvien osalta meillä on annettava iso kriittinen panos tuohon yhtälöön, ei mitään häpeämistä.

Jatketaan harjoituksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset