Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kohtasin YLE:n päätoimittajan Porin yössä

Terveisiä Porin SuomiAreenasta, jossa Nukkuvat veti eilen oman "Valtamedia on osa ongelmaa?" puhetilaisuuden.

Eilinen oli kovin mielenkiintoinen päivä ja yö Porissa. Nukkuvien sessiossa lupasimme etukäteen viedä suomalaisen mediakeskustelun uudelle tasolle. Aika paljon luvattu, mutta minkäs teet jos sinulla on vuosien aikana kertynyttä omakohtaista tietoa etulinjasta siitä, miksi suomalainen valtamedia ei toimi lainkaan hyvän ruohonjuuritasolta puskevan muutoksen esittelijänä Suomen kansalle? Suomalainen nykysysteemin ylläpitoeliittimedia työntää väyrysiä, liikenyttejä, sinisiä ja jopa natseja tuutin täydeltä samalla kun miljoonan suomalaisen Nukkuvista mm. YLE ja Helsingin Sanomat on totaalisesti vaiennut. 

Pirullisinta valtamedian kannalta on se, että tälläinen heidän touhuaan härnäävä Hirvimäki ja Nukkuvat tietää kokemuksensa perusteella tasan tarkasti miksi noin on. Siksi, että kyseiset toimijat eivät ole nykysysteemille (Kokoomuksen, Keskustan ja SDP:n mukahaastamiseen eli kusetukseen perustuva valtapuoluediktatuuri sidosryhmineen) uhka millään tasolla.

Väyryset, siniset, liikenytit ja natsit saa lumedemokratian nimissä esitellä kansalle ja siksi ne ovat mediassa koko ajan ilman mitään vaikuttavuutta. Mutta Nukkuvien puolueen herääminen on potentiaalinen iso uhka nykysysteemille. Siitä ei kannata päätoimittelijoiden mielestä hiiskua, että Nukkuvat on myös poliittinen puolue tätänykyä. 

"Sitä saat mitä tilaat, valtamedia!"

Perussuomalaisten kannatus on seuraavissa vaaleissa +30% ja siitä sitten aina vaikka +50% jos valtamedian idiotismi ei lopu! Perussuomalaisilla kun on valtamedian sille tahattomasti rakentama monopoliasema nykysysteemin haastajana. Suomi on täynnä katkeruutta nykysysteemiä kohtaan ja mikään valtapuoluepoliittinen maailmanhalaaminen ei sitä muuksi muuta. Ainoa mitä valtamedian tarvitsisi tehdä olisi olla oikeasti puolueeton edes jonkin verran, siitä se hyvä muutos käynnistyisi. Antakaa ihmisten päättää ketä he kannattavat, hoitakaa hommanne mitä väitätte tekevänne, valtamedia!

 

***

Eläköön uusi suomalainen ruohonjuuritasolta nouseva mediakeskustelu!

Sen elämänlankana on jatkossa muutama kansalaismedian kuvaama striimi eilisestä "Valtamedia on osa ongelmaa?" tilaisuudestamme. Kannattaa ehdottomasti katsoa, emme turhia säästelleet sanojamme. Näkökulmansa paneeliin toivat myös Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry:n Anter Yasa sekä Kansan Radioliiton ja Vapaa-ajattelijoiden Esa Ylikoski. Tulisilla hiilillä oli yksi ainoa päätoimittaja, joka uskalsi mukaan, Satakunnan Kansan Tomi Lähdeniemi.

MTV:n oma hinta striimille olisi ollut 2700 eur - raha olisi kyllä kelvannut, mutta uutisentekomielessä valtamedia suorastaan loisti poissaolollaan eilenkin, kuinkas muuten. Olin kuitenkin otettu siitä, että edes Huvustadsbladetin Tim Johansson haastatteli minua jälkeenpäin. Itseasiassa HBL:n suuntaan ei tainnut edes lähteä kutsua tilaisuuteen? Johansson reagoi aidon lehtimiehen tapaan mielenkiintoiseen paneeliin ja päätti tehdä jutun samalla sekunnilla. Sellaista ei koskaan tapahdu siinä valtamediassa, josta minä joudun jatkuvasti puhumaan. Mutta laitetaan tapahtumaan, pikkuhiljaa.

Kahden kuukauden yritys saada kolme päätoimittajaa mukaan paneeliimme ja tuloksena "vain" maakuntalehden päätoimittaja. Arvostan Satakunnan Kansan päätoimittaja Tomi Lähdeniemeä mukanaolosta ja hän sai tuta ehkä enemmän kuin ansaitsi henkilökohtaisesti siitä mediakritiikistä, jota eilen annoimme? Tosin hänelläkään ei rohkeus riittänyt pyytää omasta talosta toimittajaa paikalle kertomaan valtamedian täydellisestä itsekritiikin puutteesta. Samaan aikaan Porissa oli kymmeniä toimittajia paikalla kuvaamassa nykysysteemin pönäköitä kesäbileitä siellä, missä se oli poliittisesti korrektia: liirum, laarum, lässyn, lässyn...

 

***

Puhetilaisuuden jälkeen vuorossa oli sometukset ja syömiset ja sateenpitoa autossa. Lähdin aikani kuluksi käppäilemään Porin iltaan josko siellä näkyisi tuttuja ja vähän summaamaan päivää. Tilasin gluteenittoman oluen. Kas kas, Ylen päätoimittaja Jouko Jokisen näköinen iso kalju mies tilaa oluen ja viskin ja siirtyy kauemmas. Mennäänpä jututtamaan.

Terve, taidat olla Jouko Jokinen? Jep!

Aika hassua, että Ylen päätoimittaja, suomalaisen mediavallan ylipappi, tuntee minut jo ulkonäöltä ja kertoo samaan hengenvetoon, että juuri tuli Poriin - hänellä oli mielessään kutsuni saapua Nukkuvien puhetilaisuuteen ja sitä selitteli. Hassua siksi, että Jokisen luotsaama Yleisradio ei ole kuuna päivänä kyennyt vielä uutisoimaan rivilläkään poliittisesta puolueesta nimeltään Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp) ja mieshän ilmiselvästi seuraa tekemisiäni! 

Noin se menee muuallakin. Meitä pyörittää tusinan porukka median päätoimittajia ja isoja omistajia. He ovat perillä asioista eli siis siitä, mitä ei saa päästää valtakunnassa tapahtumaan, ei missään nimessä.

Kyllä, pidän sitä suoranaisena vittuiluna, että tämäkään ylenanto vaalien alla 7.4.2019 ei johtanut mihinkään vaan kyseisessä jutussa kerrottiin vain käsitteestä "nukkuvien puolue" - eihän puolueettomalle Ylelle mitenkään voinut sopia, että samassa yhteydessä parisataatuhatta tai miljoona suomalaista olisi yhtäkkiä tiennyt, että on olemassa myös poliittinen puolue nukkuville? Sehän olisi ollut kamalaa?

Karskin oloinen mies Jokinen, ilmeisesti "hyvä jätkä" sille porukalle, jolle pitää sitä olla?

Vähän halvalla hän pisti Harkimon Liike Nyttiä, tosin huomautin että Harkimon naama on kovin kulunut myös Ylen uutisissa. Alkoi minulta kyselemään, että miksi häiritsemme hänen "alipalkattuja urheilutoimittajia" kovaäänisillä Pasilassa, viitaten mielenosoitukseemme talvella Ylen toimitalon edessä? (Ei sellainen ole mukavaa, siitähän voi saada vaikka bannia Ylellä...)

Vastasin Jokiselle, että eikö ole hyvä, että nyt on miehen ja puolueen nimi hänellä ja monella muulla yleläisellä tiedossa, kun on se henkilökohtaisesti käyty kertomassa ihan ovella asti - kutsua kun jo odoteltiin turhaan neljä vuotta? En jäänyt Jokisen kanssa laseja tyhjentelemään, ei ole tarve kaveerata sen enempää. Tosin lupasin palata asiaan erään ohjelmaideani osalta myöhemmin.

Pori kuittaa, Nukkuvien tonttulakki päähän ja baanalle!

 

***

16.7.2019

Porin kirjasto, Pori

Petri Hirvimäki

pj., Nukkuvien puolue - Nukkuvat ry (rp)

 

***

Nukkuvien puolue - Nukkuvat (ml. sähköinen kannattajakorttikeräys)

Keltaliivitontut Facebookissa

Hirvimäki Unpolitical Youtubessa

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Nukkuvien tonttulakki näkyy tuolla ihmisten keskuudessa todella tehokkaasti. Viran puolesta... ;-)

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

oletteko jo puoluerekisterissä , en löytänyt ?

https://vaalit.fi/rekisteroidyt-puolueet
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_puol...

Ehkä sitä media-aikaa jne. näkyvyyttä tulee kun saatte "firman" pystyyn

tsemppiä !

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Tero. Ei olla vielä. Väyrynen, Harkimo, siniset jne saa kaiken huomion valtamediassa, vaikka niillä mitään puoluetta olisikaan.

Jo 1/10 siitä riittää "miljoonan suomalaisen" Nukkuville aivan loistavasti. 0 ei oikein tahdo riittää - vielä sen asian kanssa, että rahat on pariin kertaan ryöstetty nykysysteemin toimesta.
asioitten tekeminen vaatii myös resursseja!

Puolueettoman valtamedian tulisi olla kaikkien resurssi joilla on hyvää yhteiskunnallista oivaltamista, vaan ei todellakaan ole. #eliittimedia

Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Www.nukkuvat.fi/puolueohjelma

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

eli ei ole 5000 kannattajakorttia vielä kasassa ?

Paljon teillä on jäseniä , siis sellaisia jotka maksavat jäsenmaksun ?

Tero

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #6

Ne kortit jotka saatiin kerättyä kaiken lisäksi vanhenee.

Ei maksaneita jäseniä ole paljoa. Ei ole ollut edellytys lainkaan maksaa jäsenyys että voi toimia Nukkuvissa.

Meidän luku jota kannattaa verrata muihin on "miljoonan suomalaisen" Nukkuvat.

siinä on potentiaali ja jos kiinostaa kannattaa keskittyä siihen. Siitä se sitten YHDESSÄ tekemällä lähtee räjähtävään kasvuun, kaikki on valmista.

Asia on siis kiinni mm sinusta, minua ei kannata ylikorostaa? ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #7

Jatkossa kerätään sähköisesti kortit. Niin tehdään vaikka oikeusministeriö mi sanoisi.

www.nukkuvat.fi/kannattajakorttikerays

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Olen aikeissa ehkä perustamassa Koirien omistajien puoluetta. Meitä on 1,5 miljoonaa. Voimme toivottavasti jatkossa tehdä hallitusyhteistyötä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Manu. Nukkuvat on Suomen ainoita "kokonaisuuspuolueita", jolla uudenlainen oivaltava ohjelma SEKÄ miljoona suomalaista plus liikkuvat äänestäjät, jotka voivat tuntea puolueen omakseen.

Koiranomistajat lienevät hyvin heterogeeninen ryhmä kokonaisuuteen liittyvissä asioissa? Paljon nykysysteemin saamamiehiä ja naisia?

Voit siis unohtaa sen kokonaisuuden jo kättelyssä.

Eläinoikeuspuolue on jo perustettu, mutta anna mennä vaan sen ison kennelin kanssa jos siltä tuntuu!? ;-))

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset