Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta EU:n talouskriisi

Hätätila vaatii pakkolakeja ja Johtajaa

(Keskustapuolueen upoksista nostanut diplomi-insinööri Juha Sipilä valittiin epäsuorasti kansan toimesta maamme pääministeriksi. Oli voimakas usko, että liike-elämässä menestynyt omistaja/sijoittaja-toimitusjohtaja osaisi hoitaa myös valtiolaivaa)

 

Suomen sisäiset jännitteet voivat lisätä ulkoisia uhkia

Suomessa ovat kasvaneet voimakkaasti sisäiset jännitteet. Useat työmarkkinajärjestöt työntekijäpuolella ja elinkeinoelämän puolella ovat vakavan konfliktin partaalla. Maahanmuuttoasiat ovat nostaneet yhtäkkiä esille monia äärimielipiteitä korkeassa asemassa olevien poliitikkojenkin esittämänä. Jotkut ovat avoimesti valmiita vaarantamaan Suomen välejä muihin EU-maihin ja vastustavat unionin sisäisen sopimisen ja yhdessä tekemisen kulttuuria, minkä pitäisi olla jo euroalueen vakauden ja vapaan liikkuvuuden alueen turvaamiseksi jatkossakin täysin välttämätöntä.

Euroopan järjestelmät pettävät

Arabikevät (الثورات العربية‎‎, al-Thawrāt al-ʻArabiyyah) on mielenosoitusten, kansannousujen ja väkivaltaisuuksien aalto, joka alkoi Tunisian vallankumouksesta vuodenvaihteessa 2010–2011.

EU:n jäsenvaltio vai osavaltio????

Suomen liityttyä EU:iin on kaikki mennyt pikkuhiljaa loivassa kaaressa alaspäin.

Suomen sanotaan olevan EU:n jäsenvaltio, mutta määräilemisen perusteella olo on kuin osavaltiossa. Milloin ihmiset huomaavat, kuinka oman maamme määräysvalta luovutetaan hiljalleen muiden maiden määräysvallan alle?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä