Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Hakaniemi

Ay-liikkeen tyrannian on loputtava

Lakkoilu vaikuttaa olevan yksi suomalaisen yhteiskunnan pyhistä lehmistä. Tämä on usein nähty työntekijöiden ainoana voimakeinona puolustautua omistajien harjoittamaa “tyranniaa” vastaan. Lakko-oikeus on saattanut olla eettisesti oikeudenmukainen, ehkä jopa välttämätön seuraus sata vuotta sitten vallinneista, teollisen vallankumouksen alkutaipaleen työoloista.

Hakaniemen lasipaviljongista pysyvä maamerkki

Hakaniemen kauppahallin remontti alkaa pian. Hallin väistötiloiksi torille on suunniteltu lasipaviljonkia, jossa kauppahallitoiminta voi jatkua remontin ajan. Alustavasti on arvioitu, että kauppahalli voitaisiin avata takaisin käyttöön heinäkuussa 2019. Se, mitä tapahtuu lasipaviljongille hallin remontin jälkeen, on vielä auki. Kaupunki ehdottaa paviljongin vuokraamista toimittajalta, siis ostamisen sijaan. Miksi rakennelma nähdään niin tilapäisenä?

Hakaniemi on meidän!

      Keskustelussa jossa arvostelteltiin PS´n maahanmuuttopoliittista ohjelmaa Soini jäljitti kriittisiä ääniä "Hakaniemen trollitehtaalle".  

  Hakaniemi vaan ei ole mikään foorumi netissä kuten Hommaforum vaan varsinainen Paikkojen Paikka. Hakaniemi on sekä fyysinen että symbolinen, elävä ja monipuolinen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä