Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Ihminen ihmiselle

Onni olla suomalainen. Vai onko?

Täältä Suomesta on menty pakoon köyhyyttä, epätoivoa, kurjuutta. On lähdetty hakemaan parempaa arkea ja elämää hyvin moniin muihin maihin. Miehet etunenässä jo 1800-luvun lopulla kun maa ei ollut vielä itsenäinenkään ja myöhemmin. Jenkkeihin, Ruotsiin, Kanadaan, Australiaan. 1960 ja 1970 luvuilla oli oikein muutto aalto. Eikö sanonta ollutkin jossakin vaiheessa, että suomi-pojat tekevät autot ruotsalaisille…

Omista joulusi hyvälle tahdolle!

Olen omistanut 76 vuotisesta elämästäni viimeisimmät seitsemän eläkeläisvuottani vuotta hyveiden ja vahvuuksien tutkimukselle, kirjoittanut asiasta yhden tietokirjan, lukuisia artikkeleita ja johtanut kahta peruskoulun kehittämishanketta. Olen käynyt läpi eri puolilla maailmaa tehtyjä  tutkimuksia, joissa hyveet ja vahvuudet ovat pääosassa.  Niissä tutkitaan:  Ovatko vahvuuksiin tukeutuvat ihmiset onnellisempia? Ovatko vahvuuksiin tukeutuvat ihmiset varmempia ja vähemmän masentuneita? Omaavatko vahvuuksiin tukeutuvat ihmiset enemmän energiaa ja elinvoimaa?

Ihmisiä ihmisille

Viime aikoina moni on tahtonut tietää, mitä mieltä olen keravalaisista. Olen vuosien varrella tavannut aika monenlaisia keravalaisia ja tullut siihen lopputulokseen, että on parempi olla olematta keravalaisista mitään mieltä yhtenä massana, vaan muodostan mielipiteeni keravalaisista keravalainen kerrallaan aina tilaisuuden osuessa kohdalle.

Kaikki ihmishenget samanlaisia, kaikki ihmishenget samanarvoisia

Syyriassa käydään sotaa Daeshia vastaan. Venäjän tekemät ilmaiskut ovat kuitenkin kohdistuneet alueille, joilla on valtavasti syyrialaisia evakkoja. Turkin ilmaiskut taas kohdistuvat kurdeihin, jotka ovat alusta asti taistelleet Daeshia vastaan. Niin ikään USA, Ranska ja loput EU maat hyväksyvät, että Daeshin kukistamiseksi meidän pitää pommittaa jokaista kolkkaa jossa heitä saattaa olla. Eikö ole loogista, että pommitusten ja muiden levottomuuksien takia ihmiset päätyvät meillä pakolaisiksi?

Ihmisluonnosta ja modernista elämästä.

Onko mahdoton ajatus,että veroja laskettaisiin, jotta tavallinen kansalainen saisi enemmän ostovoimaa? Onko mahdoton ajatus, että tällä tavoin valtio saisi lisää verotuloja kansalaisilta ja firmoilta? Onko mahdoton ajatus, että tästä tilanteesta selvittäisiin muutoin kuin leikkauksia tekemällä? Onko mahdoton ajatus, että osakkeenomistajat olisivat maltillisempia voittojensa kotiuttamisessa ja investoisivat sen sijaan enemmän yrityksiin ja sitä kautta työntekijöihin, joihin ovat sijoittaneet? Onko mahdollista,että ihmisille riittäisi vähempi luksus?

MAAHANMUUTOLLA JA MAAHANMUUTTAJILLA TARKOITETAAN NIIN MONTAA ERI ASIAA...

 

MAAHANMUUTOLLA/ MAAHANMUUTTAJILLA
TARKOITETAAN NIIN MONTAA ERI ASIAA...

>>>>>Esim. on työperäistä, on avioliiton kautta tulevaa, on maahamme opiskelemaan tulemisen kautta tapahtuvaa maahanmuuttoa, muutamia mainitakseni. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä