*

Hirvimäki - Nukkuvat - Unitas kansanliike Puheenjohtaja - #petripresidenttiehdokas - Visio, joka yhdisti kansan - En haasta puoluettasi vaan politiikan

Kaikki blogit puheenaiheesta Inhodemokratia

Kansanedustajat tekevät tuottavaa työtä yhden (1) prosentin ajastaan?

Sori jos hieman liioittelin otsikossa - nimittäin voihan se tuottavan työn osuus olla monella kansanedustajalla lähempänä yhtä (1) promilleakin eli noin tuhannesosaa ajankäytöstä? 

Kansanedustajan touhun Arkadianmäellä kaiketi pitäisi edistää JOKAISEN suomalaisen asiaa eikä vain oman valtapuolueen, eturyhmän tms. "väärän kollektiivin" kansalta varastamista, nollasummakakunjakoa ja suomalaista kaverisosiaalikapitalismia? 

Nukkuvien hollitupa

Tunnen suorastaan veitikkamaista innostusta siitä, että suomipolitiikan eräiden kellokkaiden edesottamukset ovat ajaneet meidät toteuttamaan performanssin nimeltään ”Nukkuvien hollitupa” Jyväskylän messuaukiolla lauantaina 10.6.2017 –

Ei tullut Hirvimäestä puheenjohtajaa – eikä perussuomalaista

Tulin eilen mökiltä parin päivän reissusta. Vaimoni näytti postipinoa ja pyysi katsomaan, josko odottamani kirje olisi sen joukossa. Ei ollut, tiesin sen jo valmiiksi. En ole vieläkään kyennyt hänelle kertomaan, että kyseistä kirjettä ei koskaan tule.

Sain 24.4.2017 sähköpostiviestin Perussuomalaisten puoluetoimistosta:

”Jäsenhakemuksenne Perussuomalaiset r.p.:een

Hei,

Ilja Janitskinin vangitsemismääräys pysyi voimassa KKO:ssa

"Korkein oikeus pitää voimassa MV-lehden julkaisijan Ilja Janitskinin vangitsemismääräyksen.  

Asetelmat tulevissa presidentinvaaleissa

Olemme vedenjakajalla vuoden 2018 presidentinvaaleissa. Niissä on panoksena jotain aivan muuta kuin mihin olemme tottuneet. Presidentinvaaleissa on panoksena maamme pelastaminen syvän laman ja taloudellisen tehottomuuden sekä yhteiskunnallisen latistuksen ja eriarvoisuuden syövereistä. Viimekädessä vaaleissa on panoksena kytevän vihan ja vastakkainasettelun kierteen leviäminen tuhoisiin mittasuhteisiin, sen estäminen. Se ei voi tapahtua väkisin, se voi tapahtua vain hyvällä.

VALTAMEDIAN kupla puhkeaa

Mikael Jungnerin eilisessä blogissaan heittämä ajatus: ”Aten pois vaatiminen olisi kuin vaatisi Steve Jobsia ulos Applelta” ei tainnut aivan niin puhutella kuin Jungner (YLEN ent. tj., sos.dem) tarkoitti montaakaan kanssablogistia? Varmaankin yhtä osuva ilmaus tässä puoluetukien, lehdistötukien, TEKESien jne. maassa nimeltään Suomi olisi ollut käyttää termejä Stalin, keskuskomitea, polithbyroo..?

Valhe, emävalhe… SLUSH!?

Tulen oman presidentinvaalikampanjani #petripresidenttiehdokas aikana tekemään kaikkeni, että isänmaamme edun nimissä tämäkin esilletuomani ongelma – josta Slush on yksi ilmenemismuoto – otetaan Suomen agendalle kriittiseen tarkasteluun ja laitetaan sitten kuntoon.

Puolue – mikä ihana tekosyy!

Eija-Riitta Korhola – sinut on haastettu! 

Kokoomuksen ex-varapuheenjohtaja ja ex-eurokansanedustaja Eija-Riitta Korhola kirjoitti 20.1.2016 Puheenvuorossaan ”Kyllä Siperia lopettaa” ansiokkaasti tuulivoimatukien vääristävästä vaikutuksesta Suomen energiataloudelle, teollisuudelle ja kuluttajille.

JAMK ja kaverisosiaalikapitalismin korkea veisu – osa I/II

Tämä on tarina suomalaisesta 2010-luvun yhteiskunnallisesta idiotismista. 

Tarinan pääosissa ovat itseni lisäksi Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), tarkemmin sanottuna sen yrittäjyyskehitys sekä Silicon Valley niminen laakso Amerikan Yhdysvalloissa. Tarina kertoo siitä miten Suomi-parka menee jatkuvasti perse edellä puuhun vaikka aika on jo aivan toinen kuin se joskus on ollut.

Tämä on tarina suomalaisesta kaverisosiaalikapitalismista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä