Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Innovointi

Some saattaa keskeyttää uusien innovaatioiden ja ideoiden toteutumisen

'Ennen meillä oli vaan kapeakatseiset kirjanoppineet insinöörit, juristit ja muut, jotka tyrmäsivät ymmärtämättömyyttään uudet ideat, visiot ja innovaatiot.

Nyt meillä on some, jonne jos uskaltaa kerran laittamaan uuden kehittämisidean koskien mitä tahansa, niin joku typerys ampuu sen alas kertalaakista. Yleensä se typerys on sellainen henkilö, jolla ei ole kompetenssia ottaa kantaa puoleen tai toiseen.

Kaksinaismoralismin maailmanennätySSS!?

Hyvä tasavallan hallitus, voisitteko itse hoitaa osuutenne siinä, mitä vaaditte muilta, kiitos! Pahempaakin, sillä uskottelette kansalaisille, että teillä olisi joku erityinen positiivinen muutosdraivi päällä maamme talouden ja kasvuyrittäjyyden edellytysten laittamiseksi kuntoon! 

***

Maailman tuntemattomin syyrialainen

Ilman tätä Syyriassa syntynyttä ”tuntematonta” Amerikan siirtolaista maailmamme olisi kovasti toisenlainen kuin se nyt on. 

Kuningasajatus (The Leading Thought)

"I'm dreaming of a strong, brave, open-minded and innovative Suomi Finland that will first identify and then defeat together this nightmare called powerholism. This ugly bubble that harms all of us will soon enough burst into million little pieces. It’s not about counting of the votes or silky gloves all the time, but it’s real intrapreneurship for our motherland and something that no other nation has ever been able to do before.

"Tekesleiri muuttaa taivaaseen"

Hallitusneuvottelujen osana Juha Sipilä heitti äskettäin 15 kysymystä puolueitten eduskuntaryhmille. Hieman aiemmin professori Vesa Kanniaisen työryhmä julkisti raporttinsa "Miten Suomi voidaan pelastaa?". On hyvä asia, että mennään eteenpäin vaihe vaiheelta -

0-6, 0-6, (0-4) ja media syöttää, ottelu alkaa!

Katselin perjantai-iltana Ylen A-Studion "kuplakeskustelua".

Mikäli ymmärsin oikein nuorehko julkkisnaisnäyttelijä oli aiemmin blogissaan kertonut, ettei oikein tunne perussuomalaisia äänestäneitä ihmisiä tuttavapiirissään, Helsingissä kun asuu.

Maa on jakaantumassa kahtia, mikä avuksi, (sotako tässä kohta alkaa)?

Lapsia ja nuoria on kannustettava uuden luontiin ja yrittämään

Havaintoni on, että emme Suomessa hyödynnä lainkaan lasten ja nuorten luontaista kiinnostusta uuteen ja kekseliäisyyttä yhdistellä asioita eriskummallisillakin tavoilla. Kouluissa kyllä pyöritetään kioskia, ja yrittäjät käyvät joskus pelottelemalla yrittäjyyden vaaroista. Se ei kuitenkaan anna oikeaa kuvaa nuorille kaikista mahdollisuuksista mitä heillä on.

Yrittäjyys on lopulta omistautumista, mutta ennen kaikkea asioiden tekemisestä toisin kuin muut.

Raha ei korvaa innovointitaidon puutetta

Laman sitkeys ja siitä nousemisen vaikeus pakottavat, toivottavasti, tarkistamaan myös innovointijärjestelmäämme. Suuretkaan rahalliset ja ajalliset panostukset innovointiin ja sen kehittämiseen eivät ole tuottaneet lähellekään sitä tulosta, mikä on ollut tavoitteena. Nyt pitäisi miettiä vakavasti, miksi paljon porua on tuottanut vain vähän villoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä