Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Islam terrori

Kalifaatin tukijat

Miksi yksikään poliitikko tai nyt isisnaisten puolesta puhuja ei vaatinut suomalaisten kotiin tuloa, silloin kun kalifaattiin lähdettiin. Miksi sitä ei estetty? Tiedettiin, että suomen kansalaisia sinne lähti. Miehiä, naisia ja lapsia. Missä oli huolenpito ja välittäminen silloin? Oliko silloinkin kyse naisten- ja lastenoikeuksista? Vai peräti ihmisoikeuksista saada lähteä tukemaan terroristijärjestöä ja sen toimintaa? Eikö muka tiedetty muutama vuosi sitten, mitä isispaskasakki siellä tekee? Silittelee ja paijaa paikallisia vääräuskoisia? Kaikki ovat syyttömiä.

Siirtolaiset, pakolaiset, kerjäläiset - Bioturvallisuus uhkako?

Miten viranomaisemme tarkastaa maahantulijoiden terveydentilan? Tutkitaanko Suomeen tulevien siirtolaisten, pakolaisten, kerjälaisten, laittomasti maahan tulevien ja olevien kolmansien maiden kansalaisten mukana mahdollisesti tulevia erilaisia tarttuvia tauteja, joista tunnnettu on ainakin HIV. Lisäksi on vaarana tulla tauteja jotka saattavat olla tuntemattomia täällä Pohjoismaissa? Myös erilaiset geeniperimästä johtuvat perinnölliset taudit olisi syytä tutkia tai ainakin tiedostaa. 

Mahdollisia uhkia

Yksikään ISIS:n riveissä taistellut terroristi ei voi palata Suomeen

 

Suomesta on lähtenyt taistelemaan noin 80 ääri-islamistia terroristijärjestö ISIS:n riveihin. Tunnetuin tapaus lienee ns. Sharia-Sanna, joka on viettänyt 4 vuotta ISIS:n kalifaatissa ja joka haluaisi nyt palata takaisin Suomeen. Mitä nämä henkilöt sitten ovat kalifaatissa tehneet? Käytännössä he ovat harjoittaneet terrorismia ja syyllistyneet jopa julmempaan väkivaltaan, kuin mihin natsit syyllistyivät omana aikanaan.

Mikä ihme Suomen oikeuslaitosta vaivaa?

Mies huutaa "Allahu Akbar" ja yrittää suistaa linja-auton tieltä ja kun tämä perustellaan paniikkihäiriökohtauksella ja 3-v vankeus vaihtuu 80 päiväsakkoon niin voidaan todeta oikeuslaitoksen olevan täysin sekaisin.

Ps. tästä asiasta olen kokemusasiantuntija, koska tämä sairaus on myös läsnä arjessani!

Kolme syytä miksi Charly Salonius-Pasternak on oikeassa

Charly Salonius-Pasternak kirjoitti 4.1. ansiokkaasti siitä, miksi Suomen sotilaat olisi tuotava kotiin Afganistanista ja Irakista. Seuraavassa aiheesta muutama ydinseikka.

Suomi ei ole mukana rauhanturvaamisessa vaan sodassa. Mitään maagista tapaa erotella sota ja rauha Afganistanissa ei ole. Jos minä annan kaverilleni aseen ja käy murhaamassa jonkun, olen osasyyllinen rikokseen. Rauhanturvatehtävät voidaan aloittaa, jos poliittinen rauhanprosessi on käynnistynyt. Tällaista poliittista ratkaisua ei ole alettu edes etsiä.

Trèbesin terrori-iskun opetus: Maailmankatsomuksilla on merkitystä

Pääsiäisen alla poliisi nimeltä Arnaud Berltrame joutui tilanteeseen, jossa terroristi oli murhannut kolme ihmistä ja ottanut panttivangiksi joukon muita. Pelastaakseen panttivangiksi joutuneen naisen, hän tarjosi terroristille vaihtokauppaa, jossa vaihtaisi osia naisen kanssa. Näin hän tuli pelastaneeksi naisen ja luultavasti muita saaden itse surmansa. Hän teki tekonsa vapaaehtoisesti, tuollaiseen ei poliisin virka velvoita. Hän tiesi, että se teko tulisi todennäköisesti johtamaan hänen omaan kuolemaansa ja kuolemaan se myös johti.

Onko parempaa ja huonompaa rasismia?

Uutiset kertovat rasistien hyökänneen ulkomaalaisten kimppuun Kabulissa. Tuoreimmissa uutisissa uhrimäärä on luokkaa 20. Tai oikeastaan uutiset eivät kerro hyökkääjien olevan rasisteja. Rasismia ei mainita ollenkaan uutisoinnissa. Tämä johtaakin ajattelemaan, että onko rasismia sittenkin kahta laatua, parempaa rasismia ja huonompaa rasismia.

Yle analyysiin kommenteja/maahanmuutto/terrorismi

Jokaiselle maalle on tärkeää neutraali uutisointi ilman mielipidevaikuttamista, mihin valitettavasti media sortuu.

Vapaa neutraali uutistoiminta ilman mielipidevaikuttamista on arvo mihin pitää pyrkiä. On tärkeää tietää tosiasiat.

 

Yle ”analyysin” kohtiin kommentteja:

 

1. Kaikki puolueet on vihapuhetta vastaan. Tietenkin on hyvä ensin kertoa mitä vihapuheella tarkoitetaan. Vihapuhe ei kuitenkaan ole se ongelma.

EU kaavailee tekstiviestivaroituksia terroristihyökkäyksistä

EU kaavailee tekstiviestivaroituksia terroristihyökkäyksistä

 

Ikävä kyllä Suomessa näistä ei olisi mitään hyötyä……

Sipilä, Presidentti, Hesari ja yle ihmetteleen vuorokauden onko kyseessä terrori-isku ja sittenkin puhutaan mieluummin puukotuksesta vaikka kaikki muut ymmärtävät kyseessä terrori-isku.

Jos Allāhu akbar huudetaan ja veitsien kanssa mesotaan niin se on aika selvää meille muille.

 

Suomessa kenties viikon päästä voisi lähettää viestin: kenties tapahtui terrorri-isku!

 

Voiko terroristi olla muslimi – pohdiskelua islamista?

Kun Turun joukkopuukotuksesta epäiltyä tutkitaan ”terroristisessa tarkoituksessa toimineena” ja oletettuna puukottajana (joka on esiintynyt väärällä identiteetillä), ajatuksena on lähtökohtaisesti hänen olemisensa terroristi. Uskonnoltaan hän on islaminuskoinen. Siksi mahdollisesti luullaan hänen uskonnollaan olevan tekemistä sen törkeän väkivaltarikoksen kanssa, josta häntä alustavasti epäillään. Tekotavaltaan hänen puukotusrikoksensa on samankaltainen kuin Euroopassa tehdyt ns. islamilaisten terroristien teot.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä