Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Itsekkyys

Uhrin irronneilla hampailla ei ole pahantekijälle mitään merkitystä

Tärkeintä pahantekijälle on juuri yleisö, joka hyväksyy väkivallan ja palkitsee sen ihailulla ja hyvä huudoilla. Uhri on yhdentekevä, hänhän on vain joku tuntematon. Yhteiskunta kun koostuu toisilleen tuntemattomista ihmisistä, jotka odottavat toisiltaan vastavuoroisuutta. Se on samaa kuin luottamus, jos se rapautuu väkivallan tähden, ei vastavuoroisuutta enää ole saatavilla. Väkivallan käyttäjä on kateellinen kaikesta oikeasta ja kauniista. Hän haluaa tuhota kaiken ihanuuden nyrkeillään ja potkuillaan.

YLE: Sipilä pettynyt itsekkäisiin ihmisiin

YLEn uutiset (tekstiTv) kertoi eilen, viitaten kaiketi siihen mitä Sipilä eilen eduskunnassa puhui, että Suomen pääministeri Juha Sipilä on pettynyt itsekkäiden suomalaisten toimintaan - tai pikemminkin toimimattomuuteen, eli siihen, että hyväosaiset suomalaiset eivät osallistuneet kiky-talkoisiin ministereitä lukuunottamatta.

Number of Americans....

Ehkä tällainen taulukko voisi olla tarpeellinen valkoisen talon työpöydällä, juuri nyt? Vaikka tästä puuttuvatkin sikäläisen liikenteen aiheuttamat kuolemat sekä saudi-arabialaisten ja libanonilaisten tekemän 9/11-iskun uhrit (kertapiikki), niin keskivertojenkin todellisten uhkien mittasuhteet käyvät hyvin ilmi: varsinainen terroristi on ollut useimmiten (hyvin aseistettu) yhdysvaltain kansalainen tai poliisi..

Yhteisöllisyys ja solidaarisuus itsekkyyden haastajina

Ihminen on sosiaalinen eläin. Siitä huolimatta ihmiskunnan kyky solidaarisuuteen vaikuttaa olevan rajallista. Itsekkyys ja oman edun tavoittelu ovat psykologisia, kulttuurillisia ja poliittisisia ilmiöitä, jotka haastavat muun muassa hyvinvointiyhteiskunnan. Oman edun haalimista perustellaan sillä, että egoismi tulee vielä kääntymään jollakin tavalla kaikkien yhteiskunnan tai jopa ihmiskunnan jäsenten eduksi.

Kansallisvaltiot tiivistävät rivejään tuhon varalta

Nykyisessä tilanteessa ei ole lainkaan turhan aikaista tai ylimitoitettua tehdä tulkinta, jonka mukaan turvapaikanhakijoiden kansainvaellus on aiheuttanut täysin odotetunkaltaisen vastareaktion, eli saanut itsenäiset kansallisvaltiot Euroopassa niin sanoakseni tiivistämään rivejään. Voi niin ikään liioittelematta todeta, että kansallisvaltiot ovat ottamassa takaisin niiden jokaisen ensisijaista rooliaan, eli toimimista yksinomaan oman itsensä ja oman kansansa edunvalvojana.

Marja Hintikka Live - Kahvikin jähmettyy kuppiinsa

Voi ei, äkkiä Areena auki! Miten unohdin, että Marja Hintikan show alkaa tällä viikolla. Pojat nukkuvat, joten kuulokkeet korville ja kahvikupposta käteen. 

Sukupuolineutraali avioliittolaki avaa ovea kohdunvuokraukselle

Sukupuolineutraalilla avioliittolailla on useita lähtöoletuksia, joista on harvemmin puhuttu: Ensimmäinen oletus on, että kahdella täysi-ikäisellä ihmisellä on oikeus mennä avioliittoon riippumatta heidän sukupuolistaan. Toinen oletus kuuluu, että biologisella vanhemmuudella, genetiikalla tai vanhempien sukupuolilla ei ole merkitystä lasten kasvuympäristön muodostumiseen tai lapsen kokemaan hyvinvointiin, vaan sen sijaan merkitystä on vain vanhempien halulla rakastaa, hoitaa ja kasvattaa lastaan.

Pakolaismatematiikkaa ja mielenilmauksia muuten vaan - Tuhon tiellä

Heidänkö puolesta mieltä osoitettiin: IS 800 pakolaista saapuu tänäänTornioon. Kun Sipilä sanoo "tilanne haltuun", mitä ihmettä se tarkoittaa. Sipilähän oli itse (minimaalisesti tosin) kutsumassa tulijoita lupaamalla kodin. En tiedä kuinka iso koti herra pääministerillä on, mutta epäilen, että tämän YHDEN AINOAN päivän saalis ei sinne mahdu - sehän vapautuukin vasta vuoden vaihteessa.

Pakolaistulvan on povattu jatkuvan ja kiihtyvän. Hyvä, että olemme valmistautuneet aiheeseen liittyen koko kesän

 

Mielenilmauksia, hyödytöntä hyötyä - tehkää oikeasti jotain

Heidänkö puolesta mieltä osoitettiin: IS 500-1 000 pakolaista saapuu päivittäin Tornioon. Kun Sipilä sanoo "tilanne haltuun", mitä ihmettä se tarkoittaa. Sipilähän oli itse (minimaalisesti tosin) kutsumassa tulijoita lupaamalla kodin. En tiedä kuinka iso koti herra pääministerillä on, mutta epäilen, että tämän YHDEN AINOAN päivän saalis ei sinne mahdu - sehän vapautuukin vasta vuoden vaihteessa.

 

Oion nyt muutaman mutkan vain suhteellistaakseni lisää asioita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä