Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Karl Fazer

Jäähyväisvero

Jo on Suomen verottaja nohevana, kun aikoo asettaa kansalaisilleen jäähyväisveron. Sehän on kunnon neukkumeininkiä. Sielläkin piti kansalaisen maksaa valtiolta saatu ilmainen koulutus, jos aikoi muuttaa vaikka Suomeen.

Wahlroos, Sarasvuo & Fazer - tässä teille!

Ave, Caesar, morituri te salutant!

Hyvät herrat, teitä on haastettu perintöverotukseen liittyen. Vihreitten puheenjohtaja Ville Niinistö totesi Twitterissään "on aika yrittää ja lopettaa valitus".

Minä, Petri Hirvimäki, sanon, että on aika lopettaa yritys ja iskeä nyrkki pöytään!

Veropakolaiset! Keitä he ovat?

Veropakolaisuus on pelottava kuva todellisuudesta jossa jo elämme hyvinvointi-Suomessa.

Nykyinen yrittäjävastainen ilmapiiri ja vuosittain korkeammaksi kohoava verotaakka ajaa näillä samoilla verorahoilla korkeasti koulutettuja ja hyvin tienaavia asiantuntijoita ja yrittäjiä pois Suomesta. Kuka tässä voittaa?

Sorrettu hyväosainen valkoinen mies

Keskuudessamme on sorrettu vähemmistö: hyväosainen, valkoinen, mies. Hän on painanut hommia omasta selkärangastaan pyytteettömästi. Ilman kenenkään tukea ja valtion osuutta. Ilman perheensä varallisuutta(?). Tyhjiössä, pienellä omalla saarellaan. Ja sieltä saarelta hän on osallistunut muiden kuluihin, pitänyt yllä sosiaali- ja terveysjärjestelmää, rakentanut tiet ja raiteet, kouluttanut lapset ja hoitanut vanhukset. Mutta nyt saa riittää. Mitta on täynnä. Hyväosainen valkoinen mies muuttaa muille maille. Sillä hän ei ole saanut mitään, mutta antanut liiaksi.

Ville Niinistön sietäisi hävetä

Karl Fazer on jättämässä Suomen johtuen Suomen järjettömästä perintöverosta, jonka seurauksena ihminen joutuu maksamaan monta kertaa verot samoista asioista ja jonka seurauksena hänen ei ole järkevää pyrkiä tekemään duunia lastensa eteen. Vihreiden Ville Niinistön vastaus tähän on ruikuttaa, miten 1800-luvullakaan ei valitettu verotuksesta ja miten olisi "aika lopettaa valittaminen ja yrittää".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä