Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Kepu

Sipilän pitäisi palata politiikkaan ja Kepun johtoon tai ohraleipä perii

Miksi, siksi, että hajuttomat ja mauttomat Kaikkonen ja Kulmuni eivät ratkaise kepun kohtaloa.

Näin, kun etäänpää katsoo, Sipilä on sanojensa takana seisova mies. Tekee mitä lupaa, vaikka aidat kaatuisivat. Kepu joutui hallituksessa kokoomuksen panttivangiksi yksityistämisessä ja sai syyt niskoilleen. Olikohan taksiuudistuskaan yksi kepun tai Bernerin heiniä ? Miettikää ?

Kokoomus käänsi takkinsa hallituksen erotessa välittömästi Helsingin eduksi, miksi ?

Arvo-Antin hallitusvaihtoehdot.

Ylen puoliysin uutisissa haastateltiin oikeutenmukasta Anttia hallitusneuvotteluiden etenemisestä. Persuja ei mainittu raportissa sanallakaan, vaikka mitään puoluetta ei ole suljettu ulos. Eipä tosin krisuja ja ruåttalaisiakaan, mutta siihen lie eri syyt.

Kokoomuksen ja keskustan kanssa jatketaan vielä tänään. Kahta tuolia kierretään ja se istuu, kumpi ehtii, kun laulu loppuu. Karin piirrosta muistelen. 

Pahinta pelkään, ylläty en. Toivon, että puihin mennään, ellei...

Mitä jos maakunnat kokeilisivat yhden vaalikauden ilman Kepua?

Maakunnat ovat olleet Kepun halussa, ja mitä on tapahtunut viimeisen kolmenkymmen vuoden aikana maakunnissa?

Onko sinisten loikat jo nähty?Sinisen tulevaisuuden kannatusalho on saamassa jo hätähuudon piirteitä. 

Eduskunnan puhemiehenäkin toiminut Maria Lohela päätti yks kaks jättäytyä pois politiikasta. 

Yli 5000 ääntä haalineet toisen kauden kansanedustajat eivät nelikymppisenä tällaista yleensä tee, ellei hätä ole aivan äärimmäinen. 

Vajaa kahden pinnan kannatus on kuitenkin se äärimmäinen hätä. 

Kepun seuraava pääministeriys – 2040?

Lukemista matkalla Sotkamoon

Keskustapuolue vetäytyy tänä viikonloppuna miettimään laskevia kannatuslukujaan, nuolemaan sotehaavojaan,  ja valitsemaan uutta puoluejohtajaa.

Tilanne ei ole kovin hyvä. Kansalaiset eivät halua sotea. Eikä maakuntauudistus ole suosittu.  

Kepulandia järkyttyi Sira Moksin kuvasta

Viime päivät Facebookissa on nähty kohua, närkästystä ja ilmaisunvapauden rajoittamista. Kuvataiteilija Sira Moksi onnistui yhdellä kuvalla siinä, missä lukuisat Facebook-käyttäjät eivät ole onnistuneet yhdessä useiden vuosien aikana.

Dosentti Luukkanen kujalla Kojamon ja Nuorisäätiön rinnastuksessaan

Dosentti Luukkanen on jälleen joko autuaasti kujalla blogissaan tahi sitten tarkoitushakuisen tulkinnan ytimessä rinnastaessaan Kojamon (ent. VVO) ja Nuorisosäätiön suoraan toisiinsa. Nuorisosäätiö on säätiö, jonka tehtäviin on nimenomaisesti kirjattu kohtuuhintaisten asuntojen tarjoaminen nuorille ja Kojamo taas on nykyään aivan normaali osakeyhtiö, jolla ei ole yleishyödyllisiä tavoitteita toiminnassaan. Se toimii aivan kuten muutkin yritykset voittoa tavoitellen.

Puolueiden rahasammot myyvät asuntoja ulkomaille?

Miten rahoittaa puolueen toimintaa?

Suomessa se on tapahtunut erilaisten säätiöiden ja yhtiöiden kautta.

Demareilla on ollut VVO ja kepulla ”Nuorisosäätiö”.

Valinnanvapautta

”Valinnanvapaus”, suomennettuna palvelujen altistaminen omistajaluokan välistävedolle, on absurdi näyttö siitä, miten ideologiaa syötetään kuin käärmettä pyssyyn niin että siinä Pirkkalan monistekin kalpenee – sehän koski vain yhtä kuntaa, yhtä ainetta ja yhtä luokkatasoa, ”valinnanvapaus” koskisi kaikkia suomalaisia.

 

Vaihtaako KEPU Sipilän populistiin?

Juha Sipilä on ilmoittautunut halukkaaksi jatkamaan keskustan puheenjohtajana seuraavallakin kaudella, mikäli kannatusta löytyy. Tämä oli hyvä puhe siinä mielessä että Sipilä ei kaihda vastuuta vaan haluaa jatkaa, mutta toisaalta nyt näyttää siltä että keskustan suosion laskusta johtuen paine vaihtaa KEPUn puheenjohtajaa kasvaa kasvamistaan.

Puolue ei voi lähteä hakemaan kannatusta puheenjohtajalla jonka suosio on nolla, se takaisi varman vaalitappion ja jos Sipilän johtamana kepu saa vaalitappion, ei Sipilä tietenkään voisi jatkaa pääministerinä haluistaan huolimatta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä