Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuttopolitiikka

Sitova taakanjakomekanismi ei ole hyväksyttävissä

Suomi on yhtenä harvoista maista toteuttanut viime syksynä solmittua EU-sopimusta vapaaehtoisesta taakanjaosta. Sen nojalla Italiasta ja Kreikasta uudelleen lähetetyksi aiotuista 160 000 turvapaikanhakijasta on toukokuun loppuun mennessä siirretty noin 2 000 henkilöä, joista peräti lähes kuudesosa Suomeen.

Suhteellisen rikolliset maahanmuuttajat

Pakolaiskriisin, tapahtuneiden rikosten ja katupartioiden myötä maahanmuuttajien rikollisuus puhuttaa yhä edelleen, eikä keskustelu näytä ainakaan laantuvan.

Kesä voi tuoda tullessaan katastrofin

Maahan suuntautuvan muuttoliikkeen vuoksi yhteiskuntamme painiskelee suuremman muutoksen kourissa kuin ehkä arvaammekaan. Muutospaineita aiheuttavat tulijoitten erilainen uskonto, totutut tavat ja erilainen kulttuuri.

Tähän asti maahamme suuntautunut muuttoliike on ollut kaikkien hyväksymää, maahanmuuttajat ovat kotoutuneet ja työllistyneet ja integroituneet lähes huomaamattomaksi osaksi suomalaista yhteiskuntaa.

Suomi ei ole maanpäällinen paratiisi

 

Ihmisvirta jatkuu yhä ruuhkaksi asti, vaikka välillä oli jo pientä paniikkia, minne kaikki voidaan sijoittaa. Osa kansalaisia on osoittanut aktiivisesti mieltään ja monet ovat olleet sitä mieltä, että rajat kiinni. Toki on niitäkin, jotka uskovat olevansa hyväntekijöitä, kun haluavat tänne monien maiden terveimpiä ja hyväkuntoisempia yksilöitä, joiden iästä ja alkuperästä ei aina ole edes mitään varmaa tietoa. No, heillä on Unelma.

Mitä olemme oppineet vuonna 2015

Jos joku ajattelee, että vuosi 2015 oli huono vuosi ja uusi vuosi 2016 on parempi, se voi olla tottakin. Mutta vain, jos itse teemme asialle jotain. Tilanne ei taatusti parane vain odottamnalla ihmettä.

Ruotsin entinen rahaministeri Anders Borg listasi haasteiksi joulun alla suunnilleen samat asiat kuin presidentti Sauli Niinistö puheessaan tänään. Epävarmuutta, populismia, opportunismia, vanhojen rakenteiden murtumisen tuskaa ja meille suomalaisille vielä erikseen tuijottamista vain omaan napaan. Mutta myös mahdollisuuksia on, jos vain haluamme niitä nähdä.

Suomen Kuvalehden alamäki

Valitettava trendi. Olen kuulunut useita vuosikymmeniä Suomen Kuvalehden vakijalukijakuntaan. Suomen Kuvalehden jutuista on nähnyt, että toimittajat ovat tehneet taustatyönsä ja että ovat tuoneet asiasta kuin asiasta esiin monipuolisia näkemyksiä.

Duo Maltti&Tolkku tavoitti eduskunnan - radikalisointisome + false flag jäivät

Myönteisiä uutisia keskusteluyhteiskuntarauhan rakennusrintamalta! 29.11.2015 julkaistussa eduskuntapuolueiden puheenjohtajien allekirjoittamassa vetoomuksessa sanotaan mm.
"...Vastakkainasettelua väestöryhmien välillä ei pidä lietsoa. Myös sosiaalisessa mediassa käytävässä keskustelussa on pyrittävä ihmisiä ja oikeaa tietoa kunnioittavaan keskusteluun. Me suomalaiset olemme maltin ja tolkun kansaa. Me olemme aina muistaneet kunnioittaa lakia ja oikeutta, yhdenvertaisena kaikille. Muistetaan se nytkin." http://www.hs.fi/mielipide/a1448681143099

Kyllä sitä nyt ollaan naisten ja lasten asialla

23.11.15 turvapaikanhakija raiskasi Kempeleellä 14-vuotiaan tytön. Ei liene yllätys, että "maahanmuuttokriitikot" löysivät heti tiensä apajille, mässäilemään tällä kamalalla tragedialla, jota yhdenkään ihmisen ei tulisi kokea. Rajat kiinni ja kaikki mamut vittuun,  - lapset ja naiset ovat vaarassa.

Kannattaako Suomen kasvattaa väestöään?

Väestönkasvusta käsitellään yleensä lähinnä globaalina kysymyksenä - väestö kasvaa jossain siellä kaukana lämpimissä maissa. Entäpä me? Missä vaiheessa Suomen väestönkasvu pitäisi pysäyttää? Mikä on Suomen tavoiteväkiluku? Niin perhepolitiikkaa kuin maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi tarkastella tästä näkökulmasta. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä